Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg

Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg

• BadgeEightYears
4.9

Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg! Letar du bostad eller går i säljtankar? Låt då någon av våra duktiga mäklare hjälpa dig på vägen mot din drömbostad. Med ett starkt varumärke i ryggen och en gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden i Sundbyberg kan vi hjälpa dig på bästa sätt vid en försäljning av din bostad....

729 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg

Sedan starten hos Reco 2019

Andreas H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Erkan Inan en del av Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg
Sundbyberg

Alltid professionell och trevlig! Bra och tydlig kommunikation.

Therese H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Erkan Inan en del av Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg
Sundbyberg

Vi är väldigt nöjda med Erkan som mäklare för försäljningen av vår lägenhet. Erkan är trevlig, förtroendeingivande och samtidigt proffsig och saklig. Han framför sina rekommendationer men sätter inte press på beslut åt något håll. Vi uppskattar samarbetet och ger våra varmaste rekommendationer.

Carina L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Alexander Wall en del av Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Vi blev bemött med både omtanke och respekt med tanke på varför vi sålde lägenheten. Alexander höll oss uppdaterade hela tiden med sms , perfekt 👍 Vi kände oss trygga med att han tog hand om allt, han ingav ett förtroende . Väldigt professionell. Trevlig och lugn. 🤗

Vinnie B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Alexander Wall en del av Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg

Väldigt trevlig och hjälpsam!!! :D

Tor E
Centrala Sundbyberg

Precis som jag förväntat mig på alla sätt👍

Christian R
Sundbyberg

Vi blev välbemött. Vi fick bra information om läget hela tiden, även på kvällen. Det kändes som om Alexander verkligen jobbade för att få till lägenhets inköpet i mål.

Henric L
Centrala Sundbyberg

Verkligen supernöjd med Alexanders jobb! Hela försäljningen av min lägenhet har varit otroligt smidig och proffsig.

Maria O
Centrala Sundbyberg

Erkan har varit en klippa genom hela processen! Tillgänglig, proffsig och trygg!

Aleksandar S
Ör

Riktigt bra smidig och lätt! Skulle rekommendera den mäklare som du kan tänka dig köpa eller sälja din lägenhet. 5 av 5 topp betyg!

Svar från Alexander Wall

Tack så mycket för fina omdömet :) Hoppas du trivs i din nya fina lägenhet

Joachim N
Ör

Mycket trevligt bemötande. Försäljningen var smidig.

Svar från Alexander Wall

Tack för omdömet. Hälsa familljen! :)

Daniel P
Sundbyberg

Trevlig och proffsig. Bra kommunikation mellan oss som köpare och säljarna. Mycket nöjda 👍

Daniel P
Centrala Sundbyberg

Mycket professionell och snabb. Gav oss den bästa support o service trotts semestertider och helger. Kan varmt rekommendera honom.

Mesrop-Pogosovitj P
Sundbyberg

Under processen upplevde vi att Erkan bemötte oss på ett trevligt, lojalt och professionellt sätt där han stöttade oss i frågor rörande hela köpprocessen. Det kändes tryggt att sluta affären med honom som mellanhand. Vi ger varma rekommenderationer att välja honom som mäklare.

Mesrop-Pogosovitj P
Centrala Sundbyberg

Erkan är en genuin, trevlig och väldigt kunnig mäklare. Jag förväntade mig att ha en öppen dialog med min mäklare vilket vi verkligen hade. Han va alltid tillgänglig och hjälpsam i hela försäljningsprocessen. Under försäljningen och budgivningen höll Erkan oss alltid uppdaterade vilket gjorde mig väldigt trygg. Jag skulle utan tvekan be Erkan sälja min nästa bostad.

Damir Z
Sundbyberg

Inga invändningar alls, han var väldigt tillmötesgående och angasherad. Affären gick i lås ganska snabbt trots "svåra" tider.

Joanna Suhonjic J

Otroligt sympatiskt bemötande!

