Baran Kayhan

Baran Kayhan

Baran Kayhan är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Haninge

Baran Kayhan har varit registrerad mäklare sedan 2021-05. Baran Kayhan har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-10 och har fått 316 omdömen med ett betyg på 4.9. Baran Kayhan har haft 47 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-02 - 2026-01

316 omdömen om Baran Kayhan

Sedan starten hos Reco 2021
Jonathan W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Baran Kayhan en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Vega

Baran är grym! Som första-gången-säljare var det väldigt betryggande att han var svarsam och snabb till att hjälpa kring frågor och funderingar och det känns som han har bra koll på området.

Desiree B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Baran Kayhan en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Vega

Proffsig och hjälpsam mäklare, jag är jättenöjd

Anette W
Vendelsö

Jag tyckte det gick bra han var trevlig

Emma W
Vendelsö

Superduktig och hjälpsam mäklare :)

Jagna H
Köpte sitt hus med hjälp av Baran Kayhan en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Jordbro

Trevlig och hjälpsam mäklare.

Yousef H
Jordbro

Väldigt kommunikativ och alltid tillgänglig

Klas Helmer T
Sålde sitt hus med hjälp av Baran Kayhan en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Jordbro

Baran var väldigt bra att ha att göra med under hela försäljningsförloppet. Bra och snabb återkoppling rakt igenom! Han har nu, helt utan egen vinning, även varit ett ovärderligt bollplank i den jobbiga processen att köpa nytt boende i ny stad. Serviceminded och kunnig ut i fingerspetsarna!

Fredrik A
Vendelsö

Baran är otroligt trevlig och väldigt lätt att prata med. Han ger bra tips och det går alltid bra att fråga han om saker. Har både köpt och sålt bostad genom honom och alltid varit nöjd. Rekommenderar honom starkt och om han fortfarande jobbar om vi ev byter bostad om några år igen så lär vi höra av oss till honom i första hand.

Fatima B
Västerhaninge

Väldigt trevlig och kunnig mäklare, rekommenderar honom varmt.

Frida L
Västerhaninge

Baran har idogt jobbat med försäljningen av vårt radhus & visat att han inte ger upp även i tuffa tider likt nu. Rekommenderar absolut Baran.