Svensk Fastighetsförmedling Södertälje

Svensk Fastighetsförmedling Södertälje

Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling Södertälje & Nykvarn!

Vi är ett gäng med lång erfarenhet av mäklaryrket och genom att dela med oss av vår kunskap bildar vi ett mäklarteam som är specialister på försäljning av bostadsrätter, fastigheter och nyproduktion. Vi är stolta över att vara ett av Svensk Fastighetsförmedlings bästa kontor i Sverige med många prisbelönta mäklare i spetsen. Vi ser nytänkande och rekommendationer som vår främsta tillgång som hjälper oss att växa och bli bättre på det vi gör. Därför känns det extra roligt att vi är den mäklarfirma med högst betyg inom vårt område på Reco.se.

Hos oss på Svensk Fastighetsförmedling Södertälje får du en skräddarsydd mäklartjänst som passar just ditt behov. Med lokalt förankrade mäklare och marknadens bästa marknadsföringsverktyg är vi det starkaste varumärket i branschen.

Välkommen till in till oss på Svensk Fastighetsförmedling i Södertälje eller läs vad våra tidigare kunder tycker om oss här nedan.

Utmärkelser

1680 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Södertälje

Sedan starten hos Reco 2016
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Daniella Tillberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
    2023-03-22 Verifierad kund
    Allt fungerade bra, träffade bara Daniella en gång, det var Ida Olheim som var min mäklare.
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Cajsa Qvarfordt en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
    2023-03-22 Verifierad kund
    Ända från början ett mycket trevligt bemötande. Vi fick mycket och löpande information, instruktioner om vad vi behövde göra samt snabb återkoppling. Hon var också saklig och rak, sa som det var och skönmålade inte men hade samtidigt en positiv inställning. Försäljningen gick ju också över förväntan. Vi är mer än nöjda med Cajsas insatser!
    Vänliga hälsningar
    Gunilla Gagnö
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Andreas Özgun en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
    2023-03-22 Verifierad kund
    Andreas är väldigt duktigt och professionell i sitt arbete. Alltid hjälpsam, respektfull, snäll och bry sig om kunder.
    • Rosenlund
    2023-03-22 Verifierad kund
    Bra och hjälpsam mäklare, allt gick så smidigt
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Daniella Tillberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
    2023-03-20 Verifierad kund
    Bemötandet var väldigt bra och atmosfären kändes bra
    Jag fick svar på mina frågor och jag var jätte nöjd med Daniella som mäklare .
    Gilla
  • sålde sin bostad med hjälp av Sofia Lindau en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
    • Ogan
    2023-03-17 Verifierad kund
    Så trevlig och hjälpsam. Världens bästa mäklare
    TACK :) så glad för dina fina ord! Det här gjorde vi bra ihop :)

Hörs snart igen!
    Sofia Lindau
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Cajsa Qvarfordt en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
    2023-03-17 Verifierad kund
    Cajsa är trevlig, erfaren, lätt att jobba med.
    Hela processen gick smidigt och slutpriset blev enligt förväntan.
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Andreas Özgun en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
    • Hovsjö
    2023-03-15 Verifierad kund
    Jag tycker att min mäklare Andreas özgun är en väldigt respektfull människa. Han är en snäll man, han lyssnar och bryr sig verkligen om hans köpare ( folk som köper huset).
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Sofia Lindau en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
    • Ytterjärna
    2023-03-14 Verifierad kund
    Bristfällig kommunikation och otydlighet runt upplägg och uppdrag.
    Liten hänsyn till kundens bästa vid budgivningen.
    Bristfälligt engagemang.
    Hej Magdalena. Jag blir jätte ledsen när jag läser ditt meddelande. Jag har verkligen gjort allt jag kan och arbetat hårt för att just din affär ska gå i lås. Affären som trots allt gick upp 1 milj från utgångspriset (Prisrekord i området) hade många hinder på vägen som jag med glädje försökte lösa åt dig.

Gällande upplägget som du skriver så tar jag till mig att jag framöver skall vara ännu tydligare vad som ingår i en mäklartjänst, det är såklart en stor affär, där det är viktigt att veta vad du som säljare kan förvänta dig.

Tack för att du tagit dig tid att svara på Reco.se, det gör att vi framöver kan bli ännu bättre och hjälpa våra kunder till en lyckad affär!

Ta hand om dig så ses vi säkert på Ica framöver.

