Jonathan Neguse

Jonathan Neguse

Jonathan Neguse är mäklare på Fastighetsbyrån Sundbyberg

Jonathan Neguse har varit registrerad mäklare sedan 2022-03. Jonathan Neguse har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-04 och har fått 164 omdömen med ett betyg på 4.9. Jonathan Neguse har haft 49 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

164 omdömen om Jonathan Neguse

Sedan starten hos Reco 2022
Mariam A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jonathan Neguse en del av Fastighetsbyrån Sundbyberg
Ursvik

Jonathan är en fantastisk skicklig och professionell mäklare som gav 100 procent engangemang med vår bostad. Vi är otroligt nöjda med Jonathans insats med vår försäljning. Trots en svår marknad med höga räntor så uppfyllde Jonathan våra förväntningar. Dessutom är han en mycket trevlig och positiv och alltid tillgänglig vid behov. Sundbybergs bästa mäklare är han👌 //Säljare på Forskningsringen

Jerry C
Ör

Jonathan är en mycket professionell mäklare. Hans goda kommunikationsförmåga tydliggör hela processen. Han är helt förberedd inför arbetet, förstår och beskriver fastighetens egenskaper och ger professionell rådgivning utifrån marknadsförhållanden under processen.

DONAL B
Ursvik

Jag kan varmt rekommendera Jonathan Neguse! Professionellt och vänligt bemötande. Han har alltid varit tillgänglig och engagerad i hela försäljningsprocessen.

Alexander W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jonathan Neguse en del av Fastighetsbyrån Sundbyberg
Ursvik

Jonathan var professionell , trevligt & kunnig och framförallt driven mäklare som vill det bästa för en. Han stöttade oss genom hela processen! Vi Sålde och köpte med Jonathans hjälp! Vi kan varmt rekommendera Jonathan om ni går i tankarna om att sälja eller köpa ert nästa bostad!

Erik L
Ursvik

Jonathan är objektiv och rak i sin kommunikation och är bra på att göra en helhetsbedömning. En reko kille helt enketl.

Anna R
Centrala Sundbyberg

Jag rekommenderar starkt att anlita Jonathan som din mäklare när du vill sälja. Hans expertis om marknaden och områden, ärlighet, professionalism och grymt trevliga personlighet gör honom till det perfekta valet!

MATTIAS K
Centrala Sundbyberg

Jonathan är en enastående mäklare med en professionell, ärlig och lyhörd approach. Tack vare honom lyckades vi sälja till ett pris som vi var väldigt nöjda med, trots en skakig marknad. Han är oerhört trevlig, lätt att ha att göra med och vi har uppskattat samarbetet med Jonathan enormt mycket. Om du söker en mäklare som tar in och lyssnar på dina behov och mål, rekommenderar jag starkt Jonathan. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Marianne A
Ursvik

En driven mäklare som kämpar för sina kunder. Serviceinriktad och förtroendegivande!

Nellie M
Ursvik

Att köpa bostad kan vara livets viktigaste affär. Jonathan lyckas även göra det till livets roligaste affär. Han är ärlig och engagerad och gör sitt yttersta för att få till den bästa affären. En kille med hjärtat på rätt plats!

Sandra J
Centrala Sundbyberg

Vi är mer än nöjda med vårt val av Jonathan som vår mäklare. Han är påläst, lyhörd och lättillgänglig. Genom sitt kontaktnät såg han också till att vi sålde vår bostad snabbt och smidigt innan visning.