Väldigt bra! Snabb, effektiv, trevlig och gör ett väldigt bra jobb!
Pourya Khalili
Pourya Khalili är mäklare på Fastighetsbyrån Sundbyberg
.Pourya Khalili har varit registrerad mäklare sedan 2025-03. Pourya Khalili har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-08 och har fått 18 omdömen med ett betyg på 5.0. Pourya Khalili har haft 10 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-04 - 2025-11
18 omdömen om Pourya Khalili
Vi träffade vår mäklare av en slump i trapphuset när vi väntade på gäster, samtidigt som han väntade besökare till en visning i närheten. Vid den tiden hade vi försökt sälja vår lägenhet i nästan ett år utan resultat. Hans varma bemötande, professionalitet och empati gjorde att vi valde att anförtro honom försäljningen av vår fyrarummare. På mindre än en månad lyckades han med det som tidigare känts omöjligt – försäljningen gick snabbt, smidigt och tryggt. Han är otroligt kunnig, pålitlig och lyhörd, alltid lätt att få...
Väldigt trevlig, professionell och engagerad. Tydlig och bra kommunikation, rekommenderar!
Pourya har kunskap om området och gav goda råd. Han hjälpte oss genom processen och efter att pratat med andra mäklare var vi imponerade utav hans professionalism. Bonuspoäng för att prata perfekt engelska och översätta dokument från svenska till engelska på plats. Rekommenderar!
Jag kom i kontakt med Pourya när jag köpte min bostadsrätt. Pourya är extremt professionell, ser verkligen efter både köpare och säljares sida för att underlätta affären på absolut bästa möjliga sätt! Jag rekommenderar varmt Pourya som mäklare för bästa möjliga affär!
Efter att ha försökt sälja min lägenhet i nästan två år med två andra mäklare utan resultat, lyckades Pourya sälja den redan efter några visningar. Han var alltid trevlig, lyhörd och väldigt snabb på att återkoppla. Kände mig trygg och informerad under hela processen. Bästa mäklaren helt klart! :)
Väldigt engagerad, kunnig och trevlig!
Vi är otroligt nöjda med vår mäklare som hjälpte oss att sälja vår bostadsrätt! Från första mötet till avslutad affär kände vi oss trygga och väl omhändertagna. Professionell, engagerad och alltid tillgänglig för frågor och uppdateringar. Försäljningen gick snabbt och resultatet blev över förväntan! Vi kan varmt rekommendera Pourya till alla som går i säljtankar – en mäklare som verkligen gör det lilla extra. :)
Min upplevelse med mäklaren var utmärkt. En mycket trevlig och professionell person som gör sitt jobb noggrant och smidigt. Jag kan varmt rekommendera honom
Väldigt trevlig och drivande! Han gjorde verkligen allt som gick för att få lägenheten såld till ett bra pris.