Emelie Zazzi
Emelie Zazzi är mäklare på Fastighetsbyrån Sundbyberg
.Emelie Zazzi har varit registrerad mäklare sedan 2016-06. Emelie Zazzi har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-08 och har fått 28 omdömen med ett betyg på 4.8. Emelie Zazzi har haft 13 försäljningar sen 2022-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-06 - 2023-02
28 omdömen om Emelie Zazzi
Sedan starten hos Reco 2022
sålde sin lägenhet med hjälp av Emelie Zazzi en del av Fastighetsbyrån Sundbyberg
Så tacksam för Emelie och hennes hårda jobb som resulterade i en lyckad försäljning! Engagerad till tusen från start och alltid uppdaterande och närvarande. Precis som man vill att en mäklare ska vara ☺️ Vi är mer än nöjda! Rekommenderar Emelie varmt!
Vi har haft Emilie som mäklare då vi sålde vår lägenhet i Sundbyberg. Vi är supernöjda med Emilies arbete. Noggrann och ihärdig med rätt fokus!
Bra samarbete för att få till en försäljning
köpte sin lägenhet med hjälp av Emelie Zazzi en del av Fastighetsbyrån Sundbyberg
Emelie var supertrevlig från första gången jag träffade henne. Glad och positiv och hade ett leende på läpparna genom hela processen.
Hon höll väldigt god kontakt, hörde av sig varje dag under budgivningen och svarade alltid snabbt!
Toppenmäklare!! -
Jag kan varmt rekommendera Emelie och kommer att kontakta henne vid nästa försäljning. De jag uppskattade mest med Emelie var att hon alltid höll vad hon lovade, följde upp och höll mig alltid up-to-date. Vill även lyft fram hennes engagemang och entusiasm under hela processes.
Emelie hjälpte oss att tryggt navigera en föränderlig bostadsmarknad och avsluta försäljningen till ett bra pris!
Great job by Emelie! Very professional and always felt well supported.
Lämnar fel information.
Lockpriser.
Oprofessionellt. -
Levererade ett bra pris i en svår marknad - rekommenderas!
Emelie var igenom hela vår köpprocess positiv, lättillgänglig och hjälpsam. Mina varmaste rekommendationer!