Svensk Fastighetsförmedling Nyköping

Svensk Fastighetsförmedling Nyköping

Köpa eller sälja bostad i Nyköping? Vi är mäklarna med koll på läget!

Oavsett om det gäller villa eller lägenhet, köp eller försäljning, har vi god lokalkännedom om bostadsmarknaden i Nyköping och Oxelösund. Vi vet vad köparna vill ha och kan hjälpa dig som ska sälja med allt från värdering via visning till affär. För dig som ska köpa anpassar vi vår tjänst helt efter dina behov och önskemål och vi har som sagt bra koll på vilka objekt som är, eller kan komma att bli, till salu i vårt område.

När det gäller Nyköping flyter Nyköpingsån genom staden och närheten till Östersjön är påtaglig. Med två kyrkor som stammar från 1200-talet, närhet till naturen och utmärkta kommunikationer i form av tåg och flyg är Nyköping ett självklart val för många som vill bo i en lagom stor stad med historisk prägel, men samtidigt kräver modern bekvämlighet och kanske jobbar i Stockholm eller utlandet.

Välkommen in till oss för att diskutera din nästa bostadsaffär i Nyköping!

Utmärkelser

1819 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Nyköping

Sedan starten hos Reco 2017
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Mohammed Mouaid en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
    2023-03-31 Verifierad kund
    En fantastik och professionell mäklare! Rak, tydlig och ärlig i sitt omdöme och kommunikation. Snabb med information och alltid tillgänglig för att ta emot frågor.
    Mycket fin och professionell bemötande. Kan högst rekommendera Mohammed som mäklare!
    2023-03-30 Verifierad kund
    Väldigt proffsig och super trevlig kille.
    Han gjorde hela processen till en upplevelse 😁
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Mohammed Mouaid en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
    2023-03-30 Verifierad kund
    Nöjd med hjälpen från Mohammed, han skapade möjligheter och lösningar i en skakig marknad.
    • Väster
    Mycket bra bemötande
    Mäklare i världsklass
    Inga oklara saker , rak och tydlig .
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Mohammed Mouaid en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
    2023-03-29 Verifierad kund
    Trevligt lugnt bemötande. Hjälpsam och förklarar bra hur man ska gå till väga i de olika stegen med bank och så vidare. Inga frågor känns dumma,.
    2023-03-29 Verifierad kund
    Riktigt bra! Lugn och tydlig. Kan rekommendera till andra.
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Johanna Boman en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
    2023-03-28 Verifierad kund
    Johanna är en bra mäklare som håller vad hon lovar. Hon återkopplar snabbt och bra. Jag kan rekommendera henne varmt.
    Tack Camilla för din fina Reco. Det har varit ett nöje att få hjälpa er sälja er fina lägenhet och jag är glad att höra att du är nöjd med mitt bemötande. Johanna Boman
    2023-03-28 Verifierad kund
    Johanna är tillförlitlig och håller vad hon lovar. Hon punktlig och ger bra och snabb återkoppling.
    Stort tack Lennart för din fina reco.

• Fågelbo
    2023-03-23 Verifierad kund
    Trevlig, välbemötande, Johanna jobbar bra och hon är alltid glad och positiv
    Stort tack för din reco och att jag fick förtroendet att sälja din lägenhet.

Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Johanna Boman en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
    • Fågelbo
    2023-03-23 Verifierad kund
    Otroligt bra o snabb kontakt! Allt gick smidigt
    Tack för din reco Edvin!

2023-03-21 Verifierad kund
    Snabb återkoppling, handlingskraftighet i processen och ett mycket ödmjukt bemötande fick vi av Mohammed. Helt suverän mäklare.
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Johan Isoz en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
    • Oxelösund
    2023-03-20 Verifierad kund
    Bästa bemötande och kunskap infriade helt våra högt ställda förväntningar
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Tobias Karlsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
    2023-03-20 Verifierad kund
    Trevlig, korrekt, snabb och proffsig
    • Rosenkälla
    2023-03-18 Verifierad kund
    Som första gången jag varit i kontakt med en mäklare vid ett bostadsköp så är jag mycket nöjd. Fått svar på alla frågor och bemötandet var supertrevligt
    Stort tack Lucas för din reco.

Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Tobias Karlsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
    2023-03-15 Verifierad kund
    Levererar bra resultat trots rådande marknadsläge.
    2023-03-15 Verifierad kund
    Mycket bra bemötande och lyssnade på vad jag ville köpa. Hade höga förväntningar som infriades. Han gjorde det bästa för både köpare och även säljare.
    Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Johanna Boman en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
    2023-03-14 Verifierad kund
    Vi är väldigt nöjda med mäklarens arbete och proffsiga bemötande.
    Tack Magnus för er reco. Nu ser vi fram emot tillträdet så att ni kan flytta in i ert nya fina hus!

Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Johanna Boman en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
    2023-03-13 Verifierad kund
    Trevligt och professionellt bemötande, glad och energisk.

Vi var skeptiska till om huset gick att sälja just i denna tid som råder nu.
    Men Johanna var positiv och ville gärna hjälpa oss.
    Hon sålde huset fort , hon höll kontakt hela tiden under budgivningen och stämde av med oss,
    Vi är så tacksamma att hon hjälpt oss. Hon är duktig och pålitlig.
    Stort tack för er fina reco! Jag är glad att ni lät mig sälja ert fina hus och att ni känner er nöjda med mitt arbete.

Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Renata Choukeir en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
    • Centrum
    2023-03-13 Verifierad kund
    Renata hjälpte mig att köpa min första bostadsrätt.
    Ett fantastisk bemötande för mig som hade många frågor och stor osäkerhet inför köp.
    Fick värdefulla tips och råd som jag bär med mig även efter köp. Tack vare hennes professionalism och engagemang så kunde jag hitta en jättefin bostad som betyder mycket mer än tak över huvudet.
    Tack Renata!
    Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Tobias Karlsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
    2023-03-11 Verifierad kund
    I en oviss bostadsmarknad kan Tobias ändå förmedla hopp och trygghet.
    En närvarande mäklare som gör sitt yttersta gör sina kunder.
    • Harg
    2023-03-11 Verifierad kund
    Bästa mäklaren i Sverige trevligt bemötande och kunnig
    • Harg
    2023-03-11 Verifierad kund
    Vi både köpte och sålde bostad med Mohammed som mäklare och han överträffade alla våra förväntningar – vi är jättenöjda med hans insats! Mohammed var tydlig och ärlig genom båda processerna och skötte affärerna professionellt men ändå personligt. Om vi ska sälja något igen i framtiden vet vi vart vi ska vända oss. Tack Mohammed! 🙌🏻
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Tobias Karlsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
    2023-03-09 Verifierad kund
    Jag blev väldigt bra bemött av mäklaren Tobias. Då det var lite lågt på marknaden vid försäljningen så blev det lite avvaktande. Men totalt sett så gick det bra att sälja han hade lite små tricks för att få till en försäljning
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Renata Choukeir en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
    • Östra Bergen
    2023-03-08 Verifierad kund
    Personligt bemötande. Höga förväntningar som infriades. Sammanfattningsvis rekommenderar jag varmt denna mäklare.
    • Stenkulla
    2023-03-04 Verifierad kund
    Mohamed är en hjälpsam person som hjälper alla och att ha att göra med honom är mycket bekvämt och han har stor erfarenhet av att köpa och sälja fastigheter
  • Srivathsa M
    • Stenkulla
    2023-03-04 Verifierad kund
    He has been a wonderful realtor and gave us a lot of useful tips. He is very friendly, professionally sound, and punctual with time and deliverables. We felt we were in safe hands and a trustworthy person to help us find our dream home.
    2023-03-01 Verifierad kund
    Bemötande var mycket bra. Tillgänglig och höll mig underrättad under tiden.
    Priset blev lägre än tänkt, men eftersom jag hade bråttom att sälja så godtog jag budet. Jag upplevde att
    Tobias gjorde sitt bästa att jag skulle få så bra pris som möjligt.
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Maria Kåbring en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
    • Öster
    2023-02-28 Verifierad kund
    Superhjälpsam. Mitt första bostadsköp och jag har haft mycket frågor och funderingar men hon har stöttat och guidat igenom hela bostadsköpsprocessen!
    Hej och tack för din fina rekommendation. Det är alltid roligt att kunna hjälpa till. Vi ses vid tillträdet!