Varma hälsningar Sofia Lindau
    Sofia Lindau
    2023-03-13 Verifierad kund
    Daniella sprudlar av optimism som smittar och går själv in med full kraft för jobbet. Vi kände direkt 100% tillit.
    Vi stod inför möjligheten att affären inte skulle kunna bli av på grund av svårigheterna som råder just nu med räntor och sjunkande marknad.
    På mycket kort tid löste Daniella upp knutarna och levererade lösningar och nu är flytten en faktum.
    Vi kan inte annat än ge Daniella högsta möjliga betyg!
    Tusen tack Ulf för de fina orden! Det har varit ett sant nöje att få hjälpa er i denna försäljning. Önskar er all lycka i ert nya kapitel i livet som väntar. Daniella Tillberg
    2023-03-13 Verifierad kund
    Service minded, balanserad och lyhörd.
    Tack Ronny, hoppas ni kommer trivas bra på Köpmangatan 7:) Andreas Özgun
    2023-03-12 Verifierad kund
    Väldigt proffsigt i sitt yrke, Andreas bemötande och trovärdighet exceptionellt.. Andreas är en mäklare med väldigt bra kunskaper inom marknaden, effektiv och hjälpsam .
    Tack Miral, hoppas ni kommer trivas bra på Köpmangatan 7:) Andreas Özgun
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Ida Olheim en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
    • Bergvik
    2023-03-12 Verifierad kund
    Tillgänglig, hjälpsam, trevlig och kunnig. Tack för din stora hjälp!
    • Glasberga
    2023-03-11 Verifierad kund
    Jag behövde få lägenheten såld snabbt och till minst utgångspriset.
    Daniella mötte upp oss direkt och jobbade hårt för att jag skulle få det jag behövde. Med hennes expertis kopplade vi på AI-tjänst som hjälpte köparen att hitta lägenheten. Allt detta under en väldigt svår tid på bostadsmarkanden. Jag är mycket nöjd och önskar Daniella all lycka i framtiden.
    Tack Emil för de fina orden. Och ja, SMART - annonseringen är otroligt häftig att arbeta med.
    Önskar dig, Paulina och bebisen all lycka i ert nya hus.
    Daniella Tillberg
    2023-03-11 Verifierad kund
    Vi gillar Daniella. Hon har varit lyhörd och öppen inför våra tankar och idéer. Hon är kunnig och håller riktning och fokus. Hon är en levnadsglad estet med ett gott öga och har förmågan att plocka fram det som är bra med bostaden. Hon är lösningsinriktad och bra på återkoppling. Vi har känt oss trygga genom hela processen. Daniella är en urkraft som får saker att hända. Vi är supernöjda!!
    Åh Ari! Vilka fina ord. Tusen tack!
    Det har varit ett sant nöje att få hjälpa dig och Annika i denna process. Nu hoppas jag ni ska trivas i Finland och få möjlighet att spela er musik på en ny nivå.
    Daniella Tillberg
    • Mariekäll
    2023-03-10 Verifierad kund
    everything went very easily and smoothly,

thanks to Daniella.
    Thank you Rabi! I hope you will enjoy your new apartment. Daniella Tillberg
    • Mariekäll
    2023-03-10 Verifierad kund
    Daniella har bemött oss på ett trevligt, positivt och professionellt sätt.
    Hon har varit glad och tillmötesgående för våra önskemål.
    Hon har jobbat aktivt för att få bostaden såld.
    Har varit tillgänglig när vi har tagit kontakt och har hållit oss underrättade om vad som hänt.
    Tack för fint omdöme Denise! Det var härligt att få arbeta tillsammans med er i denna försäljning. Daniella Tillberg
    2023-03-09 Verifierad kund
    Andres är väldigt duktig och hjälpsam !
    Tack Saif, hoppas du kommer trivas bra i din bostadsrätt i Mariekäll:) Andreas Özgun
    2023-03-09 Verifierad kund
    Mycket lyhörd och responsiv. Vi fick tydliga råd om vad som var möjligt och lämpligt i olika lägen under processen.
    2023-03-09 Verifierad kund
    Mycket bra bemötande. Tillgänglig, proffsig, lyhörd, snabb, tillmötesgående, bra råd som ledde till en bra affär. Mycket trevlig!
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Samuel Akdemir en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
    2023-03-08 Verifierad kund
    Professionell, strukturerad och tydlig samt trevlig.
    • Hovsjö
    2023-03-08 Verifierad kund
    Bra stöd vid försäljningen av dödsbo. Försäljningen gick snabbt och över våra förväntningar.
    • Centrala Södertälje
    2023-03-05 Verifierad kund
    Jag anlitade Andreas för min första bostadsförsäljning. Andreas är omtänksam, ödmjuk, serviceminded och framförallt väldigt kunnig!
    Andreas brinner för sitt yrke, vilket i kombination med hans personliga egenskaper gör att jag absolut kommer att kontakta honom för framtida behov.
    Andreas såg alltid till vårt bästa under försäljningsprocessen och hjälpte oss att inte ta några hastighet beslut. Extra viktigt under rådande omständigheter med en stökig bostadsmarknad.
    Om ni vill ha en bekväm process med en mäklare som alltid sätter kunden i fokus, anlita då Andreas Özgun!
    Tack Fredrik, det var ett nöje att hjälpa er! Andreas Özgun
    • Centrala Södertälje
    2023-03-05 Verifierad kund
    Gediget bemötta! Jordnära och alltid tillgänglig. Hjälpte oss exceptionellt med vår bostadsaffär!

