With Thomas, buying my apartment was a really good experience. He was professional, helpful, and explained everything clearly. Because of his knowledge, I found the perfect appartement that fit my needs and budget.
Thomas Aslan
Thomas Aslan är mäklare på Fastighetsbyrån Södertälje
.Thomas Aslan har varit registrerad mäklare sedan 2014-02. Thomas Aslan har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-06 och har fått 260 omdömen med ett betyg på 4.7. Thomas Aslan har haft 38 försäljningar sen 2023-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-09 - 2024-08
260 omdömen om Thomas Aslan
Vårt första intryck av Thomas var att han var väldigt professionell. Han var väldigt tydlig och hjälpsam. Precis den servicen vi behövde med tanke på att det är vårt första köp. Jag kan med säkerhet säga att vi i framtida boende ärenden kommer att vända oss till Thomas. / Jean
Lyhörd och noggrann. Svarar och återkopplar snabbt. Trevligt och proffsigt bemötande.
Mycket bra och kunnig. Bra med kunderna som kom på visning
Hjälpsam med alla våra "dumma frågor", alltid kontaktbar, trevlig och kunnig. Bidrog till en mycket snabb och smidig affär. Överträffade alla förväntningar.
Thomas har varit hjälpsam och har tagit våra frågor på allvar. Han har ställt upp och visat objektet som vi köpt trots att han är föräldraledig. Han känns autentisk och jordnära.
Fantastik mäklare som alltid svarar oavsett villken tid på dygnet. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Thomas hjälpte mig genomföra affären fast han var på semester, utomlands! Behöver jag säga mer? Tack Thomas!
Snabb, hjälpsam och personlig
Proffsig och hjälpsam under hela processen, fick en att känna sig trygg genom hela köpet! Rekommenderas starkt!