Mycket engagerad och kunnig. Mattias har varit ett bra stöd genom hela försäljningsprocessen.
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Vill du köpa eller sälja en villa eller bostadsrätt i Norrköping, Söderköping eller Finspång? Välkommen till en modern och proaktiv fastighetsmäklare. Vi kan våra områden i detalj, vi har koll på var köparna finns och vad du ska tänka på inför försäljning och visning. Våra mäklare vet var närmsta förskola ligger, hur du enklast...
2993 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Sedan starten hos Reco 2016
Tack Henrik för ditt omdöme. Tack för förtroendet att få hjälpa er!
Vi har använt oss av Felix vid alla våra husförsäljningar och är supernöjda med honom som mäklare! Proffsig, bra på att återkoppla och vi känner oss otroligt trygga med honom och kommer alltid att vända oss till honom 🌟🌟🌟🌟🌟 Bästa! Sara & Christian D
Bra! Det var lätt att komma överens om tider och köpet gick mycket smidigt.
Mycket nöjd, professionell, hjälpsam och engagerad genom hela försäljningen.
Stort tack för förtroendet och de fina orden!
Väldigt nöjd med min upplevelse, han har varit professionell, engagerad och lösningsorienterad genom hela processen
Trevlig och tillmötesgående!
Tack för ditt omdöme Zacharias och grattis till ett mycket fint hus!
Kan verkligen rekommendera Felix! Felix höll oss uppdaterade under hela processen och lyckades sälja vår lägenhet snabbt och smidigt vilket vi uppskattade enormt!
Felix har varit proffsig från start. Mycket hjälpsam och höll oss alltid uppdaterade vid försäljning av vår lägenhet. Så tacksamma och nöjda med honom.
Jag hade en väldigt positiv erfarenhet av Felix. Han var alltid lätt att få tag på, höll mig uppdaterad och såg till att allt kändes tryggt. Jag rekommenderar honom varmt.
Johan har varit mycket professionell, lyhörd och engagerad genom hela processen. Han har varit lättillgänglig, återkopplat snabbt och alltid tagit sig tid att svara på våra frågor. Vi har känt oss trygga och väl omhändertagna från start till mål.
Hejsan Oskar, tack för att du tog dig tid att skriva ett så utförligt och fint omdöme, det uppskattar jag mycket. Jag önskar er alla lycka i er nya vackra fastighet. Hälsningar Johan
Mycket professionell, engagerad och lyhörd mäklare. Alltid tillgänglig, tydlig och trygg genom hela processen. Vi kände oss väl omhändertagna och är väldigt nöjda med resultatet!
Tack snälla för fina ord! Behövdes ett par visningar men till slut hittade vi rätt! Hälsningar. Emelie
Emelie var en superbra mäklare som alltid fanns tillgänglig och höll oss som säljare uppdaterade genom hela processen. Vi kände oss hela tiden trygga och välinformerade om vad som hände och vad nästa steg var. Hon var oerhört professionell, engagerad och lätt att ha att göra med. Vi är väldigt nöjda med hela processen och kan varmt rekommendera Emelie till andra som går i säljtankar!
Mycket trevligt bemötande och omsorg om oss som köpare
Kvick i kommunikationen och alltid trevlig. Öppen och ärlig. Smidig affär!
Johan var väldigt professionell och bra! Intresserad och uppdaterande av ärendet
Tack för det fina omdömet Jakob, vi hörs framöver / Johan
Tydlig, hjälpsam och mycket trevlig! Han tog sin tid att förklara processen och ekonomin för oss som förstagångsköpare vilket är väldigt uppskattat.
Hej Nejra, vad kul att höra att ni kände er trygga med mitt bemötande. Jag hoppas ni kommer trivas i ert nya hus. Vi hörs / Johan
Felix har agerat snabbt, effektivt och guidat oss igen hela processen på ett mycket bra sätt.
