Svensk Fastighetsförmedling Södertälje

Svensk Fastighetsförmedling Södertälje

• BadgeEightYears
1 866
4.9

Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling Södertälje & Nykvarn! Vi är ett gäng med lång erfarenhet av mäklaryrket och genom att dela med oss av vår kunskap bildar vi ett mäklarteam som är specialister på försäljning av bostadsrätter, fastigheter och nyproduktion. Vi är stolta över att vara ett av Svensk Fastighetsförmedlings...

1866 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Södertälje

Sedan starten hos Reco 2016

Magnus S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Henrik Backman en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Östertälje

Förtroendeingivande och saklig.

Svar från Henrik Backman

Tack för fint samarbete Magnus!

Maria Svärd M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Samuel Akdemir en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Brunnsäng

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kenneth M
Sålde sin stuga med hjälp av Ida Cavilin en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
ÅKERS STYCKEBRUK

Mycket bra bemötande och proffsig i sitt arbete söm mäklare. Att rekommendera

Svar från Ida Cavilin

Tack för fint omdöme. Ha det bra i värmen 😊

Anne-marie T
Köpte sin stuga med hjälp av Ida Cavilin en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
ÅKERS STYCKEBRUK

Vi blev vänligt och proffesionellt bemötta på alla sätt !

Svar från Ida Cavilin

Tack, lycka till med stugan! 😊

Chatrin J
Sålde sin stuga med hjälp av Cajsa Qvarfordt en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Kiholm

Mycket trevligt bemötande. Allt utföll till belåtenhet och jag som kund mycket nöjd.

Lovisa-Teolinda G
Centralt

Samuel har varit helt fantastisk! Han har verkligen hjälpt och stöttat mig som förstagångsköpare. Det har känts supertryggt med hans kontinuerliga återkoppling och glada humör! Om jag någon gång ska sälja i framtiden kommer jag helt klart att anlita honom som mäklare.

Ali Ebdelsalam Mati W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Andreas Özgun en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Södertälje

Det som utmärker Andreas från andra mäklare jag träffat på visningar är att jag kände mig trygg direkt. Han är omtänksam, ödmjuk och stressar inte upp en utan är ärlig, vilket gör att man känner sig mogen till att göra affär. upplevde honom även som väldigt påläst om föreningen och området vilket gjorde att jag fick en bättre bild av bostaden. Jag hade inte allt klart med banken men han hjälpte mig ordna ett lånelöfte över en dag och kunde skriva på lägenheten dagen efter. Allt har gått så smidigt tack så mycket Andreas!

Inger Maria I
Sålde sin lägenhet med hjälp av Andreas Özgun en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Södertälje

Målsättning att få lägenheten såld så fort som möjligt till ett bra pris både i förhållande till rådande marknadssituation. Detta uppfylldes. I övrig proffsigt bemötande

Eva L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Nancy Chamaly en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Tältet

Kunnig, professionell och trevlig

Angelica B
Södertälje

Helt klart bästa mäklaren i stan!! Han lyssnade på alla mina önskemål och gjorde ett lysande jobb. Han är alltid aktiv, krigar för sin kund, svarar på alla frågor och är ärlig om vad han tror och tycker. Utan han hade jag inte lyckats med en sån här bra försäljning. Kommer alltid att anlita han framöver. Välj han så kommer ni inte bli besvikna! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Håkan Charles R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Nancy Chamaly en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Tältet

Allt fungerade som jag förväntat! Det gick väldigt fort trots svajig marknad.

Eric S
Köpte sitt hus med hjälp av Cajsa Qvarfordt en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Mörkö

Cajsa har ett väldigt professionellt och trevligt bemötande, och hon var väldigt tillmötesgående och ordnade med en extra personlig visning på begäran. Kontraktskrivning sköttes väldigt smidigt.

