Proffsig och god kontakt med mig som köpare
Emelie Zazzi
Emelie Zazzi är mäklare på Fastighetsbyrån Sundbyberg
.Emelie Zazzi har varit registrerad mäklare sedan 2016-06. Emelie Zazzi har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-08 och har fått 145 omdömen med ett betyg på 4.8. Emelie Zazzi har haft 46 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2024-02 - 2025-01
145 omdömen om Emelie Zazzi
Emelie är supertrevlig och tillmötesgående. Hon ser alltid till att ha god kommunikation om händelseprocessen och är väldigt pedagogisk. Hela upplevelsen blir väldigt trevlig med Emelie!
Vi hade en jättebra upplevelse med Emelie. Hon är tydlig, lugn och trygg. Rekommenderar!
Trevlig och mycket bra marknadsförare och förhandlare!
Emelie was fantastic throughout the entire process. Very positive, friendly and helpful. We bought an apartment from her and have now sold an apartment with her. Would highly recommend her.
Min mäklare har gjort ett fantastiskt jobb! Med en kombination av lyhördhet, proaktivitet och utmärkt kommunikation har processen känts trygg och smidig från början till slut. Jag kan varmt rekommendera Emelie.
Emelie är en fantastisk mäklare. Hon håller tät kontakt och går alltid att få tag i, både dag och kväll. Hon är trevlig, och alltid positiv, vilket gjort mig som säljare lugn. Upplever att allt varit smidigt, enkelt och gått snabbt. Från första kontakt till såld lägenhet. Skulle inte vända mig till någon annan mäklare i Sundbyberg.
Emelie är flexibel och lättillgänglig🌟
Lugn o påläst bra kunskap om vår förening skapar förtroende ! Ej påstridig detta ger förtroende , bra info om besökarna på visningen , ger förttroende mm. Lycka Till!
Bra trevlig och pålitlig mäklare