Mycket bra! Thomas har varit mycket bra att prata med och han tillgodosåg våra önskemål på ett snabbt och flexibelt sätt. Toppen!
Thomas Aslan
Thomas Aslan är mäklare på Fastighetsbyrån Södertälje
.Thomas Aslan har varit registrerad mäklare sedan 2014-02. Thomas Aslan har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-06 och har fått 238 omdömen med ett betyg på 4.7. Thomas Aslan har haft 14 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-10 - 2023-09
238 omdömen om Thomas Aslan
Det har varit en glädje att ha kontakt med Thomas. Han har skött sitt uppdrag att presentera och genomföra försäljningen av samtliga våra tomter på Dammkärr i Södertllje på ett utmärkt sätt. Sedan har välkomnandet på Fastighetsbyrån varit föredömligt. Trevlig personal och gemytlig stämning. på kontoret. Jag kan varmt rekommendera Fastighetsbyrån och Thomas Aslan i fortsättningen.
Helt okej. Vi blev bra bemötta och hade ett bra samtal Vi hade egentligen inga förväntningar ,fick den informationen som vi behöver. Vi är nöjda han gjorde ett bra jobb
Mycket trevligt bemötande av Thomas Aslan och övrig personal på Fastighetsbyrån. Mycket professionell hantering av försäljningen av vår tomt i Södertälje och tidigare försäljningar av våra tomter där.
Bra jobb och fin kontakt med mig som kund. Känns tryggt att ha Thomas som mäklare.
Trevlig, professionell, engagerad och tillgänglig.
Mycket professionell i sin mäklarroll och väldigt trevlig som person. Han har visat stort engagemang i jobbet att presentera våra tomter till försäljning i Dammkärr, Södertälje. Alltid trevligt att ha kontakt med Thomas.
Vår mäklarkontakt på Fastighetsbyrån i Södertälje har motsvarat alla mina förväntningar och mer därtill. Han har i högsta grad hjälpt oss få svar på våra tusen frågor, varit tillmötesgående i våra önskemål samt givit oss ett mycket professionellt intryck och bemötande! Jag är särskilt imponerad över hur tydligt han positionerade sig som medlare mellan oss köpare och säljaren. Det kändes mycket bra att mäklarens professionella förhållningssätt var lika tydlig i vår kommunikation med honom, såväl som i det vi såg mellan honom...
Thomas är en väldigt bra mäklare. Han hjälpte oss mycket igenom vårt köp av bostad. Alltid tillgänglig när man behövde och besvarade alla våra frågor.
Från första samtalet med Thomas Aslan blev jag bemött på ett proffesionellt sätt. Han bemötte mina önskemål och skötte hela processen väldigt smidigt. Rekommenderar Thomas Aslan till alla som vill få den ultimata bostadsaffären, oavsett köp eller sälj.