Jimmy Rossetti

Jimmy Rossetti

Jimmy Rossetti är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Haninge

Jimmy Rossetti har varit registrerad mäklare sedan 2017-01. Jimmy Rossetti har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-08 och har fått 804 omdömen med ett betyg på 4.9. Jimmy Rossetti har haft 142 försäljningar sen 2023-10 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Mitt mål är att du som kund alltid ska känna dig trygg vid en affär och få ut det bästa möjliga priset för din fastighet. Detta leder förhoppningsvis till att du som kund blir nöjd, vilket är mitt mål.

Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Jag är en engagerad och lokal mäklare som älskar att sätta rekord!

Hur ser din drömbostad ut?
Min drömbostad är en enkel fastighet i en lugn miljö vid vattnet.

Vad gör du helst på fritiden?
På fritiden umgås jag med familjen och förutom det så älskar jag att laga mat.

2023-10 - 2024-09

804 omdömen om Jimmy Rossetti

Sedan starten hos Reco 2017
Johanna H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jimmy Rossetti en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Haninge

Mycket trevlig och tillmötesgående. Snabb på återkoppling.

Svar från Jimmy Rossetti

Tack för en mycket bra Reco. Grattis till ett otroligt fint hem

Dragan D
Vega

Super vad ska man skriva mer?

Svar från Jimmy Rossetti

Kul att dyu är nöjd Dragan. Grattis till ett fint hem

Sylwia N
Haninge

Proffesionellt, kunnig i sitt arbete. Bra kontakt med kunder.

Svar från Jimmy Rossetti

Tack för en mycket bra Reco. Stort grattis till en fin bostad

Felix R
Sålde sitt hus med hjälp av Jimmy Rossetti en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Vega

Jimmy hjälpte oss genom hela vår försäljning på ett mycket bra sätt. Alltid tillgänglig, genomgående proffsig och försäljningen löste sig på bästa och smidigaste sätt.

Tack Felix för en mycket fin Reco. Grattis till en lyckad försäljning

Joel A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jimmy Rossetti en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Handen

Jimmy was always clear and understood our needs. He consistently offered helpful solutions and was very responsive, always available when we needed him. His positive attitude made the process smoother and easier.

Thanks Joel for a great Reco. Congratulation to both sell and buy

Sandra L
VEGA

Professionell och erfaren med stort kontaktnät.

Tack Sandra för en bra Reco. Grattis till en lyckad försäljning

Fanny L
Haninge

Inga krångel och en enkel affär!

Tack för en väldigt bra Reco. Stort grattis

Anna Z
VEGA

Förtroendeingivande, med snabba svar, där flexibilitet och en känsla av värnande om integritet hos både köpare och säljare gör att vi är otroligt nöjda och gärna vänder oss till Jimmy om ytterligare en flytt skulle bli aktuell.

Tack Anna för en väldigt bra Reco. Grattis till en väldigt fin bostad

Madeleine B
Vega

Vi har haft förmånen att arbeta med Jimmy i samband med försäljningen av vårt radhus, och vi är mer än nöjda! Försäljningen gick otroligt snabbt och smidigt. Vi kände oss väl omhändertagna under hela processen. Tack Jimmy!

Tack Madeleine för en väldigt fin Reco. Grattis till en lyckad försäljning

Linus O
VEGA

Proffsig, tydlig & hjälpsam. Gav ett väldigt tryggt intryck genom allt från visning till kontraktsskrivning

Tack Linus för en mycket bra Reco. Stort grattis