Kan varmt rekommendera Stefan Engroos som mäklare. Han är lugn, ödmjuk, trevlig och fick ett fint bemötande.
Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
Tiderna förändras. Men vad kommer härnäst? Få koll på läget i Botkyrka och Salem med oss på Svensk Fastighetsförmedling! Här i Salem och Botkyrka får du närhet till härlig natur samtidigt som det är praktiskt avstånd till Stockholms innerstad. Barnvänliga villaområden ger möjlighet till ett aktivt familjeliv och med köpcentrum...
2236 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
Sedan starten hos Reco 2014
Snabbt och smidigt för oss som köpare!
Stefan är en säker och erfaren mäklare som gjorde att affären kändes säker från start till slut. Trevligt bemötande och väldigt informativ.
Albin har med sitt lugn och sin kompetens guidat oss genom vår husförsäljning på ett mycket bra sätt. Med uthållighet, pepp och ärlighet från Albins sida har vi känt oss trygga genom hela processen.
Stort tack för förtroendet och att få hjälpa er att hitta rätt. Det krävs ett bra samarbete för att få till en bra affär och ni har haft stor delaktighet i det. Vi hörs framåt i affären Albin
Trygg, snabb, trevlig och hjälpsam
Albin hörde av sig till oss, och det visade sig vara det bästa som kunde hända vår försäljning. Beslutet att flytta var inte självklart hemma hos oss, och det hade fått knäcka många mäklare. Inte Albin. Han pushade aldrig, han lyssnade. Han gav oss tid att landa i besluten i vår egen takt, och tog hela vägen vårt tempo på allvar. Marknaden var allt annat än lätt under tiden vi sålde, och där visade Albin verkligen vad han går för. Lugn när vi var oroliga. Rak när vi behövde veta vad som gällde. Han hade en plan, höll i...
Hatten av och stort tack för en väldigt fin recenssion. Superglad att ni är så nöjda med resultatet. Den bästa av affärer växer organiskt med tempo i samklang. Vi har haft ett riktigt gott samarbete. Vi hörs framåt i affären Albin
Fantastisk mäklare. Lugn, metodisk och samtidigt väldigt snabb med återkoppling vid frågor. Rekommenderas starkt.
Stort tack för en fin reco och grattis till ert fina hus! Hoppas ni kommer få många fina år. Vi hörs framåt Albin
Väldigt bra på att lyssna in på vad man vill. Oerhört engagerad och ihärdig. Man fick aldrig någon negativ energi. Gav verkligen allt för oss och det gav bra resultat!
Inga konstigheter, snabb och smidig kontraktskrivning - sakligt.
Enkel att kommunicera med, tar sig tiden och är professionell.
Michelle har ett öga för det speciella i en fastighet och en förmåga att i sitt språk illustrera platsens värde för kunder. Hon kan helt enkelt levandegöra en känsla. Den långa erfarenheten hon har ger henne självsäkerhet i att sprida lugn och trygghet runtomkring sig. Hon är trygg och generös i sitt yrke.
Kunnig, engagerad och trevlig!
Tack så mycket för all hjälp! Från början till slut. Mycket bra att ha samma mäklare för försäljning och köp av nytt boende!! Kan varmt rekommendera honom!!
Han är bra och tydlig, gör sitt jobb på korrekt sätt, genom att förklara varje steg.
Han kan sitt jobb eller vad han håller på han ger bättre förklaring så jag man förstår direkt var man går på eller vad man håller på göra tidligt information och tidligt förklaringen av saker jag tycker han bästa mäklare som jag har träffat.
Närvarande under hela processen. Lätt att få tag i. Mycket trevlig mäklare
Engagerad, lyhörd, förtroendegivande och professionell. Jag är jätte nöjd! Stefan är toppen!
Kan rekommendera han som mäklare.
En otrolig mäklare som genuint bryr sig om sina kunder och är med från start till slut och hjälper vid minsta lilla fråga. En riktig stjärnmäklare🌟
Jag är obeskrivligt nöjd med min upplevelse av Stefan Engroos på Svensk Fastighetsförmedling i Botkyrka. Från första kontakten märktes det tydligt att han är en genuin, snäll och tillitsfull person som verkligen bryr sig om sina kunder. Han är otroligt ordentlig i sitt arbete och inger ett lugn som gör att man känner sig trygg genom hela processen. Det som verkligen sticker ut är hur tydligt det märks att han brinner för det han gör. Engagemanget, noggrannheten och viljan att göra ett riktigt bra jobb genomsyrar allt han...
Rekommenderar starkt att välja Stefan som fastighetsmäklare. Bra råd och tips. Otroligt trevlig och social
Mycket snabb och smidig affär! Alltid tillgänglig för frågor. Kommer absolut ta in Stefan till framtida köp. Rekommenderar starkt
Martin är proffsig och uppfattas som erfaren. Bra visning av huset, lättsam i kontakten. Förmedlade goda och användbara kontakter för göromål kring köpet. Rekommenderas!
Jag e supernöjd med Stefan! Kan starkt rekommendera.
Stefan hjälpte oss att sälja vår bostad när vi hade köpt nytt. Han är en professionell, hjälpsam och ärlig mäklare som ger en realistisk bild av dagens marknad och ger en inga falska förhoppningar. Han är tydlig, förstående och tillgänglig för att bolla idéer och tankar. Vi köpte ny bostad och sålde vår gamla inom loppet av en månad, tack vare Stefans hjälp. Kan varmt rekommendera honom.