Inger Birgitta G
Sålde sitt hus med hjälp av Ida Olheim en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Berga Ö

Helt ok. Har inte haft så jätte mycket kontakt.

Jola G
Köpte sitt hus med hjälp av Ida Olheim en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje

Trevlig ,tillmötesgående, okomplicerad tydlig

Caroline S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Daniella Tillberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Södertälje

Mycket bra bemötande från första kontakt. Svarar alltid fort på meddelanden.

Karin E
Enhörna

Ida kändes erfaren och trygg. Höll god kontakt genom hela processen. Förstod mina behov och tog hänsyn till dem.

Anna B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Daniella Tillberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Södertälje

Daniella har varit en trevlig, professionell och samtidigt personlig mäklare hela vägen. Pålitlig, uppmärksam och med det lilla extra. Stort tack med hjälpen för köpet av mitt nya boende. Anna

Sandra L
Sålde sitt hus med hjälp av Cajsa Qvarfordt en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Nykvarn

Cajsa var alltid snabb på att svara oss och spekulanter. Hon har hela tiden varit trevlig och tillmötesgående. Vi upplevde Cajsa som en del av vårt team med ett gemensamt mål.

Tove H
Köpte sin stuga med hjälp av Cajsa Qvarfordt en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Kiholm

Cajsa har varit otroligt trevlig, tillgänglig och proffsig hela processen och känts inlyssnande för både köpare och säljares önskemål. Rekommenderar varmt!

Anders S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Cajsa Qvarfordt en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Mariekäll

Hon var engagerad och hittade en köpare, trots en svacka i bostadsmarknaden.

Dante S
Mariekäll

Trevlig mäklare att ha och göra med! Kommer använda henne i framtiden. Om jag ska sälja någon fastighet. Då hon är fast besluten på att få högsta möjliga för fastigheten.

Alexandra K
Nykvarn

Super bra mäklare! Vi hade väldigt bra kontakt under hela processen. Ida gjorde ett exceptionellt jobb. Kan bara rekommendera henne. Massa plus från oss.

Svar från Ida Olheim

Stort tack för det Alexandra, så kul att ni är nöjda med mitt jobb:)

Ulf Peter C
Sålde sitt hus med hjälp av Sofia Lindau en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Järna

Mycket förtroendeingivande, saklig och kunnig. Hon har ett lugn som gör att man aldrig känner sig pressad eller stressad. Väldigt informativ, håller oss uppdaterade hela tiden.

Svar från Sofia Lindau

Tack Peter för mycket fina ord. Det värmer gott :) Ha en fortsatt fin sensommar och stort lycka till med er nya drömbostad! Vi ses! :)

Okoro O
Köpte sitt hus med hjälp av Sofia Lindau en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Järna

En trevlig och kunnig mäklare med gedigen erfarenhet.

Svar från Sofia Lindau

Tack Okoro! Vilket hus ni fick lägga vantarna på, där kommer ni trivas gott i många år framöver. Gissar att den yngre delen av familjen framförallt är väldigt nöjd med poolområdet....vem skulle inte vara ;) Ha en fortsatt fin sensommar, så ses vi säkert på ICA framöver :)

Kerstin Z

Mycket trevlig och hjälpsam Tydlig och kunnig Allt gick smidigt

Carina E
Järna

Lugn, trygg och proffsig, har gett bra info och återkoppling. Sofia får våra varmaste rekommendationer.

Svar från Sofia Lindau

Tack Carina! Det betyder verkligen mycket att ni upplevt processen som positiv, så viktigt! Hoppas vi ses snart och hälsa din andra hälft så gott! Ha en fortsatt fin sensommar! :)

Stefan David L
Södertälje

Vi blev hjälpta på ett proffessionellt sätt att genomföra fastighetsaffären. Affärsuppgörelsen gick snabbt och smidigt, då vi hade behov av att genomföra uppgörelsen relativt kvickt. Ida bistod med det erfordliga pappersarbetet på ett förväntat bra sätt.

