Sofia Lindau

Sofia Lindau

Sofia Lindau är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Södertälje

Sofia Lindau har varit registrerad mäklare sedan 2010-09. Sofia Lindau har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-12 och har fått 195 omdömen med ett betyg på 4.8. Sofia Lindau har haft 49 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-05 - 2025-04

195 omdömen om Sofia Lindau

Sedan starten hos Reco 2020
Josefin K
Sålde sitt hus med hjälp av Sofia Lindau en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Hölö

Sofia har varit engagerad och stöttat oss från start med sin kunskap. Hon har varit flexibel och funnits tillgänglig under hela processen. Vi kan varmt rekommendera henne!

Eira D
Köpte sitt hus med hjälp av Sofia Lindau en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Hölö

Toppen! Jag skulle rekommendera Sofia Lindau alla dagar i veckan!

Isabel K
Enhörna

Sofia är en professionell och mänsklig mäklare. Vi har blivit väldigt väl bemötta och hon har alltid haft tålamod med oss när vi varit okunniga. Hon har varit ett stort stöd när vi har velat och vi har vågat fråga om allt vi inte förstod. Vi hade förväntningar på att Sofia skulle vara en kunnig mäklare och hon har verkligen levt upp till dem. Sammanfattningsvis är vi otroligt nöjda och ska absolut föra det vidare till våra bekanta som planerar en försäljning.

Gunilla S
Enhörna

Kompetent, vänlig, lyssnar bra.

Carina K
Sålde sin stuga med hjälp av Sofia Lindau en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Mölnbo

Sofia har med erfarenhet, tydlighet och stor kompetens guidat oss fyra säljare genom en ganska tuff fastighetsmarknad i ovissa tider. Vi har alla känt oss trygga i att beslut och information alltid varit för vårt och köparens bästa. Att sälja ett hus när man är fyra ägare som tillsammans har många minnen och känslomässiga bindningar krävs en hel del av en mäklare - det har Sofia hanterat på ett professionellt och utmärkt sätt. Många gånger har vi haft önskemål eller förväntningar som hon kunnat belägga med fakta, eller...

Johanes G
Södertälje

Sofia har varit väldigt proffesionell, öppen, behjälplig och gav en stor trygghet genom alla steg i processen av husköpet. Sofia överträffade alla våra förväntningar vi hade inför husköpet.

Zina G
Södertälje

Sofia är väldigt duktig och kunnig som mäklare men hon ger även personliga åsikter som är till en stor hjälp för oss som köpare. Hon är som skräddarsydd för rollen och tycker att hon varit väldigt tillmötesgående och hjälpsam. Jag skulle definitivt rekommendera Sofia även för anda som går i tankarna att köpa eller sälja sitt hus. Hälsningar Zina

Håkan H
Köpte sin stuga med hjälp av Sofia Lindau en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Mölnbo

Jag har stort förtroende till Sofia, hon levererade även denna gång. Stort tack!

Roid Kemal S
Södertälje

Bra mäklare, väldigt hjälpsam och lotsar oss genom hela affären. Svarar på samtliga frågor vi hade!

Rebecka I
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sofia Lindau en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Järna

Blev bemött väldigt professionellt och fick ställa en massa frågor som aldrig ansåg som dumma utan hon förklarade tydligt utan några besvär. Väldigt tillgänglig! Oerhört uppskattad! Mitt första bostadsköp och blev verkligen väldigt bra bemött, otroligt tacksam! Skulle verkligen rekommendera henne!