En professional mäklare som, från första kontakt och under hela försäljningen, är professionell och visar engagemang och kommunicerar tydligt och effektivt. Vi är mycket nöjda!
Första mötet med Martin var väldigt positivt, trevlig, engagerad och kunnig. Han tog hand om hela processen, med bokning för fotografering, areamätning så vi sålde ett hus med rätt antal kvm, energideklarationen samt besiktning för ett varudeklarerat hus. Vi sålde huset redan efter första visningen som var välbesökt, även där var Martin till stor hjälp då han hjälpte de som köpte huset med bankkontakter så det gick snabbt och smidigt för både säljare och köpare. Kan varmt rekommendera Martin, ni blir garanterat nöjda.
Toppen! Vi har tagit hjälp av honom vid flera tillfällen, både vid värdering och försäljning, och har alltid varit väldigt nöjda. Han är kunnig, trevlig och transparent, och gör det där lilla extra som betyder väldigt mycket för oss som säljare. Han är dessutom otroligt snabb på att svara på frågor längs vägen, vilket gör att man känner sig trygg genom hela processen. Det märks också att han är väldigt korrekt och genuint vill att alla parter ska känna sig nöjda. Jag kommer utan tvekan att ta hjälp av honom även framöver vid bostadsfrågor eller försäljningar. Rekommenderas varmt!
Mycket nöjd med min försäljning med Stefan! Alltid uppdaterande och närvarande med frågor och svar. Kommer absolut ta hjälp av Stefan med kommande försäljningar och köp av bostad
Inga problem. Helt öppen, enkel att prata med och lätt att ha kontakt med.
Trevligt bemötande. Tydlig och hjälpsam genom hela processen.
Trevlig. Rak. Inte påstridig. Lugn. Positiv. Han är Mao mycket pålitlig och snäll.mvh susanna Démery Khoumssi
Tycker Stefan är trevlig och bra mäklare
Bra mäklaren rekommenderar , kämpar ganska hårt sålde våran bostad på ett kort tid
Försäljning gick bra. Stefan återkopplar ofta. Han är seriös och ordentlig i sitt arbete.
Mycket trevlig engagerad mäklare! Lätt att få kontakt med och uppdaterar regelbundet hur det går med budgivningen. Saklig och kunnig vad gäller regler kring försäljning och köp
Väldigt proffsigt bemötande av Stefan från visning till kontraktsskrivning. Har ett stort förtroende för Stefan då han är kompetent, snabb och tillgänglig samt väldigt kommunikativ. Helt enkelt rätt person för att sälja en bostad via. Jag är oroligt nöjd och rekommenderar varmt Stefan för en snabb och trygg försäljning. Tack för en smidig och trygg affär.
He helped us quickly the apartment and guided us through the process clearly.
Jag upplever att de har vart ett väldigt trevligt och professionellt bemötande genom denna process!
Mäklaren var kunnig, lyhörd och gav ett tryggt intryck genom hela processen. Han var tydlig i kommunikationen och alltid tillgänglig för frågor. Vi är väldigt nöjda med samarbetet. Engagemanget, tillgängligheten och det professionella bemötandet gjorde hela processen smidig och trygg.
Duktig och professionell mäklare med bra koll på marknaden. Skulle varmt rekommendera Stefan, alltid tillgänglig oavsett vilken fråga man ställer och är lugn och otroligt trevlig. Tack vare honom så fick jag en säljprocess som gick löjligt snabbt och med resultat över förväntan! Absolut 15 stjärnor i betyg.
Stefan är en väldigt professionell, trevlig och engagerad mäklare. Allt gick snabbt och smidigt, och vi fick alltid snabb återkoppling. Han gjorde hela processen enkel och trygg för oss. Vi rekommenderar honom varmt till alla som söker en kunnig och pålitlig mäklare!
Mycket professionell och hjälpsam från start till mål.
Smidig affär, kunnig mäklare. Allt bra
Stefan sålde vår lägenhet, & är supernöjd att vi valde han som vår mäklare. Framtida försäljningar kommer jag 100% välja han igen. Lugn, professionell & lyssnade verkligen på oss som säljare & på vår situation, för att skapa en bra försäljning efter det. Besvarar alla frågor och funderingar man har! Försäljningen har gått hur smidigt & bekvämt som helst. 10/10!
Bra mäklare bra förmedling och bra med tips
Har samarbetat med Stefan vid både försäljning och köp. För mig var det självklart att anlita Stefan igen. Engagerad och driven mäklare med det där lilla extra. Jag är mycket nöjd med samarbetet. Kommer definitivt samarbeta igen när det blir aktuellt.
Klockren på alla sätt .. hjälpsam tillmötesgående
Stort tack för en fin recension. Vi hörs vidare i affären. Albin
Jag har vänt mej till Michelle varje gång jag behövt. Hon har alltid varit engagerad, kunnig, positiv, alltid hjälpsam. På många sätt. Hon återkommer alltid när jag sökt henne. Ingen fråga har känts dum. Jag rekommenderar verkligen Michelle som mäklare. Ann
Tydlig, klar, rak och hjälpsam!