Jordnära trevlig och mycket kompetent. Känns erfaren trots sin unga ålder. Mycket nöjd, enda jag skulle velat förändrat är att han kunnat höra av sig oftare.
Gustav Andersson
Gustav Andersson är mäklare på Fastighetsbyrån Södertälje
.Gustav Andersson har varit registrerad mäklare sedan 2024-09. Gustav Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-02 och har fått 23 omdömen med ett betyg på 4.7. Gustav Andersson har haft 23 försäljningar sen 2025-01 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2025-01 - 2025-12
23 omdömen om Gustav Andersson
Stort tack för ert fina omdöme och för att ni delar med er så ärligt. Det gläder mig verkligen att ni upplevde mig som både kompetent, trygg och trevlig genom processen. Samtidigt tar jag till mig er synpunkt kring återkopplingen – det är värdefull feedback som hjälper mig att bli ännu bättre framöver.
Det var en överraskning att han ringde - och en lyckosam tillfällighet. Jag hade under en tid tittat på annonser inför flytt till en annan del av Sverige, och bokat en visning där två dagar efter telefonsamtalet med Gustav. Vi träffades första gången två dagar efter visningen. Gustav satt hos oss en längre stund och lyssnade både till vad vi var intresserade av, vilka personer vi var och våra tidigare erfarenheter i livet. Det gav grunden till förtroendet vi därför har känt under hela processen. Därför gick vi gärna med...
Stort tack för ert fina och genomtänkta omdöme – det värmer verkligen att läsa. Det har varit ett stort förtroende att få följa er genom processen, från första samtalet till en lyckad affär på relativt kort tid. Att ni kände er trygga med både upplägg, tempo och beslut längs vägen är precis det jag alltid strävar efter. Jag uppskattade verkligen våra samtal och den öppenhet ni visade kring era tankar, erfarenheter och behov – det lade grunden för ett gott samarbete och ett resultat som kändes rätt för alla parter. Stort tack för ert förtroende, och all lycka till framöver i nästa kapitel!
Bra mäklare. Snabb affär. Kan sitt jobb
Tycker Gustaf ingjöt förtroende direkt redan vid första kontakt. Han handlar snabbt och fick till en visning , som vi önskat och väl där var han saklig och påläst. Förklarade även när vi hade frågor vid kontraktsskrivningen . Vi är mycket nöjda
Stort tack för ert fina omdöme! Det gläder mig verkligen att ni kände förtroende redan från första kontakt och att processen upplevdes tydlig, smidig och trygg hela vägen – särskilt vid kontraktsskrivningen.
Helt klart Södertäljes bästa Mäklare. Han är Väldigt sakkunnig och engagerad som verkligen står på säljarens sida. Lätt att kommunicera med och troligt lyhörd till säljarens önskemål. Han driver processen och arbetar hårt samtidigt som håller säljaren uppdaterad, kommunicerar med tydlighet. Han var extremt duktig på att vägleda och i samverkan samt bra dialog hamnade man alltid i att ta rätt beslut. Han är Snabb på att svara, återkoppla. Väldigt lugn och pedagogisk, förklarar och gör säljprocessen lättbegripligt för någon som kanske inte är så insatt i säljprocessen. Han får 10/10 från oss!
Stort och varmt tack för ert otroligt fina omdöme – det betyder verkligen mycket för mig. Att ni upplevde processen som tydlig, trygg och väl förankrad i god dialog är precis det arbetssätt jag alltid strävar efter. Jag uppskattar särskilt era ord om kommunikationen, vägledningen och samarbetet längs vägen. Tack för ert förtroende genom hela affären. Det har varit ett nöje att få hjälpa er, och jag önskar er all lycka framöver!
Hej Gustav: Jag är jätte nöjd med dig du är jätte snäll, duktig Och förklarar väldigt fint och recpekterar tiden tack för hjälpen.
Hej. Om jag beskriver Gustav, han är jätte snäll, duktig, klok och väldigt hjälpsam. Jag hoppas att alla mäklaren liknar Gustav. Han förklarar jätte fint och respekterar tiden väl med sina kunder.
En ung, trevlig mycket kunnig mäklare.
Skött det han förväntas göra. Allting har fungerat bra. Glad och positiv.
Trevlig och positivt bemötande är den upplevelsen vi fått. Glädjefull och professionell!