Sofia Lindau

Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
4.7
Affärer senaste året

Sofia Lindau är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Södertälje

Sofia Lindau har varit registrerad mäklare sedan 2010-09. Sofia Lindau har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-06 och har fått 330 omdömen med ett betyg på 4.8. Sofia Lindau har haft 40 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

330 omdömen om Sofia Lindau

Sedan starten hos Reco 2015
Viveca R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sofia Lindau en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Järna

Mycket kunnig och tillmötesgående. Mycket smidig affär.

Begum Fahima A
Köpte en tomt med hjälp av Sofia Lindau en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Mölnbo

Bra bemötande, snyggt jobbat, man känner trygg.

Cattis A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sofia Lindau en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Järna

Otroligt seriös och kunnig mäklare. Svarar snabbt på både mail och sms. Hjälpsam samt bra och tydlig med all information. Rekommenderas starkt.

Gunnel Tyra Birgitta L
Sålde sitt hus med hjälp av Sofia Lindau en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Hölö

Sofia var vänlig, tillmötesgående, professionella, var hjälpsam med att svara på våra frågor och de funderingar vi hade. Man kändes sig trygg av att ha henne vid sin sida, även att hon hade stor erfarenhet i sitt arbete som mäklare.

Rickard V
Sålde sin stuga med hjälp av Sofia Lindau en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Södertälje

Jag valde Sofia Lindau som en av tre mäklare jag träffade eftersom hon var saklig och seriös. Under tiden från avtalet till en vecka före visningen hade Sofia semester och var av naturliga skäl inte alltid tillgänglig. Men hon hade ändå löpande kontakter med möjliga köpare och ordnade en extra visning två dagar före den ordinarie. Sofia Lindau hanterade budgivningen skickligt och vi fick ett pris som var något högre än förväntat. På fastigheten finns sommarvatten och sjövatten och kommunalt vatten och avlopp med LTA-tank...

Mats H
Mölnbo

Lugn, målinriktad, tydlig samt väldigt förtroendeingivande och sist men inte minst professionell.

Pumphuset Sverige A
Köpte sitt hus med hjälp av Sofia Lindau en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Mölnbo

Proffsigt bemötande ! Svarade direkt på dom frågor vi ställde ..

Markus S
Järna

Hon är lugn, pedagogisk och trygg. Fantastisk!

Asta I
Järna

Jag tyckte hon var jättebra👍

Örn B
Järna

Vi har haft kontakt med många mäklare och tyckt olika om dom flesta, men Sofia Limdau är toppen, rak på sak och ärlig. Toppen helt enkelt.

Omdömen från tidigare arbetsgivare

Timothy S
Mölnbo

Köpte en villa i Mölnbo, balsberga 2, mycket bra mäklare!

Eva Marie B
Sålde sitt hus med hjälp av Sofia Lindau en del av Fastighetsbyrån Södertälje
Östertälje

Sålt en 2-familjsvilla där jag bor i den ena delen. Sofia har varit alldeles utmärkt som mäklare och haft tålamod att vänta på oss innan vi gick från fotografering till försäljning. Hon har hållit oss informerade och nu såldes villan före visning och hela processen fungerade alldeles utmärkt. Mycket positiv upplevelse. Kommer definitivt att rekommendera henne som mäklare om jag någon gång får frågan.

Raeed W
Karlhov

Hon en fentastikt person o mäklare💐

Åsa G
Mölnbo

Jag har köpt ett fritidshus. Jag tycker Sofia är väldigt trevlig, personlig och kunnig. Det har varit lätt att få kontakt och svar på de frågor jag haft. Allt har skett mycket smidigt, jag har inte behövt ta reda på något, Sofia har talat om alla steg och hur det går till, det kändes tryggt. Alla papper har varit i väl ordning. Jag tycker Sofia är proffessionell.

Åsa B
Orrlöt

Sofia och Fastighwtsbyrån har rakt igenom varit otroligt professionella snabba och otroligt serviceminded mot mig som köpare. Mycket nöjd och kan varmt rekommendera såväl Sofia som Fasrighetsbyrån

Svar från Sofia Lindau

Hej Åsa ! Stort tack för dem fina orden, de värmer! :) Med vänliga hälsningar Sofia Lindau