Alexander Lindeberg
Alexander Lindeberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
.Alexander Lindeberg har varit registrerad mäklare sedan 2020-01. Alexander Lindeberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-04 och har fått 166 omdömen med ett betyg på 5.0. Alexander Lindeberg har haft 45 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
166 omdömen om Alexander Lindeberg
Sedan starten hos Reco 2020
sålde sitt hus med hjälp av Alexander Lindeberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
Alexander är en otroligt duktig mäklare, det märks att han brinner för sitt jobb. Han höll oss uppdaterade under hela processen och lämnade inget åt slumpen. Vi fick alltid ett proffsigt och trevligt bemötande oavsett när vi hörde av oss och vilka frågor vi än hade. Vi fick snabbt ett förtroende för Alexander och upplever verkligen att han gjorde allt för att just vår affär skulle bli så lyckad som möjligt.
sålde sin lägenhet med hjälp av Alexander Lindeberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
Alexander har under hela försäljningen varit lugn och tydlig med hur vi ska gå tillväga. Han har alltid varit mycket tillgänglig och varit ett bra stöd. Alexander överträffade mina förväntningar och jag skulle starkt rekommendera honom till alla.
köpte sin lägenhet med hjälp av Alexander Lindeberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
Kunnigt, förtroendeingivande ochvserviceminded
Vi har använt oss utav Alexander vid flertal försäljningar och är otroligt nöjda.
Kompetent mäklare. Vi är mycket nöjda.
köpte sitt hus med hjälp av Alexander Lindeberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
Mycket professionell och tillmötesgående.
Alltid vänlig, korrekt, aktiv.
Informerade bra.
Bra öppna diskussioner.
Toppen -
Driftig, professionell och lätt att komma i kontakt med.
Enkel snabb flexibel och förnuftig. Sammanfattningsvis rutinerad med hög servicekänsla.
/Ronnie -
Bra, trevlig kontakt med snabb återkoppling. Föredömligt. Tack för det