Kalle Gudmundsson

Kalle Gudmundsson

Kalle Gudmundsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Haninge

Kalle Gudmundsson har varit registrerad mäklare sedan 2019-06. Kalle Gudmundsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-07 och har fått 238 omdömen med ett betyg på 4.9. Kalle Gudmundsson har haft 22 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

238 omdömen om Kalle Gudmundsson

Sedan starten hos Reco 2019
Irene N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Kalle Gudmundsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Västerhaninge

Kalle är en pålitlig mäklare som visar intresse för sin kund!

Paulina O
Centrala Haninge

Otroligt kunnig och insatt! Kommer välja Kalle som mäklare när det är dags igen!

Taib S
Sålde sitt hus med hjälp av Kalle Gudmundsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Jordbro

Vi har hela vägen uppskattat Kalles arbete med försäljningen av vårt radhus. God kommunikation med oss och uppriktig person.

Lindha N
VEGA

Har erfarenhet av Kalle i fler bostadsaffärer och han utmärker sig verkligen i att man känner sig väldigt trygg både vid försäljning och vid bostadsköp.

Sandra Elisabeth R
Köpte sitt hus med hjälp av Kalle Gudmundsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Jordbro

Väldigt trevlig, pålitlig och professionell. Rekommenderar starkt!

Lina S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Kalle Gudmundsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Gudö

Träffade honom på en visning vi var på och kände direkt att honom vill vi ha när vi ska sälja! Otroligt professionell, tydlig och väldigt kunnig. Han hjälpte oss jättemycket då försäljningen drog ut lite på tiden och gav hela tiden tips och ideer på hur vi skulle gå vidare. Vi är väldigt nöjda och väljer absolut Kalle nästa gång/om vi ska sälja igen.

Alexander S
Västerhaninge

Rak och ärlig, bra service och bra bemötande. Höll bra kontakt så man var uppdaterad med försäljningen. Var det något man undrade så kunde man bara ringa honom. Kan varmt rekommendera Kalle.

Svar från Kalle Gudmundsson

Grattis och tack Alex. Vad roligt att det gick så bra för er.

Anton D
Vendelsö

Mycket bra, väldigt hjälpsam och svarade på ett enkelt att förstå sätt på alla våra förstagångshusköpande frågor.

Svar från Kalle Gudmundsson

Tack Anton och grattis till ert nya fina hus.

Fanny W
Haninge

Kalle är snäll och omtänksam. Tänker på säljarnas bästa och är mån om olika situationer. Väldigt lätt att få tag i och ha kontakt med. Väldigt nöjd

Svar från Kalle Gudmundsson

Tack detsamma Fanny! Vad roligt att det gick så bra.

Aziz F
Ribby

Kalle är en omtänksam, noggrann mäklare. Vi rekomenderar.varmt att anlita honom.

Svar från Kalle Gudmundsson

Tack Aziz. Tack för ert förtroende och bemötande.