Svensk Fastighetsförmedling Norrköping

Svensk Fastighetsförmedling Norrköping

• BadgeElevenYears
2 962

Vill du köpa eller sälja en villa eller bostadsrätt i Norrköping, Söderköping eller Finspång? Välkommen till en modern och proaktiv fastighetsmäklare. Vi kan våra områden i detalj, vi har koll på var köparna finns och vad du ska tänka på inför försäljning och visning. Våra mäklare vet var närmsta förskola ligger, hur du enklast...

2962 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Norrköping

Sedan starten hos Reco 2016

Karolina D
Sålde sitt hus med hjälp av Teodor Ringdahl en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Söderköping

Mycket förtroendeingivande, tillmötesgående och trevlig.

Svar från Teodor Ringdahl

Hej Karolina! Stort tack för ditt fina reco. Det uppskattas jättemycket :) Grattis till er bostadsaffär och stort lycka till framåt! /Teo Ringdahl

Marcus R
Söderköping

Teodor har varit väldigt professionell, noggrann, tydlig och förtroendeingivande under vårt samarbete. Vi är väldigt nöjda med honom och över att han hjälpt oss att hitta en köpare av vårt hus på två månader.

Svar från Teodor Ringdahl

Hej Marcus! Det värmer enormt att läsa ditt reco! Kul att ni kände att jag hade sådan stor påverkan i slutprodukten :) Det var även just som du skriver, ett samarbete! Stort grattis så får ni trivas så gott på nästa ställe! / Teo Ringdahl

Rasmus L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Felix Åhlén en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Norrköping

Felix överträffade verkligen mina förväntningar och gjorde ett toppen jobb från början till slut.

Suzana A
Sålde sitt hus med hjälp av Per Illner en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Lindö

Vi är väldigt nöjda med Per Illner. Väldigt professionell, ärlig och ödmjuk. Kan varmt rekommendera honom som mäklare.

Svar från Per Illner

Stort tack ännu en gång för ert förtroende 🙏

Mona Lisa Gerty N
Sålde sitt hus med hjälp av Felix Åhlén en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Finspång

Väldigt bra bemötande till kund som inte är van vid husförsäljningar. Säljprocessen förklarades noggrant och i rätt takt så att jag förstod alla steg och kunde känna mig nöjd. Lyhörd mäklare.

Olle F
Köpte sitt hus med hjälp av Felix Åhlén en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Norrköping

Trevlig och bra, svarade snabbt och var väldigt engagerad. Gjorde ett bra från början till slut. Rekommenderar honom starkt.

Alf Ingvar S
Söderköping

När vi först kontaktade Felix var det för en förutsättningslös värdering. Felix gav med sin kompetens, sin lugna inställning och sina ärliga svar en fin grund för vårt beslut om att gå vidare med en försäljning. Under hela processen har Felix sedan varit en bra diskussionspartner utan att på något sätt pressa oss i någon riktning. Vi har känt oss trygga med hans kompetens, ärlighet och lyhördhet. Felix har, trots att vår försäljning gällde ett enkelt torp med lågt värde, fått oss att som säljare känna oss lika betydelsefulla...

Alva Å
Norrköping

Felix är en professionell, engagerad och mycket trevlig mäklare. Alltid tillgänglig med snabba svar och bra lösningar. Vi fick starkt förtroende för Felix och kände oss trygga med honom under hela vårt bostadsköp. Vi är mycket nöjda med Felix och rekommenderar honom varmt!

Torbjörn B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Felix Åhlén en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Norrköping

Felix mycket trevlig, informell ock tillmötesgående 😊

Julia L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Mattias Törling en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Klingsberg

Smidigt och lätt. Fokuserad på att bli klar och inte dra i långbänk.

Svar från Mattias Törling

Tack Julia för rekommendationen och stort grattis till din nya bostad!

Hassan M
Köpte sitt hus med hjälp av Johan Lenngren en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Norrköping

En av de bästa mäklarna vi fick hjälp av, väldigt trevlig och hjälpsam.

