Ida Olheim

Ida Olheim

Ida Olheim är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Södertälje

Ida Olheim har varit registrerad mäklare sedan 2011-10. Ida Olheim har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-04 och har fått 249 omdömen med ett betyg på 4.8. Ida Olheim har haft 31 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Det bästa med mitt jobb är all den positiva respons från köpare och säljare som ger mig otroligt mycket energi. Att vinna förtroendet hos en säljare är en otrolig kick och jag blir lika stolt varje gång!

Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Jag vill alltid bli bättre och jag vågar prova nya idéer. Detaljerna är viktiga för att få ett bra slutresultat, där spelar engagemanget en stor roll.

Vad gör du helst på fritiden?
Umgås med familj och vänner. Onsdagskvällarna i baskethallen är också heliga för mig, nästa år vinner vi div 2 igen

2025-07 - 2026-06

249 omdömen om Ida Olheim

Sedan starten hos Reco 2014
Ronny T
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ida Olheim en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Centrum

Ida överträffade mina förväntningar. Förtroendeingivande, ärlig, en välutvecklad säljstrategi och med en helhetsförståelse för hela processen. Inför försäljning hade jag egentligen redan tänkt ge uppdraget till en annan mäklare men telefonsamtalet med Ida fick mig på andra tankar. Kan varmt rekommendera Ida för dig som ska sälja. Och jag skulle samtidigt önska att Ida är mäklaren där jag köper nästa.

Per Ö
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ida Olheim en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Folkparken

Köpa eller sälja man blir nöjd med båda!

Matz Andreas Marcel L
Sålde sitt hus med hjälp av Ida Olheim en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Pershagen

Jättebra, Ida höll mig i handen genom processen kanske även bromsade mig när jag spånande iväg. Proffsigt behandlad och stor kunskap om marknaden.

Vera R
Köpte sitt hus med hjälp av Ida Olheim en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Rosenlund

Trevlig, tog sig tid att svara på frågor och var snabb med återkoppling under budgivningen. Skulle varmt rekommendera Ida som mäklare!

Per Ö
Rosenlund

Andra gången vi säljer med Ida och hon skötte det hela proffsigt och prismässigt över förväntan.

Thomas W
Rosenlund

Mycket trevlig och upplever henne som noggrann och kunnig

Sofia R
Pershagen

Helt fanatiskt. Fanns med hela resan.

Annika S
Pershagen

Trevlig, kändes tryggt att det var hon som skulle sälja vårat hus. Snabb försäljning

Pentti N
Sålde sin stuga med hjälp av Ida Olheim en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Eklundsnäs

Jag tycker hon var väldigt effektiv ock påläst.Man fick ett bra bemötande.

Anna G
Köpte sin stuga med hjälp av Ida Olheim en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Eklundsnäs

Kunnig och väldigt trevlig! Snabba svar och bra bemötande.