Thomas Aslan
Thomas Aslan är mäklare på Fastighetsbyrån Södertälje
.Thomas Aslan har varit registrerad mäklare sedan 2014-02. Thomas Aslan har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-06 och har fått 229 omdömen med ett betyg på 4.7. Thomas Aslan har haft 1 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
229 omdömen om Thomas Aslan
Sedan starten hos Reco 2014
skrev om Thomas Aslan en del av Fastighetsbyrån Södertälje
Från första samtalet med Thomas Aslan blev jag bemött på ett proffesionellt sätt. Han bemötte mina önskemål och skötte hela processen väldigt smidigt. Rekommenderar Thomas Aslan till alla som vill få den ultimata bostadsaffären, oavsett köp eller sälj.
sålde sitt hus med hjälp av Thomas Aslan en del av Fastighetsbyrån Södertälje
Mycket bra bemötande och proaktiv återkoppling. Affärsmässig och korrekt till alla parter.
köpte sitt hus med hjälp av Thomas Aslan en del av Fastighetsbyrån Södertälje
Vi har letat efter ett hus i över sex år och Thomas har hjälpt oss att hitta drömhuset!
sålde sitt hus med hjälp av Thomas Aslan en del av Fastighetsbyrån Södertälje
Sålt villa i Södertälje efter lång väntan på hus att flytta till. Thomas är den perfekte mäklaren - kunnig, lyhörd, snabb, med viktig kunskap om den aktuella målgruppen. Vi rekommenderarb Thomas å det varmaste!
köpte sitt hus med hjälp av Thomas Aslan en del av Fastighetsbyrån Södertälje
Vi är väldigt nöjda med all support och stöd kring köpet av vårt drömhus. All cred till Thomas.
sålde sitt hus med hjälp av Thomas Aslan en del av Fastighetsbyrån Södertälje
Enkelt och tydligt utformat. Bra kommunikation från start till slut.
sålde sitt hus med hjälp av Thomas Aslan en del av Fastighetsbyrån Södertälje
Tydlig i sin kommunikation, men ibland (enligt mig) prata ur skägget.
sen förstår jag att det inte alltid är korrekt att göra det.
hur som, har han utfört uppdraget super bra. -
köpte sitt hus med hjälp av Thomas Aslan en del av Fastighetsbyrån Södertälje
Kom i kontakt med Thomas i samband med husköp.
Mycket bra bemötande, trevlig, kunnig och förstående. -
sålde sitt hus med hjälp av Thomas Aslan en del av Fastighetsbyrån Södertälje
Thomas Aslan har värderat vårt hus för något år sedan och han har sedan dess hållit kontakt. Vi har också träffat honom vid flera visningar när vi letat hus, så det var naturligt att kontakta honom nu när vi skulle sälja.
Vi har fått den hjälp vi behövt och fastighetsbyrån har haft ett konkret och konstruktiv struktur på hela processen, t.ex. via en bra och tydlig webportal med "att göra lista" via och där vi kommunicerat texter och bildmaterial inför försäljningen.
Thomas är lätt att samarbeta med och ringer alltid upp samma dag om man sökt honom. Vi kan varmt rekommendera Thomas Aslan och Fastighetsbyrån i Södertälje som mäklare. -
köpte sitt hus med hjälp av Thomas Aslan en del av Fastighetsbyrån Södertälje
Köpt villa. Bra bemötande från mäklaren.