Jacob var trevlig, professionell och lätt att ha att göra med. Vi kände oss väl informerade och trygga genom hela processen. Förväntade oss en smidig och tydlig köpprocess och Jacob levde upp till det. Han var tillgänglig, svarade på frågor snabbt och var tydlig i sin kommunikation. Vi är mycket nöjda med Jacob som mäklare då han var engagerad, kunnig och gjorde hela köpet av bostaden till en trygg och positiv upplevelse.
Jacob Lund
Jacob Lund är mäklare på Fastighetsbyrån Norrtälje
.Jacob Lund har varit registrerad mäklare sedan 2016-07. Jacob Lund har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-10 och har fått 816 omdömen med ett betyg på 4.7. Jacob Lund har haft 113 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
816 omdömen om Jacob Lund
Tack Johan för väldigt fina ord och roligt att tillslut på hjälpa er med köp då vi redan träffades över 3 år sedan. ha en trevlig resa nu innan tillträdet :)
Proffsigt o bra bemött. Levde upp till våra förväntningar.
Tack för fint omdöme vi kom i mål till slut :)
Mycket lätt att ha att göras med, och känns driven.
Tack för fint omdöme ni har köpt en fantastiskt lägenhet.
En helt fantastisk mäklare, får ni chansen att ha något med honom att göra så ta den, en mäklare jag rekommenderar starkt! MvH Peter, Mickis och Celiné
Åhh tack så hemskt mycket kul att ni kom Vidare så fort och kan nu helt fokusera på huset :)
Respektfull, social, tillmötesgående
Tack för omdömet och att vi fick göra ytterliggare en affär Med oss :)
Han var bra och inte ”påflugen” och trevlig när vi skrev på avtalet. Vid visningen borde han dock vetat hur situationen med parkering och garageplatser var. Inte bara hur många föreningen hade.
Tack Bo för omdömet ni har köpt en fantastisk lägenhet
Han har bra kunskap när det gäller om marknadsföring. Tydligt och aktiv konversation med kunder.
Tack Lorna för de fina omdömet :)
Mäklaren har haft ett bra bemötande, visat god kunskap om försäljning i området, haft förstålse för vår situation, samt gjort klar affären snabbt och smidigt.
Tack Ingvar för gott samarbete lycka till med nya bostaden :)
Kunnig, trevligt bemötande, initiativtagande ordning och reda
Tack Lena för att jag fick hjälpa till och lycka till med nya bostaden :)
Det är en bra naturlig person.
Tack Kjell för fint samarbete :)