Ida överträffade mina förväntningar. Förtroendeingivande, ärlig, en välutvecklad säljstrategi och med en helhetsförståelse för hela processen. Inför försäljning hade jag egentligen redan tänkt ge uppdraget till en annan mäklare men telefonsamtalet med Ida fick mig på andra tankar. Kan varmt rekommendera Ida för dig som ska sälja. Och jag skulle samtidigt önska att Ida är mäklaren där jag köper nästa.
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling Södertälje & Nykvarn! Vi är ett gäng med lång erfarenhet av mäklaryrket och genom att dela med oss av vår kunskap bildar vi ett mäklarteam som är specialister på försäljning av bostadsrätter, fastigheter och nyproduktion. Vi är stolta över att vara ett av Svensk Fastighetsförmedlings...
2561 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Sedan starten hos Reco 2016
Detta var det första boendet min sambo och jag har köpt. Med det sagt har mycket varit nytt och läskigt men Henrik har varit tydlig och hjälpsam i det. Det har känts tryggt hela vägen från start till påskrift. Ibland kunde det ta lite tid att få svar på vissa frågor men det har egentligen inte varit några bekymmer. Vi är mycket nöjda med Henrik.
Ett mycket trevligt och proffsigt bemötande. Det känns tryggt att ha henne som mäklare.
Lugn, målinriktad, tydlig samt väldigt förtroendeingivande och sist men inte minst professionell.
Proffsigt bemötande ! Svarade direkt på dom frågor vi ställde ..
Jag är jättenöjd med Cajsa. Hon är trevlig engagerad och återkopplade snabbt och enkelt till mig under hela processen. Jag kan varmt rekommendera Cajsa till andra personer som fundera på att kontakta mäklare inför en försäljning.
Proffsigt och trevligt bemötande och bra kontakt genom hela processen. Kan sin sak och har erfarenhet av denna typen av försäljningar. Känner till marknaden väl och bra att bolla frågor med.
Trevligt bemötande och alltid tillgänglig. Snabba svar. Vi har henne endast på skrivuppdrag men skulle kunna tänka mig henne även vid en öppen försäljning
Köpa eller sälja man blir nöjd med båda!
Jag hade en helt fantastisk upplevelse med Andreas Özgun på Svensk Fastighetsförmedling i Södertälje. Han är mycket professionell i sitt arbetssätt, kommunikativ och skapar ett stort förtroende genom hela processen. Andreas ligger alltid steget före, tänker proaktivt och säkerställer att inget lämnas åt slumpen. Han har dessutom en mycket god kunskap om den lokala marknaden i Södertälje och en skarp förståelse för bostäders värde, vilket gav mig trygghet i alla beslut. Jag kan varmt rekommendera Andreas till alla som söker en engagerad, kunnig och resultatorienterad mäklare.
Andreas är en mycket pålitlig och kommunikativ mäklare! Har ni möjlighet att jobba med honom, så gör det!
Mycket bra mäklare, trevligt bemötande o utförlig information, kan rekommendra denna mäklare.
Proffsig, kunnig, trevlig och lätt att kommunicera med.
Rekommenderar Andreas! Han har jobbat väldigt aktivt med visningar och har gett bra råd kring strategi kring prissättning och annonsering. Jag är väldigt nöjd med insatsen.
Hej, snabb kontakt efter visat intresse av lägenheten. Ett trevligt och förtroende intryck av Andreas vid visningen. Även vid kontraktskrivningen kändes allt superbra som köpare!
Hon är lugn, pedagogisk och trygg. Fantastisk!
Jätte trevlig och hjälpsam. Rekommenderar starkt till alla.
Jag tyckte hon var jättebra👍
Vi har haft kontakt med många mäklare och tyckt olika om dom flesta, men Sofia Limdau är toppen, rak på sak och ärlig. Toppen helt enkelt.
Min erfarenhet av Cajsa var väldigt bra. Vi samarbetade bra och hon var tydlig i sin kommunikation.
Jättebra, Ida höll mig i handen genom processen kanske även bromsade mig när jag spånande iväg. Proffsigt behandlad och stor kunskap om marknaden.
Duktig och professionell. Snabb att svara på våra frågor. 🌸💕
Flexibel, kunnig, trevligt bemötande.
