Robin är mycket trevlig och pålitlig. Han återkommer när han har lovat och har alltid svar på eventuella frågor. Kan verkligen rekommendera Robin!
Robin Modarresi
Robin Modarresi är mäklare på Fastighetsbyrån Farsta
.Robin Modarresi har varit registrerad mäklare sedan 2023-04. Robin Modarresi har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-07 och har fått 151 omdömen med ett betyg på 4.8. Robin Modarresi har haft 71 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2025-07 - 2026-06
151 omdömen om Robin Modarresi
Professionell, engagerad och tillgänglig från första visning till kontraktsskrivning. Snabb återkoppling på våra frågor.
Vi är supernöjda med Robin! Trevlig från första stund på och extremt lyhörd och fick oss att känna oss trygga från start
Very professional and nice agent,bought the apartment within 5 days
Trevlig, hjälpsam och professionel
Robin helped us find our dream home and sell our apartment. He is very calm, clear and responsive throughout the process. We feel that he has our best interest at heart. Highly recommend!!
Robin är mycket professionell, skicklig och trevlig. Mycket bra och tydlig kommunikation, och ett djupt sympatiskt intryck gentemot såväl säljare som köpare. Ger mina varmaste rekommendationer!
Robin är grym, snabb, lyhörd och proffsig. Vi är väldigt nöjda med vår fsg av vår bostad som Robin hjälpte oss med. Rekommenderar varmt!
Robin hjälpte oss på bästa möjligt sätt med vår försäljning upplever vi. Han var snabb i alla processer och hans upplägg för hur försäljningen skulle gå till visade sig vara precis rätt för vår försäljning. Vi kände oss väldigt trygga med Robin som mäklare och han är väldigt trevlig och lugn som person. Kommunikationen var lätt och vi kände han alltid var tillgänglig och återkopplade snabbt när vi hade frågor. Vi är så nöjda över vårt val av att låta Robin sälja vår bostad. Rekommenderas varmt!
Väldigt nöjd! Upplever Robin som både lugn och professionell. Han har stor kunskap och stort kontaktnät av kunder som han använder för att matcha rätt köpare till rätt bostad. Rekommenderar!