Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg

Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg

• BadgeElevenYears
1 291
4.9

Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg! Letar du bostad eller går i säljtankar? Låt då någon av våra duktiga mäklare hjälpa dig på vägen mot din drömbostad. Med ett starkt varumärke i ryggen och en gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden i Sundbyberg kan vi hjälpa dig på bästa sätt vid en försäljning av din bostad....

1291 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg

Sedan starten hos Reco 2019

Nellie N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Erkan Inan en del av Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Professionell och engagerad genom hela processen. Rekommenderas varmt!

Sara S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Erkan Inan en del av Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Erkan har varit mycket professionell och trevlig i sitt bemötande genom hela processen. Han visade stor flexibilitet när mitt lägenhetsköp krävde snabba insatser och hanterade situationer utöver det vanliga på ett smidigt sätt. Kommunikation och information har varit tydlig och transparent från start till mål, och han har alltid varit tillgänglig för frågor och stöd. Jag kan varmt rekommendera Erkan som mäklare.

Veysel T
Sundbyberg

Väldigt enkel och lätt att nå. Jag var mycket nöjd med hans insats :)

Joy A
Sundbyberg

Förtroendeingivande, påläst och alltid tillgänglig. Erkan var tydlig genom hela processen och det kändes tryggt att sälja med Erkan. Jag rekommenderar honom starkt!

FILIP K
Centrala Sundbyberg

Vi anlitade Erkan för att sälja vår trea i Sundbyberg och är väldigt nöjda. Han svarade alltid när vi hörde av oss, och han gick igenom alla våra alternativ på ett objektivt sätt och delade med sig av sina erfarenheter. Han var trygg genom hela processen, och när vi blev nervösa eller stressade lyckades han alltid lugna oss. Trots en ganska tuff marknad fick vi ett fantastiskt pris på lägenheten. Vi rekommenderar Erkan varmt och kommer ringa honom igen nästa gång vi ska sälja.

Saga K
Centrala Sundbyberg

Erkan gav oss ett otroligt bra bemötande, inga frågor var för dumma och vi kände oss trygga med att köpa lägenhet med hans hjälp! Stort tack!

Patrik B
Sundbyberg

Vi är väldigt nöjda med att sålt med hjälp av Erkan. Från första kontakt till att vår bostad såldes förstod Erkan våra behov och hur långt vi hade kommit i processen att sälja. Erkan är hela tiden positiv och har hjälpt oss att känna oss trygga i försäljningen.

Zafer D
Centrala Sundbyberg

Det var ett rent nöje att samarbeta med Erkan! Han var väldigt välkomnande, professionell och såg till att allt flöt på smidigt från start till mål. Jag rekommenderar honom starkt!

Gustaf J
Sundbyberg

Bra bemötande! Kunde svara på frågor och var trevlig! Snabbt och smidigt köp.

Amanda-Lou L
Sundbyberg

Trots en snabb affär var alla möten mycket trevliga, processen tydlig och professionell. Det var tidseffektivt samtidigt som han tog sig tid att besvara alla frågor vi hade. Allt kändes tryggt genom hela affären. Kan varmt rekommendera Erkan!

Sofia J
Sundbyberg

Vi är mycket nöjda med Erkan som mäklare vid försäljningen av vår lägenhet. Han är professionell och kunnig.

Karl L
Sundbyberg

Väldigt nöjd med Erkan som mäklare. Proffsig, drivande och alltid med en trevlig ton. Varma rekommendationer!

Henrik S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Johanna Markbäck Zeilon en del av Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Johanna har kämpat på tålmodigt och framförallt så har vi haft en bra dialog

Voitto K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Alexander Wall en del av Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg
Ör

Fantastisk på alla sätt och vis, både på det professionella och personliga. Helt uppenbart är Alexander exceptionellt kunnig på sitt område, med svar på allt, från det juridiska / legala, ”how to deal with difficult banks”, allt praktiskt vid flytten etc. Alexander förklarar allt ingående, lugnt och sakligt; blandat med humor där det passar in. Så, man kan också ha roligt med honom, samtidigt som man gör fler-miljon affärer😀 Alexander är i en klass för sig!

Nikola Z
Sålde sin lägenhet med hjälp av Alexander Wall en del av Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg
Ör

Alexander är inte bara en otroligt duktig mäklare, utan framför allt en väldigt fin människa. Han är pålitlig, engagerad och kan verkligen sitt jobb. Det är svårt att hitta ärliga och genuina mäklare idag som faktiskt ser människan bakom affären och inte bara tänker på pengarna. Alexander är precis en sådan person. Han bryr sig på riktigt, är rak och ärlig och får en att känna sig trygg genom hela processen. Får man möjligheten att arbeta med Alexander ska man vara väldigt tacksam.