Gilla
  • sålde sin stuga med hjälp av Renata Choukeir en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
    2023-02-27 Verifierad kund
    Jag har stort förtroende för Renata, som person och för hennes kompetens som mäklare. Hon har överträffat mina förväntningar i detta, som jag tror, svåra uppdrag. Hon visar en kunskap, erfarenhet och kompetens som gör att jag som kund känner mig väl bemött. Hon har informerat mig, hållit mig uppdaterad hela vägen, sett till att hon vet exakt vad jag vill (även om det varit svårt i detta fall, då jag tillsammans med min bror säljer en fastighet i vår pappas dödsbo). Då jag har saknat efterfrågad information om nämnda fastighet har Renata hittat den informationen, vilket är mer än vad jag kunnat begära eller förvänta mig. Hon har också fått mitt förtroende genom på det sätt hon arbetar och genom de tankar hon förmedlar gällande sitt uppdrag som mäklare, att det är viktigt med seriösa köpare, som hittas genom ert begrepp aktiv matchning. Renata visar oerhörd respekt för mig som person och kund, för uppdraget och för objektet som ska säljas. Hon har varit tillgänglig alla tider, när som helst, har hon varit lätt att nå på telefon. Jag är glad att jag valde Renata som mäklare till den här försäljningen. Jag har tidigare anlitat henne en gång, gällande en försäljning av en liten lägenhet. Utifrån det mötet kände jag att det är hennes personliga och professionella egenskaper jag behöver denna gång också.
    Gilla
  • köpte sin stuga med hjälp av Renata Choukeir en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
    2023-02-27 Verifierad kund
    Väldigt trevligt bemötande, proffsig och mån om både säljare och köpare!
    2023-02-27 Verifierad kund
    Smidig, snabb och problemfri affär. Det är väl så man vill ha det?
    2023-02-26 Verifierad kund
    Vi har fått ett mycket professionellt, ärligt, lyhört och vänligt bemötande från första till sista kontakt. Under hela tiden har vi fått uppdateringar och också avstämningar kring våra önskemål, funderingar och frågor
    Varma rekommendationer!
    /Sara
    Tack Sara för er fina Reco. Det har varit ett nöje att få hjälpa er sälja lägenheten och är glad att höra att ni är nöjda med mitt bemötande.

Hälsningar,
    2023-02-25 Verifierad kund
    Det var mycket bra upplevelse hos Mohammed som är en jätte duktig, trevlig och proffessoinell mäklare.
    Han kan hitta löningar enkelt och snabbt och svara på alla frågor så man kan känna sig trygg och säker.
    Vi kunde sälja vårt hus och köpa ett nytt med Mohammed på smidigt sätt.
    Vi skulle rekommendera honom till våra vänner.
    2023-02-24 Verifierad kund
    Bemötande var jätte bra och vi hade förväntat att köpa hus snabb/ innan visning och vi fick köpa lägenhet med hjälp av den fantastiska mäklare. Mäklare var väldigt profuktionell och det var lätt att fråga och vi har fått svar på de frågor som vi undrade. Hon uppdaterad information om huset till exempel att om någon annan var på visning osv. Vi är väldigt trygga att köpa lägenheten med hjälp av sådan mäklare ⭐
    Stort tack för din fina Reco. Det har varit ett nöje att få hjälpa er hitta ert nya drömboende.

2023-02-24 Verifierad kund
    Väldig trevlig och professionell bemötande.
    Mycket positiv upplevelse av mäklaren
    Stort tack för din fina Reco.