Med ett lugnt, professionellt vis ledde han oss genom den långa processen att sälja vårt hus. Tillgänglig och hade alltid ett fint bemötande på våra samtal/meddelanden med frågor m,m. Höll oss uppdaterade under resans gång. Även om marknaden är svår och svajig, och försäljningen tog längre tid än vad vi kanske hoppats, så stod han trygg och peppade genom allt. Det märks att han har stor erfarenhet och kunskap i sitt arbete!! Rekommenderar verkligen Johan till andra som behöver en mäklare!
Tack Rosina för det fantastiska betyget och tack även för förtroendet att få sälja ert hus. Vi hörs framöver / Johan
Kommunikativ, förtroendeingivande och kunnig. Snabb respons.
Jätte grym mäklare! Aktiv och är nåbar alltid, tryggt att göra affärer med! Rekommenderar han starkt. Kan tillägga att jag har båda köpt och sålt bostäder tack vare Ayman. 🌟🌟🌟
Stort tack för de fina orden och för det fortsatta förtroendet! 🙏 Det har varit ett nöje att få hjälpa dig både med köp och försäljning. ⭐️
Smidigt och tryggt och riktigt skönt och jobba med.
Stort tack för de fina orden! Det har varit ett nöje att hjälpa dig. Lycka till med ditt nya boende!
Bra! Snabb återkoppling och snabba svar på telefon.
Jag vill verkligen tacka mäklaren som hjälpte oss så mycket under hela processen med vårt husköp. ❤️ Vi är otroligt tacksamma för all hjälp, tålamod och engagemang. Det betyder verkligen mycket att få så fantastisk service och möta så professionell och hjälpsam personal. Stort tack! 🙏🏻🏡❤️
Tack snälla Homeria, det var verkligen fina ord som betyder mycket för mig. Jag önskar er all lycka i ert nya hus. Hälsningar Johan
En trevlig, kunnig och tålmodig kille. Han lyssnar in och tar hänsyn till vårt behov, tack Per.
Riktigt nöjd med Felix och hela försäljningen. Allt gick över förväntan och lägenheten blev såld snabbt. Felix var lätt att ha kontakt med, höll mig uppdaterad och gjorde hela processen väldigt enkel. Kändes som att han verkligen engagerade sig och ville få till en bra affär. Stort tack Felix, rekommenderas verkligen!
Alltid trevlig och väldigt duktig på sitt jobb. Mattias gör det där lilla extra! Kan varmt rekommendera.
Tack Lars för rekommendationen och för ett trevligt samarbete!
Är mycket nöjd med det bemötande som jag fick vid min bostadsaffär. En god kommunikation under processen samt ett snabbt och mycket bra resultat!
Mycket professionell, trevlig och engagerad mäklare. Alltid snabb på att återkoppla och gjorde hela processen smidig och trygg. Rekommenderas varmt!
Ayman har varit proffsig i sitt jobb som mäklare och jag är jättenöjd med köpet av lägenheten som han förmedlade, och nöjd med honom. Jag kommer absolut att rekommendera honom till mina vänner och bekanta. Han var vänlig och trevlig och affären genomfördes snabbt och smidigt.
Stort tack för de fina orden! Det har varit ett nöje att hjälpa dig, och jag önskar dig stort lycka till i ditt nya hem! 😊 Tack för förtroendet och rekommendationen! 🙏
Mycket professionellt bemötande, god kontakt, lyhörd för mina önskemål och pålitlig guide i processen att sälja min bostad. Rekommenderar Petra Torgilsman som mäklare om du ska sälja din bostad.
Kunnig, tillgänglig och pålitlig.
Stort tack för en femma Arsim och tack för att jag fått hjälpa er =)
Mycket förtroendeingivande, tillmötesgående och trevlig.
Hej Karolina! Stort tack för ditt fina reco. Det uppskattas jättemycket :) Grattis till er bostadsaffär och stort lycka till framåt! /Teo Ringdahl
Teodor har varit väldigt professionell, noggrann, tydlig och förtroendeingivande under vårt samarbete. Vi är väldigt nöjda med honom och över att han hjälpt oss att hitta en köpare av vårt hus på två månader.
