Väldigt proffesionell och tillmötesgående. Kändes som en väldigt smidig köpesprocess.
Svensk Fastighetsförmedling Stora Essingen
Välkommen till Svensk fastighetsförmedling på Stora Essingen! Stora Essingen är en liten ö i mälaren som erbjuder en vacker miljö mitt i Stockholms stad. Här kan du hitta både villor, lägenheter och radhus. Här på ön kan vi på Svensk fastighetsförmedling området i detalj, och hjälper dig gärna med hela bostadsaffären så att...
834 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Stora Essingen
Sedan starten hos Reco 2016
Min upplevelse mycket positiv. Processen gick snabbt och allt flöt på utan problem. Jag kände mig trygg genom hela processen och är väldigt nöjd med Emmas arbete. Hon tog hand om allt på ett effektivt sätt och gjorde försäljningen enkel för mig.
Emma var jätteduktig och snabb i sin kommunikation så vi kunde göra ett snabbt avslut!
Väl skött, snabbt och smärtfritt
Enkel att få/ha kontakt med, bra och brett nätverk i området. Snabb försäljning! Nöjd!
Robert är kommunikativ och proffsig genom hela säljprocessen. Jag kan varmt rekommendera honom till andra säljare!
Min upplevelse av Emma Rågberg som fastighetsmäklare är endast positiv. Emma besvarade de frågor jag hade om bostaden, hon var snabb på att kommunicera och skötte affären på ett smidigt sätt. Hon var även väldigt noggrann och såg till att allt gick korrekt till på ett mycket professionellt sätt. Jag är väldigt nöjd med Emmas bemötande och hennes arbete!
Emma var engagerad och på tårna, gav goda råd, vad anträffbar och snabb i kommunikation.
Emma har bra koll på Fredhäll och ett grymt spekulantregister!
Emma har varit toppen enda sedan vi först kommit i kontakt. Professionell och väldigt lyhörd i önskemål om vad en söker. Alltid snabb i att återkoppla och hålla en uppdaterad igenom hela processen. Rekommenderar Emma starkt!
Tydlig, hjälpsam, trevlig och lyckades få till en snabb affär till bra pris
Emma var professionell och engagerad genom hela processen. Det var lätt att ha att göra med henne, hon var alltid tillgänglig och höll mig uppdaterad från start till mål. Kan varmt rekommendera henne!
Emma är kommunikativ, snabb och lyhörd med ett stort och bra kontaktnät. Vi är supernöjda med henne som mäklare och kan rekommendera henne till vem som helst!
Professionell mäklare med stenkoll på Fredhäll, etablerad kundkrets och matchar objekt med kund. Återkopplar snabbt, hjälpsam och väldigt trevlig. Kan varmt rekommendera!
Effektiv, trovärdig, kunnig, seriös, håller ord, bra bemötande, hög servicenivå
Jag upplever Emma som en professionell mäklare med väldigt god kännedom om marknadsläget i området. Tydlig beskrivning av försäljningsprocessen och lätt att ha att göra med. Rekommenderar gärna Emma
Emma har varit trevlig och tillmötesgående och har gjort ett bra jobb.
Superbra! Emma såg till att hitta rätt köpare utifrån våra behov och var lyhörd och enkel att kommunicera med under hela processen.
Emma var otroligt hjälpsam och lyhörd genom hela försäljningen.
Jag är väldigt nöjd med Emma som mäklare! Hon är professionell, alltid tillgänglig och levererar det hon lovar. Jag skulle absolut jobba med henne igen!
Bra bemötande och genomförde försäljningen professionellt och enligt förväntan. Bra jobbat!
Mycket kunnig på området. Snabb och effektiv.
En regionchef rekommenderade Emma när jag var i akut behov av mäklartjänster Proffsigt bemötande, snabb och effektiv. Emma lyssnar på kunden och vi hade bra kommunikation under försäljningsprocessen. Jag förväntade mig ett snabbt avslut efter visningar och budgivning och Emma levde upp till dessa förväntningar.
Emma är professionell, engagerad och tillgänglig. Allt gick smidigt och jag kände mig trygg genom processen. Rekommenderar varmt.
Alltid positiv och tillmötesgående.
Emma har varit vänlig och behjälplig under hela processen. Som förstagångsköpare har det känts tryggt och tydligt med vad som gäller och hur allt fungerar.
Proffsigt bemötande med väldigt bra koll på marknaden, vilket ledde till en snabb och smidig försäljning som levde upp till förväntningarna.