Joel H
Sundbyberg

Trevlig saklig och ger ett bra förtroende

Amir S
Sundbyberg

Mycket tydlig och bra kommunikation. Erkan är oerhört trevlig och professionell och jag rekommenderar honom starkt

Carla Mitsi Labra V
Rissne

Alexander ingav stort förtroende från start. Han var väldigt lyhörd till våra förutsättningar. Var alltid tillgänglig och svarade utförligt på våra funderingar. Han kan även området och dess möjligheter.

Svar från Alexander Wall

Tack Carla för fina omdömet. Vi ses på tillträdet :)

David R
Ör

Alexander har varit oerhört tålmodig och hjälpsam. Han har även varit väldigt generös med sina återkopplingar. Verkligen en proffsig Mäklare.

Svar från Alexander Wall

Tack så mycket för omdömet David :)

Alexander H
Järvastaden

Jag är mycket nöjd med Alexander. I en mycket svår marknad lyckades han ändå skapa sådant intresse för min bostad att jag fick ett pris överskred min förväntan.

Svar från Alexander Wall

Tack Alexander för fint omdöme och önskar er lycka till med nya huset! :)

Sonal K
Järvastaden

I just wanted to take a moment to express my heartfelt gratitude for the exceptional service Alexander Wall provided during my first home-buying journey. Throughout the entire process, Alexander was incredibly helpful and professional also maintained excellent communication. He promptly answered my questions and made sure I felt comfortable and informed every step of the way. I highly recommend his name to anyone in search of a reliable and dedicated broker. Thank you once again for making this experience so positive and memorable.

Svar från Alexander Wall

Thank you very much Sonal, that makes me happy! I'm also glad that everything went well and I hope you will enjoy your lovely new apartment!

Benjamin David Henrik S
Sundbyberg

Tydlig, lugn och tillgänglig. Alexander var väldigt bemötande och lugn för hur han såg på hur vi skulle hantera min försäljning. Hade alltid tydliga och relevanta svar på mina funderingar. Väldigt snabb och smidig försäljning då vi hittade köpare innan visning.

Svar från Alexander Wall

Tack Benjamin, väldigt kul att höra! :)

Izabella F
Sundbyberg

Erkan har varit toppen! Han har från start varit informativ med stenkoll på precis allt vilket fått mig att känna mig trygg i mitt första bostadsköp. Han har varit väldigt tillgänglig, snabb och flexibel. Över all förväntan. Det blir Erkan jag ringer den dagen vi säljer :)

Annika S
Sundbyberg

Erkan jobbar snabbt och effektivt med en empatisk grund för både köpare och säljare. Känner in, lyssnar och vägleder. En mäklare i en klass för sig. Tack för allt Erkan!

Louise K
Sundbyberg

Erkan är otroligt duktig, hjälpsam och bemötte mig väldigt väl och förstod vad som var viktigt. Han är tydlig och noga med att allt blir rätt.

Andreas L
Sundbyberg

Proffsig och noggrann. Som köpare fick jag väldigt bra förtroende för honom

Fredrik H
Ör

Alexander är en mycket kunnig, ärlig och kompetent mäklare. Han håller det han lovar och ser till att affären blir lyckad.

Svar från Alexander Wall

Tack så mycket för fina omdömet och hoppas ni ska trivas uppe i Norr :)

Kristina S
Ör

Fint bemötande och en smidig affär! Flexibel

Svar från Alexander Wall

Tack Kristina för fina omdömet :)

Kieron K
Centrala Sundbyberg

Erkan är en fantastisk, duktig fastighetsmäklare och väldigt effektiv i sitt arbeta

Nathalie R
Centrala Sundbyberg

Supernöjd med all hjälp som jag fått av Erkan. Kan varmt rekommendera!

Carl N
Sundbyberg

Erkan gav ett fint bemötande med snabba svar. Han var alltid tillgänglig och missade aldrig ett samtal under hela processen och hjälpte mig med mitt första köp av bostad. Tack!

