Christoffer Lundgren

Christoffer Lundgren

Christoffer Lundgren är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Södertälje

Christoffer Lundgren har varit registrerad mäklare sedan 2023-12. Christoffer Lundgren har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-05 och har fått 48 omdömen med ett betyg på 4.9. Christoffer Lundgren har haft 30 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

48 omdömen om Christoffer Lundgren

Sedan starten hos Reco 2024
Johan
Köpte sin lägenhet med hjälp av Christoffer Lundgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Lina Hage

Mycket duktig och professionell 👍

Angelica J
Lina Hage

Vi är väldigt nöja med Christoffer

Maria P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Christoffer Lundgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Järna

Bra bemött. Kan sitt jobb. Fick lägenheten såld innan den kom ut till salu.

Mikael Jan-Olof N
Sålde sitt hus med hjälp av Christoffer Lundgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Enhörna

Trevlig och väldigt professionell, från första mötet till försäljning.

Sofia Å
Södra

Christoffer är otroligt professionell, trygg och lugn. Han skapar förtroende genom att vara sig själv och han har på ett oerhört kunnigt sätt väglett oss genom hela processen från annons, marknadsföring, visning och slutligen kontraktsskrivning. Alla de råd han har gett oss längs med vägen har fallit väl ut. Även om Christoffer har många kunder har vi upplevt honom som väldigt närvarande då han alltid varit tillgänglig och följt upp på ett bra sätt. Han har en förmåga att hantera både köpare och säljare i processen på ett...

Edwin F
Södertälje

Christofer var väldigt kunnig och proffsig i sitt agerande. Allt med försäljningen gick smidigt och han återkopplade snabbt och tydligt kring processen.

Dennis B
Södra

Lugn, kunnig och inlyssnande. - processen kändes trygg

Peter B
Bergvik

Duktig mäklare och snabb i vändningarna, blir bra affär i slutändan, har nyttjat Christoffer i flera försäljningar med stor framgång

Kaj A
Bergvik

Christoffer är mycket trevlig och förklarade allt på ett bra sätt.

Anton S
Hölö

Fantastiskt kunnig, driven och välmenande mäklare som verkligen jobbar för att du ska få en så bra upplevelse av försäljningen som möjligt. Jag tror faktiskt inte ens att jag kan ge någon konstruktiv kritik om jag ska vara ärlig. Toppbetyg ifrån oss!