Martin Berglind har både ett proffesionellt och trevligt bemötande utöver det vanliga.
Martin Berglind
Martin Berglind är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Salem
.Martin Berglind har varit registrerad mäklare sedan 2012-07. Martin Berglind har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-05 och har fått 241 omdömen med ett betyg på 4.7. Martin Berglind har haft 33 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
241 omdömen om Martin Berglind
Trevligt bemötande. Man fick känslan av att han delgav oss vad han visste och kunde om bostaden. Får jag frågan om mäklare kommer jag att rekommendera honom.
Tack Håkan för dina fina ord:)
Mycke väl tillmötesgående. Positiv och hjälpsam. Lugn och hade svar på dom flesta frågor vi hade. Inget stress när han visade lägenheten. Mycke nöjd. Mvh Solveig Lennartsson
Tack Margaret för dina fina ord:)
Han är seriös och trevlig. Han är också väldigt trevlig.
Positivt från första kontakt med Martin Berglind på Svensk Fastighetsförmedling Salem. Gick grundligt igenom hela säljprocessen och fanns alltid tillgänglig under hela försäljningen. Fick också bostaden såld efter första visningen så det uppfyllde verkligen våra förväntningar på mäklaren. Kan varmt rekommendera Martin Berglind!
Blev bemött på ett väldigt bra sätt och är väldigt lösningsorienterad.
Kan starkt rekommendera Martin !
Trevligt och proffsigt bemötande. Allt blev väldigt enkelt och smidigt.
Martin var väldigt snabbt och ärlig.
Martin lyckades fånga upp vad vi letade efter och hjälpte till att visa ett hus som inte var ute på marknaden än. När det inte visade sig passa oss så rekommenderade han oss VERKLIGEN att titta på ett annat hus som vi tidigare avfärdat före visning. Detta andra hus blev alldeles perfekt för oss. Han såg också till att det blev affär trots att köpare och säljare inte var helt överens om priset.