Svar från Johan Lenngren

Tack Hassan, det var stora och vänliga ord vilket glädjer mig mycket. Jag hoppas ni kommer trivas riktigt bra i ert nya hus.

Marina G
Söder

Enkelt och tydligt hela vägen men precis lagom mycket information och kontakt.

Lukas V
Söder

Jävligt skön och trevlig kille som gjorde ett grymt och smidigt jobb

Anna S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Johan Lenngren en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Kneippen

Kind and helpful. Was able to call the seller for more info during our viewing. Facilitated a pleasant meeting.

Svar från Johan Lenngren

Thanks Anna for the kind recommendation. Hope you'll enjoy your apartment. Talk to you soon, Best /Johan

Irene Marie-Louise P
Norrköping

Enkel och smidig process vid köp. Bra lokalkännedom.

Claes H
Norrköping

Otroligt engagerad och professionell!

Svar från Per Illner

Tack för recon 👌🙏 Stort tack för att jag fått hjälpa till att sälja ert hus och alltid får vara med när ni ska byta bostad.

Rana A
Ektorp

Jag är mycket nöjd med min upplevelse av Felix. Han var professionell, engagerad och tillgänglig genom hela köpprocessen. Jag fick snabb återkoppling på mina frågor och kände mig trygg från visning till kontraktsskrivning. Kan varmt rekommendera Felix till den som söker en kunnig och pålitlig mäklare. ☺️🤩

Parin S
Köpte sitt hus med hjälp av Per Illner en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Norrköping

Vi är mycket nöjda med Per Illner och hela processen kring vårt bostadsköp. Per var professionell, engagerad och alltid tillgänglig för att svara på våra frågor. Vi blev bemötta på ett trevligt och respektfullt sätt och kände oss trygga genom hela affären. Han var tydlig i sin kommunikation och såg till att allt gick smidigt. Vi kan varmt rekommendera Per Illner till andra som söker en kunnig och pålitlig mäklare.

Stort grattis till ett fint hus 🥂 Kommer bli toppen för er 🥰 O tack för recon🙌🙏

Patrik P
Köpte sitt hus med hjälp av Emelie Hagstedt  en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Rejmyre

Trevligt bemötande & snabb återkoppling.

Ralf S
Norrköping

Engagerad och lyhörd runt val av bostad. Professionell i sin utövning.

Svar från Per Illner

Tack för recon men framförallt grattis till ett fint hus 🥂.

Sara H
Norrköping

Skapat trygghet och är otroligt professionell. Han brinner för sitt jobb och sina kunder.

Tack för recon. 🙏 Tack för att jag fått hjälpa er att sälja huset 🥰

Rolf Patrik B
Skrev om Felix Åhlén en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping

Hängiven och gjorde skillnad i vår lyckade affär, där andra misslyckats. Engagerad och driven med goda kunskaper om bostadsmarknaden. Gjorde vår bostadsförsäljning snabb och smidig på ett snyggt och proffsigt sätt. Inger förtroende både för köpande och säljande part. Rekommenderar starkt!

Andreas W
Eneby

Tydlig, seriös och väldigt enkel att ha att göra med. Kan varmt rekommendera Per.

Svar från Per Illner

Tack för en bra Reco och stort grattis till ett fint hus 🥂

Patrik L
Åby

Bra mäklare som var både kunnig och hjälpsam. svarade alltid snabbt på frågor och funderingar under processens gång och hjälpte även till att ta kontakt med andra banker.

Jessica K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ayman Alsaid en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Finspång

Vi är glada att vi valde att gå vidare med Ayman som mäklare. Tack vare Ayman har vi hittat rätt köpare för vår lägenhet. Den blev såld vid förhandsvisning och till en köpare som känns helt rätt. Mäklaren har hela tiden återkopplat och stämt av med oss under hela processen.

Svar från Ayman Alsaid

Stort tack för ert förtroende! Det har varit ett nöje att hjälpa er genom försäljningen. Jag önskar er all lycka framöver och finns gärna här om ni behöver hjälp igen!

