William Bemarre
William Bemarre är mäklare på Fastighetsbyrån Södertälje
.William Bemarre har varit registrerad mäklare sedan 2017-07. William Bemarre har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-11 och har fått 307 omdömen med ett betyg på 4.9. William Bemarre har haft 59 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
307 omdömen om William Bemarre
Sedan starten hos Reco 2017
köpte sitt hus med hjälp av William Bemarre en del av Fastighetsbyrån Södertälje
Mycket trevlig och kunnig mäklare
sålde sitt hus med hjälp av William Bemarre en del av Fastighetsbyrån Södertälje
William var mycket kunnig och stödjande. Mycket trevlig och förtroende givande. Mycket glad han var min mäklare.
William är trevlig, rolig, lätt att få tag på och förklarade saker bra. Han verkade känna säljarna vilket kändes bra.
Gott bemötande hela vägen. Lätt att få tag på, alltid trevlig och svarade på alla frågor som dykt upp längs vägen. Han verkade också ha en god relation med säljarna och det kändes tryggt.
Utmärkt trevligt bemötande. Professionell och tydlig samt ett fantastiskt tålamod.
Rekommenderas starkt. -
Fint bemötande, lugn och pedagogisk.
Bra på att informera om hur det går med försäljningen. Kan varmt rekommendera William. -
William är en väldigt kunnig mäklare som är glad och positiv. Han tog sig alltid tid att svara detaljerat på frågor så att man kände sig nöjd. Rekommenderas varmt.
William gjorde ett bra jobb givet förutsättningarna och har levererat resultat. Regelbunden kontakt och uppföljning genomgående under hela processens gång.
Vi är supernöjda med honom och det jobb han lagt ner. -
William är :
1. Alltid glad och öppet att hjälpa oss vid små och stora saker.
2. Alltid lätt at få tag i honom.
3. Vi har fått mycket stöd och fått kloka rekommendationer under sälj process.
4. Han försätter hjälper oss även efter kontrakten är underskriven.
5. Vi rekommenderar stärkt honom , och vi kommer att kontakta honom om vi har nytt affär framöver.
mvh -
William kändes rätt redan från början. Han bemötte oss med ett stort leende och svarade utförligt på våra frågor. Han tog sig alltid tid att svara och vi kände oss uppskattade. Han var kunnig när det gäller bostaden och allting runtomkring den. William är en supertrevlig och väldigt kompetent mäklare. Honom rekommenderar vi varmt.