Sofia Sörensen

Sofia Sörensen

Sofia Sörensen är mäklare på Fastighetsbyrån Södertälje

Sofia Sörensen har varit registrerad mäklare sedan 2019-01. Sofia Sörensen har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-01 och har fått 149 omdömen med ett betyg på 4.8. Sofia Sörensen har haft 50 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

149 omdömen om Sofia Sörensen

Sedan starten hos Reco 2019
Victor C
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sofia Sörensen en del av Fastighetsbyrån Södertälje
Rosenlund

We were treated with great professionalism and care throughout the entire process. The broker was always attentive, available to answer our questions, and made us feel supported at every stage of the purchase. We expected clear communication, transparency, and guidance — especially because we are not native to the Swedish real estate market. The broker exceeded those expectations by providing detailed explanations, anticipating potential questions, and ensuring we felt confident in each step. We truly appreciated the support...

Tatiani V
Rosenlund

Sofia tog emot oss på visningen med en jättehärlig energi. Hon var påläst, engagerad och väldigt tillmötesgående.

Per S

Bra , tydlig. Enkel att följa. Kanske pratar lite snabbt ibland

Jimmy N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sofia Sörensen en del av Fastighetsbyrån Södertälje
Rosenlund

Vi kände oss väldigt väl bemötta redan från första stund. Sofia var professionell, lyhörd och genuint engagerad genom hela processen. Våra förväntningar var höga, och trots en tuff marknad så lyckades Sofia ta processen in i mål - från den första visningen till den avslutande affären. Kommunikationen var tydlig och trygg, och vi kände hela tiden att Sofia hade full kontroll och verkligen brydde sig om både oss och försäljningen. Det skapade en trygghet som gjorde hela processen mycket smidigare än vi vågat hoppas på. Sammanfattningsvis...

Åsa L
Östertälje

Sofia är väldigt engagerad, lättillgänglig och tydligt i kommunikationen. Är väldigt nöjd med att jag valde just Sofia

Anton K
Östertälje

Trevlig! Professionell! Seriös! Lätt att få tag i! Ingeting att anmärka på

Peter S
Sålde sitt hus med hjälp av Sofia Sörensen en del av Fastighetsbyrån Södertälje
Järna

Trevlig, sympatisk och mycket engagerad, samt att hon är väldigt duktig på att hitta bra lösningar . En superbra mäklare som jag verkligen kan rekommendera.

Nidaa H
Köpte sitt hus med hjälp av Sofia Sörensen en del av Fastighetsbyrån Södertälje
Saltskog

Hej Vi har upplevt jätte bra bemötande av Sofia genom telefonsamtalen och fysiskt möte. Våra förväntningar att vi har fått väldigt tydliga information och det har g väldigt bra. Vi återkommer till Sofia när vi behöver och vi säkra att få hjälp av henne.

Philip B
Rosenlund

Grym mäklare från start till slut. Jätte trevligt bemötande och väldigt lätt att få tag i när man har frågor. Jätte nöjd

Eva O
Sålde sitt hus med hjälp av Sofia Sörensen en del av Fastighetsbyrån Södertälje
Pershagen

Sofia är underbar mäklare och person ,så noga med att informera om allt .Jag hade fullt förtroende av Sofia och försäljningen av min kolonistuga på Solängen 53 gick jättefort .Jag är så nöjd .MVH Eva Olsson