Reco logotype För företag

Reco logotype

138 370

4.8
Mycket Bra

Vi vet att ett hem är så mycket mer än fyra väggar och ett tak. Det är platsen där livet händer, där vardagen får ta plats och drömmar växer fram. Därför ser vi inte bara till att förmedla bostäder. Vi hjälper människor att hitta rätt i livet – och hemmet som hör till. Svensk Fastighetsförmedling är mäklaren som är med dig...

Det här säger kunderna

De senaste omdömena med betyg 4 eller högre

Felix Åhlén

Felix har från start gett ett seriöst intryck och har varit engagerad och tillgänglig vid all kontakt

Stephanie Wehage

Vi är jättenöjda! Stephanie är verkligen supertrevlig! Vi har tittat på fastigheter och sålt fastighet med Stephanie. Serviceminded, snabb & flexibel. Kan varmt rekommendera henne som mäklare! Dennis.

Victoria Berglin

Victoria var väldigt tillmötesgående och förklarade tydligt om vi hade några frågor. Vi är väldigt glada över att hon hade tålamod med vår livssituation som gjorde att vi fick pausa försäljningen under en period. Hon svarade alltid snabbt om vi skickade frågor vilket vi uppskattar. Vi rekommenderar henne starkt!

Martin Berglind

Jag tycker att Martin har redan från första stund en ordentligt saklig och bra beskrivande förklaring om hur hela förloppet av affären kommer att gå till och inga uppskruvade förväntningar på hur affären kommer att driva iväg ekonomiskt, utan saklig och seriös med allting. Är mycket nöjd med Martin från första mötet till försäljningen av vårat hus och alltid bra dialog under försäljningens gång hur vi ska gå till väga för att få ett resultat där alla blir nöjda. Mvh Patrik.W.

Det här säger kunderna

214 Svensk Fastighetsförmedlings kontor tillgängliga hos Reco

Detta är Reco:

Oberoende omdömen från riktiga kunder

Vi jobbar hårt för att kontrollera att de som lämnar ett omdöme finns på riktigt och faktiskt har köpt den vara eller tjänst de skriver om. Det sker bland annat genom BankID och noggranna kontroller mot företagens kundregister.

Vi lever som vi lär

Vi tillåter inte att företag erbjuder någon slags betalning i utbyte mot omdömen, och på samma sätt tillåter vi inte oss själva att ta bort negativa omdömen för att ett företag vill eller erbjuder betalning för det. Hos oss går trovärdighet och din tillit alltid först.