HusmanHagberg Solna

HusmanHagberg Solna

• BadgeElevenYears
4.9

Välkommen till HusmanHagberg, din mäklare i Solna! Vi har koll på bostadsmarknaden här i området och vet var både potentiella köpare och säljare finns, och vad de vill ha. Eftersom vi är helt obundna till både bank och försäkringsbolag kan vi ge oberoende råd och ha ditt bästa för ögonen inför varje affär. Solna växer närmare...

641 omdömen om HusmanHagberg Solna

Sedan starten hos Reco 2014

Azadeh P
Råsunda

Jättetrevlig och kunnig mäklare, snabb på att svara på frågor även när han var på resande fot. Bemötte alla våra frågor och funderingar på ett bra sätt. Slutpriset var högre än våra initiala förväntningar & helt i linje med hans bedömning av lägenheten. Rekommenderas varmt!

Jenny M
Centrala Sundbyberg

Vi är otroligt nöjda med Siyar, han förmedlar ett stort engagemang och trygghet i affären. Alltid tillgänglig och bemötande var professionellt och lättsamt. Siyar överträffade våra förväntningar och vi tacksamma att just han hjälpte oss.

Frida J
Västra Skogen

Med mycket tålamod och lyhördhet har Siyar hjälpt oss sälja vår första lägenhet, vilket gjorde att jag kände mig trygg genom hela processen!

Eugen C
Västra Skogen

Siyar överträffar alla andra mäklare vi träffat. Han är mycket påläst och professionell, men framför allt så är han ett bra bollplank och lyssnar. Rekommenderas varmt!

Riccard A
Västra Skogen

Siyar är lugn och säker och hanterar försäljningsprocessen med stabil hand. Hans erfarenhet gör att han känns trygg och realistisk i bostadsvärderingen, marknadsläget, förhoppningarna och planen framåt. I en mer avvaktande marknad har detta varit stabilt och transparent då man varken hoppas på mer eller mindre aktivitet än vad som är rimligt. En annan mäklare kan möjligtvis ge ett mer "taggat" intryck, men då det i slutändan är köparens känsla och köpvilja som avgör är jag säker på att Siyars kunskap och realism ger ett tryggt intryck även för köparen. Siyar är varmt rekommenderad.

Rewan H
Västra Skogen

Väldigt trevlig och hjälpsam vid alla steg i processen!

Andreas B
Centrala Sundbyberg

Mäklaren var väldigt snabb och bra på återkoppling. Han var också lyhörd på önskemål och frågor, och man kände hela tiden från start till mål att han var närvarande.

Agneta K
Västra Skogen

Siyar var väldigt hjälpsam genom hela processen och det märktes att han var mån om såväl säljare som mig som köpare. Han var tydlig och kommunikativ och lämnade inga frågor obesvarade. Han var alltid vänlig med varmt bemötande och jag rekommenderar Siyar varmt för både säljare och köpare.

Mikaela Ö
Sundbyberg Strand

Niklas gav ett professionellt bemötande. Mycket kunnig mäklare och det var aldrig några frågetecken. Han gav alltid korrekt och saklig information. Dessutom svarade han alltid snabbt på sms/mejl, och vi fick alltid snabb och tydlig återkoppling under hela processen. Mycket nöjd!

Peter Felix S
Skrev om Eddie Razaz en del av HusmanHagberg Solna

Snabb att återkoppla och väldigt trevlig, inte mäklarsäljig!

Greger B
Huvudsta

Glad, trevlig och lättsam. Jag hade önskan om att sälja med god tidsmarginal mellan kontraktsskrivning och tillträdesdatum, vilket, infriades. Mäklaren lyckades dessutom sälja lägenheten innan fotografering och publicering.

Taobo H
Hagalund

He is amazing! I am first time buying an apartment, and he guided me through the process, good man.

