Svensk Fastighetsförmedling Haninge

Svensk Fastighetsförmedling Haninge

• BadgeTenYears
2 248
4.8

Oavsett om du undrar när du ska sälja för att få bäst betalt, vad du ska tänka på inför visning eller ska flytta hit och undrar var de bästa promenadstråken går - Vi har koll på Haninge! Med Svensk Fastighetsförmedling får du en kunnig mäklare som vill se till att du får ut det mesta av din bostadsaffär. Vi erbjuder mycket...

2248 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Haninge

Sedan starten hos Reco 2016

Madelene H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jimmy Rossetti en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Vega

Proffsigt och trevligt genom hela processen.

Tack Madelene för en fin Reco. Grattis till ett unikt hem

Jonathan W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Baran Kayhan en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Vega

Baran är grym! Som första-gången-säljare var det väldigt betryggande att han var svarsam och snabb till att hjälpa kring frågor och funderingar och det känns som han har bra koll på området.

Desiree B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Baran Kayhan en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Vega

Proffsig och hjälpsam mäklare, jag är jättenöjd

Jenny Å
Köpte sin lägenhet med hjälp av Cajsa Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Handen

Mycket proffesionell, drivande, kommunikativ och trevlig! Allt positivt! Rekommenderar varmt!

Lina R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jimmy Rossetti en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Västerhaninge

Jimmy är en otroligt driven och duktig mäklare som trots en omöjlig marknad hjälpte oss att sälja vårt hus! Otroligt nöjd och tacksam över allt Jimmy gjort för att vi ska känna oss trygga genom hela processen. Rekommenderar Jimmy starkt om man går i säljtankar.

Svar från Jimmy Rossetti

Tack Lina för en otrolig Reco. Så glad att vi äntligen kom i mål. All lycka till er

Anette W
Vendelsö

Jag tyckte det gick bra han var trevlig

Emma W
Vendelsö

Superduktig och hjälpsam mäklare :)

Birgit Viola E
Sålde sitt hus med hjälp av Jimmy Rossetti en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Vendelsö

Ett mycket gott bemötande, saklig lugn och trevlig. Jag fick allt om försäljningen förklarat, för mig och vad som skulle göras innan visningen, både stylist och fotograf gav goda råd. Rekommenderar verkligen mäklaren till kommande kunder.

Svar från Jimmy Rossetti

Stort tack för en väldigt bra Reco. Kul att få hjälpa er

Erik T
Köpte sitt hus med hjälp av Jimmy Rossetti en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Vendelsö

Har erfarenhet av Jimmy både som köpare och säljare. Nöjd bägge gånger.

Tack för en fantastisk Reco. Kul att ni är nöjda

Qadir Q
Sålde sin lägenhet med hjälp av Cajsa Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Västerhaninge

Caisa är Bästa person som jag har träffat.

Eva K
Vendelsö

Bra bemötande. Mäklaren levde upp till förväntningarna, svår tid för försäljning och mäklaren gjorde sitt bästa.

Tack Eva för en väldigt fin Reco. Till slut så kom vi i mål

Junior Ö
Krigslida

Min fru har redan gjort denna undersökning.

Tack Junior för bra Reco. Grattis till lyckad försäljning

Cayen D
Västerhaninge

Vänligt bemötande vid visningen med bra kunskaper om fastigheten, föreningen och området

Björn Ola H
Skrev om Sara Kjellgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge

Sara är en trevlig , mycket professionell och gav mig bra service. Hon kom väl förberedd, återkopplade snabbt och är jag är väldigt nöjd med vad hon levererade.

Sara K gillar detta
Linus W
VEGA

Vi fick ett professionellt bemötande av Jimmy och han har stor kunskap om området och branschen. Jimmy levde upp till våra förväntningar och gjorde det hela till en snabb och smidig affär. Sammanfattningsvis anser vi vårt köp av bostaden som en trevlig och professionell upplevelse.

Tack Linus för fina ord och bra Reco. Grattis till en fin bostad

Jenny Å
Vega

Cajsa var mycket trevlig, engagerad och professionell genom hela processen. Hon överträffade våra förväntningar med en snabb och smidig affär där bostaden såldes redan innan visning. Vi kände oss trygga hela vägen och kan varmt rekommendera henne.

Obos Kärnhem B
Vega

Engagerad och kompetent mäklare som kan området och den lokala marknaden utan och innan!

Svar från Jimmy Rossetti

Tack för en väldigt bra Reco. Tack för ett fint samarbete

David A
Sålde sitt hus med hjälp av Kalle Gudmundsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Jordbro

Lyhörd och proffsigt hanterande av bostadsförsäljningen och våra önskemål.

