Svensk Fastighetsförmedling Norrköping

Svensk Fastighetsförmedling Norrköping

• BadgeEightYears
2 247
4.9

Vill du köpa eller sälja en villa eller bostadsrätt i Norrköping, Söderköping eller Finspång? Välkommen till en modern och proaktiv fastighetsmäklare. Vi kan våra områden i detalj, vi har koll på var köparna finns och vad du ska tänka på inför försäljning och visning. Våra mäklare vet var närmsta förskola ligger, hur du enklast...

2247 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Norrköping

Sedan starten hos Reco 2016

Bengt Erik G
Sålde sitt hus med hjälp av Henric Theorell en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Karlshov

Jag blev mycket bra bemött av Henrik Theorell. Han levde helt och hållet upp till mina förväntningar. Han var lätt att komma i kontakt med . När jag sökte honom hörde han av sig snarast om vi inte fick kontakt direkt. Jag kan rekommendera honom till andra som tänker sälja en fastighet eller lägenhet.

Svar från Henric Theorell

Stort tack Bengt-Erik för den fina recensionen och tack för förtroendet att jag fick hjälpa dig med försäljningen av ditt fina hus!//Henric

Anders E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Henric Theorell en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Ljura

Tillmötesgående och kunnigt bemötande på visningen, fortsatta kontakter sköttes på ett proffsigt sätt, kontraktsskrivningen tillsammans med säljaren löpte på smidigt.

Svar från Henric Theorell

Stort tack Anders för den fina recensionen! Grattis till en fin lägenhet! Där kommer ni trivas!//Henric

Lovisa A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Emelie Hagstedt  en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Finspång

Kändes tryggt och fått bra återkoppling om hur läget ser ut under hela gången.

Svar från Emelie Hagstedt

Tack för förtroendet att få hjälpa er ett steg närmare villan! :) Hälsningar.

Ing-Marie H
Ljura

Professionellt bemötande, inte som en ”gammal kompis”. Fick som kund själv gå runt, titta och komma med frågor, som han kunde svara på eller återkomma med besked om. Jag tycker det är bra om mäklaren låter objektet ”sälja sig självt” och att man inte överöses av superlativer, utan får bedöma själv vad som är plus/minus. Mycket nöjd så här långt.

Svar från Henric Theorell

Stort tack Ing-Marie för den fina recensionen och grattis till en fin lägenhet! Där kommer ni trivas!//Henric

Andrii N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emelie Hagstedt  en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Finspång

Amazing maklar and person! Very open, helpful and friendly.

Svar från Emelie Hagstedt

Дякую і вітаю з гарною квартирою! :) (Thank you and congratulations on your nice apartment! :)) Hälsningar.

Carola R
Lindö

Fantastiskt bemötande proffsig kille . Över mina förväntningar, han är värd Dagens 🌹

Svar från Henric Theorell

Stort tack Carola för de fina orden! Det har varit kul att hjälpa dig med försäljningen av ditt hus! Jag önskar dig en trevlig resa!//Henric

Marie S
Köpte sitt hus med hjälp av Torsten Karlsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Furingstad

Tillgänglig och närvarande. Kunnig på huset och förklarade bra på våra frågor.

Adrian T
Furingstad

Kunnig mäklare Bra tips för oss som kikade på hus för första gången. Kändes ärlig och uppriktigt i sina svar. En reco person helt enkelt.

Martin L
Köpte sitt hus med hjälp av Per Illner en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Åby

Trevligt bemötande, bra och tydliga besked vid kontakt. Mycket nöjd

Svar från Per Illner

Stort grattis till huset, kommer bli toppen för dig =). Tack för den bra recon också. Kul att även få hjälpa dig att sälja din lägenhet.

Patrik K
Sålde sitt hus med hjälp av Torsten Karlsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Furingstad

Vi är Nöjda med Torsten det funka jättebra. Förväntningarna och helheten var bra rakt igenom av husförsäljningen.

Marianne R
Sålde sitt hus med hjälp av Per Illner en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Åby

Upplevde Per Illner som mycket trevlig. Han visade stort engagemang, för att hitta rätt köpare, Saklig och med stort tålamod. Jag har bara superlativer att säga om min kontakt med Per Illner!