Krisztina B
Råsunda/Vireberg

Eddie är trevlig, kunnig, snabb och effektiv. Vi rekommenderar honom starkt.

Robyn A
Arenastaden

Hjälpsam, inlyssnande, proaktiv och fortsatte tills vi var i mål!

Sten Erik Daniel S
Arenastaden

Trevlig med väldigt bra och professionellt bemötande, vi kan varmt rekommendera Eddie som mäklare!

Tove W
Gamla Huvudsta

Trevligt, engagerat, kunnigt och strategiskt lotsade Siyar mig igenom en mycket lyckad lägenhetsaffär. Tack!

Hans H
Råsunda

Eddie var lyhörd och professionell , och det kändes som ett bra teamwork med oss ända fram till avslut. Vi kan varmt rekommendera honom till andra som går i sälj tankar inom den närmaste framtiden.

Christoffer S
Råsunda

Fick tips av en vän om Eddie. Anlitade honom och var väldigt nöjd med mitt val. Kan varmt rekommendera Eddie till alla som ska sälja sin bostad.

Behrad M
Hagalund

Eddie är en oerhört duktig och professionell mäklare. Eddie imponerade med sin djupgående kunskap om fastighetsmarknaden. Han är väl insatt i aktuella trender, prissättning och områdesinformation. Hans expertis gjorde att jag kände mig trygg genom hela processen. Eddie visade också upp en imponerande professionalism och dedikation till sitt arbete. Han var alltid punktlig, organiserad och noggrann i allt han gjorde. Jag kände mig verkligen som hans prioritet och gav mig all den tid och uppmärksamhet jag behövde för att...

Dabir Z
Järvastaden

En av de absolut bästa, ödmjuka och kompetenta mäklarna i Stockholm om inte hela Sverige. Eddie är professionell och tillmötesgående. Vi uppskattade hans förmåga att presentera olika objekt utan att vara för på samt hans tillgänglighet. Hans lugna och ödmjuka närvaro underlättade en annars två ganska obeslutsamma människor!

Faranak A
Järvastaden

Otroligt professionell samt tillmötesgående. Eddie är väldigt lyhörd och sätter kundens intresse i det främsta rummet och strävar alltid efter att hitta det som kunden önskat. Eddie är otvivelaktigt en av Sveriges främsta mäklare.

Sofie L
Råsunda/Vireberg

Toppbetyg!! Eddie är mycket kompetent, trevlig och korrekt mot både säljare och köpare. Rekommenderas varmt!!!

Jingj-Jing Z
Karolinska

Vi upplevde Eddie som en professional, flexibel, vänlig och trovärdig mäklare.

Oscar Ä
Sundbyberg Strand

Niklas hanterade hela processen väldigt professionellt, kan varmt rekommendera honom som mäklare!

Goran O
Karolinska

Väl bemött, levererade på förväntan och allround bara väldigt bra upplevelse. Kan rekommenderas starkt till andra!

Fiona Catharina L
Råsunda/Vireberg

Eddie hade från start stor förståelse för den snabba tidslinje jag tänkte mig och levde upp till den, fast ännu snabbare! Han är så trevlig och empatisk och om jag ska sälja igen så hoppas jag också det blir med Eddies hjälp. Rekommenderar honom som mäklare starkt!

Goran O
Skrev om Eddie Razaz en del av HusmanHagberg Solna

Trots svår marknad lyckades Eddie leverera, uppskattas enormt! Kan bara rekommendera honom. Tydlig, rak kommunikation. 5/5.

Selin H
Skrev om Aria Karadaghi en del av HusmanHagberg Solna

Kan absolut rekommendera Aria. Noggrann, kompetent, kunnig om marknaden och trevlig. Svarade på alla frågor och informerade om hela försäljningsprocessen på ett väldigt pedagogisk sätt. Arias goda råd var avgörande för den lyckade försäljningen. Väldigt nöjd!

