Svensk Fastighetsförmedling Haninge

Svensk Fastighetsförmedling Haninge

• BadgeNineYears
2 037
4.8

Oavsett om du undrar när du ska sälja för att få bäst betalt, vad du ska tänka på inför visning eller ska flytta hit och undrar var de bästa promenadstråken går - Vi har koll på Haninge! Med Svensk Fastighetsförmedling får du en kunnig mäklare som vill se till att du får ut det mesta av din bostadsaffär. Vi erbjuder mycket...

2037 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Haninge

Sedan starten hos Reco 2016

Visar 2037 omdömen med 4.8 i snittbetyg
Johan C
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jimmy Rossetti en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Vega

Säljer trots en tuff marknad. Alltid nåbar och positiv!

Tack Johan för en mycket fin Reco. Grattis till en bra försäljning

Frida B
Köpte sitt hus med hjälp av Cajsa Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Västerhaninge

Bra reprenstatnt för både köpare och säljare

Annie Maria Elisabet M
Skrev om Baran Kayhan en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge

Jag är verkligen helnöjd med Barans sätt att sälja vår fastighet, en riktigt bra kommunikation, jag uppskattade hans kunnighet om området och hjälpsamma sätt. Bra jobbat sälja huset på 3 veckor

Nasiba S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Cajsa Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Brandbergen

Cajsa är väldigt mäklare och har respektfull mot kunder och hjälpsam.

Hans Alexander Lucas M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Baran Kayhan en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Västerhaninge

Baran är en trevlig och kunnig mäklare som gör ett bra jobb.

Eleonora K
Handen

Fint människa först än allt. Jätte hjälpsamt och man kände som man pratar med nån kompis , jätte trevligt person!

Anne H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jimmy Rossetti en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Haninge

Jimmy är en kunnig ,hjälpsam mäklar som har koll på det objekt han säljer, svara fort om man har några frågor.

Svar från Jimmy Rossetti

Tck för en väldigt fin Reco. Grattis till ett väldigt fint hus

Malin Olsson A
Köpte sitt hus med hjälp av Jimmy Rossetti en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Gudö

Mycket trevlig och tillmötesgående!

Tack Malin för en mycket bra Reco. Grattis till ett fantastiskt hus

Natalie F
Sålde sin lägenhet med hjälp av Baran Kayhan en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Handen

Baran är en väldigt duktig mäklare. Tycker att han är väldigt professionell och man kan känna sig trygg med honom hela vägen från värdering till försäljning av sin bostad. Han har absolut levt upp till förväntningarna jag hade och tycker han har skött allting smidigt och enkelt precis som jag önskat.

Carl Mark J
Handen

Baran var grym alltså! Hjälpsam, tålmodig och alltid snabb med svar. Han gjorde hela grejen mycket enklare för oss. Rekommenderas starkt till alla som letar lägenhet! Mark & Eleonora

Emil L
Sålde sin stuga med hjälp av Sara Kjellgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Gålö

Duktig, lyhörd, snabb att kommunicera.

Ralf V
Haninge

Vår upplevelse i kontakten med Jimmy har varit mycket positiv. Trevligt bemötande och proffsighet i sin framtoning. De frågor vi haft, har besvarats och gett oss den information vi behöver.

Svar från Jimmy Rossetti

Stort tack för en väldigt bra Reco. Kul att ni är nöjda

Vendela Ö
Sålde sin lägenhet med hjälp av Juan Lagos en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Farsta

En mycket trevlig och lyhörd mäklare!

Svar från Juan Lagos

Tack Vendela för ett gott samarbetet!

Magdalena G
Köpte sitt hus med hjälp av Sara Kjellgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Gålö

Sara Kjellgren är en trevlig och bra mäklare, finns alltid med snabba svar och bra tips, hjälpsam, tydlig och tillmötesgående. Genomgången med husköpet gick väldigt snabbt och smidigt, jag är mycket nöjd med hennes arbete. /Magdalena Günther

Nadja N
Sålde sitt hus med hjälp av Sara Kjellgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Gålö

Den stora fördelen med Sara är att hon kan området bra, hur föreningen och allt fungerar kring ägande samt försäljning.

Olliver R
Köpte sin lägenhet med hjälp av Juan Lagos en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Farsta

Jättetrevlig och hjälpsam från första visningen till att jag skrev på kontrakt!

Svar från Juan Lagos

Hej Olliver, Tack för dem fina orden. Njut av din nya bostad. Ses snart på tillträdet. MVH, Juan

Carl Samuel S
VEGA

Bra och professionell i sitt bemötande.

