Robin Modarresi

Robin Modarresi

Robin Modarresi är mäklare på Fastighetsbyrån Farsta

Robin Modarresi har varit registrerad mäklare sedan 2023-04. Robin Modarresi har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-07 och har fått 83 omdömen med ett betyg på 4.8. Robin Modarresi har haft 62 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2024-05 - 2025-04

83 omdömen om Robin Modarresi

Sedan starten hos Reco 2023
Kruno A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Robin Modarresi en del av Fastighetsbyrån Farsta
Hagsätra

Broker was very helpful and everything went really smooth.

Kent A
Rågsved

Kunnig och duktig på sitt jobb.

Linnea G
Hagsätra

Jag har precis gjort mitt första bostadsköp med hjälp av Robin och var ganska osäker till en början men kände mig så trygg med Robin och allt gick smidigt. Har haft kontakt med ett par mäklare tidigare men aldrig känt mig så hörd som nu och är väldigt nöjd med den hjälp jag fått genom hela processen. Jag har upplevt Robin som väldigt lyhörd och anpassningsbar och jag kommer absolut rekommendera honom i framtiden!

Svar från Robin Modarresi

Tack för dina fina ord Linnea, så kul att du känner dig nöjd med processen. Vi ses på tillträdesdagen! :-)

Cecilia Af S
Sköndal

Mycket bra, trevligt och proffsigt bemött. Har aldrig känt sån trygghet och fått sånt stöd tidigare. Högsta betyg!

Svar från Robin Modarresi

Tusen tack Cecilia, dina ord betyder mycket! Glad att jag kunde hjälpa er med bostadsköpet.

Ramamurthy G
Hagsätra

Robin explained the entire agreement in detail which made the process easier. He was very great and a nice person to interact.

Svar från Robin Modarresi

Thank you Ramamurthy and congratulations for the apartment, I'm sure you will like it!

Caroline D
Sålde sin lägenhet med hjälp av Robin Modarresi en del av Fastighetsbyrån Farsta
Sköndal

Robin hjälpte mig att sälja min bostadsrätt på ett smidigt och snabbt sätt. Robin var duktig på att inkludera mig i alla steg längst vägen och var genuin i sitt arbete. Det märks att Robin brinner för sitt yrke! Jag rekommenderar Robin starkt!

Svar från Robin Modarresi

Tack bästa Caroline för dina fina ord, hoppas ni kommer trivas i ert nya boende! Vi hörs snart igen :-)

Hussein K
Hagsätra

En väldigt professionell och enkel att kommunicera med mäklare! Robin höll mig uppdaterad och trygg genom hela processen. Rekommenderar starkt :)

Svar från Robin Modarresi

Tack snälla Hussein för att du valde mig som din mäklare!

Robin K
Hagsätra

Otrolig människa med otroligt Namn!

Svar från Robin Modarresi

Tack detsamma min namne :-) Kul att du känner dig nöjd med ditt köp, jag är säker på att du kommer trivas i lägenheten!

Maria C
Högdalen

Robin Modarresi har ett proffsigt bemötande och jag kände mig trygg som köpare med hans stöd. Gör det där lilla extra och vill att både säljare och köpare är nöjda med affären.

Svar från Robin Modarresi

Tusen tack Maria, vi ses på tillträdesdagen! :-)

Soili R
Högdalen

Bra bemötande och försäljningen gick som planerat. Information fungerade bra och man viste hela tiden vad är som händer.

Svar från Robin Modarresi

Tack Soili! Hoppas du trivs i din nya lägenhet som jag hjälpte att förmedla till dig :-)