Jonathan var väldigt trevlig att ha och göra med. Ärlig och tydlig vilket var viktigt för mig, enkla dialoger och enkel att nå när man hade frågor. Han dolde lägenheten väldigt snabbt och efter mina förväntningar, allt gick väldigt smidigt!
Fastighetsbyrån Sundbyberg
Vi på Fastighetsbyrån kan Sundbyberg. Här finns närhet både till härliga grönområden, storstadens puls och massor av attraktiva bostäder. Kommunikationer finns alltid ett stenkast bort och service likaså. Vill du sälja eller köpa bostad här? Då ska du kontakta oss på Fastighetsbyråns kontor. Hos oss får du en mäklare som kan...
2052 omdömen om Fastighetsbyrån Sundbyberg
Sedan starten hos Reco 2015
Enkel att samarbete med och starkt driv.
Snabb och smidig affär, problem som uppstod löstes effektivt och proffsigt.
Trevlig och proffsig och tydlig med information
Emelie var vänlig, lyhörd och tillgänglig genom hela processen. Rekommenderar henne som mäklare.
Victor hjälpte till att sälja min lägenhet smidigt och enkelt. Ingen annons på Hemnet – den första privata visningen resulterade i en köpare. Detta var andra gången jag sålde med Fastighetsbyrån, rekommenderar dem verkligen. Om du ska köpa eller sälja i Sundbyberg är Victor till stor hjälp.
Emelie är en varm, omtänksam, saklig och väldigt rolig mäklare. Hon är allltid tillgänglig att bolla idéer med och ger tydliga råd och direktiv för hur processen av hur lägenhetsförsäljning kan fortskrida och nå i mål. Jag kan rekommendera Emelie som mäklare.
Vi är väldigt nöjda med Emelies engagemang flexibilitet vid vår bostadsförsäljning. Utan annons hade Emelie en bred kundstock och kunde matcha ihop oss med rätt köpare. Smidigt och enkelt hanterat, precis som vi önskade det.
Working with Jonathan Neguse was a truly positive experience. He was professional, knowledgeable, and communicated clearly every step of the way, he made the entire process smooth and stress-free. I felt supported throughout and would highly recommend him to anyone looking to sell their home
Väldigt nöjd! Hon har bra koll på processen, och guideade oss till en bättre lösning än vad vi själva hade tänkt först.
Emma är lyhörd och engagerad och har under hela försäljningsprocessen fått mig att känna mig oerhört trygg. Kommunikativ, rak och tydlig. Tack Emma!
Victor är grym, driftig och höll flera privata visningar för att hjälpa till att hitta rätt lägenhet! Snabb kontakt via sms & telefon vid eventuella frågor :)
Som köpare vill jag verkligen lyfta Emelie som mäklare. Hon har varit otroligt professionell, varm och tillmötesgående genom hela processen. Kommunikation och dialog har fungerat klockrent – alltid tydlig, snabb och med en trygghet som verkligen uppskattats. Det märks att Emelie bryr sig och vill att både köpare och säljare ska känna sig nöjda. Jag rekommenderar henne varmt och har redan sparat hennes kontaktuppgifter inför framtiden om det skulle bli aktuellt att sälja.
Bra på att följa upp och hålla en som säljare informerad. Det jag kände var att de förväntningar som sattes upp ej levererades på och att det blev en situation där det pressades att stänga affären på ett under överenskommet pris för att inte behöva förhandla/jaga mer.
Supernöjd! Tydlig kommunikation och alltid tillgänglig!
Jätte professionell och tydlig i hans arbete att förmedla ovh noggrannhet. Skulle rekommendera till alla för han är väldigt bra och duktigt på hans jobb!
Jonathan är en fantastisk mäklare med ett varmt bemötande. Han är professionell, trevlig och kommunikativ. Han är alltid snabb på att svara och höll mig i loopen under hela processen. Han hade god insikt i objektet samt föreningen och hade svar på alla mina frågor. Jag kan varmt rekommendera honom till alla som söker en mäklare.
Jonathan was always very responsive and had clear communication throughout the whole process.
Jonathan är en väldigt trevlig och professionell mäklare. Han kan sitt yrke väl och bemöter alltid oss säljare med ett leende. Det märks att han kan området han verkar i väl och att han har en upparbetad klientbas som vi som säljare får nyttja. I vårt fall tog det en stund att få vårt radhus sålt men statistiken visar på att det är svårare att sälja hus än lägenheter. Omvärldshändelser påverkar också förstås. Hur som helst sålde Jonathan vårt radhus och vi är supernöjda att gå vidare på bostadsmarknaden. Vi önskar Jonathan Neguse allt väl och alla lyckönskningar i framtiden.
Korrekt, ambitiös och proffsig.