Hjördis G
Sålde sin lägenhet med hjälp av Juan Lagos en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Handen

Väldigt tillmötesgående och lösningsfokuserad då jag som säljare bor på annan ort. Allt ifrån visningar, nyckelhantering och kontraktsskrivning.

Svar från Juan Lagos

Tack för de fina orden och ett gott samarbete.

Emma L
Vega

Superbra! Är så nöjd med Cajsa! Trevlig, bra bemötande, är tillgänglig, alltid ett leende på läpparna! Kan hon inte svaret på en fråga så säger hon det och kollar upp snabbt! Superproffsig! Highly recommend!

Ann-Christin K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Juan Lagos en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Handen

Vi gjorde affären via vår dotter. Mäklaren hjälpte oss med allt fullmakter mm. Vi upplevde honom som ett bra stöd. Lugn och saklig.

Svar från Juan Lagos

Tack för dem fina orden. Njut av ert nya fina hem.

Michail G
Brandbergen

Jag kan inte nog rekommendera denna fantastiska fastighetsmäklare. Hon är otroligt kompetent, professionell och engagerad långt utöver det förväntade. Med sin trygghet, sitt driv och sin imponerande marknadskunskap skapade hon ett förtroende från första mötet. Hon var alltid tillgänglig, extremt noggrann i varje detalj och hade ett genuint engagemang för att uppnå bästa möjliga resultat. Tack vare hennes insats blev hela affären inte bara framgångsrik utan även en väldigt positiv upplevelse. En mäklare i absolut toppklass.

Moyukh C
Brandbergen

Cajsa har varit en otroligt duktig mäklare som hjälpte oss att hitta rätt köpare även i en svår marknad. Priserna kan gå upp och ner och påverkas av många faktorer, men Kajsa förklarade hela processen mycket tydligt – både för oss och för köparen. Hon har haft en transparent och tydlig kommunikation genom hela affären samt arbetat proaktivt med en genomtänkt planering, god framförhållning och starkt driv i genomförandet. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera henne.

Philip J
Ribby

Affären har gått snabbt & smidigt tack vare Jimmys kunskaper och snabba respons. Rekommenderas starkt!

Tack Philip för en fin Reco. Grattis till ett fint hem

Oliver Y
Vega

Tydlig och rak. Erbjuder sig utan att vara påtryckande. Är alltid lätt att få kontakt med honom och han håller det han säger när han säger att något ska fixas

Tack Oliver för en bra Reco. Grattis till en fin bostad

Victoria V
Vendelsö

Proffsigt och vänligt bemötande!

Siham Laarif S
VEGA

Lyhörd, proffesionell mäklare som förenklar hela processen för oss som säljare. Otroligt kunnig och trevlig

Stort tack för fina ord och bra Reco. Stort grattis Till en lyckad försäljning

My Abdellah S
VEGA

Mäklaren var mycket professionell, engagerad och trygg genom hela processen. Kommunikationen var tydlig, snabb och förtroendeingivande, vilket gjorde att vi kände oss lugna från start till avslut. Försäljningen gick snabb och smidig. Vi är mycket nöjda med både bemötandet och resultatet och kan varmt rekommendera Jimmy Rossetti vidare.

Svar från Jimmy Rossetti

Ett sant nöje att få arbeta med. Stort tack för en fin Reco

Nathalie J
Vega

Har både köpt och sålt med Jimmy, kommer aldrig välja en annan mäklare! Det Jimmy levererar är resultat, professionalism, värde och en enorm trygghet! Tack igen Jimmy för ett bra jobb även denna gång! 😁

Wow vilken fin Reco. Stort grattis än en gång

Adam Valentin B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Kalle Gudmundsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Vega

Kalle har varit mycket trevlig och enkel att arbeta med under vårt bostadsköp.

Marie Ö
Krigslida

Mycket snabb och effektiv affär! Nöjd!

Svar från Jimmy Rossetti

Tack för en väldigt bra Reco. Grattis till en väldigt smidig affär

Latife O
Tungelsta

Hej, Juan är en mycket, mycket bra mäklare. Han hjälpte oss mycket. Han svarade uppriktigt på alla våra frågor; han är en mycket kunnig, framåttänkande och konsekvent mäklare. Hans ständiga tillgänglighet och snabba svar på våra e-postmeddelanden och telefonsamtal är andra positiva egenskaper. Vi hade inga problem med att sälja vårt hus. Han är en pålitlig, ärlig, uppriktig och vänlig mäklare. Stort tack till Juan. Han är bäst inom sitt område. Mvh Latife

Svar från Juan Lagos

Tack snälla för dem fina orden och för ett mycket gott samarbete. MVH, Juan

Markus N
Sålde sitt hus med hjälp av Juan Lagos en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Tungelsta

Strålande. Allt går så bra. Svåra tider just nu med sälja hus och köpa. Än då så lyckas han med att skapa två nöjda parter som säljare och köpare. Vi sålde huset tack vare honom sen så lyckas han få till det köp vi också ville ha 5/5.

