Alexander Lindeberg

Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
4.9
Affärer senaste året

Alexander Lindeberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka

Alexander Lindeberg har varit registrerad mäklare sedan 2020-01. Alexander Lindeberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-04 och har fått 313 omdömen med ett betyg på 4.9. Alexander Lindeberg har haft 45 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

313 omdömen om Alexander Lindeberg

Sedan starten hos Reco 2020
Rana B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Alexander Lindeberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
Tullinge

Lugn, tydlig och väldigt hjälpsam. Alexander tar sig tid att förklara och har varit ett stort stöd genom hela processen. Vi sålde utan att behöva fotografera eller lägga ut bostaden på annons. När det sedan drog ut lite på tiden innan vi hittade något att köpa och stressen började krypa sig på, lugnade Alexander oss och guidade oss i rätt riktning. Vi har känt oss trygga hela vägen och kan varmt rekommendera honom.

Joachim A
Köpte sitt hus med hjälp av Alexander Lindeberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
Grödinge

Vi är väldigt nöjda med Alex som mäklare. Han är kunnig, tydlig och lätt att prata med. Alex har ett lugnt och tryggt sätt som gör att man känner sig i väldigt goda händer genom hela processen. Vi kan varmt rekommendera honom

Amanda H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Alexander Lindeberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
Tullinge

Rekommenderar varmt Alexander. Oerhört professionell, lyhörd och förtroendeingivande.

Martin L
Tullinge

Lugn, trygg i bemötandet både för mig och spekulanter. Flexibelt i början med privata visningar när intresset var något svalare samt en öppen visning som sedan ledde till avslut. Kontinuerlig uppdatering om vad som hände genom hela processen. Alexander rekommenderar jag till andra om man är i behov av en bra mäklare.

Per B
Tullinge

Upplevs som seriös och proffsig.

Helena A
Grödinge

Ett förtroendefullt intryck, kunnig och snabb med ett leende på läpparna. Vi kan varmt rekommendera Alexander!

Annelie Mari Isabell J
Sålde sitt hus med hjälp av Alexander Lindeberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
Grödinge

Alexander är trevlig, effektiv och professionell. Under de korta kontakter vi har haft så fick jag även känslan att han är pålitlig och gör det han säger att han ska göra.

Basam K
Grödinge

Jag hade en negativ uppfattning av mäklare, Alexander ändrade min inställning till dem. Professionell, lyhörd och engagerad genom hela processen. Genuin och ärlig i sitt bemötande. Kunde inte varit mer nöjd!

Jenny L
Uttran

Så flexibel och hjälpsam på alla sätt

Karin A
Uttran

Ambitiös, noggrann, ansvarstagande gentemot säljare och köpare. Alltid beredd att driva affären mot mål oavsett motgångar, i tätt samarbete med säljaren.