Björn Petrén
Björn Petrén är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
.Björn Petrén har varit registrerad mäklare sedan 2006-06. Björn Petrén har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-05 och har fått 112 omdömen med ett betyg på 4.5. Björn Petrén har haft 36 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
Det bästa med att jobba som mäklare är att jag får möjligheten att hjälpa andra människor i deras livs största affär.
Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Jag är en engagerad och målinriktad person som alltid strävar efter den tryggaste affären som ger bäst betalt.
Hur ser din drömbostad ut?
Jag tycker om hus med charm! Antingen vitputsade villor med plåttak eller faluröda 30-tals hus med enkupigt tegel.
Vad gör du helst på fritiden?
Spelar golf, cyklar och umgås med familjen!
2022-03 - 2023-02
112 omdömen om Björn Petrén
Sedan starten hos Reco 2014
köpte sin lägenhet med hjälp av Björn Petrén en del av Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
Trevligt bemötande och mycket bra på att informera samt svara på frågor. Toppenbra!
Trevlig, kunnig, rutinerad och professionell. Rekommenderas varmt!
köpte sitt hus med hjälp av Björn Petrén en del av Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
Vi fick ett otroligt bra bemötande av Björn. Han var kunnig och påläst och väldigt tillmötesgående. Lätt att få tag på, återkopplade på eventuella frågor inom kort tid och höll oss uppdaterade under processen.
sålde sitt hus med hjälp av Björn Petrén en del av Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
Björn har varit en mycket bra mäklare under hela processen.
sålde sin bostad med hjälp av Björn Petrén en del av Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
Med stort engagemang och kunskap vill jag starkt rekommendera Björn.
Återkopplade snabbt i försäljningsprocessen. -
jätte bra presenterat och enkel och smidigt redovisning. förståg allt och mkt bra.
proffesionellt, enkelt och förstående
Supertrevligt bemötande. Björn är verkligen tillmötesgående och trevlig i återkoppling och tillgänglig i all kontakt. Snabbt och enkelt och skall hjälp man kan behöva vid ett köp.
Toppenmäklare!
Över förväntan som vanligt! -
sålde sin lägenhet med hjälp av Björn Petrén en del av Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
He is very friendly and helpful .
I have very great experience with him. I strongly recommend him.