Ammar H
Ursvik

Hej! Erkan var professionell, kunnig och tillmötesgående genom hela processen. Jag är nöjd och tacksam för det professionella och förtroendefulla samarbetet med Erkan. mvh Ammar Radwan

Jesper E
Ursvik

Vi blev bemötta och behandlade precis som förväntat, Erkan var väldigt professionell från start till mål. Det är inte lätt att vara mäklare i dagens marknad mem Erkan hanterade det med bravur. Alltid kontaktbar, alltid förstående och hjälpsam 5/5

Tanja R
Ursvik

Vi är väldigt nöjda med Erkan som mäklare. Han är trevlig, professionell och ödmjuk. Han hade flera visningar, uppdaterade ofta och visade att han gjorde vad som krävs för att få lägenheten såld, i en för övrigt väldigt tuff marknad.

Ahmad M
Sundbyberg

En solid, profesjonell, kompetent og hyggelig megler. Han har vært fleksibel, allsidig og enkelt å samarbeide med. Det har vært en fin opplevelse og prosess å bruke Erkan når vi kjøpte vår bolig. Anbefaler han på det sterkeste!!

Salome K
Sundbyberg

Erkan var proffesionell och lyhörd genomgående under hela vår lägenhetsförsäljning. Upplevde honom som ärlig och realistisk utifrån rådande bostadsmarknad vilket gav oss som säljare goda förutsättningar att veta våra alternativ och agera utifrån hans kunskap. Rekommenderar honom starkt!

Moa G
Sundbyberg

Erkan gav oss ett lugnt och trevlig bemötande! Väldigt smidig och trygg konversation med honom, han fick oss att älska lägenheten ännu mer!

Carl A
Sundbyberg

Kändes supertryggt att ha Erkan som mäklare. Han är väldigt lyhörd för ens behov och otroligt enkel och trevlig att ha och göra med. Rekommenderas varmt!

Filip A
Sundbyberg

Supertrevlig och bra kommunikation. Snabb på återkoppling och ett väldigt trevligt bemötande. Rekommenderar 👍

John D
Centrala Sundbyberg

Erkan är seriös och hederlig mäklare. Ett nöje att ha att göra med. Man önskar att alla mäklar vore som Erkan.

Khalid A
Lilla Alby

Erkan är proffs i sitt sätt, väldigt tydlig i kommunikationen, han levererade det vi förväntade oss av en grym mäklare. Vi är jättenöjda. Kommer vända mig till Erkan i framtiden vid sälj eller köp av bostäder. Han är nu vår mäklare som vi tror på och lita på till 100%. Önskar honom forts växa och utvecklas som en av Stockholms mest framgångsrika mäklare.

Jan-Åke Ö
Centrala Sundbyberg

Erkan jobbar hårt och har full koll på sin roll. Pålitlig och håller det han lovar. Jag fick en smidig och effektiv lerans leverans i nivå med min höga förväntan.

Peter B
Lilla Alby

Erkan var riktigt vass på sitt yrke. Stor kunnighet och stort hjärta ledde till en bra affär.

Rohina A
Sundbyberg

Erkan är super trevlig och driven mäklare! Erkan är engagerad och hade koll på bostaden och föreningen vilket förenklade för oss! Han har varit tillgänglig och svarat på alla våra frågor genom köpprocessen och vi är väldigt nöjda!

Jan E
Sundbyberg

Erkan har tydlig och bra kommunikation genom hela affären

Carina T
Sundbyberg

Trevligt bemötande och noga kändes väldigt proffsionel. Har tagit reda på all fakta om lägenhet, och man känner sig trygg med honom.

Olis E
Lilla Alby

Professionell och trevlig på visningen, relevanta svar på frågor. Gick igenom kontraktet med både säljare och köpare under försäljning och svarade på samtliga frågor. Superbra faktiskt.

Lovisa B
Lilla Alby

Erkan är mycket vänlig, kommunikativ och tydlig och gör ett mycket bra jobb.

Philip E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Lisa Simu en del av Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg
Sundbyberg

Lisa var från första mötet väldigt professionell och samtidigt ärlig mot vad vi kunde förvänta oss med en försäljning i dessa tider. Hennes raka bemötande och lyhördhet mot oss som säljare var genomgående genom hela försäljningen och något vi verkligen uppskattade.