Ali Nouri var alltid tillgänglig vid frågor och trevlig när vi möttes för visningar. Mina förväntningar var att ha en mäklare som gjorde sitt jobb och arbetade för mig och inte tvärtom, och exakt så arbetade Ali. Jag är väldigt nöjd.
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
Huddinge växer och det byggs mycket nytt framförallt i centrala Huddinge, Flemingsberg och Kungens Kurva. I kommunen finns allt från bostadsrätter till småhus, radhus och villor. Vi på Svensk Fastighetsförmedling har full koll på utvecklingen och följer den med entusiasm. Med god lokalkännedom, många års erfarenhet och en...
1626 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
Sedan starten hos Reco 2014
Bra och tydlig kommunikation. Sinne för ordning och reda. Trevlig bemötande. Uppvisade kunnighet inom branschen.
När jag träffade mäklaren på Lammholmsbacken 256 blev jag bemött på ett professionellt och vänligt sätt. Mäklaren svara på mina frågor och tog sig tid att lyssna på mina behov och önskemål. Jag hade höga förväntningar på mäklaren, med tanke på att köpet av min bostad var en viktig livshändelse. Mäklaren svarade på alla mina frågor och tillhandahöll relevant information om marknaden och köpprocessen. Sammanfattningsvis var min upplevelse av mäklaren på Lammholmsbacken 256 positiv. Mäklaren var professionell, kunnig...
Tack för din fina Reco Stefan, hoppas att du stortrivs i din nya lägenhet:)
Vi kände oss varmt välkomna. Petra lyssnade på oss och förklarade allt.
Trevlig och engagerad mäklare. Snabb och tydlig återkoppling. Hade gärna haft korrekta och färdigställda dokument färdiga när det behövdes. Annars var det mesta positivt
Jag är superglad över att ni är nöjda, hoppas att ni trivs nu i ert nya hem!
Vi kan varmt rekommendera Sabina som mäklare. Vi både köpte och sålde med hennes hjälp. Båda gånger var vi nöjda med hennes vänlig samt professionell still. Det är lätt att hitta en bra mäklare i goda ekonomiska tider. Vi tycker att Sabina är bra mäklare även under svårare tider.
Mycket bra upplevelse, väldigt behjälplig och svarade snabbt på frågor. Det hela gick väldigt snabbt, där kommunikationen var avgörande för att det skulle gå i lås på bara några dagar.
Trevlig kille som lyssnar och jobbar utifrån de förutsättningar som gavs.
Anton var trevlig och snabb i kontakten. Uppskattade hans ärlighet och respekt för alla parter inblandade. Han är ingen mäklare som är för ”på” utan ger dig som spekulant relevanta informationen sedan återkopplar vid behov.
Bemött med stor respekt och med svar på mina frågor. Förväntningar: saklig och trovärdig vilket jag kände. Upplevelse: Vid olika bud när vi blev oroliga så gav han inga direkta råd utan lugnade oss istället ett bra sätt. //Gunilla
Djävligt trevlig och kunnig, is i magen. Hjälpte oss hela vägen, toppen kille! Leffe
Marianne är BÄSTA mäklaren. Ger resultat! Rekommenderar att att sälja med henne!
Detta var vårat första bostadsköp. Tidigare har vi bott i hyresrätt och kunde därför ingenting om hur köpprocessen fungerar. Marianne var mycket ärlig och pålitlig, vilket var viktigt för oss. Lyhörd, hjälpsam och stort tålamod ledde hon oss från visning till kontraktsskrivning. Kunde inte haft en bättre mäklare att köpa våran första bostad från. Tusen tack👍🏼
Hon var väldigt trevlig och enkel att ha att göra med. Var dock dålig på att informera, svara och driva köpet framåt. Även mäklarbyrån arbetade väldigt långsamt, vi tog kontakt under sommaren och det dröjde 2 veckor innan någon ringde upp…
Det gick snabbt och smidigt för Ali att sälja vår lägenhet. Han hörde av sig och var nåbar hela tiden. Rekommenderar honom starkt!
Stort tack för din fina Reco Ayse!
Kan sitt jobb. Flexibel och hjälper till hela tiden. Tydlig i sin kommunikation och professionell
Tack för förtroendet, nöjet är på min sida!