Elvira D
Södertälje

Tillmötesgående, ställde på kort varsel upp på privat visning av den villa vi var intresserade av. Effektiv och tydlig i kommunikation och vid kontraktsskrivning.

Svar från Sofia Lindau

Tack Elvira! Och stort grattis till ert fina hus...där kommer ni trivas gott! Ha en fortsatt fantastisk sommar och välkommen till Sverige inom kort :)

Magnus S
Södertälje

Alltid lyssnat på oss som kund o försökt underlätta o haft tålamod då försäljningen drog ut på tiden. Fick precis som förväntat ett väldigt proffesionellt o vänligt bemötande 😀

Svar från Sofia Lindau

Tack Magnus! Det har varit ett nöje att få möjligheten att hjälpa er med försäljningen av ert fantastiska hus! Det gjorde vi alla BRA tillsammans :)

Bo Anders B
Sålde sitt hus med hjälp av Henrik Backman en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Järna

Snabbt och väldigt profesionellt bemötande av mäklare som förstod vårat behov.

Svar från Henrik Backman

Tack för gott samarbete Anders!

Agneta H
Kiholm

Förtroendeingivande, lugn och trygg samt kunnig. Visade intresse för kundens behov, önskemål. Cajsa uppfattades vara uppskattad av både säljare och köpare :) (Kanske borde ni även fråga personer som är på visning utan att köpa. Jag har nämligen annan erfarenhet av en av Cajsas kollegor.)

Cecilia C
Hölö

Det har varit en mycket trevlig erfarenhet att ha med Sofia att göra. Mycket kunnig och trevligt bemötande.

Svar från Sofia Lindau

Tack Cecilia! Det har blivit några vändor i telefon med banker och stök! Men tillsammans är vi ett bra team...vi lär höras snart igen ;) Ha en fortsatt fin sensommar så hoppas vi att tillträdet blir så snart som möjligt! :)

Felix M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Samuel Akdemir en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Glasberga

Samuel är en riktigt bra mäklare som till och med jobbbade på sin semester för att få lägenheten såld!!

Anneli H

Duktig kompetent, och faktabaserad

Svar från Sofia Lindau

TACK Annelie! Så glad att allt gick så bra för oss! En av dem mest välbesökta visningarna i Järna i år...vilket visar att ert hus verkligen hade det där extra! Ha en fortsatt fin sensommar!

Joachim P
Hölö

Höll oss informerade under processen med en positiv inställning. Förde vår talan gentemot köparna. Världsklass

Svar från Sofia Lindau

Tack för fina ord! Så roligt att få möjligheten att hjälpa er! Vi alla var ett bra team! :)

Maria B
Järna

Otroligt proffsig. Lyssnade till våra behov och önskemål samtidigt som han kom med egna råd. Tog sig tid utan att stressa och fick oss att känna oss viktiga. Snabb och noggrann med att skicka information till oss både via mail och telefonsamtal. Svarade snabbt när vi behövde komma i kontakt. När vi kände oro inför dåliga bud på huset kom Henrik med positiva tankar som gav oss hopp igen. Vilket resulterade i en bra försäljning tillslut. En otroligt kunnig, proffsig och erfaren mäklare. Vi är superglada att just Henrik hjälpte oss att sälja huset.

Svar från Henrik Backman

Tack för fin rekommendation Maria. Det värmer. Ha det gott framöver så hörs vi inför deklaration.

Sven Stefan M
Södertälje

Sofia Lindau är en mycket driven och erfaren mäklare som utförde mäklaruppdraget "från ax till limpa" på ett alldeles utmärkt sätt. Att hon dessutom har en riktig "vinnarskalle" är ett stort plus, speciellt när det kommer till visnings- och budgivningsdelen. Tack för ett utmärkt utfört arbete!