Svar från Per Illner

Stort tack för att jag fått hjälpa till. Eftersom du fått mitt namn på rekommendation så känns det bra att du också är lika nöjd =)

Beatrice L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Fredrik Wenner en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Vilbergen

Otroligt nöjd med försäljningen! Mäklaren visade gott bemötande från första stund och såg alltid i bästa möjliga mån till våra önskemål. Under hela processen visade mäklaren proffessionalitet genom att vara tillgänglig och svara på frågor, samt var lyhörd och vaksam för att hitta potentiella köpare. Tacksam över en relativt snabb och väldigt smidig försäljning där köparen också kändes som en perfekt match för objektet.

Håkan T
Köpte sitt hus med hjälp av Johan Lenngren en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Krokek

Bra känsla för vad vi som köpare hade för önskemål med förvärvet av det aktuella objektet. Tillmötesgående, snabb och effektiv i sitt uppdrag som mäklare.

Svar från Johan Lenngren

Tack Håkan, vad roligt att ni är nöjda. Jag hoppas ni kommer trivas i ert nya hus. / Med vänliga hälsningar Johan

Katja K
Köpte sitt hus med hjälp av Henric Theorell en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Karlshov

Henric är tydlig och närvarande under hela processen samt professionell och informativ vilket gör att man känner sig trygg hela vägen. Mycket påläst och engagerad och lättsam att prata med - snabb på att återkoppla och ge besked och han lever väl upp till våra förväntningar. Vi rekommenderar Henric varmt!

Mattias R
Karlshov

Henric är trevlig och välkomnande och tar sig tid för att förmedla om både område och huset. Han är påläst och det märks av i hans bekväma tillvägagångssätt i att berätta öppet om vad som kan vara bra och mindre bra. Henric sköter denna affär exemplariskt med köpare och säljare, alla ska få det bra! det är en nog den största affär många gör i sitt liv och den ska kännas trygg, det förmedlar Henric. Min upplevelse vid köpet av Björkallén med Henric är att han är snabb på återkoppla och ge svar på frågor som handlar om både budgivning och hus Jag rekommenderar Henric starkt!

Svar från Henric Theorell

Stort tack Mattias för den fina recensionen och grattis till ett fint hus! Ni kommer trivas bra i huset och området!//Henric

Barbro H
Sålde sitt hus med hjälp av Johan Lenngren en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Krokek

John överträffade våra förväntningar på en mäklare med råge. En månad efter att vi kontaktade honom var fastigheten såld. Vi trodde det skulle bli en lång, svår process, men Johan var så optimistisk, och det visade sig ju gå lätt med hans hjälp. Vi kan varmt rekommendera Johan.

Svar från Johan Lenngren

Tack för de fina orden Barbro och roligt att ni är nöjda med mitt arbete. Vi hörs framöver. Med vänliga hälsningar Johan

Aimo L
Vilbergen

Han verkar kunna sitt jobb kan rekommendera till andra

Albin H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Mattias Törling en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Centralt

Mycket bra och kunnig mäklare som höll mig uppdaterad under hela processen, slutpriset blev vad jag hade hoppats på även under en väldigt svår och trög marknad. Full pott!

Niklas L
Finspång

Väldigt bra bemötande. Snabb på svar ang de diverse frågor man kan ha när man ska sälja sin bostad. Noggrann med att lägga upp en bra plan för att gynna säljaren så bra som möjligt .Väldigt trevlig, professionell och bra mäklare helt enkelt.

Svar från Fredrik Wenner

Tack Niklas för de vänliga orden!

Alexander A
Lindö

Smidig, bra kontakt, svarar alla tider på dygnet. Rätt och riktig!

Tack Alexander och grattis till huset. Kommer bli grymt för dig 🙌

Daniel P
Lindö

Kunnig och professionell. Alltid tillgänglig och visade god förståelse för våra behov.

Svar från Per Illner

Tack för att ja fått hjälpa er 🙌🙏 och tack för recon 🥂

Anders A
Lindö

Mycket bra upplevelse. Snabbt, lättsamt och proffesionellt.

Svar från Per Illner

Tack för recon och stort grattis till huset 🥂🙌

Rasmus W
Karlshov

5/5 utan problem! Otroligt professionell, medgörlig, omtänksam, lugn och glad. Tagit emot och svarat på frågor när som helst, har hon inte haft svar så har hon tagit redo på dem eller dirigerat mig till folk som kan ge svar! Kan inte annat än att ge betyg 5 för hon har skött allting exemplariskt!

