Robin är trevlig, artig, förtroendeingivande och , informativ! Man kan känna sig trygg! Man känner att man inte blir lurad!
Robin Modarresi
Robin Modarresi är mäklare på Fastighetsbyrån Farsta
.Robin Modarresi har varit registrerad mäklare sedan 2023-04. Robin Modarresi har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-07 och har fått 53 omdömen med ett betyg på 4.8. Robin Modarresi har haft 48 försäljningar sen 2023-09 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2023-09 - 2024-08
53 omdömen om Robin Modarresi
Tack Lotta och Kjell för att jag fick ert förtroende att sälja er lägenhet! Hoppas ni kommer trivas i ert nya boende.
Han var väldigt professionellt, stöttande and hjälpsam mäklare. Jag kommer definitivt att använda honom igen.
Tack Warda för ditt fina omdöme, det var kul att försäljningen gick så smidigt!
Vi är supernöjda med Robin. Han kändes genuin, och vi upplevde att han ansträngde sig mycket för skull. Väldigt lätt att ha att göra med. Rekommenderas!
Tack för de fina orden och att jag fick i uppdrag att förmedla er fina lägenhet, Martin!
Bra kontakt, snällt bemötande och hjälpsam
Tack för det fina omdömet Sara, kul att det känns bra med lägenheten!
Trevlig, tillgänglig, tydlig, kunnig.
Tack Susanne och kul att ni är så nöjda. Vi ses på tillträdet!
Mycket nöjd med Robin Modarresi på Fastighetsbyrån Farsta. Kompetent och engagerad mäklare. Trevligt och proffsigt bemötande! Tack för allt.
Tack själv Newton för att jag fick i uppdrag att förmedla din lägenhet, glädjer mig att du är nöjd!
It was a nice experience with Robin Modarresi. He does a great job for the buyers in understanding the total purchasing journey and clears the doubts with the appropriate solution. Overall good work from Robin Modarresi.
Thank you Ragunath, I am sure your family will enjoy the house. See you soon again!
Perfekt bemötande och super engagerad i sitt uppdrag.
Tack Fredrik för att jag fick ditt förtroende och kul att det gick så smidigt med försäljningen!
Jag har blivit väldigt professionellt bemött av Robin som på ett lugnt och pedagogiskt sätt förklarat de olika stegen under försäljningen. Robin har varit lättsam att prata med och väldigt behjälplig under försäljningen. Kan varmt rekommendera Robin.
Tusen tack för det fina omdömet Terese! Kul att vi kunde sälja lägenheten så smidigt och snabbt. Önskar dig en trevlig sommar!
Vi blev bemötta på ett proffsigt och vänligt sätt. Robin var alltid tillgänglig och svarade snabbt på Mail, sms och telefon.
Tack Lena för att jag fick ert förtroende. Önskar er en trevlig sommar!