Märkes att Mathias var kunnig om området och hade ett professionellt sätt. Positiv och var tydligt erfaren som mäklare. Kan bara rekommendera honom. 😊
Mathias Nesselsten
Mathias Nesselsten är mäklare på Fastighetsbyrån Järfälla
.Mathias Nesselsten har varit registrerad mäklare sedan 2009-06. Mathias Nesselsten har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-09 och har fått 399 omdömen med ett betyg på 4.8. Mathias Nesselsten har haft 49 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
Väljer du mig får du en mäklare som är fokuserad på göra både säljare och köpare nöjda. Jag är väldigt noggrann av mig och missar inga detaljer när jag arbetar. En bra egenskap att ha inom denna bransch!
Vad gör du helst på fritiden?
När jag är ledig tycker jag om att vara utomhus. Antingen springer jag eller så är jag i trädgården och fixar.
Hur ser din drömbostad ut?
Min drömbostad har främst slipade betonggolv och stora fönsterpartier.
2022-10 - 2023-09
399 omdömen om Mathias Nesselsten
Matias är professionell och vänlig.
Vi valde Mathias då vi tidigare haft att göra med hans bror på samma mäklarkontor. Mathias har varit väldigt professionell genom hela resan från första besöket med värdering till avtalsskrivning. Han har dessutom varit extremt snabb, flexibel och lyhörd för våra önskemål. Vi har haft tät kontakt och har hela iden känt oss trygga med att han gör sitt bästa.
Trevlig, lugn och trygg prick! Inget påfluget sälj-snack eller andra floskler.
Han är bra mäklare och duktig på sitt arbete
Han är lite bestämd och mycket för säljare ,det är bra att ha köparens sidan också Annars han är duktig
Super bra! Han är erfaren, kunnig, lugn och sansad. Han kan hantera både säljare och köpare på ett mycket bra sätt.
Proffsig inte påträngande lyssnade Erfaren
Bra och noggrann tog tillvara på våra önskemål. Enkel kommunikation bra strategi.
Tydlig kommunikation och trevligt bemötande