Allt har fungerar utmärkt! Det rör sig om första möte, inför visning och själva säljprocessen. Yosef visade en exceptionell kapacitet till att attrahera intresserade köpare till det objekt som vi hade till salu.
Yosef J. Lahlou
Yosef J. Lahlou är mäklare på Fastighetsbyrån Farsta
.Yosef J. Lahlou har varit registrerad mäklare sedan 2016-07. Yosef J. Lahlou har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-10 och har fått 596 omdömen med ett betyg på 4.8. Yosef J. Lahlou har haft 74 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
596 omdömen om Yosef J. Lahlou
Bästa maklare. Det var en väldigt smidig försäljning. Han var professionell och vänlig. Jag rekommenderar honom alltid.
Jag har haft Yosef som mäklare både under processen av köp och försäljning av bostad. Det har varit en uppskattad upplevelse då Yosef varit väldigt tydlig och engagerad, men även uppriktig kring bostadsförsäljningen. Ytterligare blev säljupplevelsen mycket bra då han lyckades marknadsföra vår bostad väl och gjort att försäljningen gick utmärkt.
Yosef är alltid tillgänglig, förklarade allt ingående för oss som förstagångsköpare och besvarade alla våra frågor. Mycket trevlig och tillmötesgående.
Hela min upplevelse var toppen med Yosef som min mäklare. Jag har inte klaga på. Mvh Guimaria
Jättebra och pålitlig Ger inte upp och försöker sälja objekten till varje pris. Bra återkoppling.
Yosef hjälpte oss med en snabb och smidig försäljning. Han är förtroendeingivande, ett bra bollplank och snabb i kommunikationen. Vi är supernöjda!
Jättebra kontakt genom hela processen, kan rekommendera varmt!
Sjukt duktig och trevlig mäklare! Har sålt 2 gånger med honom och köpt 1 gång med honom. Sålde precis våran lägenhet till det pris vi ville ha plus lite till !
Som förstagångsköpare så var jag mycket nervös men Yosef har varit otroligt hjälpsam under processen. Mycket professionell, lyhörd, bra och snabb kommunikation, trevlig och hjälpsam. Alla i min familj var nöjda med hans insats. Jag rekommenderar starkt!