Nöjd med allt från Marianne sida. Hon är vänlig med vackert hjärta Nu har jag flyttat in, lägenheten är lyxig och fräsch. Bra läge nära vattnet och trivs fantastiskt som utlovat
Rekommenderar Marianne som mäklare att köpa från. Ärlig, transparent och kunnig vilket gav trygghet. Första gången vi köpte hus. Hon föreslog ett möte där vi sen tillsammans gick igenom besiktningsprotokollet. Det var avgörande. Endast bra upplevelser från våran sida👍🏼
BÄSTA MÄKLAREN!! Känns som att hon kan allt. Bra förhandlare där alla parter blir nöjda. Ärlig i köpprocessen. Pålitlig i budgivning. Genuin behjälplig. Vänlig. Tålamod. Proffs.
Petra är väldigt trevlig person. Vi fick svar på alla frågor som vi ställde. Hon var tillgängligt eller ringde tillbaka. Dessutom svarade Petra på mejlet snabbt. Betyg: Det här rekommenderas varmt!
Tack Olena för din rekomendation, uppskattas väldigt mycket! Så kul att vi fick ihop allt för er son!
Sabina is reliable, knowledgeable and very friendly. We felt she is honest and fair both towards us the sellers and also towards the buyers. It was a pleasure to sell with Sabina.
Behjälplig och svarar snabbt på frågor via sms.
Hjälpsam och engagerad. Bra återkoppling på alla frågor som man hade.
Väldigt proffsig och snabbt köp. Jag är så nöjd med Marianne! 🌟🌟🌟🌟🌟
Trevlig, lugn, gav tid, det han ej kunde svara på lovade han att ta reda på och återkom snabbt med svar. Duktig, kompetent och profesionell.
Jens Berg är proffsig, påläst om min fastighet och väldigt enkel att ha som sin mäklare. Snabb återkoppling och får både säljare och köpare att känna sig bekväma och nöjda. Helt igenom en smidig affär. Han får högsta betyg av mig och rekommenderar honom till alla som vill sälja sin bostad. Hälsningar Åsa Arvidsson
Sabina har varit en mycket bra rådgivare och stöd under hela försäljningen, vilket behövdes och kändes tryggt speciellt under rådande marknad. Hennes varma omhändertagande, engagemang och långa erfarenhet ledde oss till en lyckad försäljning! /Jennie och Conny
Proffsigt och professionellt utförande från första kontakt till kontrakt med köpare. Väldigt nöjda kunder.
Trevligt bemötande, lätt att prata med, hade inga förväntningar dock blev allt mycket bra både för oss och köparen. Han skötte allt mycket bra och smidigt.
Vänligt och professionellt bemötande, kunnig och han gör mer än vad som förväntas av honom. Vi hade stora förväntningar vilket Anton levde upp till. Jag kan varmt rekommendera Anton Ström som mäklare
Very pleasant experience. Marianne is genuine and trustworthy. It all started with a private showing, the apartment was beautiful and everything felt great so I presented a bid which the owner accepted. We went to the office together and signed the contract. A very smooth process. Today I have moved into the apartment and everything feels great here. The day I want to buy a bigger apartment, I will give Marianne a call
Köpt och sålt en del omgångar och har bred erfarenhet av olika mäklare. Affären genom mäklaren på Svensk Fastighetsförmeling var positiv. Hon är tydlig och ärlig samtidigt som vänlig. Tack för smidig affär.
Mycket hjälpsam och vänlig. Svarat snabbt ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Affären genom Marianne har fungerat bra trots läget på marknaden. Vi kände oss trygga under hela processen även om det blev en del extravisningar. Hon gav aldrig upp och hade alltid en ny plan/ strategi för att nå ut. Tillslut hittade vi rätt och fick ett riktigt bra pris, bättre än hoppats! Vi gjorde rätt att välja henne som mäklare. Erfaren och kunnig inom branschen. Rekommenderar varmt!
Ali är en otrolig duktig, förstående och ödmjuk mäklare som är snabb på att återkoppla. Rekommenderar starkt!!
Stort tack för dina fina ord Sevgi!
Nadja hade en tydlig målbild när vi anlitade henne som hon också levde upp till under hela processen och hjälpte oss till en snabb och smidig försäljning där vi fick ut mer än förväntat.