Amanda E
Sundbyberg

Jag var väldigt nöjd med Erkan som mäklare - han var professionell, smidig och såg till mig som säljare bästa!

Rodin J
Sundbyberg

Jag är mycket nöjd med min upplevelse av Erkan. Han var professionell, engagerad och lyhörd genom hela processen. Kommunikationen fungerade väldigt bra och jag fick alltid tydliga och snabba svar på mina frågor. Jag uppskattade särskilt hans personliga bemötande, tillgänglighet och känsla av trygghet genom hela affären. Jag kan varmt rekommendera Erkan till andra som söker en kunnig och pålitlig mäklare.

Ulla-maija U
Sålde sin lägenhet med hjälp av Lisa Simu en del av Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg
Lilla Alby

Är mycket nöjda med Lisas insats under försäljningen av min lägenhet. Hon var engagerad, driven och alltid tillgänglig. Rekommenderar henne varmt.

Johanna J
Sundbyberg

Erkan var ett otroligt stöd genom hela processen och vi kommer välja honom nästa gång igen!

Dagmar I
Sålde sitt hus med hjälp av Alexander Wall en del av Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg
Duvbo

En person man känner förtroende för

Oscar B
Sundbyberg

Vi köpte av Erkan. Han var grym och gav oss en trygg upplevelse. Han är påläst, förtroendeingivande, tillgänglig och professionell. Om vi skulle säja våran fastighet skulle vi vilja att köparen skulle få samma upplevelse som vi fick nu. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tobias L
Sundbyberg

Erkan är professionell, enkel att samarbeta med och grym på det han gör! 10 av 10 ⭐️

Sophie B
Sundbyberg

Vi fick ett otroligt bra bemötande av Erkan som visade på stort engagemang från första visning till sign. Han var bra påläst om bostaden vid visning och gjorde det lilla extra som att hjälpa oss att mäta, visa garage, förråd etc. Han var tillgänglig under hela processen och snabb på att svara. Vi rekommenderar honom varmt🌟

Petronella A
Sundbyberg

Väldigt trevlig och professionell! Tog verkligen sin tid och gick igenom varje dokument, tryggt för mig som first time köpare. Rekommenderar verkligen

Fredrik W

Löste en snabb och smärtfri affär utanför marknaden. 5/5

Fredrik L
Sundbyberg

Otroligt bra, Alexander är inte så äckligt sälj sliskig som många andra mäklare och är väldigt genuin vilket jag uppskattar väldigt mycket. Väldigt trevlig och stressar inte

Adam W
Sundbyberg

Sjukt grym och extremt hjälpsam för både säljare och köpare

Isabelle Z
Sundbyberg

Jag är väldigt nöjd med min upplevelse och kan varmt rekommendera denna mäklare! Professionell, engagerad och lyhörd genom hela processen. Jag kände mig trygg och väl omhändertagen från början till slut. Stort tack för ett fantastiskt arbete!

Robert N
Sundbyberg

Vi är nöjda med Erkans insats vid försäljningen av Ursviksvägen 14. Han gav ett professionellt bemötande och höll oss väl informerade under hela processen. Vi kan varmt rekommendera Erkan!

Stina S
Sundbyberg

Väldigt trevlig och bra bemötande. Hjälpte oss på bästa sätt att få svar på våra frågor och för oss att känna oss trygga med köpet.

Sebastian G
Sundbyberg

Erkan är en supertrevlig mäklare, lyhörd och enkel att prata med! Har både köpt och sålt med hans hjälp, kan varmt rekommendera honom!

Emma C
Sundbyberg

Min upplevelse av att ha Erkan som mäklare är mycket positiv. Han gav ett välkomnande intryck och han ledde ett pedagogiskt och väl informativt möte tillsammans med mig och säljaren.

Stephen Garrison H
Sundbyberg

Erkan var professionell och kunnig genom hela processen. Bra kommunikation och guidade oss på ett utmärkt sätt. Vi känner oss mycket nöjda med den hjälp vi fick. Vi rekommenderar varmt Erkan till andra.

Jonas L
Sundbyberg

I en stressad tid m visningar o budgivning styrde kapten Erkan mitt bostadsskepp med varsam hand in till lugna vatten! Magiskt

Ebba W
Sundbyberg

Erkan har genom vår process varit väldigt kommunikativ, transparent och enkel att ha att göra med. Lösningsorienterad, lyhörd och tillmötesgående. Vi är mycket nöjda!

Otto L
Sundbyberg

enkelt, snabbt och nådde våra mål!