Jonathan sticker ut från andra mäklare i att han lyssnar innan han pratar. Han försöker inte sälja på någonting som man inte vill ha och är ärlig med brister och annat, vilket bygger förtroende. Jonathan var tillgänglig och tillmötesgående under hela processen. Varma rekommendationer innan och utantill.
Väldigt trevlig, genuin, ärlig, flexibel, tillmötesgående, tydlig och strukturerad. Inte för säljande bara för att vi skulle välja honom utan stod för det han sa. Uppdaterade oss kontinuerligt om statusen. Kan varmt rekommendera honom vidare!
I highly recommend Jonathan! He was incredibly diligent and kind, taking the time to explain every detail clearly and patiently ate the time we bought our new home. His honesty and transparency truly earned our trust, which is why we’ve chosen him again to help us sell our apartment. Jonathan is sincere, dependable, and always goes above and beyond. We're very happy with the entire experience!
Mycket bra mäklare, alltid tillgänglig och proffsig. 10/10
Snabb, effektiv, hårt jobbande & tillgänglig. 5/5.
Trevlig, kommunikativ och effektiv
Han är duktig, flitig , trevlig och snabb service..
Väldigt professionell och hjälpsam mäklare! Kommunikationen var tydlig och processen gick smidigt. Jag är mycket nöjd och kan varmt rekommendera.
Vi är otroligt nöjda med den hjälp vi fått från Jonathan. Han var alltid snäll, lyhörd och lätt att ha kontakt med, vilket gjorde hela processen mycket smidigare och mindre stressig. En riktigt professionell och mänsklig mäklare som jag varmt kan rekommendera! 👍🏻
Trevlig och ambitiös, tryggt att använda Jonathan som mäklare. Jag upplevde alltid att Jonathan värnade om en så bra deal för mig som säljare och att han hade en tydlig plan för säljandet av lägenheten. bra kontakt och kommunikation.
Från visning till kontrakt är upplevelsen att mäklare Jonathan Neguse vill tillgodose oss på bästa sätt. Känslan är professionell men med en personlig tutch. Tydlig, rak, vänlig och glad. Och snabb om det önskas!
Lyhörd och alltid tillgänglig.
Med Jonathan blev det en snabb och smidig affär. Han är både kompetent och trevlig.
Superbra köpupplevelse. Pedagogisk och tydlig. Great allround!
Hårt arbetande, duktig. Kunde läsa marknaden och komma med bra förslag vid för
Hej profesionell och återkommer med svar omedelbart
Köpte lägenhet av Niklas i Sundbyberg. Han var lugn, professionell och varm i sitt bemötande. Dessutom var han ärlig och rak under hela processen vilket jag uppskattade. Vill du ha en mäklare som inte stressar och hetsar bör du välja honom.
He is very professional and helpful!
Jonathan är mycket tålmodig, lyhörd och behjälplig! En toppen mäklare som gjorde mig trygg från köpprocessens start till slut!
Trevligt proffesionellt bemötande , gjorde processen väldigt enkel och trygg, Väldigt kunnig i området .
Ville ha en snabb affär och det fixade Nicklas med stort engagemang och kunskap . Min lägenhet blev sålt efter fyra dagar. Toppenbra . Kan varmt rekommendera Nicklas . Vh Monica Opel
Jättebra!
Professionellt bemötande. Tydlig, noggrann, informativ och saklig. Lätt tillgänglig på telefon. Snabb återkoppling.
Allt var bra! Han var trevlig, kunde svara på våra frågor. Vi är nöjda.
Victor visade ett stort driv och gjorde att våra förväntningar blev höga, men han lyckades också uppfylla dom så vi är väldigt nöjda. En process som blev väldigt smidig för en familj med små barn då det inte är så enkelt för oss att få ihop allt. Men han hjälpte oss mycket för att få en så smidig försäljning som möjligt och vi är väldigt tacksamma.
Jag är otroligt nöjd med min mäklare! Från första mötet till avslutad affär har han varit professionell, lyhörd och engagerad. Han gjorde hela processen smidig och trygg, och hans kunskap samt genuina engagemang gjorde verkligen skillnad. Kan varmt rekommendera honom till alla som söker en pålitlig och driven mäklare!
Emelie är en otrolig professionell och effektiv mäklare. Vi hade en svårsåld lägenhet som hon sålde på en vecka. Vi är så nöjda med henne och kommer anlita till nästa försäljning i framtiden.
Mycket bra. Koll på allt, bra återkopplingar kontinuerligt. Fick till ett bra försäljnings pris med snabb affär
Niklas har ett fantastiskt bemötande och gör alltid det där lilla extra för att få bostaden såld!
Från första kontakten har Alexander varit snabb på återkoppling och hjälpsam med frågor vi haft. Vi hade en väldigt snabb affär och Alexander var en stor faktor i det.