Jag är väldigt nöjd med Stefan, hela processen var smidig och professionell. Jag kände mig trygg genom hela köpet och fick all hjälp jag behövde👌
Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
Tiderna förändras. Men vad kommer härnäst? Få koll på läget i Botkyrka och Salem med oss på Svensk Fastighetsförmedling! Här i Salem och Botkyrka får du närhet till härlig natur samtidigt som det är praktiskt avstånd till Stockholms innerstad. Barnvänliga villaområden ger möjlighet till ett aktivt familjeliv och med köpcentrum...
2098 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
Sedan starten hos Reco 2014
Bra mäklare som lyssnade på våra behov.
Väldigt engagerad och proffsig mäklare som verkligen tar sig tiden för att en affär ska bli bra. Vi har haft Stefan vid två försäljningar nu, och är supernöjda! Rekommenderar verkligen!
Bemöttandet var väldigt bra Inga stora förväntningar men Michelle fixade en väldigt bra affär och jag är supernöjd
Noggrann , lättillgänglig , håller oss infomerade. Bra bemötande.
Hej jag skulle vilja rekommendera denna underbara person och mäklare han kom hos mig för att göra en skriftlig värdering och när han hörde om Min svåra situation erbjöd han sina tjänster utan att få något tillbak .Om ni vill ha en professionell person och med hjärta för sina kunders behov då föreslår jag denna person ,kommer rekommendera honom till alla jag känner .
Vi är otroligt nöjda med hela processen. Bemötandet var professionellt, tydligt och väldigt tryggt från början till slut. Han var alltid tillgänglig för frågor, förklarade allt på ett enkelt sätt och höll oss uppdaterade hela tiden. Det märks verkligen att han har stor kunskap och brinner för sitt arbete. Tack för att du gjorde vårt första bostadsköp så smidigt och positivt. Vi rekommenderar honom varmt till alla som söker en engagerad och pålitlig mäklare! /Dayana med familj
Min upplevelse med Estefan, han är väldigt professionell i sitt arbete och han hjälpte oss också mycket med bankkontakter.
Vi blev väldigt bra bemötta av Alexander. Han är genuin och lyssnar på klientens önskemål och frågor. Rekommenderar honom till alla!
Stefan var väldigt professionell och hela köpet gick smidigt. Han svarade på alla frågor och gjorde sitt bästa för att förklara allt så tydligt som möjligt.
Stefan var mycket vänlig och professionell. Han gav oss en realistisk bild av hur vi skulle gå vidare med försäljningen av vårt hem. Han var mycket kommunikativ när det gällde bokningar av foton, besiktningar och visningar. Han kunde hitta köpare mycket snabbare än väntat. Hela processen var smidig och gick förvånansvärt snabbt. Vi skulle rekommendera Stefan som fastighetsmäklare till våra vänner.
Mycket proffesionellt bemötande av Stefan, vi köpte och sålde av honom. Testade av en slump en slump andra mäklare i området, fick inte alls samma känsla som med Stefan.
Stefan är en mäklare i toppklass. Otroligt professionell, kunnig och engagerad genom hela processen. Helt enkelt enastående!
Mycket trevlig och alltid kontaktbar.
Mäklaren var trevlig och genuin, detta var vårt första köp och mäklaren va otrolig behjälplig med information och tips att tänka på. Kunde svara på alla våra frågor och guidade oss igenom de flesta. Köpet gick smidigt och enkelt tack vare diskussionerna med mäklaren. Stefan är någon jag lätt skulle rekommendera till familj och vänner. / En glad och nöjd köpare
Professionellt och mycket trevligt bemötande. Mäklare med djup kunskap om bostadsmarknaden och bostadslån, som guidar sina kunder tryggt och tydligt genom hela processen.
Har både sålt och köpt min lägenhet med Stefan och han har varit riktigt grym båda gångerna. Kan varmt rekommendera honom!