Andjela J
Ursvik

Jag är supernöjd med hela processen och kan verkligen rekommendera Alexander. Han har varit väldigt trevlig, professionell och lätt att ha kontakt med från första visningen till kontraktsskrivningen. Som förstagångsköpare har jag haft många frågor och funderingar, och han har alltid varit tydlig, hjälpsam och snabb på att återkoppla. Jag har känt mig trygg och väl informerad genom hela processen och är väldigt glad över hur smidigt allt har gått!

Linda H
Ör

Jag som köpare blev mycket bra bemött utifrån den jag är som person. Alexander var lyhörd, lugn, tydlig, tillgänglig och gav saklig information. Jag kände mig aldrig pressad utan att affären för den sakens skull drog ut på tiden. Jag hade egentligen tänkt mig en annan typ av objekt och Alexander visade på möjligheter och fördelar som faktiskt passade mina behov väldigt bra med detta objekt. Jag ser fram emot att flytta in i min nya lägenhet, processen har känts väldigt bra från början till slut.

Irfan Q
Ör

Profesionell, noggrann, bra realtionsbyggare med viktig lokalkunnskap

Jovan B
Sundbyberg

En proffesionell mäklare som lyssnar på kundens behov och hjälper en i minsta detalj.

Simeon L
Sundbyberg

Gav ett mycket trevligt och varmt intryck. Lugn och professionell. Kan varmt rekommendera!

Jessica J
Sundbyberg

Jag är otroligt nöjd med min mäklare! Från första kontakten till avslutad affär har allt känts tryggt, professionellt och smidigt. Mäklare var engagerad, lyhörd och lätt att få tag på när jag hade frågor och mina önskemål och intressen stod alltid i fokus. Utöver lång erfarenhet och stor kännedom om området så är Erkan dessutom väldigt trevlig och charmig varför det kändes tryggt att låta honom representera vår bostad! Kan varmt rekommendera! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Emily H
Sundbyberg

Erkan är en supertrevlig och skicklig mäklare som gav oss som förstagångsköpare de bästa förutsättningarna för att få en enkel och smidig affär

Simon T
Sundbyberg

Jättebra och supersmidig affär! Erkan var till stor hjälp och förklarade alla punkter väldigt bra för oss som förstagångsköpare. Helt enkelt en prickfri process!

Leo Samuel L
Sundbyberg

Erkan är den bästa mäklare jag någonsin haft att göra med. Han är otroligt skicklig på att förmedla mellan köpare och säljare. Han är bra på att förklara köparens perspektiv för säljaren och säljarens perspektiv för köparen, och hjälper båda parter att mötas på halva vägen när de står en bit ifrån varandra. Ett exempel: Jag ville ha ett snabbt tillträde medan säljaren ville ha ett längre. Erkan hittade en lösning där han erbjöd sig att hjälpa säljaren att hitta en ny bostad, vilket gjorde att vi kunde mötas på halva vägen med tillträdesdatumet, och alla parter blev nöjda.

Filip L
Ör

Han har stor kännedom inom området och har koll på saker som sker och har skett. Stor kundkrets och har lätt att hitta köpare till varje lägenhet. God relation med alla föreningar i området och mycket trevligt och enkel att föra sunda dialoger med!

David K
Sundbyberg

Erkan skötte vår försäljning av lägenhet i Sundbyberg. Uppdraget löste han med bravur genom att vara lyhörd för våra önskemål, och arbeta därefter. En väldigt kompetent mäklare. Att han är supertrevlig är ett stort plus i kanten. Rekommenderas varmt!

Ahmad Reza R
Rissne

Enastående mäklare – tryggt, enkelt och professionellt! Att sälja mitt radhus med Alexander Wall som mäklare har varit en rakt igenom fantastisk upplevelse. Alexander är otroligt erfaren och saklig, vilket märks i hans proffsiga och tydliga rådgivning. Genom hela processen har han varit djupt närvarande och pålitlig, vilket har gett mig ett enormt lugn. Allt har känts väldigt enkelt och smidigt från start till mål. Jag ger Alexander mina varmaste rekommendationer och högsta möjliga betyg!

Viktor A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Wilma Wennerberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg
Sundbyberg

Wilma var en otroligt hängiven mäklare som ville göra och ge sitt yttersta för att möta mitt mål kring försäljningen av lägenheten. Hon tog emot bokningar av visningar vid alla tider och hon använde sig av sitt kontaktnät och tidigare intressenter i syfte att hitta en potentiell köpare. Jag är väldigt nöjd med Wilmas insats och kan varmt rekommendera henne som mäklare.

Pia C
Sundbyberg

Vår upplevelse var mycket positiv. Erkan Inan har en trevlig servicekänsla.