Pourya Khalili

Pourya Khalili

Pourya Khalili är mäklare på Fastighetsbyrån Sundbyberg

Pourya Khalili har varit registrerad mäklare sedan 2025-03. Pourya Khalili har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-08 och har fått 26 omdömen med ett betyg på 5.0. Pourya Khalili har haft 13 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-04 - 2026-01

26 omdömen om Pourya Khalili

Francesco D
Sålde sin lägenhet med hjälp av Pourya Khalili en del av Fastighetsbyrån Sundbyberg
Rissne

Jag var mycket nöjd med Pourya. Han var mycket professionell och han var väldigt noga med hela processen att sälja min lägenhet. Han uppdaterade mig regelbundet och han forsökte uppfylla mina förväntingar.

Annika D
Rissne

Blev bemötta på ett trevligt och professionellt sätt, med tydlig och snabb kommunikation. Mäklaren levde helt upp till mina förväntningar och gjorde försäljningen smidig och trygg. Jag är mycket nöjda med hur mäklaren hanterade försäljningen av min bostad.

Alva V
Köpte sin lägenhet med hjälp av Pourya Khalili en del av Fastighetsbyrån Sundbyberg

Vi är otroligt nöjda med Pourya som vår mäklare. Han var med på många av våra visningar, och det skapade en trygghet som betydde mycket för oss. När det till slut var dags för den sista visningen – den som ledde till att vi äntligen köpte – kändes det extra bra att det var just han som var där. Han är mänsklig, inkännande och väldigt trevlig, och tog sig alltid tid att lyssna och svara på våra frågor. Vi kände oss sedda och trygga genom hela processen och kan varmt rekommendera honom! Tack igen!

Alexander G

Pourya är en riktig professionell. Tidigare samarbetade vi med en annan mäklarfirma som hade två år på sig, men när vi bytte till Pouryas bolag föreslog han en annan strategi och lägenheten såldes på bara tre månader. Tack!

PATRIC T

Bra bemötande, tydlig kommunikation och gör ett jäkligt bra jobb!

Tobias T

Effektiv och driven. Bra kontaktnät.

Giulia Adriana V

I had a great experience with Pourya Khalili, who was the broker for the house I recently purchased through the Sundbyberg real estate agency. He was highly professional, clear in his communication, and very helpful throughout the process. In addition to his professionalism, he is also a genuinely kind and respectful person.

Tobias T
Rissne

Driven och engagerad i sitt uppdrag.

PATRIC T
Rissne

Väldigt bra! Snabb, effektiv, trevlig och gör ett väldigt bra jobb!

Valdas K
Rissne

Vi träffade vår mäklare av en slump i trapphuset när vi väntade på gäster, samtidigt som han väntade besökare till en visning i närheten. Vid den tiden hade vi försökt sälja vår lägenhet i nästan ett år utan resultat. Hans varma bemötande, professionalitet och empati gjorde att vi valde att anförtro honom försäljningen av vår fyrarummare. På mindre än en månad lyckades han med det som tidigare känts omöjligt – försäljningen gick snabbt, smidigt och tryggt. Han är otroligt kunnig, pålitlig och lyhörd, alltid lätt att få...