Svar från Emelie Hagstedt

Tack! Jag blir alldeles rörd för fina rekommendationen! Vi löste alla frågor tillsammans! :) Hälsningar.

Tini F
Lindö

Vi fick ett lättsamt och glatt bemötande av Per - med andra ord så bemötte han våra förväntningar mer än bra!

Svar från Per Illner

Grattis till ett fint hus 🥂 och tack för recon 🙌🙏

Sigrid P
Lindö

Tillgänglig, lyhörd och effektivt.

Svar från Per Illner

Tack för allt 🙌🙏 och att jag fått hjälpa er att både få köpa och sälja hus 🙌🙏🥂

Daniel S
Åby

Som köpare var Henric lätt att prata med. Väldigt trevlig och genuin enligt mig. Inga svårigheter att få tag på, svarar han inte på samtal så gick det alltid att få ett snabbt svar på sms/mail.

Svar från Henric Theorell

Stort tack för den fina recensionen och stort grattis till ett bra hus! Där kommer ni trivas! /Henric

Katarina H
Kimstad

Vi blev bemötta med positivitet och ett genuint intresse av Per Illner. Vi upplever en uppriktighet, en ärlighet och vi fick ett bra förtroende för honom.

Svar från Per Illner

Tack för recon och stort grattis till huset 🥂

Henrik H
Kimstad

Oerhört seriös och nogrann, med en personlig touch som ger trygghet att försäljningen kommer gå bra.

Svar från Per Illner

Snyggt 🙌 och tack för recon och att jag fått hjälpa er att sälja huset 🙏

Tobias A
Karlshov

Tydlig, strukturerad och bra återkoppling, rekommenderas!

Svar från Per Illner

Tack för ert förtroende och bra samarbete. Grattis till ert nya hus.

Pradeep George K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Petra Torgilsman en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Norrköping

Petra är proffsig, kunnig, tålmodig och väldigt trevlig. Snabb på att svara på frågor och återkoppla.

Rebecca K
Karlshov

Tack för hjälpen kring vårt bostadsköp! Alltid ett trevligt bemötande och snabb återkoppling på frågor.

Svar från Per Illner

tack o stor grattis till ett fint hus =)

Amanyel E
Abborreberg

Mycket erfarenhet har ett tryggt o lugnt bemötande med ödmjuk förståelsen för ens privata livssituation. Visar att det är viktigt m ett förtroende o inte bara att göra en snabb affär.

Svar från Henric Theorell

Stort tack Dania för ert förtroende att hjälpa er med försäljningen av ert fina hus och tack för den fina recensionen! Trevlig Helg!/Henric

Amanyel E
Abborreberg

Väldigt tillmötesgående och uppfyllde våra önskemål. Tydlig med lagar och regler. Förstående. Erfaren.

Svar från Henric Theorell

Stort tack Amanyel för den fina recensionen och tack för ert förtroende att hjälpa er med försäljningen av ert fina hus! Trevlig helg!/Henrc

Anna S
Skrev om Emelie Hagstedt  en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping

Försäljningen gick smidigt och snabbt. Emelie guidade mig tryggt genom processen och var alltid lätt att få tag på. Trevlig och proffsig mäklare som jag absolut skulle anlita igen!

Svar från Emelie Hagstedt

Tack för fina ord! Det utlåtandet var värt att vänta 2 år! :) Hälsningar.

Daniel R
Karlshov

Bra service! Snabb på återkoppling, problemlösare och bra balans mellan fokus på köpare och säljare.

Svar från Per Illner

Stort tack för dina fina reco men framför allt stort grattis till er hus.

Therése K
Karlshov

Jag kände mig trygg genom hela processen med Per som mäklare. Han la upp en strategi för att sälja vårt hus men var samtidigt lyhörd för våra önskemål. Det gick precis så smidigt som man vill att en försäljning ska göra.