Tack Jonatan för ditt fina omdöme. Jag är glad över ert förtroendet för mig och att jag kunde hjälpa er på bästa sätt. Önskar er allt gott i framtiden. Vänligen Nadja
Jätte engagerad och proffsigt bemötande
Mäklaren gjorde ett fantastiskt jobb. Han höll god kommunikation och hela processen kändes trygg och professionell. Rekommenderar varmt Ali Nouri!
Tack för din fina reco Ibrahim, jag är glad över att ni kände er trygga.
En absolut TOPP service av William, hade inte kunnat önska mig något bättre!! William har varit extremt förstående och lösningsorienterad. Alltid snabb respons både via telefon och sms! Han gjorde min första bostadsaffär trygg då han kunnat lugnat mig och svara på alla mina frågor!
Tack snälla Marina! Så glad att jag kunnat hjälpa dig med detta köp och att det löste sig tillslut. Ses på tillträdet!
Sabina vinner på sin lokalkännedom och trevliga bemötande. Hon är lugn och sansad och man får förtroende för henne. Det är en branch där förtroende är enormt viktigt, men som tyvärr är bristfälligt hos många mäklare. Sabina gör det hon säger och antalet överaskningar har varit få. om du vill ha någon form av personlig feedback så skulle det vara att inte ha så bråttom i telefon så kan det flyta på en smula bättre. Men å andra sidan är man två om ett samtal. Bra jobbat Sabina
Sabina var flexibel, tydlig och snabb, samtidigt som hon tog all tid som behövdes för att mamma skulle förstå och känna sig trygg med alla beslut under vägen. Tack Sabina!
Kunnig och lyhörd mäklare Professionell, trevlig och väldigt engagerad Hjälpte oss att hitta rätt bostad
Tack så jättemycket Nicolina för din feedback. Önskar er stort lycka till med nya lägenheten. Mvh Nadja
Så vänlig och trevlig. Blev informerad och uppdaterad hela tiden. Kände mig trygg med honom som mäklare..
Tack snälla Leena för de fina orden. Så glad att jag kunde hjälpa dig i denna affär.
Professionellt bemötande, väldigt trevlig och erfaren! Hjälpte oss hitta rätt och såg till så att allt gick som smort! Höll kontakten och visade genuint intresse av att hjälpa oss!
Stort tack för din fina feedback Micke. Glad jag blir att ha kunnat hjälpa er hitta ert drömboende. Önskar er all lycka till i ert nya hem. Må bäst. Mvh Nadja Alm
Väldigt trevligt och professionellt bemötande. Allt kändes tryggt och bra genom hela försäljningsprocessen och mäklaren var noga med att förmedla löpande information om utvecklingen i försäljningen, vilket uppskattades av mig som säljare. Vi hade en tydlig plan från början som jag fick vara med att utforma och den lönade sig! Jag är mycket nöjd!
Stort tack Malin för din fina reco, har varit en sann ära för att få jobba med dig och hjälpa dig i denna resa. Vi ses snart igen:)
Hetsar att skriva på avtal. Där inte ens varit någon stress
Tråkigt att du känner så Emmelie. Jag är verkligen inte för att hetsa att skriva på avtal. I ert fall gäller det nyproduktion och då fungerar det så att ni behöver skriva på ett förhandsavtal och sedan ett upplåtelseavtal. Vid upplåtelseavtalet tog det nästan 3v innan det signerades och därav behövde jag påminna er efter att byggherren även efterfrågat signerat avtal. Jag önskar er allt gott i ert nya boende!
Ali är ett komplett proffs, vet vad han gör och är expert på sitt jobb.
Tack Cebrail, hoppas ni trivs nu i huset.
William har utmärkt sig från andra mäklare vi träffat då han verkligen tog hand om alla under visningen. När budgivningen sen var igång har han hela tiden varit väldigt informativ och uppdaterar oss när det behövts. Vi har känt oss väldigt trygga med William!
Så kul att jag kunde hjälpa er och att ni känt er trygga genom hela affären! Hoppas ni kommer stormtrivas i ert nya hem.
Tillmötesgående, trevlig och förtroendeingivande. Jag rekommenderar honom varmt. Kerstin Fyrell
Vilken härlig, trevlig, kompetent mäklare! Trevligt bemötande och påläst om området samt objektet. Rekommenderar starkt!
Tack för fina ord Evelina! Känns väldigt kul att allt gick ihop!!