Kunnig och påläst om hus och området. Är tydlig åt båda parter.
Alexander Lindeberg
Alexander Lindeberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
.Alexander Lindeberg har varit registrerad mäklare sedan 2020-01. Alexander Lindeberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-04 och har fått 294 omdömen med ett betyg på 4.9. Alexander Lindeberg har haft 40 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-04 - 2026-03
294 omdömen om Alexander Lindeberg
Kunnig, trevlig och gillade att han var personlig med tips och idéer. Snabb återkoppling vid frågor.
Professionell, hjälpsam och smidig att ha som mäklare! Vi köpte av honom för två år sedan och valde även honom som mäklare nu vid försäljning på grund av att vi fick bra intryck vid vårt köp. Är otroligt nöjd med Alexander som mäklare att både köpa och sälja med.
Jag upplever att mäklaren har gjort ett mycket bra jobb. Tydlig, kommunikativ och noggrann med att informera löpande. Har inte tagit ställning till någon part utan agerat professionellt och rättvist, vilket jag verkligen uppskattar.
Kan varmt rekomendera Alexander Lindeberg för den som söker en professionell mäklare .
Flexibel, snabb och trevligt bemötande!
Alexander är toppen. Lugn, sansad och erfaren.
Väldigt duktig,rekommenderar starkt
Kontakterna har skötts bra och på överenskommet sätt. Han har varit tillgänglig och informerat om procedurfrågor och konsekvenser. Dokumentationen har skötts på ett bra sätt under hela händelseförloppet. Vissa frågor har dock dykt upp i ett senare skede. T ex har det efter att affärerna har klarats av, har det kommit meddelande även från andra medarbetare som vi inte känt till. Har skapat viss förvirring då meddelandena har nästan helt lika innehåll.
Bra och saklig på att förklara och beskriva. Lugn och inte allt för påstridig. Har en hög tillgänglighet och återkommer snabbt med svar på frågor.