Jacob Lund

Jacob Lund

Jacob Lund är mäklare på Fastighetsbyrån Norrtälje

Jacob Lund har varit registrerad mäklare sedan 2016-07. Jacob Lund har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-10 och har fått 535 omdömen med ett betyg på 4.7. Jacob Lund har haft 78 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2022-10 - 2023-09

535 omdömen om Jacob Lund

Sedan starten hos Reco 2016
Stefan H
Köpte sitt hus med hjälp av Jacob Lund en del av Fastighetsbyrån Norrtälje
Hallstavik

Trevlig och ordningsam mäklare.

Charlotte H
Grossgärdet

Lättsam och trevlig att ha att göra med! Kan varmt rekommendera Jacob Lund som mäklare!

Almin A
Vigelsjö

En bra och trevlig mäklare, som bemötte oss bra. Väldigt tydlig och förklarar ifall man undrar över något. Jacob levde upp till de förväntningar man hade på hur en mäklare ska vara.

Jenny Ingamay Å
Sålde sitt hus med hjälp av Jacob Lund en del av Fastighetsbyrån Norrtälje
Hallstavik

Bra bemötande, kände mig trygg genom försäljningen. Engagerad o positiv mäklare som jag varmt skulle rekommendera till andra.

Joel K
Grind

Trevligt bemötande och vill allas bästa

Valter B
Centrala Norrtälje

Bra och trevlig. Svarar snabbt. Försäljningen gick smidigt.

Albin H
Grind

Mycket bra bemötande och vägledning i processen!

Camilla I
Grind

Jag fick ett trevligt bemötande och Jacob gav bra och tydlig information inför försäljningen. Vidare höll han kontakten och berättade vad som hände. Lägenheten blev såld fort och före officiella visningen.

Torbjörn K
Sålde sitt hus med hjälp av Jacob Lund en del av Fastighetsbyrån Norrtälje
Bergshamra

Jacob är en fokuserad och kompetent mäklare som har guidat mig genom hela säljprocessen på ett mycket föredömligt sätt. Jag är övertygad om att såväl jag som köpare är mycket nöjda med hans insats.

Svar från Jacob Lund

Tack för fina ord, skönt jobba med en uppdragsgivare som är nogrann och strukturerad de gör att stressmoment uteblir i försäljningen och allt flyter på, stort tack för ett bra samarbete.

Amer M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jacob Lund en del av Fastighetsbyrån Norrtälje

Jakob Lund är en fantastisk mäklare! Han är professionell, kunnig och engagerad i sitt arbete. Han tar sig tid att lyssna på dina behov och ger alltid bra råd. Jag rekommenderar honom starkt 👍🏼

Svar från Jacob Lund

Tack Amer varje samtal med dig har varit en fröjd då vi även snackat om massa annat också än bara försäljningen, allt löste sig till slut, trägen vinner. ni kommer trivas fantastiskt i ert nya radhus. vi hörs igen :)