Svar från Jimmy Rossetti

Tack för en bra Reco. Grattis till försäljningen i en trög marknad

Marvin S
VEGA

Jimmy uppträdde mycket professionellt och vänligt. Frågor besvarades alltid snabbt och jag kände mig i goda händer under processens gång. Tack så mycket Jimmy.

Tack Marvin för en riktigt bra Reco. Stort grattis till ett fint hem

Katarina J
Ribby

Här har ni killen som får jobbet gjort i en annars ganska dyster bostadsmarknad. 3 dygn från första visning till påskrivet och sålt.

Svar från Jimmy Rossetti

Tack för en väldigt bra Reco. Kul att få leverera en smidig försäljning

Amanda A
VEGA

Tydlig, trevlig och hjälpsam i alla lägen. Känns engagerad och framförallt lätt att få tag på i alla lägen. Endast bra upplevelser från vår sida!

Svar från Jimmy Rossetti

Kul att ni är nöjda med mig som mäklare. Tack för en väldigt bra Reco

Kim D
Krigslida

Hon var trevlig och jag har inget jag kan klaga om!

ANDREA H
Vega

Jimmy är professionell och är lätt att samarbeta med. Han är flexibel och tillmötesgående. Vid försäljningen av min bostadsrätt var min förväntan att den mäklare som jag valt skulle vara aktiv och leta köpare och inte bara invänta intressenter som sett annonsen på Hemnet. Vid försäljning av min bostadsrätt tog det lång tid, många andra liknande objekt ute samtidigt men Jimmy arbetade på ihärdigt för att hitta köpare. Jag rekommenderar Jimmy som mäklare.

Svar från Jimmy Rossetti

Tack för en otroligt bra Reco. Kul att vi äntligen kom i mål

Hjalmar L
Sålde sitt hus med hjälp av Cajsa Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Krigslida

Bra samarbete! Vajsa levde upp till det hon lovat. Kan vara rekommendera henne. Toppen!

Ngoc Xuan T
Handen

As first-time buyers, we had many questions about the process. Baran Kayhan was patient and took the time to explain important details about the apartment and the area clearly. He was responsive throughout the process and made the purchasing process smooth for us. Our experience was consistently positive. We would highly recommend Baran Kayhan to others looking to buy or sell in the area.

Crister S
Centrala Haninge

Rakt igenom proffesionellt. Från bemötande, utförande och försäljning. Kan varmt rekommendera Baran.

Eetu Lassi Oskari K
Handen

As first-time buyers in a housing market not familiar to us, Baran Kayhan went above and beyond to help us succeed with one of the biggest decisions of our lives. Whether we needed help understanding the basics of house-purchasing process in Sweden or helping research unusual requirements, we got the advice and support needed.

Margaret W
Handen

Juan Lagos är en extraordinär mäklare. Han är professionell och mycket sakkunnig. Jag kände att jag fick ärliga svar på mina frågor.

Svar från Juan Lagos

Hej Margaret, Tusen tack för dem fina orden. Njut av din fina bostad. Ses inom kort. MVH, Juan

Renato D
VEGA

Försäljningen sköttes väldigt professionellt på alla vis.

Tack Renato för en mycket bra Reco. Grattis till försäljningen

Ashraf M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Philip Mutto en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Vega

Mycket professionell i sitt arbete, lyhörd och kommer med förslag. Vi var mycket nöjda med försäljningen.

Katarina C
Gålö

Mycket trevlig och mycket professionell. Uppfyllde helt och hållet mina förväntningar. Snabb och bra förmedling och försäljning.

Siv B
Handen

Snabb återkoppling o tydlighet såväl i skriftlig beskrivning av lgh som muntligt. Mycket trevligt o positivt bemötande..

Hej Siv, tack för dem fina orden. Ses inom kort. MVH, Juan

Francisco A
Handen

Bra och trevlig! Jag ville ha den sold snabbt efter som jag redan köpt en ny och det gick ganska fort. Jag ville ha lite högre pris men fick sänka 100 000 kr Men det är ok ändå för marknaden är som den är nu. Han var engagerad och får jobbet gjort

Svar från Juan Lagos

Hej Francisco, Tusen tack för dem fina orden och för ett gott samarbete. Ses inom kort. MVH, Juan

Johnny E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sara Kjellgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Handen

Min fru och jag klickade med Sara från första stund. Hon visar ett stort angangemang och är mycket lätt att prata med. Hon visar stor medkänsla med oss när vår första köpare fick nej av banken. Sara fixar säkert att vi får en bra försäljning till slut.

