Martin Berglind

Martin Berglind

Martin Berglind är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Salem

Martin Berglind har varit registrerad mäklare sedan 2012-07. Martin Berglind har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-05 och har fått 283 omdömen med ett betyg på 4.7. Martin Berglind har haft 35 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

283 omdömen om Martin Berglind

Sedan starten hos Reco 2014
Samar S
Köpte sitt hus med hjälp av Martin Berglind en del av Svensk Fastighetsförmedling Salem
Salem

Professionellt och mycket trevligt bemötande. Mäklare med djup kunskap om bostadsmarknaden och bostadslån, som guidar sina kunder tryggt och tydligt genom hela processen.

Peter Bengt Ihwe R
Sålde sitt hus med hjälp av Martin Berglind en del av Svensk Fastighetsförmedling Salem
Salem

Martin har varit lätt att ha kontakt med, har alltid återkopplat snabbt efter varje visning. Vid återkoppling har vi tillsammans hittat lösningar att gå vidare i samarbetet, vilket ledde till en försäljning! Kontrakter är nu slutfört och vi som kund är nöjda med Martin.

Svar från Martin Berglind

Stort tack Ihwe och Eva! Superkul att få hjälpa till med både köp och försäljning. Ni var enkla att diskutera med och hade förståelse för det tuffa marknadsläget. Nu hoppas jag ni kommer trivas lika bra som vi gjorde när vi bodde på Skogsrovägen:)

Ola L
Rönninge

En lyhörd mäklare som ser både till säljare och köpare med stort hjärta och sinne för detaljer.

Svar från Martin Berglind

Tack för dina fina ord Ola! Du/ni var väldigt samarbetsvilliga och kom även med många bra idéer utöver det vanliga. Fem plus till dig:)

Zoher A
Rönninge

Engagerad mäklare med leende samt positiv inställning

Svar från Martin Berglind

Tack Zoher! Det var enkelt att samarbeta med dig. Tack för dina fina ord:) mvh Martin

Jan B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Martin Berglind en del av Svensk Fastighetsförmedling Salem
Rönninge

Otroligt närvarande, snabba givande uppkopplingar, lugn. Det blev en snabb affär, inte vanligt i dessa tider. Vi är väldigt nöjda med Martin. Enda nackdelen: han är djurgårdare!!

Svar från Martin Berglind

Tack Janne! Jättekul och få hjälpa dig och Anne. Ni var superenkla att samarbeta med och förstående om marknadsläget. Djurgården går ju som tåget i SHL. Du kan byta lag..;) Allt gott! Martin

Sali I
Rönninge

Trevligt, tillmötesgående, fick en positiv känsla och hjälpsam

Svar från Martin Berglind

Tack Sali för dina värmande ord! Alltid roligt med nöjda glada kunder. Allt gott! Martin

Staffan N
Tumba

Hela försäljningen har varit känts trygg med en mäklare som sett till att sköta allt från fotografering till försäljning på ett föredömligt vis

Svar från Martin Berglind

Tack Staffan! Tack för dina fina ord. Jättekul att både hjälpa er med köp och sälj. Hoppas ni trivs i ert nya hem!

Leif Olof Rickard H
Sålde en tomt med hjälp av Martin Berglind en del av Svensk Fastighetsförmedling Salem
Brantbrink

Martin är ett bra stöd i processen, uthållig och bra på att hålla kontakt även om det är semester eller kvällstid, vi är väldigt nöjda med hans insats och engagemang

Svar från Martin Berglind

Tack för de fina orden Leffe! Kul att få hjälpa er ännu en gång:) Hälsningar Martin

Guina Frenken U
Rönninge

Vi är otroligt nöjda med Martin! Från första mötet till avslutad affär har allt känts professionellt, tryggt och smidigt. Snabb återkoppling, tydlig kommunikation. Rekommenderas varmt!

Svar från Martin Berglind

Tack Guida och Risto för de varma orden:) Hoppas ni kommer trivas i ert nya hem! Med vänlig hälsning, martin

Ulrika W
Rönninge Centrum

Han är kunnig och kompetent. Han kan sitt område och sina köpare

Tack Ulrika för dina fina ord! Med vänlig hälsning, Martin