Mycket nöjda och återkommande kunder!
    Tack Andreas, hoppas ni kommer trivas i er nya lägenhet;) Andreas Özgun
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Sofia Lindau en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
    2023-03-04 Verifierad kund
    Bra bemött, insatt i objektet och tydlig information
    Vilket fantastiskt utfall det blev för dig, äntligen fick du tag i den bostad som du så länge önskat! Tror det kommer bli perfekt för dig och dottern :) Önskar dig stort lycka till med din egna försäljning så ses vi säkert snart igen. Sofia Lindau
    Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Sofia Lindau en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
    • Järna
    2023-03-02 Verifierad kund
    Professionellt bemötande, svar på många frågor och tog reda på svaret på de frågor hon inte hade svar på. Hade önskat kontakt hjälp med banken då banken strulade. Men annars toppen service
    Stort tack för fina ord, så glad att det blev just ni som köpte...ni kommer passa perfekt i området :) Tack för feedback gällande banken, uppfattade inte att du önskade hjälp då du redan var inne i processen med ditt egna företag, men ser efteråt att en enkel fråga kanske hjälpt dig.. tar till mig det till kommande affärer. Sofia Lindau
    2023-03-02 Verifierad kund
    Professionell, kunnig och med härlig positivitet hjälpte hon mig igenom hela processen till en lyckad försäljning av min lägenhet.
    Kan varmt rekommendera Sofia.
    TACK Charlotta, det här gjorde vi bra! Så kul att arbeta med dig. Önskar dig stort lycka till med nya bostaden, så ses vi snart igen! Sofia Lindau
  • Jojje L
    sålde sitt hus med hjälp av Sofia Lindau en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
    • Järna
    2023-03-02 Verifierad kund
    Sofia var lyhörd och stressade inte fram en försäljning bara för att avsluta affären snabbt. Trots en dyster marknad fick hon mig att hålla hoppet uppe och jag blev tillslut nöjd med slutresultatet.
    Tack Jojje! I denna lite tröga marknad så finns ingen anledning till stress så är super glad att ni som säljare litade på mitt omdöme och process. Bra jobbat, vi ses snart igen! Sofia Lindau
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Samuel Akdemir en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
    2023-03-01 Verifierad kund
    Superproffessionell och trevlig. Gör sitt jobb till 100. Snabb och flexibel, har alltid sina kunder i fokus.
    2023-03-01 Verifierad kund
    Mycket bra bemötande, professionell i sitt arbete och trevlig att ha med att göra. Väldigt tillmötesgående, duktig mäklare
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Henrik Backman en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
    • Glasberga
    2023-02-28 Verifierad kund
    Aaaaaaaaáaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    2023-02-28 Verifierad kund
    Smidig affären gick smärtfritt hjälpsam och förstående för minna behov.
  • skrev om Samuel Akdemir en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
    2023-02-27 Spontant omdöme
    Mycket bra bemötande, noggrann och trevlig.
    Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Cajsa Qvarfordt en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
    2023-02-27 Verifierad kund
    Cajsa får en att känna sig trygg och bekväm i en situation som alltid innebär lite ångest, bostadsaffär.

Denna gång var man på köparsidan av bordet och man kunde trots det bolla tankar och idéer med Cajsa och få bra hjälp.
  • skrev om Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
    2023-02-25 Spontant omdöme
    Samuel Akdemir är en mäklare i absolut världsklass!
    Väldigt nöjd under hela processen. Informativ, tillgänglig och tålmodig.
    Hos honom finner ni tryggheten vid köp eller försäljning av bostad. Rekommenderas starkt! :)
    2023-02-25 Verifierad kund
    Kanon Trevlig och duktig mäklare, vi är väldigt nöjda med hur hon hanterade våran försäljning av huset.
    2023-02-23 Verifierad kund
    Good cooperation and communication.
    • Brunnsäng
    2023-02-22 Verifierad kund
    Duktig mäklare , Har hög energi och är målinriktad.
    Rekommenderar starkt!👌
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Cajsa Qvarfordt en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
    2023-02-22 Verifierad kund
    Cajsa är mycket trevlig och professionell person, med stor informationsdiameter. Noggrannhet, riktighet och konkrethet. Leende, positiv energi och mycket trevlig kommunikation.
    2023-02-21 Verifierad kund
    Mina förväntningar var att jag va orolig om jag ens skulle få sålt min lägenhet i dessa oroliga tider, men efter mitt första möte med Daniella så ändrades min uppfattning och jag fick ett otroligt positivt och bra bemötande.