Köpte av Stefan, sålde med Stefan. Han bör vara allas enda val av mäklare. Proffsig, ödmjuk och flexibel:
Vi köpte vår första bostad med hjälp av Stefan och är väldigt nöjda med hela processen. Han förklarade allt tydligt så att vi kände oss trygga och var alltid lätt att nå när vi hade frågor. Allt gick väldigt smidigt från början till slut.
Martin har varit lätt att ha kontakt med, har alltid återkopplat snabbt efter varje visning. Vid återkoppling har vi tillsammans hittat lösningar att gå vidare i samarbetet, vilket ledde till en försäljning! Kontrakter är nu slutfört och vi som kund är nöjda med Martin.
Stort tack Ihwe och Eva! Superkul att få hjälpa till med både köp och försäljning. Ni var enkla att diskutera med och hade förståelse för det tuffa marknadsläget. Nu hoppas jag ni kommer trivas lika bra som vi gjorde när vi bodde på Skogsrovägen:)
Stefan kändes tyvärr helt fokuserad på säljarens intresse och gjorde inget för att skapa en trygg process för oss köparna. Affären upplevdes som hetsig och pådrivande, snarare än professionellt hanterad.
Hemskt tråkigt att du upplevde det så, kundnöjdhet är min absoluta prioritet. Ibland är det viktigt för vissa parter att kunna göra ett snabbt avslut och mitt fokus då blir att inte missa någon affär. Det är möjligt att det upplevdes som snabbt och för det ber jag om ursäkt. Jag tar gärna en diskussion kring vad som kunde ha gjorts bättre. Hälsningar Stefan Engroos
Trevligt bemötande, artig och saklig. Försäljningen tog tid på grund av marknadsläget, men Stefan fortsatte peppa och boka visningar. Hela försäljningen har skötts proffsigt och kunnigt.
Stefan har varit engagerad, tillgänglig och alltid gett snabb och tydlig återkoppling. Det har känts tryggt genom hela processen, och vi kan varmt rekommendera honom till andra som ska sälja sin bostad!
Han var mycket professionell, engagerad och framför allt fantastisk på återkoppling – vi fick alltid snabba och tydliga svar på våra frågor. Hela försäljningsprocessen kändes trygg och smidig tack vare honom. Vi kan varmt rekommendera Stefan!
Jag blev bra bemött av Stefan Engroos på Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka. Husköpet gick lugnt och enkelt tack vare honom.
Jag har varit i kontakt med Stefan Engros vid tre tillfällen, ett köp och två försäljningar. Har bara gått att säga om honom. Trevlig, bra bemötande, påläst och kunnig.
Vi är otroligt nöjda med vår mäklare Stefan Engroos! Han var professionell, engagerad och alltid tillgänglig för frågor. Stefan gav tydlig rådgivning genom hela processen och såg till att allt gick smidigt från start till mål. Vi kände oss trygga hela vägen och kan varmt rekommendera honom till alla som ska sälja eller köpa bostad!
Vi har haft nöjet att anlita Stefan Engroos som mäklare i samband med min bostadsaffär. Vi upplevdes som mycket professionell och kunnig genom hela processen. Han var alltid lätt att nå, gav tydlig information och höll oss uppdaterad i varje steg. Hans bemötande var trevligt och tryggt, vilket skapade förtroende från början. Vi uppskattade särskilt hans engagemang och hans förmåga att förklara alla moment på ett enkelt och tydligt sätt. Sammanfattningsvis är vi mycket nöjd med Stefans arbete och kan varmt rekommendera honom till andra som söker en pålitlig och serviceinriktad mäklare.
Stefan är effektiv, kunnig och professionell!
Jag upplevde Stefan som engagerad och effektiv!
Alecander hqr skött affären perfekt
Pigg och kompetent, proffessionellt mottagande.
Väldigt nöjd med Alexander Lindeberg! Engagerad, kunnig och alltid lätt att få tag på. Hela processen gick snabbt och smidigt. Rekommenderas varmt!
En lyhörd mäklare som ser både till säljare och köpare med stort hjärta och sinne för detaljer.
