Jag blev bemött på ett professionellt och trevligt sätt. David uppfyllde alla förväntningarna jag hade och va mycket hjälpsam även på helger vilket va oerhört tacksamt.
David Rågberg
David Rågberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Kungsholmen
.David Rågberg har varit registrerad mäklare sedan 2020-07. David Rågberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-09 och har fått 60 omdömen med ett betyg på 4.9. David Rågberg har haft 9 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-10 - 2023-09
60 omdömen om David Rågberg
Mitt intryck som köpare av David var: Väldigt trevlig, påläst och hjälpsam. Efter att varit på många visningar så sticker David ut väldigt positivt jämfört med andra mäklare man varit i kontakt med på olika sätt!
Förtroendegivande och hjälpte mig under hela processen med alla frågor. Är väldigt glad att jag hade David som mäklare vid köp av min bostad! Rekommenderar starkt honom vid köp/försäljning av bostad.
Han sköt uppdraget för både oss & säljarna med engagemang så vad vi tror alla är nöjda! Mycket energi & trevlig
David har varit toppen under hela vår säljprocess. Vi är nöjda med att vi valde honom som mäklare i Kristineberg.
Myckey hälpsam och duktig gör allting till 100%
David är en riktig stjärna, gav allt och såg till att vi kände oss trygga genom hela processen. Vi är jättenöjda med David som mäklare!🌟
David agerar mycket professionellt och förtroendefullt. Han har en stor erfarenhet av området och marknadens skiftningar vilket är mycket värdefullt i en säljprocess. Vi kan varmt rekommendera David Rågberg.
Jag är väldigt nöjd med resultatet av min bostadsförsäljning, samarbetet med David och hur processen fortlöpte. Han är lyhörd och kommunikativ - duktig på att återkoppla. Kunnig och trovärdig inom sitt område. Det finns inget som jag kommer på som han hade kunnat göra annorlunda. Kände mig trygg genom hela processen. Rekommenderar varmt!
- Bra bemötande och tydlighet i att beskriva processen - Kontinuerlig återkoppling - Hög hastighet under processens gång - Levererade vad som hade utlovats