Baran Kayhan

Baran Kayhan

Baran Kayhan är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Haninge

Baran Kayhan har varit registrerad mäklare sedan 2021-05. Baran Kayhan har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-10 och har fått 348 omdömen med ett betyg på 4.9. Baran Kayhan har haft 49 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

348 omdömen om Baran Kayhan

Sedan starten hos Reco 2021
Ronak S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Baran Kayhan en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Handen

Är uppriktigt det bästa beslutet att ha haft Baran som mäklare. Riktigt proffsig, gav bra råd, alltid trevlig och ger bra svar oavsett när man hör av sig. Jag som inte kan så mycket om saker som rör försäljning och köpande, kände mig extremt trygg. Om jag behöver en mäklare i framtiden är det absolut Baran jag hör av mig till. Är otroligt tacksam!

Leif K
Sålde sin stuga med hjälp av Baran Kayhan en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Gudö

Engagerad .........................................................................................................................................

Anders L
Sålde sitt hus med hjälp av Baran Kayhan en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Haninge

Från dag 1 besöket kändes bra sen när vi väl valde så flöt all på till slut försäljning

Saman A
Köpte sitt hus med hjälp av Baran Kayhan en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Haninge

Ärligt, trevligt och sakkunnigt.

Alexandra A
Köpte sin stuga med hjälp av Baran Kayhan en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Gudö

Jag har upplevt Baran som pålitlig, ärlig och som en stor trygghet i min bostadsaffär. Rekommenderar!

Monica W
Centrala Haninge

Bra, saklig, tydlig, trevlig, förstående. Gör sitt jobb perfekt.

Gregory Richard W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Baran Kayhan en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Västerhaninge

Professional, vänlig och hjälpsam. Någon som jag skulle rekommendera till en vän.

Ardit S
Västerhaninge

En av dem bästa fastighetsmäklare!

Viktor O
Vega

Baran är trevlig, tillmötesgående, flexibel och alltid tillgänglig. Vi har uppskattat hans lugn genom hela säljprocessen och att han aldrig upplevts som ”säljig” på ett jobbigt vis.

Jennie B
Vendelsö

En varm, ödmjuk och pålitlig mäklare som lyssnar och respekterar kundens behov. Jag har både köpt och sålt lägenhet via Baran och vid båda tillfällena har det gått smidigt med enbart enskild visning och snabb kontraktsskrivning. Passar mig perfekt!