Ruben S
Köpte sitt hus med hjälp av Philip Mutto en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Grödinge

Philip är en glad, driven och engagerad mäklare som på bästa sätt hjälper till för en lyckad affär. Jag rekommenderar att ni väljer honom som er nästa mäklare!

Panagiotis P
VEGA

Jimmi är en fantastisk mäklare att ha att göra med – effektiv, hjälpsam och alltid tillgänglig. Han agerade snabbt genom hela processen och såg till att affären kunde slutföras smidigt och utan onödiga dröjsmål. Rekommenderas varmt!

Svar från Jimmy Rossetti

Stort tack för en otrolig Reco. Grattis till ett fint hem

Esra S
Handen

Försäljningen av min lägenhet sköttes på ett korrekt och professionellt sätt. Kommunikationen fungerade och processen gick enligt plan. Ett tryggt samarbete från start till måL.

Viktoria S
Centrala Haninge

Mycket professionell, trevlig och lättsam att prata med. Lösningsbenägen, lätt att få tag på och bra på att återkoppla. Mycket nöjd!

Miroslav M
Haninge

Mycket professionell har svar på allt

Svar från Jimmy Rossetti

Tack för en mycket bra Reco. Stort grattis till ett fint hem

Maria L
Haninge

Han var snäll och trevlig och ansträngde sig mycket för att sälja min lägenhet.

Katarina J
Centrala Haninge

Mycket hjälpsam och tillmötesgående,visade tålmodigt p-plats,förråd,soprum och festlokal som jag bad om att få se. Hjälpte till att mäta i lägenheten både på längden,bredden och höjden =) Gjorde ansökan om medlemsskap till nya föreningen åt mig. Lättsam kille ,inga konstigheter.

Monica J
Haninge

En bra mäklare håll mig uppdaterad om lägenheten jag var intresserad av. Fick extra privat visning. Kände ett förtroende för Baran Kayhan Kan lämna ett gott omdöme för honom som mäklaren.

Zakaria N
Centrala Haninge

Trevlig och professionell, kommunikativ igenom hela processen, har god kännedom om marknaden,

Tord Ivar L
Haninge

Mycket bra och tillmötesgående.

Lars Anders Ö
Sålde sitt hus med hjälp av Philip Mutto en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
VENDELSÖ

Philip är engagerad och har jobbar hårt och seriöst med vår försäljning. Han har varit trevlig och hjälpsam och tålmodigt svarat på våra frågor.

Ghadir H
Brandbergen

Mäklaren var professionell, tillgänglig och hjälpsam genom hela processen. Jag kände mig trygg med köpet.

Stort tack Ghadir för en bra Reco. Grattis till ett fint hem

Anna Ö
VENDELSÖ

Trevlig och tydlig I kommunikationen. Han var alltid tillgänglig om vi hade frågor.Alla visningar av huset gick bra. Det som kan förbättras är återkoppling vid sms och ändring av tid eller den tid som blir vid nästa visning. Kan ändå rekommendera honom till andra. Hälsningar Anna & Anders Östberg

Nina K
Brandbergen

Min lägenhet var inte den lättaste att sälja, men Jimmy gav aldrig upp och fortsatte ge 120% trots motgångarna i marknaden. Lyhörd, professionell och omtänkäm! Rekommenderar Jimmy starkt.

Tack Nina för en fantastisk Reco. Kul att vi äntligen kom i mål

Jorge O
Vendelsö

Bemötande var super bra, trevligt, bra förståelse på det vi sökt. Förväntningarna var stor för att sälja och han gjorde allt han kunde för att lyckas med detta super engagerade och alltid där när man ville nå honom. Trevligt omtänksamt engagerat gav 100% alltid hade mycket bra kontakt med oss.

Sofia S
Åbylund

Jimmy jobbar snabbt och effektivt. Processen från fotografering till sälj gick snabbt. Han har en noggrann plan och lämnar inget åt slumpen. Han är mån om ens egna önskemål och anpassar säljuppdraget utefter det så man blir 100% nöjd. Det är tydligt att han är mån om att göra både köpare och säljare nöjda.

Svar från Jimmy Rossetti

Tack Sofia för en otroligt bra Reco. Superkul att få hjälpa er till en väldigt bra affär

Marianne L
Farsta

Trevligt och professionellt bemötande. Allt gick smidigt och jag är nöjd.

Svar från Juan Lagos

Tack så mycket för dem fina orden och för ett gott samarbete