Jonathan är professionell, lyhörd och kunnig. Har visat stort engagemang under hela försäljningsprocessen. Jag kan starkt rekommendera honom!
Fastighetsbyrån Sundbyberg
Vi på Fastighetsbyrån kan Sundbyberg. Här finns närhet både till härliga grönområden, storstadens puls och massor av attraktiva bostäder. Kommunikationer finns alltid ett stenkast bort och service likaså. Vill du sälja eller köpa bostad här? Då ska du kontakta oss på Fastighetsbyråns kontor. Hos oss får du en mäklare som kan...
1456 omdömen om Fastighetsbyrån Sundbyberg
Sedan starten hos Reco 2015
Bra komunikation, smidig affär. Tycker det inte var några konstigheter alls. Mäklaren var väldigt tydlig redan från början vilket jag anser är väldigt vitkigt. Rekommenderas starkt! jag kommer iaf återkoppla till honom när det blir en ny affär!
Jonathan är otroligt engagerad och lätt att samarbeta med. God och professionell kommunikation genom hela processen. Kan varmt rek
Professionell, bemötande och hjälpsam. Kändes inte som att han var desperat efter att sälja lägenheten utan kändes som han genuint försökte hjälpa till och se till att det blir bra för båda parter. Upplevde också att han var kompetent. Kände mig bekväm med att kunna ringa honom och ställa frågor.
Duktig mäklare, trevlig och professionell.
Jonathan är en engagerad och professionell mäklare. Fått ett väldigt bra bemötande och kan verkligen rekommendera honom vid försäljning/köp av bostad.
Jonathan är en fantastisk skicklig och professionell mäklare som gav 100 procent engangemang med vår bostad. Vi är otroligt nöjda med Jonathans insats med vår försäljning. Trots en svår marknad med höga räntor så uppfyllde Jonathan våra förväntningar. Dessutom är han en mycket trevlig och positiv och alltid tillgänglig vid behov. Sundbybergs bästa mäklare är han👌 //Säljare på Forskningsringen
Jonathan är en mycket professionell mäklare. Hans goda kommunikationsförmåga tydliggör hela processen. Han är helt förberedd inför arbetet, förstår och beskriver fastighetens egenskaper och ger professionell rådgivning utifrån marknadsförhållanden under processen.
Jag kan varmt rekommendera Jonathan Neguse! Professionellt och vänligt bemötande. Han har alltid varit tillgänglig och engagerad i hela försäljningsprocessen.
Väldigt bra och personligt bemötande av Tarek. Kan definitivt rekommendera honom till alla som vill köpa/sälja sin bostad! :)
Jonathan var professionell , trevligt & kunnig och framförallt driven mäklare som vill det bästa för en. Han stöttade oss genom hela processen! Vi Sålde och köpte med Jonathans hjälp! Vi kan varmt rekommendera Jonathan om ni går i tankarna om att sälja eller köpa ert nästa bostad!
Tillmötesgående, bra översyn av marknaden, kunnig och realistisk, bra förståelse för våra behov.
Mycket imponerad av Victors engagemang och tillgänglighet. Alltid snabb respons oavsett dag och hjälpte till att göra hela processen väldigt smidig.
Mycket bra bemötande. Snabba svar på frågor. Emelie är mycket effektiv och trevlig.
Jonathan är objektiv och rak i sin kommunikation och är bra på att göra en helhetsbedömning. En reko kille helt enketl.
En duktig och driven person som jobbar hårt för att hitta lösningar för kundens bästa och har en djup och bred kunskap om hur bostadsaffärer fungerar.
Jag rekommenderar starkt att anlita Jonathan som din mäklare när du vill sälja. Hans expertis om marknaden och områden, ärlighet, professionalism och grymt trevliga personlighet gör honom till det perfekta valet!
Jonathan är en enastående mäklare med en professionell, ärlig och lyhörd approach. Tack vare honom lyckades vi sälja till ett pris som vi var väldigt nöjda med, trots en skakig marknad. Han är oerhört trevlig, lätt att ha att göra med och vi har uppskattat samarbetet med Jonathan enormt mycket. Om du söker en mäklare som tar in och lyssnar på dina behov och mål, rekommenderar jag starkt Jonathan. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
En driven mäklare som kämpar för sina kunder. Serviceinriktad och förtroendegivande!
Tarek är mycket trevlig, hjälpsam och engagerad. . Han lyckades sälja min ganska svårsålda lght snabbt och till högre pris än jag kunnat hoppats på. Tarek har varit ett tryggt stöd genom denna process och jag rekommenderar honom varmt!
Att köpa bostad kan vara livets viktigaste affär. Jonathan lyckas även göra det till livets roligaste affär. Han är ärlig och engagerad och gör sitt yttersta för att få till den bästa affären. En kille med hjärtat på rätt plats!
Vi är mer än nöjda med vårt val av Jonathan som vår mäklare. Han är påläst, lyhörd och lättillgänglig. Genom sitt kontaktnät såg han också till att vi sålde vår bostad snabbt och smidigt innan visning.
Grym mäklare lätt tillgänglig å trevlig kille som har hjälpt mig med mitt köp, skulle absolut rekommendera denna mäklare till vänner å familj😊
Väldigt duktig mäklare som utförde mitt mäklaruppdrag på ett utomordentligt sätt
Mkr bra introsamtal och det blev en snabb affär i ett läge där vi var lite oroliga för marknadsläget. Tarek levde upp till våra högt ställda förväntningar och levererade ett mycket bra resultat (även om affären inte har fullföljts till 100% ännu)
Professionell och lyhörd, allt man behöver hos en mäklare!