Jessica N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emelie Hagstedt  en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Svärtinge

Snabb och smidig kontakt. Svarade fort på våra frågor! Allt fungerade perfekt ⭐️

Svar från Emelie Hagstedt

Tack snälla Jessica för fina ord! Detta blev jättebra! Hälsningar. Emelie :)

Rimon H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Per Illner en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Ektorp

Per har hjälpt oss mycket med förklaring han är trevligt

Svar från Per Illner

herzlichen Dank für Ihre großartige Bewertung – ich habe mich wirklich sehr darüber gefreut! Herzlichen Glückwunsch zu Ihrer wunderschönen Wohnung. Ich wünsche Ihnen von Herzen alles Gute und bin mir sicher, dass Sie sich dort sehr wohlfühlen werden.

Nada A

Jag tycker att Felix har varit underbar under hela försäljningen! 5av5

Öivind B
Norrköping

Engagerad. Driftig. Trevlig. Snabb affär. Kunnig.

Evelina M
Jursla

Trevlig och förstående mäklare. Vi är mycket nöjda.

Svar från Per Illner

Tack för recon men stort grattis till ett fint hus. Lycka till med barnafödandet

Joakim O
Jursla

Det var lätt att komma i kontakt med Per och han svarade alltid snabbt på eventuella frågor och funderingar. Han upplevdes engagerad och förstående.

Svar från Per Illner

Stort grattis till ett fint riktigt fint hus och tack för recon 🙏

Gun N
Sålde sitt hus med hjälp av Johan Lenngren en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Norrköping

Hans bemötande var trevligt och professionelt Eftersom det var första gången vi sålde ett hus, så var vi tacksamma för all hjälp som Johan hjälpte oss med, uppdateringar hela tiden hur det fortskred med försäljningen. Vi upplevde att Johan var en mycket bra mäklare, och skulle rekommendera honom till andra.

Svar från Johan Lenngren

Tack Gun, vad roligt att ni är nöjda. Det har varit så trevligt att få hjälpa er och jag hoppas verkligen ni kommer trivas fint i er nya lägenhet. Vi hörs, hälsningar Johan

Autolux bilvård
Sålde sin lägenhet med hjälp av Nathalie Talani en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Centralt

Nathalie har varit fantastisk som mäklare! Hon är otroligt driven, alltid tillgänglig och kom med smarta insikter genom hela processen. Hon jobbade aktiv för att skapa försäljningsmöjligheter kring lägenheten och var alltid super trevlig. Kan varmt rekommendera Nathalie!

Tommy N
Norrköping

Johan sköter sitt arbete mycket bra och vi har bara upplevt positiva erfarenheter så vi kan varmt rekommendera honom .

Tack Tommy för de vänliga orden, det uppskattas. Vi hörs / Johan

Georg-Peter K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Per Illner en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Ektorp

Vi är otroligt nöjda med Per som mäklare. Han är ihärdig, kunnig och alltid positiv, vilket gjorde hela försäljningsprocessen både trygg och smidig. Per var mycket tillmötesgående, lyhörd för våra önskemål och alltid tillgänglig när vi hade frågor eller funderingar. Hans engagemang och professionalism gjorde att vi kände oss väl omhändertagna från början till slut. Vi kan varmt rekommendera Per till alla som söker en engagerad och skicklig mäklare!

Svar från Per Illner

Stort tack för dom värmande orden och tack för att jag fått hjälpa till att sälja er bostad.

Robert S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Nathalie Talani en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Centralt

Trevlig och kommunikativ. Snabb respons både för säljare men även för mig som köpare. Rekommenderas starkt!

Daniel  J
Jursla

Är verkligen nöjd med Pers arbete. Kunnig, transparent och med hög integritet. Rekommenderas!

Svar från Per Illner

Kul Daniel att jag fått hjälpa till att sälja er fastighet och tack för recon =)

Michelle F
Ljura

Felix har verkligen varit behjälplig i min bostadsaffär. Han har hört av sig precis lagom och stöttat på alla sätt jag behöver utan att jaga på mig (då jag haft den som kommande i nästan två år). Han ger ett väldigt värmande och pålitligt intryck och man känner att man hamnat i rätt händer. Kan varmt rekommendera Felix!