Svar från Juan Lagos

Tack för dem fina orden och för ett riktigt gott samarbete. Ni som köpare och säljare är 5 av 5.

Elin N
Tungelsta

Vi sålde vår nuvarande bostad och köpte kommande via mäklaren. Skedde smidigt och allt under en veckas julledighet som vi önskat. Rekomenderar varmt!

Svar från Juan Lagos

Tack för dem fina orden och för ett samarbete som vart toppen.

Rita Christina Georgsdotter N
Vendelsö

Vänligt tålmodig ger ej upp. Tillgänglig

Tack Rita för en väldigt bra Reco. Kul att vi äntligen kom i mål

Jagna H
Köpte sitt hus med hjälp av Baran Kayhan en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Jordbro

Trevlig och hjälpsam mäklare.

Yousef H
Jordbro

Väldigt kommunikativ och alltid tillgänglig

Vendela B
Tungelsta

Han är en trevlig och tillmötesgående mäklare. Ärlighet varar längst och det uppskattar vi som köpare.

Tack Vendela för en väldigt bra Reco. Grattis till ett fint hem

Micaela N
JORDBRO

Vi har nyligen anlitat Jimmy R för försäljning utav villa. Vi tycker att han förenklat vår försäljning enormt med hjälp utav hans bemötande, engagemang och proffsighet.

Svar från Jimmy Rossetti

Tack så väldigt mycket för en bra Reco. Grattis till en lyckad försäljning

Klas Helmer T
Sålde sitt hus med hjälp av Baran Kayhan en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Jordbro

Baran var väldigt bra att ha att göra med under hela försäljningsförloppet. Bra och snabb återkoppling rakt igenom! Han har nu, helt utan egen vinning, även varit ett ovärderligt bollplank i den jobbiga processen att köpa nytt boende i ny stad. Serviceminded och kunnig ut i fingerspetsarna!

Fredrik A
Vendelsö

Baran är otroligt trevlig och väldigt lätt att prata med. Han ger bra tips och det går alltid bra att fråga han om saker. Har både köpt och sålt bostad genom honom och alltid varit nöjd. Rekommenderar honom starkt och om han fortfarande jobbar om vi ev byter bostad om några år igen så lär vi höra av oss till honom i första hand.

Victoria W
Sköndal

Inget speciellt att säga om denna mäklaren, men helt ok.

Svar från Juan Lagos

Hej! tack för orden. Njut av er nya bostad. God Jul!

Therése S
VEGA

Mycket trevlig och inkännande. Mån om att saker ska bli bra.

Tack Therese för en väldigt fin Reco. Stort grattis till ett fint hem

Daniel S
Handen

Väldigt trevlig och hjälpsam.

Jessica K
Köpte sitt hus med hjälp av Sara Kjellgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Handen

Snabb på att svara på frågor när vi som köpare hade något att fråga.

Luis T
Tungelsta

Vi hade nöjet att arbeta med Juan Lagos vid försäljningen av vår bostad och kan varmt rekommendera honom. Han var professionell, lyhörd, alltid tillgänglig och är även spansktalande. Tack vare hans engagemang och tydliga vägledning kände vi oss trygga och väl omhändertagna genom hela processen. //Luis T.

Svar från Juan Lagos

Tack snälla för de fina orden. Uppskattar samarbetet med er väldigt mycket.

Mariette D
Sålde sitt hus med hjälp av Sara Kjellgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Vendelsömalm

Engagerad, driven och professionell mäklare som var mycket lätt att samarbeta med. Fanns alltid tillgänglig för frågor och hjälpte till. Är mycket nöjd och kan rekommendera.

Katarina L
Handen

Erfaren, kunnig, lugn och trygg. Rak och klar i kommunikationen. Svarar snabbt på sms, mail och samtal. En utmärkt guide/lots genom alla frågor och funderingar som uppstår vid husförsäljning. Rekommenderas varmt.

Dennis Christer Olof Z
Tungelsta

Mycket trevlig, lätt att prata och ha att göra med.

Dennis Christer Olof Z och Juan L gillar detta
Svar från Juan Lagos

Tack för dem fina orden och stort grattis till ert första hem.

Emma Ö
Skrev om Sara Kjellgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge

Sara är en trevlig och engagerad mäklare som verkligen är informativ vilket skapar trygghet! Mycket nöjd!