Sara Kjellgren

Sara Kjellgren

Sara Kjellgren är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Haninge

Sara Kjellgren har varit registrerad mäklare sedan 2012-01. Sara Kjellgren har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-08 och har fått 130 omdömen med ett betyg på 4.7. Sara Kjellgren har haft 22 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-10 - 2023-09

130 omdömen om Sara Kjellgren

Sedan starten hos Reco 2019
Jens Lennart S

Sara är väldigt tevlig och proffisionell mäklare är min uppfattning av mötet vi hade vid värdering. Snabb återkoppling och håller sitt ord.

Jennie E
Sålde sitt hus med hjälp av Sara Kjellgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Vendelsö

Kontakten med Sara har varit bra och återkopplat snabbt. Det drog ut på försäljningen men det beror på att marknaden varit svår.

Jessica P
Sålde sin stuga med hjälp av Sara Kjellgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Årsta Havsbad

Sara var trevlig, lyhörd och inkännande på mina önskemål och hade bra rekommendationer för tidplan och taktik. Jag är mycket nöjd!

Britt E
Köpte sitt hus med hjälp av Sara Kjellgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Tungelsta

Väldigt nöjd. Snabb återkoppling

Anna S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sara Kjellgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Jordbro

Vi fick ett jättebra intryck direkt vid första kontakten och det höll i sig under hela försäljningsprocessen. Sara har stor erfarenhet och det gör att man känner sig trygg. Vi har fått snabb återkoppling på alla frågor vi haft och genom hela affären har det känts bra att ha Sara som mäklare. Rekommenderas varmt.

Ulf B
Jordbro

Proffsigt mottagande. Känns tryggt att ha en expert att luta sig emot, speciellt under budgivningen och kontraktsskrivningen. Trevlig och lätt att prata med. Rekommenderas varmt!

Basma A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sara Kjellgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Jordbro

Sara är jättebra mäklaren, och hjälpa oss mycket

Mohamad S
Jordbro

Hon är jättebra. Hon hjälpte mig mycket. Fantastiskt trevlig kvinna.

Eva B
Vendelsö

Professionell men ändå personlig.

Ola R

Proffsigt och enkelt att ha med Sara att göra. Tack