Sofia tog sig ann uppdraget på ett mycket proffsigt vis från första kontakten till en avslutat uppdrag. Hon var framemot och på alerten stödde oss genom hela processen. Försäljningen gick snabbt och med ett mycket bra resultat av försäljningen.
Jag är väldigt nöjd med hjälpen från Sofia. Professionell, engagerad och alltid snabb med återkoppling. Hela processen gick smidigt tack vare den snabba servicen och tydliga kommunikationen. Jag kände mig trygg från början till slut och kan varmt rekommendera denna mäklare.
Hon är super bra! Vi har båda köpt & sålt med henne Allt gick mer än som vi hade tänkt! Vi kommer att anlita henne i framtiden utan tveka.
Jag tyckte Cajsa Qvarfordt var både vänlig, positiv och pedagogisk. Hon gick igenom varje dokument metodiskt och förklarade vad varje punkt innebar för mig.
Mycket trevligt kan sitt jobb Mycket nöjd hittills
Höll oss uppdaterade under hela processen Proffsigt bemötande Super nöjda med Christoffer
Mycket kompetent mäklare som Är trevlig, kunnig och serviceminded. Vi är så nöjda med försäljningen och kommer anlita Andreas igen vid nästa affär.
Christoffer var från början till slut Professionell, metodisk och tillgänglig. Löste försäljningen på exemplariskt sätt i en svår marknad. Har redan rekommenderat Christoffer vidare till vänner och kollegor!
Trevlig, tog sig tid att svara på frågor och var snabb med återkoppling under budgivningen. Skulle varmt rekommendera Ida som mäklare!
Andra gången vi säljer med Ida och hon skötte det hela proffsigt och prismässigt över förväntan.
Schyst och jordnära. Påläst om objektet och sakkunnig. God person!
Stor samarbetsförmåga snabb återkoppling under köpet mellan mig och säljaren Kände trygghet i Andreas yrkeskunskap Varmt rekommendera honom till andra köpare/säljare Gunilla Johansson
Super duktigt och väldigt trevlig!
Mycket trevlig och upplever henne som noggrann och kunnig
Superproffsig och hjälpsam, ser lösningar och står för bra coaching och råd
Helt fanatiskt. Fanns med hela resan.
Trevlig, kändes tryggt att det var hon som skulle sälja vårat hus. Snabb försäljning
Jag tycker att han är lätt att prata med och han ger mig bra info
Andreas har varit väldigt transparent genom hela processen och har kontinuerligt uppdaterat oss med information, så att vi alltid känt oss trygga och haft koll på läget. Utöver detta blev slutresultatet på bostadsaffären utmärkt. Jag rekommenderar varmt Andreas till alla som värdesätter både ett smidigt förfarande och ett bra slutresultat – han gör verkligen vägen dit enkel och trygg.
Jag tycker hon var väldigt effektiv ock påläst.Man fick ett bra bemötande.
Jätte nöjd med försäljningen. Jag rekommenderar Andreas som mäklare i området
Jag blev bemött på ett professionellt, trevligt och respektfullt sätt genom hela processen, vilket gjorde att jag kände mig trygg. Jag förväntade mig tydlig kommunikation, engagemang och ett bra slutresultat, och mäklaren levde upp till detta på ett tillfredsställande sätt. Min upplevelse var överlag mycket positiv då mäklaren var kunnig, engagerad och hjälpte till att genomföra en smidig affär.
Jordnära och proffsig! Kändes tryggt och väldigt smidig kommunikation från visning till kontraktskrivning. Skulle absolut anlita henne som mäklare om vi står inför att sälja i framtiden.
Väldigt nöjd! Enkel och tydlig kommunikation, alltid lätt att få tag på och snabba svar. Kände mig trygg genom hela processen. Marknaden är svagare nu, men med en bra mäklare känns det tryggt. Andreas var riktigt bra.
Trygg, proffsig och engagerad!
Sofia gav bra råd om hur man skulle presentera huset. Hennes marknadsbedömning är bra. Sofia gör ett mycket kompetent intryck.
Jag är mycket nöjd med hur Andreas hjälpte mig vid min kolonistuga försäljning. Framförallt hans sympatiska arbetssätt. Vill varmt rekommender honom. mvh Pirkko.