Tycker Gustaf ingjöt förtroende direkt redan vid första kontakt. Han handlar snabbt och fick till en visning , som vi önskat och väl där var han saklig och påläst. Förklarade även när vi hade frågor vid kontraktsskrivningen . Vi är mycket nöjda
Gustav Andersson
Gustav Andersson är mäklare på Fastighetsbyrån Södertälje
.Gustav Andersson har varit registrerad mäklare sedan 2024-09. Gustav Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-02 och har fått 20 omdömen med ett betyg på 4.7. Gustav Andersson har haft 21 försäljningar sen 2025-01 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2025-01 - 2025-11
20 omdömen om Gustav Andersson
Helt klart Södertäljes bästa Mäklare. Han är Väldigt sakkunnig och engagerad som verkligen står på säljarens sida. Lätt att kommunicera med och troligt lyhörd till säljarens önskemål. Han driver processen och arbetar hårt samtidigt som håller säljaren uppdaterad, kommunicerar med tydlighet. Han var extremt duktig på att vägleda och i samverkan samt bra dialog hamnade man alltid i att ta rätt beslut. Han är Snabb på att svara, återkoppla. Väldigt lugn och pedagogisk, förklarar och gör säljprocessen lättbegripligt för någon som kanske inte är så insatt i säljprocessen. Han får 10/10 från oss!
Hej Gustav: Jag är jätte nöjd med dig du är jätte snäll, duktig Och förklarar väldigt fint och recpekterar tiden tack för hjälpen.
Hej. Om jag beskriver Gustav, han är jätte snäll, duktig, klok och väldigt hjälpsam. Jag hoppas att alla mäklaren liknar Gustav. Han förklarar jätte fint och respekterar tiden väl med sina kunder.
En ung, trevlig mycket kunnig mäklare.
Skött det han förväntas göra. Allting har fungerat bra. Glad och positiv.
Trevlig och positivt bemötande är den upplevelsen vi fått. Glädjefull och professionell!
Gustav Andersson var väldigt professionell och trevlig under hela processen. Han bemötte oss med respekt och tydlig kommunikation, vilket gjorde bostadsköpet tryggt och smidigt. Våra förväntningar var höga och han levde verkligen upp till dem. Vi kände oss väl omhändertagna från visning till kontraktsskrivning. Rekommenderas varmt.
Jag är mycket nöjd med min mäklare. Från första mötet var hen professionell, lyhörd och tydlig med processen. Hen hll mig uppdaterad hela vägen och fanns alltid tillgänglig för frågor. Försäljningen gick snabbt . Kan varmt rekommendera denna mäklare till andra!
Rekommenderar varmt mäklaren Gustav, väldigt trevlig och insatt mäklare. Får en att känna sig trygg i förhandlingarna och liknande vid köp/sälj av bostad. En mäklare som är lätt att nå, svarar på alla frågor eller hänvisar till svar, väldigt hjälpsam.