Tillgänglig under försäljningsprocessen, informativ och saklig!
Svensk Fastighetsförmedling Salem
Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling Salem! Letar du bostad i Salem, Tumba, Rönninge, Botkyrka eller Uttran med omnejd. Tveka inte på att låta någon av våra professionella mäklare hjälpa dig. Oavsett om du letar bostad eller är ute efter att sälja din lägenhet, villa, radhus eller stuga så är det bra att anlita någon...
877 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Salem
Sedan starten hos Reco 2020
Proffsig och informativ. Tar sig tid att svara på frågor och har ett trevligt bemötande. Rekommenderar verkligen Alexander.
Danielle är föredömlig, lyhörd, kunnig och trygg genom hela affären. Jag är mycket nöjd och Danielle får högsta betyg.
Fantastiskt bemötande som uppfyllde alla förväntningar Snabbt, smidigt och proffesionellt
Andreas Åsberg has been very helpful and professional in selling the apartment of my late sister-in-law in Stockholm. He went beyond his role to facilitate the sale as we are based in the UK.
Vi blev trevligt och professionellt bemötta, Alexander uppfattas som mycket kunnig och erfaren. Våra förhoppningar va att få vår bostad såld till ett bra pris och inom rimlig tid. Detta levde Alexander upp till.
Martin Berglind har både ett proffesionellt och trevligt bemötande utöver det vanliga.
Tydlig, pålitlig och snabb på svar vid frågor.
Allt har gått väldigt snabbt och smidigt. Och ett snyggt utförande.
Alexander är lyhörd, trevlig och gör det där lilla extra som jag som säljare uppskattar. Svarar rakt och ärligt på frågor och lämnar inget åt slumpen.
Mycket bra. Rak kommunikation svarade så vi förstår. Svarade på våra frågor. Jobbade hårt på få till flera visningar
Bra återkoppling med svar på mina frågor.
Alexander har varit en trygg och tydlig person att ha att göra med i vårt köp av bostad. Lätt att kontakta, tillgänglig med snabb återkoppling och det har uppskattats.
Trevligt bemötande. Man fick känslan av att han delgav oss vad han visste och kunde om bostaden. Får jag frågan om mäklare kommer jag att rekommendera honom.
Tack Håkan för dina fina ord:)
Mycke väl tillmötesgående. Positiv och hjälpsam. Lugn och hade svar på dom flesta frågor vi hade. Inget stress när han visade lägenheten. Mycke nöjd. Mvh Solveig Lennartsson
Tack Margaret för dina fina ord:)
Hej Jag har mötts av ett proffsigt bemötande och är mycket nöjd med alla mina kontakter med henne. Finns inget som jag inte är nöjd med. Mvh Anki Olsson
Hej Anki! Tack för ditt fina omdöme och välkommen till Rönninge :)
Medgörlig och behjälplig under hela processen.
Han är seriös och trevlig. Han är också väldigt trevlig.
Danielle är tydlig och kommunikativ med det som är viktigt i förmedlingsprocessen. Hon förmedlar trygghet och lugn.
Tack Hanne för att du tog dig tiden att svara! :)
Efter avslutad fastighets affär, kan jag bara konstatera att allt har flutit på enligt plan. Förväntat pris har uppnåtts, ingen segdragen process utan snabbt avslut. Jag kan varmt rekommendera Björn och även teamet runt honom. Anders Hansson
Alexander är en mycket duktig försäljare. Han är lyhörd, tydlig, kund vänlig, trevligt att prata med en toppen kille🙏👍😂
Trevlig och stabil mäklare. Engagerad och gör sitt jobb, inga konstigheter. Rekommenderas alla dagar i veckan.
Andreas var väldigt trevlig lugn och hjälpsam på alla sätt.
Kardos bemötande var både professionellt och trevligt. Han var väldigt snabb på att svara, återkoppla och kommunicera. Han var min första mäklare och det är jag glad för!
Andreas var mycket involverad i hela vår resa med säljande av vår bostad. Han var alltid tillgänglig och kunde svara på alla frågor och funderingar. Rekommenderar varmt Andreas och Svensk Fastighetsförmedling!
Björn har gjort ett fantastiskt jobb med försäljningen utav våra 2 hus. Björn har varit tillgänglig, uppdaterade och väldigt positiv i hela processen. Kommer att anlita Björn i alla lägen framöver och rekommenderar honom varmt om man vill känna sig trygg, speciell och veta att man når i mål med försäljningen!