Daniella svarade på alla mina frågor och hade en tydlig plan över försäljning och hur vi skulle gå tillväga. Min försäljning gick snabbt och smidigt och jag är supernöjd med mitt pris.

Daniella är snabb på återkoppling och svarar på eventuella frågor på ett sätt så man förstår. Härligt positivt och väldigt proffsig. Hon gjorde det lilla extra som mäklare och hjälpte mig med saker som behövde fixas då jag sålde från annan ort. En otroligt proffsig och trevlig tjej som jag verkligen rekommenderar!
    Tusen tack Elin för de fina orden. Tack för förtroendet att förmedla din bostad, det var ett fint samarbete och ett sant nöje. Daniella Tillberg
    2023-02-14 Verifierad kund
    Fantastiskt bemötande och uppfyllda till fullo våra förväntningar.
    Tack för gott samarbete OCH ert fina tålamod under försäljningsprocessen Robban! Henrik Backman
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Ida Olheim en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
    2023-02-14 Verifierad kund
    Från första mötet med Ida Olheim tills idag, så har Ida skapat ett lugn i vår försäljning av huset. Eftersom vi inte gör denna typ av försäljning mer än kanske 1-3 gånger i livet, så kändes det tryggt med Idas lugn och erfarenhet. Vi satte igång med en husförsäljning i kanske det allra sämsta tiden, med räntehöjningar, inflation mm i bakgrunden, men efter ett systematiskt och metodiskt arbete från Idas sida, så blev det till slut en försäljning.
    Det har varit roligt att få hjälpa er att sälja huset, trots den oroliga marknaden så löste det sig bra tillslut. Det gäller att veta när man ska ha is i magen och inte =). Nu ska jag hjälpa er att hitta något nytt också. Ses snart igen! Ida Olheim
    • Brunnsäng
    2023-02-14 Verifierad kund
    Samuel Akdemir var proffsig och trygg genom hela processen. Rekommenderas starkt!
    2023-02-10 Verifierad kund
    Korrekt, lugn, saklig och tydlig. Behaglig till sättet utan att vara det minsta in smickrande.
    Cajsa inger förtroende; man känner hennes erfarenhet.

Cajsa svarade mycket prompt på både SMS och e-mejls. Både bittida och sent och under veckoslut.
    Jag hoppas att hennes ambition att vara i så hög grad tillgänglig inte treöttar henne för mycket!
    Tack Inga för fin reco.
    Jag tycker vi har haft ett bra samarbete under processen :-)
    Cajsa Qvarfordt
    2023-02-07 Verifierad kund
    Kunnig och pålitlig. Känner mig trygg, man blir uppdaterad med jämna mellanrum, så man vet vad som händer med försäljningen av bostaden.
    • Sundsvik
    2023-02-07 Verifierad kund
    Sofia är väldigt professionell. I denna lite tröga marknad så har hon ständigt nya idéer för att nå ut med objektet till så många som möjligt. Rekommenderar startat att både köpa och sälja av Sofia.
    Tack Magnus! Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig från början, men det tenderar bli bra ändå! Hoppas allt känns fint och att ni snart kan börja njuta av ert nya hem. Hälsa så gott! Sofia Lindau
    • Folkparken
    2023-02-05 Verifierad kund
    Vi blev bra bemötta.
    Skönt att det gick smidigt när vi ville ha lite mer än vad budet var och att vi fick igenom köpet av den lgh som vi villa ha.
    Förklarade rätt bra vad som skulle hända, läste inte igenom avtalet i detalj men det var ändå okej.
    • Sundsvik
    2023-02-05 Verifierad kund
    Vi blev bra bemötta.
    Dock tyckte jag att affären gick lite för snabbt. Jag tyckte man hade kunnat vänta några dagar. I och med att det skulle gå så snabbt hann vi , som köpare, inte göra en ordentlig kontroll av lägenheten.
    Vid kontraktsskrivning beskrev hon bra vad som som skulle hända och läste igenom kontraktet tillsammans med oss. Det var bra
    Tack Pia för din feedback. Tar till mig det till kommande försäljningar. Hoppas ni skall trivas gott i nya bostaden, den är sannerligen otrolig! Ett bättre köp måste jag säga! :) Hälsa så gott! Sofia Lindau
    2023-02-04 Verifierad kund
    Trevligt bemötande och bra information om hur försäljningen kommer att planeras och gå till.
    Snabb att återkoppla i ärendet om vad som pågår.
    Väldigt nöjd med hela försäljningen.
    Tack Kajsa.
    2023-02-04 Verifierad kund
    Duktig mäklare som sålde i dessa tuffa tider.