Thomas Aslan

Thomas Aslan

Thomas Aslan är mäklare på Fastighetsbyrån Södertälje

Thomas Aslan har varit registrerad mäklare sedan 2014-02. Thomas Aslan har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-06 och har fått 272 omdömen med ett betyg på 4.7. Thomas Aslan har haft 38 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-05 - 2025-04

272 omdömen om Thomas Aslan

Sedan starten hos Reco 2014
Saad Salahaldin Addo N
Järna

Duktig! Jag är väldigt nöjd. Hjälper och underlätta för sina kunder.

Eva L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Thomas Aslan en del av Fastighetsbyrån Södertälje
Rosenlund

Han har bra koll på allt som rör köpet och föreningen.

Fadi D
Västergård

Sveriges bästa mäklare är för mig Thomas Aslan.

Gerard B
Järna

Han är en seriös förtroendeingivande mäklare

Arij K
Östertälje

En bra, trevlig och kunnig mäklare.

Mariam Beshara Sobhy G
Sålde sitt hus med hjälp av Thomas Aslan en del av Fastighetsbyrån Södertälje
Lina Hage

Hej, Jag tror att Thomas är en smart och erfaren mäklare med djupa erfarenhet av fastighetsmarknaden i Södertälje. Jag är väldigt tacksam och nöjd för fastighetsbyrån! Mvh/ Mariam

Muataz O
Lina Hage

Tillmötesgående, påläst och professionell samt trevlig och hjälpsam. 👍

Rita N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Thomas Aslan en del av Fastighetsbyrån Södertälje

Professionell på alla möjliga vis. Tillgänglig både kvällar och helger och återkopplar alltid i tid. Det här är vad jag kallar en mäklare i världsklass. 5 av 5 stjärnor.

Leena L
Sålde sitt hus med hjälp av Thomas Aslan en del av Fastighetsbyrån Södertälje
Hölö

Trevligt och bra bemötande. Kunde inte haft bättre mäklare. Mycket tillfreds med försäljniingen.

Prakash P
Västergård

Smidigt mäklare, lyhörd och engagerad. kändes tryggt och bra.