Mycket engagerad, hjälpsam, professionel och med stor kunskap. Rekommenderar gärna.
Jag blev bemött av en lugn, informativ och trevlig mäklare. Alexander hade en tydlig kommunikation och kändes genuin. Jag upplevde en trygg känsla genom affären och kan varmt rekommendera Alexander.
Seriös, skarp och väldigt tillmötesgående. Tar sig tid med mig och väldigt engagerad.
Positivt från första kontakt med Martin Berglind på Svensk Fastighetsförmedling Salem. Gick grundligt igenom hela säljprocessen och fanns alltid tillgänglig under hela försäljningen. Fick också bostaden såld efter första visningen så det uppfyllde verkligen våra förväntningar på mäklaren. Kan varmt rekommendera Martin Berglind!
Blev bemött på ett väldigt bra sätt och är väldigt lösningsorienterad.
Professionell, tillmötesgående och varm person. Väldigt lätt och smidigt att jobba med henne. Har bara bra saker att säga om Michelle så kan varmt rekommendera henne!
Trevlig och proffsig. Lugn och tålmodig och väldigt snabbt behjälplig.
Kan starkt rekommendera Martin !
Trevligt och proffsigt bemötande. Allt blev väldigt enkelt och smidigt.
Martin var väldigt snabbt och ärlig.
Det var vad jag förväntade mej av honom. Min bedömning av honom var helt korrekt , han var mycket kunningt. MVH Lasse Mikkola
Hon är en seriös och kompetent mäklare. Sköter sitt jobb på mycket proffesionellt sätt. Pålitlig och trevlig. Rekommenderas varmt.
Michelle skötte hela försäljningen proffsigt från början till slut. Hon visade stor kunskap om marknadsläget, hon lyssnade på oss och utgick från våra önskemål, och kom med goda råd hela tiden. Dessutom var hon trevlig och hade hade både humor och gott humör hela tiden. Vi är mycket nöjda!
Mycket engagerad och noggrann samt uppdaterar löpande med information. Trevligt bemötande.
Vi blev bemötta på ett mycket trevligt o bra sätt. Michelle är mycket kunnig o professionell o vi fick ck många goda råd inför försäljningen. Under försäljningen med fotografering o olika visningar fick vi fortlöpande information på ett bra sätt. Vi kände oxå att vi hade bra möjligheter att påverka vad vi tyckte var viktigt, vilket gjorde det personligt o bra. Sammanfattningsvis är vi mycket nöjda. Mvh
Tredje försäljningen som Michelle fixar åt oss. Allt är 10 poäng. Otroligt seriös, noggrann och supertrevlig.
Vi känner oss nöjda med Kardo. Han är snabb och återkoppla på telesamtal etc. Köpet ordnades på ett bra sätt och gick smidigt.
Topp! Från första besöket vid visningen där man blev trevligt och proffesionellt bemött till kontraktsskrivningen med säljaren. Rekommenderas!!
Tack för att du tog dig tid att svara Linda - Det uppskattas verkligen!
Kunnig om området och bostaden, väldigt pålitlig och har bra strategi
Tack för att ni tog er tiden att svara och tack igen för att jag fick förmedla er lägenhet! :)
Såg inte skymten av Björn, träffade inte honom en enda gång trots att han var vår mäklare. Han var oengagerad och visade noll intresse när vi ringde med frågor. Detta köpet via Svensk Fastighetsförmedling har inte alls känts tryggt, speciellt när jag och min sambo även är förstagångsköpare.
Kunnig och erfaren, lätt att samarbeta med
Lyhörd mäklare som lyssnade på våra tankar och krav. Gav oss tydliga svar på våra frågor och undringar. Har guidat oss genom hela processen vilket har känts tryggt. Alltid varit nåbar dvs vi har fått snabb återkoppling.
Martin lyckades fånga upp vad vi letade efter och hjälpte till att visa ett hus som inte var ute på marknaden än. När det inte visade sig passa oss så rekommenderade han oss VERKLIGEN att titta på ett annat hus som vi tidigare avfärdat före visning. Detta andra hus blev alldeles perfekt för oss. Han såg också till att det blev affär trots att köpare och säljare inte var helt överens om priset.
Otroligt trevlig, duktig mäklare