Kalle Gudmundsson

Kalle Gudmundsson

Kalle Gudmundsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Haninge

Kalle Gudmundsson har varit registrerad mäklare sedan 2019-06. Kalle Gudmundsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-07 och har fått 160 omdömen med ett betyg på 4.9. Kalle Gudmundsson har haft 46 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2022-03 - 2023-02

160 omdömen om Kalle Gudmundsson

Sedan starten hos Reco 2019
  • Johnny S
    • Haninge
    2023-03-20 Verifierad kund
    Kalle är grundlig, rak på sak , mycket erfarenhet, flera rådgivning idéer och planerar för det han gör och skall göra .
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Kalle Gudmundsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
    • Haninge
    2023-03-20 Verifierad kund
    Kalle har varit snabb att återkoppla, varit där och svarat på alla frågor och funderingar som man har i en affär med nyproduktion. Tagit reda på om han inte vet och återkopplar.
    Hjälpt till med en kontakt banken på banken när min inte svarar.
    Samt att han skickat info till kollega i Nacka som nu sålt min lägenhet. Så här gillar jag att göra äffärer..
    Tack detsamma Helena. Tydlig och trevlig kommunikation. Kalle Gudmundsson
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Kalle Gudmundsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
    • Tungelsta
    2023-03-18 Verifierad kund
    Kalle förstod våra behov och gjorde upplägget så att det passade oss väldigt bra!
    Det vart toppen Johnna. Precis som vi tänkte oss! Kalle Gudmundsson
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Kalle Gudmundsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
    2023-03-13 Verifierad kund
    Otroligt bra bemötande. Håller kontakten under hela processen. Hjälper till att leta efter en ny bostad och sköter processen med att sälja snabb när det väl är dags.
    Kul att få hjälpa er Elin, lycka till med allt! Kalle Gudmundsson
    2023-03-10 Verifierad kund
    Mycket fint bemötande. Lugn och förklarar allt som behövs. Rekommenderar honom.
    Tack för de fina orden Gith-Marie :) Kalle Gudmundsson
    2023-03-08 Verifierad kund
    Professionellt bemötande och en mäklare som bryr sig om de kunder han har. Han har aktivt hjälpt oss i sökandet efter ett nytt boende samtidigt som han hjälpt oss med vår försäljning även fast det tog 2 år att hitta ett nytt boende.
    Skönt att det vart så bra till slut! Kalle Gudmundsson
    2023-03-02 Verifierad kund
    Kan bara säga gott om Svensk fastighetsförmedling! Trygg vägledning genom hela bostadsaffären. Kalle Gudmunsson som tog hand om oss kändes väldigt trygg, professionel, kunnig och trevlig. Kalle ger ett lugnt intryck och var tydlig hela vägen. Super nöjd!
    Underbart att höra, grattis Alonso! Kalle Gudmundsson
    • Vega
    2023-02-26 Verifierad kund
    Trevlig och lugn kille. Kalle levde upp till alla våra förväntningar vid försäljningen av vår bostad!
    Grattis till försäljningen Linus :) Kalle Gudmundsson
    • Årsta
    2023-02-23 Verifierad kund
    Väldigt professionell och ärlig. Fick ett bra intryck som ledde till en större trygghet att nå en snabb överenskommelse för köpet.
    Bra Lucas, det är så det ska kännas. Grattis till köpet! Kalle Gudmundsson
    • Årsta
    2023-02-21 Verifierad kund
    Mycket nöjd med Kalle. Lätt att prata med!
    Tack Viktor! Lycka till i stan :D Kalle Gudmundsson