Gustav Andersson

Fastighetsbyrån Södertälje
4.7
Affärer senaste året

Gustav Andersson är mäklare på Fastighetsbyrån Södertälje

Gustav Andersson har varit registrerad mäklare sedan 2024-09. Gustav Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-02 och har fått 63 omdömen med ett betyg på 4.7. Gustav Andersson har haft 43 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

63 omdömen om Gustav Andersson

Charlotte Maria Elisabeth B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Gustav Andersson en del av Fastighetsbyrån Södertälje
Södertälje Södra

Snabb, effektiv, profetionell på samma gång om personlig. En levande hjälpsam människa. Tack Gustav

Emily Chemisto K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Gustav Andersson en del av Fastighetsbyrån Södertälje
Södertälje Södra

He is the best , he responds when ever you call him , and is good at listening and is always communicating

Marie H
Blombacka

Gustav är/har varit mycket engagerad hela tiden. Han har uppdaterat mig hela vägen. Varit lätt att nå vid ev frågor. Jag rekommenderar varmt Gustav som din/er mäklare.

Dan Stefan G
Sålde sitt hus med hjälp av Gustav Andersson en del av Fastighetsbyrån Södertälje
Dammkärr

Gustav var positiv och engagerad genom hela processen med min husförsäljning. Han är lugn, saklig och tydlig i sin kommunikation, vilket inger både förtroende och trygghet. Jag kan varmt rekommendera Gustav till er som söker en trygg och engagerad mäklare för er bostadsförsäljning! / Stefan

Jacob S
Järna

Gustav är en toppen mäklare! Han skötte vår försäljning jättebra och professionellt. Väldigt trevlig och kunnig, rekommenderar starkt!

Linneá Q
Järna

Bra kommunikation, extremt kunnig och professionell. Rekommenderar starkt!

Giuseppe F
Lina Hage

Med Gustav upplevde jag lungnhet och bra samtalet, vi gick genom even tog tid försäljningen med gott kommunikation och vettiga samtal. Utmärkt tycker jag som jag är det, det passade vi fantastisk att samarbeta till målet.

Eva Gärd Marianne L
Centrala Södertälje

Försäljningen av lägenheten gick mycket smidigt och mäklaren gav ett proffsigt intryck. Att försäljningen sedan gick otroligt bra, bättre än förväntat gör ju inte saken sämre.

Raimo E

Rakt på sak. Delade järna information om allt som påverkar försäljning till det bästa resultat . Vänligt bemötande på varje mötet som vi gjorde . Önskar all lycka men fortsätt karriär.

Marie H

Jag är väldigt nöjd med Gustavs bemötande. Han har varit väldigt hjälpsam och lätt att nå vid frågor. Han höll mig även uppdaterad under hela proceduren. Kan varmt rekommendera Gustav.