Hej Marcus! Det värmer enormt att läsa ditt reco! Kul att ni kände att jag hade sådan stor påverkan i slutprodukten :) Det var även just som du skriver, ett samarbete! Stort grattis så får ni trivas så gott på nästa ställe! / Teo Ringdahl
Felix överträffade verkligen mina förväntningar och gjorde ett toppen jobb från början till slut.
Vi är väldigt nöjda med Per Illner. Väldigt professionell, ärlig och ödmjuk. Kan varmt rekommendera honom som mäklare.
Stort tack ännu en gång för ert förtroende 🙏
Väldigt bra bemötande till kund som inte är van vid husförsäljningar. Säljprocessen förklarades noggrant och i rätt takt så att jag förstod alla steg och kunde känna mig nöjd. Lyhörd mäklare.
Trevlig och bra, svarade snabbt och var väldigt engagerad. Gjorde ett bra från början till slut. Rekommenderar honom starkt.
När vi först kontaktade Felix var det för en förutsättningslös värdering. Felix gav med sin kompetens, sin lugna inställning och sina ärliga svar en fin grund för vårt beslut om att gå vidare med en försäljning. Under hela processen har Felix sedan varit en bra diskussionspartner utan att på något sätt pressa oss i någon riktning. Vi har känt oss trygga med hans kompetens, ärlighet och lyhördhet. Felix har, trots att vår försäljning gällde ett enkelt torp med lågt värde, fått oss att som säljare känna oss lika betydelsefulla...
Felix är en professionell, engagerad och mycket trevlig mäklare. Alltid tillgänglig med snabba svar och bra lösningar. Vi fick starkt förtroende för Felix och kände oss trygga med honom under hela vårt bostadsköp. Vi är mycket nöjda med Felix och rekommenderar honom varmt!
Felix mycket trevlig, informell ock tillmötesgående 😊
Smidigt och lätt. Fokuserad på att bli klar och inte dra i långbänk.
Tack Julia för rekommendationen och stort grattis till din nya bostad!
En av de bästa mäklarna vi fick hjälp av, väldigt trevlig och hjälpsam.
Tack Hassan, det var stora och vänliga ord vilket glädjer mig mycket. Jag hoppas ni kommer trivas riktigt bra i ert nya hus.
Enkelt och tydligt hela vägen men precis lagom mycket information och kontakt.
Jävligt skön och trevlig kille som gjorde ett grymt och smidigt jobb
Kind and helpful. Was able to call the seller for more info during our viewing. Facilitated a pleasant meeting.
Thanks Anna for the kind recommendation. Hope you'll enjoy your apartment. Talk to you soon, Best /Johan
Enkel och smidig process vid köp. Bra lokalkännedom.
Otroligt engagerad och professionell!
Tack för recon 👌🙏 Stort tack för att jag fått hjälpa till att sälja ert hus och alltid får vara med när ni ska byta bostad.
Jag är mycket nöjd med min upplevelse av Felix. Han var professionell, engagerad och tillgänglig genom hela köpprocessen. Jag fick snabb återkoppling på mina frågor och kände mig trygg från visning till kontraktsskrivning. Kan varmt rekommendera Felix till den som söker en kunnig och pålitlig mäklare. ☺️🤩
Vi är mycket nöjda med Per Illner och hela processen kring vårt bostadsköp. Per var professionell, engagerad och alltid tillgänglig för att svara på våra frågor. Vi blev bemötta på ett trevligt och respektfullt sätt och kände oss trygga genom hela affären. Han var tydlig i sin kommunikation och såg till att allt gick smidigt. Vi kan varmt rekommendera Per Illner till andra som söker en kunnig och pålitlig mäklare.
Stort grattis till ett fint hus 🥂 Kommer bli toppen för er 🥰 O tack för recon🙌🙏
Trevligt bemötande & snabb återkoppling.
Tack snälla! :) Detta blir bra. Hälsningar. Emelie Hagstedt