Jag är otroligt nöjd! Emma var väldigt trevlig, professionell och effektiv genom hela processen. Jag kände mig aldrig pushad, utan hon var lyhörd och gav bra råd som verkligen hjälpte mig. Lägenheten blev såld snabbt och dessutom till ett riktigt bra pris. Kan varmt rekommendera henne till alla som vill ha en smidig och trygg försäljning!
Emma har ett fint bemötande, proffsig, alltid snabb återkoppling, kunnig, det hon inte vet kollar hon upp.
Emma var väldigt proffsig, engagerad och rak och alltid snabb på att besvara våra frågor - vilket uppskattades mycket!
Väldigt duktig mäklare som har koll på det hon håller på med! Allting gick smidigt och bra samt var det väldigt enkelt att komma i kontakt med Emma. Hon hanterade även alla frågor på ett exceptionellt sätt!
Emma är en fantastiskt bra mäklare. Hon är kunnig i området och med lägenheterna, engagerad, har ett proffsigt kundbemötande. Om det är något hon inte kan svara på direkt så kollar hon upp det och återkopplar. Alltid snabb på att svara på mail och dessutom trevlig och positiv. Emma uppfyllde alla mina önskemål som mäklare.
Emma har varit otroligt duktig i vår bostadsaffär. Hon har varit proaktiv med att hitta potentiella köpare sen vi har lagt ut den på kommande och löste en väldigt smidig och snabb affär när vi hade köpte ny lägenhet. Hon lyckades bemöta alla våra önskemål och dessutom sålde hon lägenheten för vårt dröm pris på förhandsvisning innan en Hemnet försäljning. Rekommenderar Emma starkt.
Emma var en utmärkt mäklare – trevlig, snabb på att svara på mina frågor och väldigt effektiv genom hela processen.
Mycket professionell, trevlig och duktig mäklare. Allting fungerade jättebra och vi blev nöjda med affären. Vi fick tydliga instruktioner på allting som behövdes från vår sida inför visning och fotografering. Fick även alltid snabba svar när vi hade funderingar. Rekommenderar starkt Emma som mäklare.
Fördelar med Emma: • God övertalningsförmåga Hon stack ut i uppstarten genom att följa upp efter första kontaktförsöket och var den enda som verkligen försökte vinna uppdraget. Det visar på driv – något som är viktigt i försäljning. • Hög tillgänglighet Svarade snabbt och var tillgänglig alla tider på dygnet. Det skapade trygghet och gjorde att processen kändes prioriterad. • Proaktiv i sin kommunikation Höll tät kontakt under hela processen med regelbundna uppdateringar kring spekulanter och bud, vilket gav en bra överblick....
Vi var väldigt nöjda med Emma som mäklare. Hon hade ett varmt bemötande, hade intresse för oss köpare och påläst på lägenheten så hon kunde svara på alla våra frågor. Bra kommunikation under hela försäljningsprocessen.
Otroligt bra kommunikation, alltid glad och gjorde min försäljning till 10/10. Rekommenderar Emma som mäklare!
Vi var väldigt nöjda med Emma som mäklare, hon var engagerad och brydde sig om både säljaren och köparen vid försäljningen. Påläst på lägenheten och övriga frågor. Behjälplig vid frågor och hjälpte oss att känna oss trygga i affären.
Jag tycker upplevelsen har varit toppen från start till mål
Vi sålde vår lägenhet på Sankt Göransgatan med Emmas hjälp. Det var en smidig och bra försäljning. Allt löpte friktionsfritt.
Varmt, professionellt, och engagerat bemötande. Smidig och trygg process. Aktiv kommunikation, vilket har uppskattats.
Personligt och bra bemötande. Lättillgänglig. Noggrann och strukturerad i affären. Överlag hade jag en mycket bra upplevelse av David vid bostadsköpet.
Emma bemötte oss med både professionalitet, engagemang och var väldigt trevlig. Processen gick smidigt och bra. Hon levde upp till alla förväntningar vi hade och vi är väldigt nöjda med allt.
Emma var väldigt professionell och trevlig i sitt bemötande.
Sålde vår lägenhet i ett pressat läge där tidigare inte lyckades. Vi är så otroligt tacksamma, ska man sälja i Fredhäll så anlita Emma!
Emma är hjälpsam, svarar snabbt vid frågor och kommunikativ.
Väldigt dedikerad, tillgänglig och lätt att få bra och tydliga svar från snabbt.
Rekommenderas starkt! Väldigt nöjda.
Smidig och professionell hantering Mycket nöjd