Maria N
Råsunda

Snabb, trevlig, lagom personlig, intresserad av att möta oss som säljare. Bra och smidigt samarbete.

Jerker N
Råsunda

Eddie en mäklare som bryr sig om sina kunder, trevlig, tillmötesgående, kunnig och glad. Har inte stor erfarenhet av mäklare, men Eddie var helt suverän.

Lukas N
Råsunda

Fick direkt en bra magkänsla vid första mötet med Eddie, hans driv och den där viljan att hitta bästa möjliga lösning så att både vi som säljare men också köpare blir nöjda var viktigt för oss och med Eddie fick vi allt detta!

Nina B
Ulriksdal

Önskar att alla som ska sälja sitt boende får ha Eddie som mäklare! Trots närapå stillastående marknad lyckades han ordna spekulant efter spekulant, körde visning efter visning, tappade aldrig sin entusiasm eller glöd och var hela tiden tydlig med hur marknaden förändrades. Dessutom alltid trevlig, glad och varm. 5 stjärnor till Eddie!

Ella T
Ulriksdal

Eddie var väldigt enthusiast, förtroende givande och trevligt som gjorde det lilla extra vilket ledde till en snabbt och lyckats affär, båda säljaren och köparen var mycket nöjda. Skulle absolut rekommendera. Allt lycka till!

Svar från Eddie Razaz

Tack snälla Ella för att jag fick vara en del av din bostadskarriär!

Simon B
Ulriksdal

Bättre och roligare mäklare får man leta efter! Eddie har sen dag 1 uppfyllt det vi söker hos en mäklare. Vi har fått så bra hjälp och han kan verkligen sitt jobb. Stort tack Eddie för att du gjorde vår försäljning så lyckad! Kan starkt rekommendera dig som mäklare!

Svar från Eddie Razaz

Tusen tack för dina fina ord Simon! Uppskattar det!

Ramona F
Ulriksdal

Professionell, trevlig och väldigt duktig mäklare med hjärtat på rätt plats! Vi är så nöjda och har haft en trygghet från Eddie genom hela vår resa. Rekommenderar!

Svar från Eddie Razaz

Tusen tack för dina fina ord Ramona - uppskattar det enormt!

Robert L
Arenastaden

Plus Trevligt bemötande. Minus Bidrog inte till att korta ner budgivningen som drog ut väldigt mycket i tiden. Framförde inte önskemål/krav/frågor till säljarna förrän i slutet av budgivningen efter uppmaning. Återkopplade inte som utlovat. Svår att få tag i. Upptagen?

Svar från Eddie Razaz

Tack för ditt omdöme Robert! Det gör mig ledsen att läsa att du upplevt det på det sättet och jag vill såklart inte att det ska kännas så. Har under hela processen försökt vara så tillgänglig som möjligt och förmedlat önskemål från er till säljare, som även uppfylldes enligt båda parternas önskemål. Jag försökte nå dig per telefon flera tillfällen för att reda ut eventuella missförstånd då jag dessvärre ej kan påverka vissa delar då vi behöver förhålla oss till de lagar och regler som finns gällande budgivningarna. I...

Perin C
Huvudsta

Eddie har varit väldigt lyhörd, förtroendegivande och otroligt professionell genom processen och kan varmt rekommendera honom vidare som mäklare till andra!

Svar från Eddie Razaz

Tusen tack Perin - uppskattar dina fina ord!

Ruzica R
Huvudsta

Han var trevligt och lyhörd vad jag vill fick bra kontakt och det var bra

Svar från Eddie Razaz

Tusen tack Ruzica - ser fram emot att hjälpa dig hitta ditt drömboende!

Jesper F
Råsunda

Supertrevlig och lätt att ha göra med! Vi fick lägenheten såld till det den var värderad till. Rekommenderas varmt!

Svar från Eddie Razaz

Tusen tack för ditt fina omdöme Jesper!

