Albin Persson

Albin Persson

Albin Persson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Nynäshamn

Albin Persson har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Albin Persson har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-07 och har fått 16 omdömen med ett betyg på 4.9. Albin Persson har haft 7 försäljningar sen 2023-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-06 - 2023-08

16 omdömen om Albin Persson

Sedan starten hos Reco 2023
Karin Maria H
Sålde sitt hus med hjälp av Albin Persson en del av Svensk Fastighetsförmedling Nynäshamn
Sorunda

Kunnig och mycket hjälpsam och trevlig! Rekommenderar!!

Stort tack Karin för fin reco. Vi hörs vidare i affären. Trevlig helg Albin

Ellinor T
Sorunda

Jag anlitade Albin Persson som mäklare till försäljning av mitt hus och är så imponerad! Albin har visat stort engagemang och lyhördhet genom hela processen. Han har varit lösningsorienterad och alltid väldigt lugn, vilket skapade en stor trygghet. Han har verkligen gått den där extra milen och jag kan inget annat än att buga och tacka för en enormt bra mäklare!

Svar från Albin Persson

Stort tack Ellinor för dina tankar och din reco. Det har varit till stort nöje att få hjälpa dig hitta nästa ägare. Vi håller kontakten framåt. Hälsningar Albin

Ola W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Albin Persson en del av Svensk Fastighetsförmedling Nynäshamn
Nynäshamn

Albin har varit otroligt hjälpsam. Vi har erfarenhet med Albin både som köpare och säljare och kan verkligen rekommendera honom som en trovärdig, effektiv och kunnig fastighetsmäklare Han är en drivkraft som gjort att både köp och sälj processen mycket smidig.

Svar från Albin Persson

Hej Ola Stort tack för förtroendet att få hjälpa er i båda leden. Vi hörs vidare om en vecka vid övertagandet. Albin

Henrik W
Köpte sitt hus med hjälp av Albin Persson en del av Svensk Fastighetsförmedling Nynäshamn
Sorunda

Professionell och kunnig mäklare som inte är rädd för att lägga in lite extra arbete för att få ihop en husaffär.

Svar från Albin Persson

Hej Henrik Stort tack för din reco. Det glädjer mig att få dessa vitsord. Vi hörs vidare i köpet. Albin

Susanne W
Sorunda

Mycket trevlig kunnig och proffsig mäklare som gärna gör d lilla extra! Precis en sån mäklare man önskar när man ska köpa/sälja sin bostad. Våra varmaste rekommendationer.

Svar från Albin Persson

Hej Susanne Stort tack för fina rekommendationer. Har varit kul att få hjälpa er hitta hem. Vi hörs igen framåt. Albin

Jim C
Köpte sin lägenhet med hjälp av Albin Persson en del av Svensk Fastighetsförmedling Nynäshamn
Nynäshamn

Trevlig, närvarande, lyhörd och realistisk.

Svar från Albin Persson

Tack Jim för er reco. Kul att få hjälpa er hitta nytt hem. Vi hörs vidare. Albin

Stellan J
Tumba

Hej! Vi är mycket nöjda med Albin som mäklare. Han har VERKLIGEN gjort allt vad han kunnat för att vår husförsäljningen skulle bli av. Vid flera tillfällen har han kontaktat oss och hela tiden gett oss aktuell information. vi önskar honom allt gott framöver. Hälsningar Stellan o Elisabet Jonsson

Svar från Albin Persson

Hej Elisabet och Stellan Stort tack för er fina rekommendation. Jag är glad för er skull att vi fick ihop er försäljning. Nu ska ni få lägga kraften på nya boendet. Vi möts på övertagandet om inte förr. Albin Persson

Patrik P
Nynäshamn

Albin är väldigt professionell och noggrann i sitt arbete som mäklare. Han är dessutom ett bra bollplank i säljprocessen.

Svar från Albin Persson

Stort tack för återkoppling och trevligt att höra att ni upplevt en bra resa. Vi hörs vidare Albin

Stefan N
Nynäshamn

Vi upplevde Albin som avspänd och väldigt mån om att vi som klienter skulle känna oss bekväma. Kunnig och levererade svar på frågor. Trevligt bemötande.

Svar från Albin Persson

Stort tack och kul att få hjälpa er hitta rätt. Vi hörs vidare Albin

Linda A
Nynäshamn

Tydlig, förklarande och inkännande. Professionell men ändå personlig och har hjälpt oss med just våra specifika behov vid köp. Lätt att få kontakt med och alltid trevlig!

Svar från Albin Persson

Hej igen. Stort tack för recensionen och för fina ord. Jag är så glad att ni är nöjda med köpet och gången. Vi hörs vidare framåt. Ha det så fint. Albin