Everything was good , helped nagivate from the start
William Bemarre
William Bemarre är mäklare på Fastighetsbyrån Södertälje
.William Bemarre har varit registrerad mäklare sedan 2017-07. William Bemarre har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-11 och har fått 660 omdömen med ett betyg på 4.9. William Bemarre har haft 77 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2025-04 - 2026-03
660 omdömen om William Bemarre
Han är jättetrevligt och han är snäll och han är duktig och han hjälper också mycket och jag tackar honom mycket
Han är en trevlig och hjälpsam.
William är väldigt trevligt mäklare. Han är väldigt engagemang och försöker göra sin bästa för att göra bästa affär. för för både säljare och köpare //Sarmad
Vi är jättenöjda med William, både med förberedelser och med försäljning av vårat hus🌷
Supernöjda med samarbetet med William! Han är ett riktigt proffs som är både ärlig och besitter stor kunskap. Rekommenderas starkt till dig som letar efter en pålitlig mäklare.
Supernöjd med William! Han var proffsig från start till mål och gjorde ett fantastiskt jobb med att presentera och sälja in min lägenhet. Smidig kommunikation och ett driv som verkligen imponerade. Fem stjärnor!
Mycket nöjd med William Bemarre på Fastighetsbyrån Södertälje – professionell och hjälpsam.
Väldigt lätt att jobba med, lyhörd och informativ. Har känts tryggt hela vägen!
Otroligt proffsigt bemötande. Vi kände oss trygga från början till slutet med William. Vi är otroligt nöjda.