Catharina C
Sålde sitt hus med hjälp av Petra Torgilsman en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Jursla

Petra lyssnade på vad vi ville och informerade tydligt om hela resan fram till försäljning. Hon informerade direkt om hur visningarna hade gått.

Annika S
Ljura

Mycket trevligt bemötande. Höll ett tilltalande och proffsig sätt. Och tack och lov inte ett säljande sätt vilket är det värsta jag vet utan ingav förtroende och kunnighet.

Melie S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Torsten Karlsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Haga

Fick verkligen toppen service och är så nöjd med allt!

Svar från Torsten Karlsson

Tack för det, Melie! Grattis till din första bostad.

Oskar K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Teodor Ringdahl en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Norrköping

Teodor är en mycket personlig mäklare som verkligen anstränger sig extra för sina kunder. Han är väldigt skicklig på att medla och kommunicera mellan säljare och köpare, vilket gjorde hela processen smidig. Vi kände ett högt förtroende för honom och kände oss väldigt trygga genom hela processen. Vi blev mycket nöjda med hans insats och kan varmt rekommendera honom till andra.

Svar från Teodor Ringdahl

Oskar! Tack verkligen för ditt fina reco! Det har varit ett rent nöje att samarbete med er från första visningen vi träffades på! Det blev ju även väldigt smidigt med ert nya boende! Stort tack för ert förtroende och för ett väldigt bra samarbete från start :) /Teo Ringdahl

Christian C
Jursla

Bra bemötande, håller tider och kommunikativ.

Satu E
Köpte sin stuga med hjälp av Emelie Hagstedt  en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Ensjön

Trevligt bemötande och mycket flexibel då vi kunde mötas på annan ort för att signera kontraktet.

Så smidigt det blev! :) Grattis till eran stuga. Hälsningar. Emelie Hagstedt

Julia N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Teodor Ringdahl en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Centralt

Extremt trevlig, känns inte som att han försöker sälja utan han bara hjälper till.

Svar från Teodor Ringdahl

Hej Julia! Kul att du känner så! Den känslan vill jag skapa till både mina säljare och köpare. Tack för ditt fina reco. Stort grattis till en jättefin lägenhet så ses vi senare i sommar! :) MvH Teo Ringdahl

Christer E
Ensjön

Trevlig kunnig och mycket tillmötesgående. Tack Emelie :)

Svar från Emelie Hagstedt

Ibland går det snabbt i svängarna! Grattis till eran stuga i Norrköping. Palace har gått i graven men spårvagnen finns kvar! :) Hälsningar. Emelie

Pär Wilhelm W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Mattias Törling en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Åby

Mattias visade upp sin goda kunskap och erfarenhet vid försäljningen av min bostadsrätt. Duktig och lyhörd. Kan verkligen rekommendera Mattias.

Svar från Mattias Törling

Tack för rekommendationen Pär!

Johannes I
Sålde sin stuga med hjälp av Emelie Hagstedt  en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Ensjön

Väldigt bra mäklare! Detta är andra gången vi säljer med Emelie, och vi har varit lika nöjda båda gångerna. Hon är lätt att få tag på, svarar alltid på våra frågor och är mycket trevlig och professionell. Vi kan varmt rekommendera henne!

Svar från Emelie Hagstedt

Tack snälla för fina ord! Ser redan fram emot vår nästa gång i team! :) Hälsningar. Emelie

Miranda H
Köpte sitt hus med hjälp av Ayman Alsaid en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Kättsätter

Tydlig och trevligt bemötande!

Svar från Ayman Alsaid

Tack så mycket och stort grattis!

Anders E
Sålde sitt hus med hjälp av Emelie Hagstedt  en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Igelfors

Försäljningen fungerade bra. Det gick snabbt och inga konstigheter.

Tycker det gick väldigt bra! :) Grattis till försäljning! Hälsningar. Emelie