Jag kan varmt rekommendera Alexander i valet av mäklare. Han är lyhörd, tillmötesgående och väldigt professionell i sitt sätt att arbeta.
Jonathan levererade från första mötet. Trots en svår marknad sålde han vår bostad för ett bra pris! Han är lyhörd, genuin och gör sitt yttersta för att båda köparen och säljaren ska vara nöjda med affären. Rekommenderar Jonathan dagligen till alla jag känner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Köpt lägenhet pga separation, så mina nerver var inte på topp. Blir rörd över Victor’s stora engagemang och att han alltid hade tid för mina frågor. Professionellt och vänligt bemötande. Så nöjd! Kan varmt rekommendera Victor Lasses!
Smidig och enkel process. Alltid rak kommunikation med Alexander. Jätte nöjd!
Jonathan var professionell och stöttade oss genom hela processen! Alltid tillgänglig, kunnig och trevlig! Vi hade väldigt höga förväntningar och han levde helt klart upp till dessa. Den största skillnaden mellan Jonathan och andra mäklare är att Jonathan lyssnar till säljaren och säljarens behov. Detta uppskattade vi otroligt mycket! Vi kan varmt rekommendera Jonathan om ni går i säljtankar. Han kan marknaden och vet hur ni får maximalt betalt för er lägenhet!
Jag mötte Jonathan första gången på en visning, redan då kände hur genuin han va som person. Den affären gick tyvärr inte i lås men han gav mig stöd och jag hade en nära dialogue med honom vardagligt innan han hittade ett objekt till mig som blev ett drömboende. Han är en god människokännare och hjälpte mig hålla lugnet när det va som stressigast, han va ärlig och öppen, gav konstruktiva råd när jag väl behövde det. Nästa gång vet jag vem jag ska kontakta när jag ska ta hjälp med försäljning av min bostad.
Trevlig och driven mäklare som gjorde sitt yttersta för att sälja min lägenhet i en tuff marknad, med mycket gott resultat!
Emelie är professionell, trevlig och kan verkligen fastighetsmarknaden. Jag upplevde att jag var alltid uppdaterad med senaste info kring min bostadsförsäljning samt fick återkoppling väldigt snabbt vid frågor. Försäljningen gick smidigt trots betydligt trögare marknad. Emelie är varmt rekommenderad som mäklare, hon är verkligen toppen!
Letar du efter en mäklare som är snabb och handlingskraftig skulle vi verkligen rekommendera Victor. Han gör det lilla extra för att hitta rätt köpare så som exempelvis att hålla en extra visning på obekväma tider. Verkar vara en riktig tävlingsmänniska och fick vårt boende sålt betydligt snabbare och till ett betydligt bättre pris än vad vi förväntat oss.
Jonathan är professionell och driven mäklare, vi har haft en bra dialog under hela processen att hitta bostad under månader och har varit rak och ärlig i sin kommunikation. Vi är så nöjda med vårt köp och med Jonathans bemötande!
My experience with Björn was great. He was always cordial and available to answer any questions I had. He kept being optimistic, despite the tough market conditions and got plenty of people to come to see the apartment through his other clients. This was my first time selling an apartment so I every step of the process was new to me. At the start, another broker accompanied Björn which sometimes led to some miscommunication. During the initial phase, when gathering the information about the house to prepare the ad, there...
Lyhörd på vad vi ville från början och jobbade efter det vilket uppskattades och landade i en bra försäljning.
Löste allt smidigt och snabbt med trevligt bemötande.
Super proffsig som gjorde allt för att jag skulle bli nöjd med mitt köp och försäljning. TOPPEN!!
Kunnig, trevlig, effektiv! Uppnådde önskat resultat.
Grymt driven och lyhörd person.
Mycket bra bemötande samt ett väldigt bra resultat för både säljare och köpare vilket gör detta till ett val av toppklass när det kommer till mäklare. Tack för allt Alexander! Allt gott, Oliver & Isabelle
En jättetrevlig mäklare. Håller kontakt med oss hela tiden. Mycket duktig och energisk. Kan verkligen rekommendera honom.. Han får 10 av 10 poäng.
Tillmötesgående, trevlig och snabb på frågor och svar!
Alexander vägledde mig igenom en lyckad affär. Han är både trevlig och kunnig! Rekommenderar ⭐️
Kan varmt rekommendera Tarek! En bra och erfaren mäklare som visade stort engagemang. Vi är mycket nöjda med samarbetet som resulterade i en lyckad försäljning.
När vi först mötte Emelie Zazzi kände vi direkt ett förtroende för henne. Våra förväntningar var klara och realistiska inför försäljningen av bostaden. Emelie hanterade processen professionellt och levde upp till våra förväntningar. Att sälja vårt hem med henne som mäklare var smidigt och vi uppskattade hennes raka och ärliga kommunikation genom hela processen.
Duktig och erfaren. Är ärlig och rakt på sak vilket är uppskattat. Återkopplar med information.
Jonathan är ytters professionell, ärlig och en riktig människokännare. Vi träffade honom på visningen av den lägenheten vi sedan köpte, fick en riktigt bra känsla och vi bestämde väldigt snabbt att Jonathan var mäklaren som skulle få sälja lägenheten vi skulle flytta ifrån. Allt gick smidigt både med köp och sälj, Jonathan är guldvärd, rekommenderar honom starkt.