Svar från Per Illner

Tack för recon och att jag fått hjälpa er 🙌

Joacim L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Johan Lenngren en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Centralt

Är supernöjd med Johan som mäklare! Trevlig och mycket proffsig! Återkopplar alltid snabbt

Tack för de trevliga orden Joacim och kul att ni är nöjda. Vi hörs / Johan

Julia G
Norsholm

Väldigt positiv och glad i sitt bemötande, det är de jag vill att dom som ska kolla på min lägenhet ska mötas av när dom kommer in och det fick dom göra! :) Riktigt lätt att få tag i jämt och väldigt snabb och bra kommunikation så fort nått händer.

Svar från Emelie Hagstedt

Tack snälla! Krävdes lite jobba på semestern men bra slutresultat! :) Hälsningar.

Sharbel H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Fredrik Wenner en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Vilbergen

Jag är ytterst nöjd med den service och professionalism som mäklaren Fredrik visade under hela köpprocessen av min lägenhet. Hans hjälpsamma natur, konstanta kommunikation och engagemang gjorde hela upplevelsen smidig och positiv. Han visade inte bara expertis inom sitt område, utan även en välkomnande och vänlig personlighet som gjorde att jag kände mig bekväm genom hela processen. Jag uppskattade särskilt hans förmåga att lägga till en dos humor i sammanhanget. Jag rekommenderar varmt Fredrik till alla som söker en pålitlig och kunnig mäklare. Stort tack för en fantastisk upplevelse!

Svar från Fredrik Wenner

Tack Sharbel! Och tack för dom fina blommorna samt brevet, det var värmande att läsa.

Johannes I
Norsholm

Väldigt bra mäklare, otroligt bra kommunikation med ständig kontakt med oss genom uppdateringar. Trevlig och social, bara ++++ .

Svar från Emelie Hagstedt

Såklart jag ska hjälpa er att komma närmare Norrköping! :) Tack snälla för fina ord! Hälsningar.

Maria V
Finspång

Trevlig, hjälpsam och inlyssnande och kan varmt rekommendera Torsten!

Mathias A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Mattias Törling en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Norr

Trevlig och tillmötesgående. Väldigt effektiv. Ett bra komihåg och så svarar han när man ringer, eller ringer upp snabbt. Bara positivt alltså.

Julia V
Sandtorp

Lång erfarenhet, kunnig inom området, strukturerad. Hade en tydlig plan från början, god kommunikation samt en realistiskt målbild för försäljningen. Rekommenderas varmt!

Mikael Erik S
Skrev om Petra Torgilsman en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping

Kan tyvärr inte rekommendera. Visade sig ointresserad under visningen. Var oanträffbar för både köpare och säljare under processen.

Carina B
Vikbolandet

Mycket nöjd med Per Illner som vår mäklare. Fin textbeskrivning och fina bilder. jag kommer rekomendera honom till bekanta.

Svar från Per Illner

Tack för att jag fått hjälpa er att sälja ert häftiga hus. Och tack för recon 🙌

Sigrid P
Lindö

Snabbt och effektivt stöd i processen. Trygg vägledning.

Svar från Per Illner

Grattis till nya huset 🙌 kommer bli toppen för er. Tack för recon

Daniel P
Lindö

Tack för mycket bra hjälp. Vi blev bemötta på ett professionellt och serviceinriktat sätt. Per var mycket tillgänglig.

Svar från Per Illner

Tack för recon och stort grattis till huset🙌

Mikaela C
Oxelbergen

Vi är väldigt nöjda över att ha valt Fredrik som våran mäklare. Han har nu varit med både när vi varit köparna och när vi varit säljarna, han är lika bra från båda hållen. Våra förväntningar av Fredrik överträffades. Super bra!

Svar från Fredrik Wenner

Tackar för de vänliga orden! Kul att få hjälpa er som både köpare och säljare

Inger Margareta Ö
Sålde sitt hus med hjälp av Fredrik Wenner en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Åby

Fredrik har varit trevlig och mycket fokuserad på sitt uppdrag. Inget krångel! Jag är mycket nöjd med hur hela fastighetsaffären skötts. Hälsningar Inger Öresjö

Svar från Fredrik Wenner

Tackar Inger för de vänliga orden.

Mikael L
Lindö

Andra gången Per hjälper mig att sälja och det funkade lika bra denna gång, bra pushat. Han vet när man ska gasa eller sitta lugnt i båten och vänta. Tack för hjälpen, det kanske blir fler tillfällen framöver.

Stort tack för ditt förtroende igen. 🙏 Tack för den fina recon 😍🙏🙌