Sara Kjellgren
Sara Kjellgren är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Haninge
.Sara Kjellgren har varit registrerad mäklare sedan 2012-01. Sara Kjellgren har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-08 och har fått 120 omdömen med ett betyg på 4.7. Sara Kjellgren har haft 33 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
120 omdömen om Sara Kjellgren
Sedan starten hos Reco 2019
sålde sin lägenhet med hjälp av Sara Kjellgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Har bra koll på marknaden, lätt att prata med och är välorganiserad.
skrev om Sara Kjellgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Svarar direkt och man får snabb och exakt hjälp! Mycket bra service!
Även när Sara blev sjuk kunde hon fortsätta försäljningen med hjälp av kollegor.
skrev om Sara Kjellgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Tack för din hjälp och tillgängligthet och fantastiska servicekänsla!
Kompetent, lyhörd och förtroendeingivande mäklare som är engagerad genom hela processen. Mycket nöjd med resultatet. Rekommenderar Sara varmt!
skrev om Sara Kjellgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Sara är en bra mäklare, tydlig och kunnig.
köpte sin lägenhet med hjälp av Sara Kjellgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Tydlig & förtroendeingivande.
Smidig & snabb kommunikation.
Jag är mycket glad att vi fick Sara som mäklare i vår affär. -
Trygg proffsig effektiv kommer gärna anlita henne om jag ska göra fler fastighetsaffärer
Kunnig, proffsig och tydlig mäklare.
Väldigt hjälpsam och bra när man har frågor. Tar sig tid med både säljare och köpare. Rekommenderar henne varmt. -
Ett bra bemötande, tydliga direktiv vad som gäller. Lätt att komma i kontakt med