Otroligt professionell mäklare. Hjälpsam och trevlig samt lätt att samarbeta med! Skulle verkligen rekommendera honom till andra.
Stefan Engroos
Stefan Engroos är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
.Stefan Engroos har varit registrerad mäklare sedan 2021-06. Stefan Engroos har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-09 och har fått 537 omdömen med ett betyg på 4.9. Stefan Engroos har haft 65 försäljningar sen 2025-03 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2025-03 - 2026-02
537 omdömen om Stefan Engroos
Jag är väldigt nöjd med Stefan som mäklare. Har både sålt och köpt via honom, och skulle rekommendera honom vidare till alla.
Väldigt trevlig och hjälpsam
Mycket professionell, tog hand om alla detaljer på ett väldigt bra sätt!
Super trevligt bemötande och underbar service
Stefan har varit fantastisk. I en supertuff marknad har han aldrig gett upp, utan kämpat på och gjort allt han kunnat för att hålla vårt mod uppe. Jag vill aldrig sälja en bostad igen, men om jag mot förmodan skulle behöva det skulle jag inte tveka att anlita Stefan som mäklare. Kan inte rekommendera honom nog!
Jag vill tacka Stefan för ett bra samarbete. Jag kände mig trygg genom hela processen och han var alltid lätt att nå när jag hade frågor. Han förklarade tydligt och höll mig uppdaterad, vilket jag uppskattade. Allt gick smidigt och jag är nöjd med hur affären hanterades. Jag kan absolut rekommendera Stefan vidare.
Professionell , kommunikativ och snäll
Stefan Engroos visade ett stort engagemang under försäljningen av vår lägenhet. Var alltid lätt att få tag på, snabb på att svara och tydlig i sin kommunikation. Kan verkligen rekommendera honom!
Kan varmt rekommendera Stefan Engroos, Han är engerad,professionellt och mycket kunnig!