Tack för dina fina ord Ola! Du/ni var väldigt samarbetsvilliga och kom även med många bra idéer utöver det vanliga. Fem plus till dig:)
Väldigt nöjd med Stefan Engroos! Professionell, engagerad och alltid tillgänglig för frågor. Försäljningen gick snabbt och smidigt. Rekommenderas varmt!
Jag är otroligt nöjda med vår mäklare! Stefan har varit professionell genom hela processen och gav ett mycket tryggt intryck. Samtidigt var han lyhörd för mina önskemål och behov, och hade en lättsam och trevlig ton som gjorde allt så mycket smidigare. Med stor tillgänglighet och snabb återkoppling kände jag mig alltid väl omhändertagna. Dessutom var han väldigt kunnig och gav värdefulla råd som verkligen gjorde skillnad. Jag kan varmt rekommendera hen till alla som ska sälja eller köpa bostad!
Stefan är en duktig och professionell mäklare. Vid frågor var han påläst och kunnig, uppskattades verkligen. Vid besöket var han lugn och lät en oss kolla runt ifred och gav idéer om eve Thekla förändringar som skulle kunna ske. Tack för denna gång :)
Stefan är lugn, trevlig och professionell. Han höll i min försäljning med gott resultat utifrån marknadens förutsättningar. Jag hade köpt innan jag sålde men kände mig trygg under processen, trots risken jag tog. Han agerade snabbt med potentiella köpare och önskemål om extra visningar för att hålla intresset varmt. Jag är också väldigt nöjd med fotografen, Felix (@husfokus), som anlitades.
Professionell, hjälpsam och trevlig.
Jag är jättenöjd med tjänsten.Det är lätt och snabbt I kontakt, det gick snabbt för mig att köpa lägenhet, tack vare Stefan Engroos. Han är bäst!Högsta betyg! Mvh Olga
Professionell och engagerad mäklare som verkligen lyssnade på mina önskemål. Kommunikation och återkoppling fungerade utmärkt genom hela processen, och försäljningen gick smidigt från start till mål. Rekommenderas varmt!
Vi vill rikta ett stort och varmt tack till Stefan Engroos på Svensk Fastighetsförmedling för ett helt fantastiskt arbete med vår försäljning! Redan vid första kontakten kände vi stort förtroende för Stefan. Han är professionell, lyhörd och har ett otroligt lugn som gör att man känner sig trygg genom hela processen. Stefan har varit engagerad, noggrann och alltid tillgänglig för våra frågor oavsett tid på dagen. Presentationen av bostaden blev mycket välgjord, med fina bilder och en träffsäker beskrivning som verkligen lyfte...
Jag är väldigt nöjd med Stefan som mäklare. Han är trevlig, tillgänglig och gjorde allt väldigt smidigt. Det märks att han bryr sig om sina kunder och vill att allt ska kännas tryggt och enkelt.
Jag som köpare har känt mig väldigt trygg med Stefan Engroos som mäklare. Han har varit tillgänglig och professionell genom hela processen. Väldigt trevlig i sitt bemötande och han har återkommit snabbt med svar på alla frågor som dykt upp. Köpet av lägenheten har gått väldigt smidigt!
Allt gick smidigt, från första kontakt till färdig affär
Stefan får 11/10! Vi har haft en felfri och mycket positiv upplevelse med Stefan Engroos som mäklare. Från första kontakt till avslutad försäljning har Stefan visat ett exceptionellt engagemang, hög kompetens och en imponerande snabbhet i sitt arbete. Han är närvarande, lyhörd och genuint intresserad av att hjälpa sina kunder på bästa sätt. Stefan besitter alla de egenskaper som kännetecknar en riktigt skicklig mäklare – han är tydlig i sin kommunikation, håller säljaren kontinuerligt uppdaterad genom hela processen och...
Trevlig, lättillgänglig och hjälpsam, mycket positiv erfarenhet att ha haft Stefan som mäklare.
Kompetent och ihärdig. Svår marknad för att sälja och han ger inte upp. Bra råd om skatten vid försäljning. Pålitlig och kommer alltid i god tid vid visningarna.
Engagerad, tydlig och suveränt bemötande.
Proffsig och engagerad mäklare