Yosef J. Lahlou

Yosef J. Lahlou

Yosef J. Lahlou är mäklare på Fastighetsbyrån Farsta

Yosef J. Lahlou har varit registrerad mäklare sedan 2016-07. Yosef J. Lahlou har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-02 och har fått 469 omdömen med ett betyg på 4.9. Yosef J. Lahlou har haft 93 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

469 omdömen om Yosef J. Lahlou

Sedan starten hos Reco 2021
John S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Yosef J. Lahlou en del av Fastighetsbyrån Farsta
Högdalen

Yosef var proaktiv och hanterade min försäljning väldigt bra. Jag ville ha en snabb affär men med ett bra pris och han lyckades få båda med en endast en förhandsvisning

Gustav J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Yosef J. Lahlou en del av Fastighetsbyrån Farsta
Högdalen

Supertrevlig, lätt att ha och göra med! Lugn och lättsam!

Cecilia W
Högdalen

Yosef är en riktig toppenmäklare! Snabb försäljning och bra kontakt med mig och flera intresserade köpare.

Yaser A
Farsta

Professionell, duktig, hjälpsam, rutinerad, trevlig, hjälpsam och tillmötesgående

Stina W
Bandhagen

Vi köpte en bostadsrätt via Yosef. Han var påläst, trevlig, engagerad, tillmötesgående och professionell.. Han var alltid tillgänglig och återkom med tydliga, snabba och bra svar trotts att han egentligen borde vara ledig. Vi fick ett förstklassigt bemötande och känner oss extremt nöjda med honom. Yosef är en fantastiskt duktig mäklare och vi kan med lätthet rekommendera honom till både köpare och säljare.

Leif G
Örby

Hade alltid lätt att få kontakt och snabb på respons. En tydlig, ärlig och lättsam person att hantera ärenden med.

Linnéa L
Bandhagen

Proffesionellt och bra bemötande! Sålde lägenheten på 3 veckor mitt under semesterveckorna. Bra på att återkoppla efter visningar och ge bra stöd i försäljningsprocessen.

Lydia Z
Bandhagen

Mycket trevligt och professionellt bemötande från första början. Höll mig uppdaterad under processen och fick en att känna sig trygg!

Linnéa L

Mycket bra och proffesionellt bemötande. Utöver detta väldigt trevlig och hjälpsam!

Tommy A

mycket kunnig, driven och engagerad mäklare som resulterade i en mycket lyckad försäljning