Henrik Backman
Henrik Backman är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
.Henrik Backman har varit registrerad mäklare sedan 2007-03. Henrik Backman har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-05 och har fått 167 omdömen med ett betyg på 4.9. Henrik Backman har haft 55 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
167 omdömen om Henrik Backman
Sedan starten hos Reco 2017
sålde sin lägenhet med hjälp av Henrik Backman en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Henrik är väldigt professionell och det går alltid att lita på honom till 100%.
köpte sin lägenhet med hjälp av Henrik Backman en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Trevlig, artig person - Henrik Backman.
Bra redovisning av lägenhet, bostadsrättsföreningen mm
Lägenheten i fint skick.
Lägenheten vad jag sökte. Nära till affär, läkare, tandvård, tåg, buss osv med p-plats -
Aaaaaaaaáaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Fantastiskt bemötande och uppfyllda till fullo våra förväntningar.
sålde sitt hus med hjälp av Henrik Backman en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Proffesionellt och tryggt bollplank både kring försäljning och mitt eget köp. Mer än nöjd.
Trevlig bemötande.
Snabb återkoppling på frågor. -
Andreas som hjälpte till uppfyllde alla kriterier man vill ha
Bra bemöt
Sakkunnig
Tållamodig.
Hjälpsam.
Kan starkt rekommendera andreas -
Henrik var ödmjuk, tillmötesgående och lugn. Svarade snabbt och tydligt på mina frågor. Det bästa var när vi kunde mötas hos säljarna och skriva på avtalet.
Saklig information
Tydlig
Uppdatera konstant om hur det ligger till -
Hej!
Jag ger Henrik bästa betyg
och tackar för gott samarbete.
Vänligen
Yvonne Helgstrand