Svar från Sofia Lindau

TACK för fantastisk ord, det värmer verkligen! Så roligt att vi hittade så fina köpare som tar över...alla rätt helt enkelt. :) Trevlig helg!

Johan L

Toppenservice!

Nicolas Y
Glasberga

Hej Jag kan säga att han är duktig i sin branch. Han kunde sälja min lägenhet i rätt och passande tid. Och jag är nöjd från honom. Mvh Nicolas Youssef

Sören W
Järna

Fantastiskt bemötande och proffsigt utfört jobb. Finns inget att klaga på.

Sören du är väl en PÄRLA ☺️ ses snart igen

Peter N
Sålde sin stuga med hjälp av Andreas Özgun en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Kiholmen

lätt o göra med bra service när man har mycke frågor runt en försäljning

Barbro K
Nykvarn

Kunnig. Kände mig väl omhändertagen. Ida sa ”vi” ibland - det kändes som om hon gjorde allt för att vi skulle få så bra resultat som möjligt. Hon uppdaterade oss kontinuerligt. Jag kan rekommendera Ida!

Martin A
Fornhöjden

Klass mäklare rakt igenom. Han vet exakt vad han gör. Jag trodde de skulle vara omöjligt att sälja min lägenhet till bra pris i en svår marknad men han löste det. Lägg allt i Samuels händer så fixar han resten. Det som var så skönt var att jag aldrig behövde oroa mig för något. Han ger dig input på vad som ska göras och därefter levererar han. Han var tillgänglig varje gång jag ville nå honom och han är tydlig under hela processen. Kommer definitivt rekommendera honom till andra samt använda mig av honom igen i framtiden. Tack för mkt bra jobb Samuel.

Jovan K
Fornhöjden

Samuel was a pleasant person to work with, he was of great help, especially becouse i dont speak swedish, he game me all the information i needed , good job 👍

Thais S
Nykvarn

Ida var jätte hjälpsam, vi kunde prata om vad var våran behöva som inköpare och hon visade oss positiva från hus och säljarna behöva. //Thais

Ann Charlott H
Skrev om Svensk Fastighetsförmedling Södertälje

Anderas hjälpte mig att sälja min lägenhet, väldigt informativ och engagerad, snabb återkoppling vid frågor och funderingar!

Fredrik B
Södertälje

Enda negativa är att det är dyrt och fick fyra förmedlare innan affären var klar Andreas hade trevligt bemötande och var bra.

Svar från Andreas Özgun

Tack Fredrik! Ännu roligare att vi lyckades med rekord i föreningen för i år! Det var en ära att få förtroendet att sälja er fars lägenhet :)

Lejla M
Centrala Södertälje

Andreas är en väldigt kunnig och tillmötesgående mäklare. Rak och ärlig kommunikation och allting gick jättesmidigt. Jag rekommenderar starkt Andreas som mäklare!

Svar från Andreas Özgun

Tack Lejla och tack för förtroendet att få sälja din studentlägenhet:) Lycka till i dina studier nu så hörs vi!

Fata M
Centrala Södertälje

Jag upplävde honom Som ointresserad Om någon kollat på lägenheten fick alldrig feedback då var jag tvungen skriva till honom alltid o fråga Skulle inte rekommendera honom vidare

Svar från Andreas Özgun

Hej Fata! Jag blir verkligen ledsen när jag läser ditt meddelande. Jag gjorde mitt yttersta för att försäljningen av er dotters lägenhet skulle gå smidigt och det blev en lyckad försäljning med ett högt slutpris (Högre än den senast sålda i samma hus.) Er man och dotter blev supernöjda och jag blev jätteglad över att de skrivit recensioner med 5 stjärnor i betyg på reco! Jag tar dock till mig att inte ta för givet att informationen efter varje visning jag gav till din man och dotter skulle nå dig per automatik då ni...

Jan-Kristof K
Enhörna

Duktig och trevlig, bra att hålla kontakt