2023-02-22 Verifierad kund
    Mohammed har skött hela försäljningsprocessen på ett väldigt proffsigt sätt. Mohammed är så lösningsorienterad och alla parter har verkligen gått nöjda ur denna affär.
    Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Maria Kåbring en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
    • Sjösa
    2023-02-21 Verifierad kund
    Som oerfaren fastighetsköpare lotsade hon fram mig på ett mycket bra sätt (hur det går till, hur man gör med banken o s v) Gav intyck av att vara erfaren.
    Hej Peter!

Tack för din fina rekommendation. Det är alltid lika roligt att kunna hjälpa mina kunder på bästa sätt. Ha det fint och så ses vi på tillträdet.

Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Maria Kåbring en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
    2023-02-21 Verifierad kund
    Lyckades till slut sälja objektet trots svåra tider.
    Hej Patrik!

Ja, det tog en stund att hitta rätt köpare men jag/vi lyckades till slut. Ha en fin dag och så ses vi och hörs framöver.

Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Mohammed Mouaid en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
    2023-02-17 Verifierad kund
    Mohamed är snäll duktig och tydlig
    Han lämnade inte små detaljer som han bratade eller förklarade till oss,
    Han är hjälpsam.
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Maria Kåbring en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
    2023-02-17 Verifierad kund
    Maria var väldigt trevlig hon berättade vad hon hade tänkt att göra och hon gjorde det väldigt bra. Jag själv var inte med men tycker att hon skött det bra. Mvh Eva Britt Sten
    2023-02-17 Verifierad kund
    Bra bemötande och väldigt lugn och saklig i sitt sätt att agera samt att mina förväntningar uppfylldes.
    Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Renata Choukeir en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
    • Bränn-Ekeby
    2023-02-15 Verifierad kund
    Bra bemötande under hela resan.
    2023-02-14 Verifierad kund
    Ett mycket trevligt och professionellt bemötande. Mäklaren levde upp till våra förväntningar genom hela processen och vi är mycket nöjda med hennes arbete.
    2023-02-10 Verifierad kund
    Supernöjda med försäljningen och med scoutningen av våra köpare!
    • Nyköping
    2023-02-10 Verifierad kund
    Min första kontakt med Mohammed kännetecknades av; ett kor- rekt och trevligt bemötande, en snabb och saklig genomgång av
    av försäljnings objektet.
    Min förväntan på Mohammed; att snabbt och korrekt samman-ställa relevant Info om bostaden Gruvvägen 8 med fokusering på områdets närhet till centrum, byggnadens tekniska- och arkitekt- oniska utformning, framhålla om- och tillbyggnadens funktions-samband.
    Mohammed sammanställde i den varudeklarerade villan med en säljande presentation av planlösningar, teknisk beskrivning och övrig.
    Försäljnings Infon inriktas mot en snabb handläggning av försälj-ningen med fokusering mot prisnivån 5,9 - 6,2 miljoner kronor.
    Mohammed utformade marknadsföringen mot den snabbt vik-ande efterfrågan på bostäder. Den snabbt försvagade bostads-marknaden var ett resultat av Corona-Pandemins och den till följd därav hastigt vikande världsmarknads läget med kraftigt höjda bostadsräntor - världsmarknadens
    • Nyköping
    2023-02-09 Verifierad kund
    mycket kompetent och proffsig
    Gilla
  • sålde sin stuga med hjälp av Johan Isoz en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
    2023-02-06 Verifierad kund
    Johan har med kompetens framgångsrikt genomfört försäljningen av vårt fritidshus. Jag kan varmt rekommendera honom.
    2023-02-06 Verifierad kund
    Väldigt smidig och proffesionell affär
    2023-02-01 Verifierad kund
    Väldigt snabb på att höra av sig när jag anmälde mitt intresse för lägenheten. Under hela processen från visning till kontraktskrivning visade mäklaren stort engagemang. Hon var snabb på att svara, lätt att få kontakt med både helg och veckodagar från morgon till kväll.
    2023-02-01 Verifierad kund
    Trevligt bemötande. Väldigt professionell under hela försäljningen av bostaden. Inga klagomål eller negativa synpunkter av att ha Maria som mäklare.