Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype

138 287

Mycket Bra

Vi vet att ett hem är så mycket mer än fyra väggar och ett tak. Det är platsen där livet händer, där vardagen får ta plats och drömmar växer fram. Därför ser vi inte bara till att förmedla bostäder. Vi hjälper människor att hitta rätt i livet – och hemmet som hör till. Svensk Fastighetsförmedling är mäklaren som är med dig...

Det här säger kunderna

De senaste omdömena med betyg 4 eller högre

Robert Yeghiazaryan

Hyser stort förtroende för Robert. Vi visste att förutsättningarna var utmanade men vi lyckades ändå med att få lägenheten såld snabbare än väntat och till ett pris vi ändå kunde vara nöjda med. Jag är övertygad om att en av nycklarna var Robert och drivet han har uppvisat.

Anna Engman

Professionell och bra bemötande. Tydlig information och trygg hjälp genom processen. Tillmötesgående.

Gary Dambergs

Jag är supernöjd med Gary.. Strålande bra mäklare som var väldigt lätt att få tag i, höll mig bra informerad och följde upp allt, vilket gjorde att jag kände mig väldigt trygg genom hela köpet. Jag kan varmt rekommendera honom. /Mateos K,

Hannah Esgård

Mycket bra bemötande, trevlig och service inriktad! Lätt att prata med och får bra svar på frågor! Rekommenderar👍

Det här säger kunderna

214 Svensk Fastighetsförmedlings kontor tillgängliga hos Reco

Detta är Reco:

Oberoende omdömen från riktiga kunder

Vi jobbar hårt för att kontrollera att de som lämnar ett omdöme finns på riktigt och faktiskt har köpt den vara eller tjänst de skriver om. Det sker bland annat genom BankID och noggranna kontroller mot företagens kundregister.

Vi lever som vi lär

Vi tillåter inte att företag erbjuder någon slags betalning i utbyte mot omdömen, och på samma sätt tillåter vi inte oss själva att ta bort negativa omdömen för att ett företag vill eller erbjuder betalning för det. Hos oss går trovärdighet och din tillit alltid först.