Marzia S
Skrev om Eddie Razaz en del av HusmanHagberg Solna

Vill varmt rekommendera Eddie till alla som söker en engagerad, ärlig och trygg mäklare. Eddie har visat ett fantastiskt engagemang från dag ett, alltid varit anträffbar och guidat oss igenom hela processen och varit väldigt enkel att jobba med. Vi fick till en väldigt lyckad försäljning trots en väldigt osäker marknad och kan inte tacka Eddie nog för hans fantastiska arbete!

Svar från Eddie Razaz

Tusen tack Marzia, uppskattar det otroligt mycket!

Picko S
Arenastaden

Nyligen sålde vi vår första lgh via Eddie och fram till val av den rätta mäklaren så stötte vi en hel del franchise-mäklare🤦‍♂️ Eddie har från dag ett visat väldigt stort engagemang, han är alltid anträffbar och tillgänglig. Ödmjuk, ärlig och professionalism genomsyrar hela hans personlighet vilket var en stor anledning till att vi valde Eddie. Väljer honom alla dagar i veckan och stort tack för en fin försäljning i dessa mörka tider ❤️🙏

Svar från Eddie Razaz

Picko, dina ord värmer otroligt mycket - tusen tack!!!

Fredrik C
Sålde sin lägenhet med hjälp av Niklas Lexander en del av HusmanHagberg Solna
Gamla Råsunda

Niklas utförde försäljningen professionellt, seriöst och uthålligt.

Georges C
Västra Skogen

Väldigt professionell, kunnig och ärlig. Gör sitt bästa för att båda parter ska känna att de gjort en trygg och bra affär.

Johan N
Gamla Råsunda

Super hjälpsam och proffsig genom hela processen!

Per-Johan S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Niklas Lexander en del av HusmanHagberg Solna
Lilla Alby

Ordning och reda. Tryggt och säkert. Seriöst och proffsigt. Allt i en orolig och stökig marknad. Tack!

DANA K
Ulriksdal

Engagerad och kunnig mäklare. Tillgänglig och trevlig

Svar från Eddie Razaz

Tusen tack Dana - uppskattar det!

Perin C
Barkarbystaden

Vi är supernöjda med vårt val av mäklare! Siyar har varit lyhörd, hjälpsam och otroligt proffesionell. Hela processen med honom har känts väldigt trygg och tilliten har varit på topp hela vägen. Siyar var och kommer även i fortsättningen vara ett självklart val för oss och vi kan verkligen rekommendera honom om ni går i säljtankar!

Lars M
Karolinska

Mycket trevlig och proffsig. Det märks att det finns en gedigen erfarenhet. Rekommenderas varmt

John Oskar T
Ulriksdal

Rekommenderar Eddie med varm hand! Han gjorde oss trygga i en otrygg marknad. Eddie är genuint trevlig, rättvis och han mäklade fram en bra affär för både säljare och köpare. Han hade inte sålt en bostadsrätt i vår förening tidigare men imponerade på mig med hur mycket han hade läst in om området och föreningen.

Svar från Eddie Razaz

Tack snälla John - det var en ära att få hjälpa er att skriva ett nytt kapitel i livet!

Evelyn W
Ulriksdal

"Vi hade kontakt med Eddie första gången då vi behövde en ny lägenhetsvärdering. I samband med det pratade vi lite lätt om en större lägenhet. Även vi älskade lägenheten vi bodde i så gick vi med på att ha den uppe i Booli så vi kunde ha koll på intresset. När vi fann en lägenhet som vi faktiskt ville ha, hade vi åter kontakt med Eddie. Från första mötet har Eddie visat ett stort intresse för oss som kunder. Han är service minded som få och är mån om att vi ska vara nöjda. Han är oerhört enkel att jobba med och vi kände...

Svar från Eddie Razaz

Tack snälla Evelyn - det var en ära att få hjälpa er att skriva ett nytt kapitel i livet!