Svensk Fastighetsförmedling Nyköping

Svensk Fastighetsförmedling Nyköping

• BadgeElevenYears
2 852

Köpa eller sälja bostad i Nyköping eller Oxelösund? Vi är mäklarna med koll på läget! Oavsett om det gäller villa eller lägenhet, köp eller försäljning, har vi god lokalkännedom om bostadsmarknaden i Nyköping och Oxelösund. Vi vet vad köparna vill ha och kan hjälpa dig som ska sälja med allt från värdering via visning till...

2852 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Nyköping

Sedan starten hos Reco 2017

Per B
Köpte sitt hus med hjälp av Kristin Mordal Spaarf en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Nävekvarn

Lyhörd och vill både säljaren och köparens bästa

Zuzana V
Köpte sitt hus med hjälp av Mohammed Mouaid en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Bergshammar

Att köpa ett hus är en stor sak. Vi är väldigt glada att vi köpte vårt hus med Mohammed. Han är en mycket bra mäklare. Vi kände aldrig att vi måste köpa huset. Vi kunde titta i lugn och ro och känna hur huset kändes. Det var alltid en bra känsla på hans visningar. Mohammed är alltid glad, snäll och hjälpsam. Det gör besöket ännu trevligare. Tack så mycket för all hjälp och bra service!

Filip V
Bergshammar

Det var jättebra, allting klart och verkligen skönt att höpa hus med honom.

Ann-Sofi P
Bryngelstorp

Professionell och härligt trevligt första intryck. Ärlig och öppen i sin dialog och väldigt personlig vilket är viktigt för mig i kontakt med mäklare.

Jeanette J
Sålde sitt hus med hjälp av Mohammed Mouaid en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Sjösa

Jag är nöjd med Mouaid, allt har fungerat i stort sett som förväntat. Han har varit tillgänglig och vi har haft en bra kommunikation.

Gustav P
Bryngelstorp

Ett trevligt och professionellt bemötande

Sandra G
Oxelösund

Glad och positiv mäklare som är smidig och vill att både köpare och säljare ska bli nöjda med affären.

Linus L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Mohammed Mouaid en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Svalsta

Mohammed är fantastisk mäklare. Han svarar nästan alltid snabbt på frågor och han inte kan svara snabbt på en fråga så tar han reda på svaret. Vår affär med Mohammed som mäklare gick snabbt och smidigt eftersom, Mohammed fixade att vi fick gå på visning och fast att det inte skulle vara några visningar. Han gjorde så att vi fick ett trevligt bemötande och att vi blev förälskade i huset. Det finns inte så mycket att klaga på som Mohammed som säljare. Utan att alltid gick smidigt, snabbt men ändå professionellt med hus köptet.

Jens E
Oxelösund

Mohammed var profesionell, engagerad och mycket hjälpsam genom hela försäljningprocessen. Han var alltid tillgänglig för frågor, höll mig väl informerad och gjorde hela processen smidig och trygg. Jag uppskattar hans goda bemötande och kan varmt rekommendera honom som mäklare.

David F
Arnö

Mycket trevlig och kunnig mäklare som hjälpt oss på ett föredömligt sätt!

Emma J
Bergshammar

Jag är mycket nöjd med Mohammed på Svensk Fastighetsförmedling i Nyköping. Han ser verkligen till både köparens och säljarens bästa, vilket gör att båda parter känner sig trygga och nöjda genom hela processen. Mohammed är genuint omtänksam, engagerad och har en tydlig vilja att allt ska bli så bra som möjligt. Han hjälpte mig bland annat att få direktkontakt med banken och gav ärliga och värdefulla råd kring vilket boende som passade just mina behov som köpare. Jag uppskattade särskilt hans öppenhet, tillgänglighet och...

Joline A
Bergshammar

Toppen! Framförallt kommunikationen gjorde att hela affären kändes smidig och trygg. Kan varmt rekommendera!

Hivi A
Arnö

Vi frågade Mohammed om han kunde sälja vårt villa. Så han kom och titta på huset och så visade han huset till sina kunder sedan sålde han villan bara på en vecka. Mohammed är riktig duktig och professionell inom sitt yrke! Vi är super nöjda med hela processen.

Hajar Jalal Abdulkareem A
Arnö

Mohammed Mouaid sålde vårt hus på bara en vecka och det priset vi ville ha och väldig snabbt, riktigt duktig och professionell och kunnig mäklare! Vi är jätte nöjda med hans jobb och rekommenderar stark.

Erik A
Bergshammar

Snabb i återkoppling, lyhörd och flexibel.

Imad H
Arnö

En mycket erfaren och kunnig person inom fastighetsbranschen.

Klara Erlin B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Mohammed Mouaid en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Öster

Vi kan varmt rekommendera Mohammed som mäklare! Han har varit otroligt ärlig, hjälpsam och lätt att ha att göra med från början till slut. Vi kände oss trygga genom hela processen och uppskattade det fina bemötandet och den tydliga kommunikationen. Dessutom blev lägenheten såld snabbt, vilket vi är väldigt glada för. Tack för ett fantastiskt jobb!

Nasrin P
Arnö

Han hade jättebra bemötande ,tydligt förklaring.

Christer V
Oxelösund

Min oro för möjligheterna att sälja ett stort hus på en liten ort undanröjde Mohammed snabbt.Genom ett effektivt arbete kunde ett flertal intressenter presenteras och Mohammeds sakliga, öppna och vägvinnande sätt skapade genast ett sådant förtroende att en försäljning blev klar inom två veckor. Jag är mycket nöjd och kan på det varmaste rekommendera Mohammed. Christer

Petter V
Bergshammar

Vår husförsäljning har varit långdragen och stundtals frustrerande, men genom hela processen har vi känt ett hundraprocentigt förtroende för Mohammed. När vi har tvivlat har han funnits där som ett tryggt stöd, och när vi har haft frågor eller funderingar har han guidat oss på ett lugnt och professionellt sätt. Det märks tydligt att han har stor erfarenhet och gedigen kunskap, både om marknaden och om själva försäljningsprocessen. Framför allt har vi hela tiden känt att han satt våra intressen i första rummet och verkligen...

Molly Å
Femöre

Vi kan varmt rekommendera Mohammed som mäklare. Genom hela vår försäljning har han varit mycket professionell, kompetent och engagerad. Han är ödmjuk, lyhörd och tog sig alltid tid att lyssna på våra frågor och funderingar. Vi har uppskattat att han varit lätt att få tag på, snabb på att återkoppla och tydlig i sin kommunikation. Mohammed har skapat trygghet genom hela processen och vi har känt oss väl omhändertagna från start till mål. Tack för ett fantastiskt arbete!

Johanna P
Bergshammar

Professionell och lyhörd. Snabb i kommunikation och problemlösning. Vi rekommenderar absolut Mohammed som mäklare

Badr Aldin Ali Sudqi D
Arnö

Jättenöjd med Mohammed. På en vecka hann Muhammed hjälpa mig sälja min bostad och köpa en ny. Guldstjärna till honom.

Badr Aldin Ali Sudqi D
Svalsta

Jättenöjd med Mohammed och försäljningen gick smidigt.

Charlie B
Arnö

Mohammed är en jättetrevlig och en duktig mäklare.

Cecilia K
Bergshammar

Alltid trevligt bemötande från Mohammed :) vi fick många bra tips och vägledning under vårt köp av hus, uppskattades mycket av oss som förstagångsköpare!

Emil H
Bergshammar

Fantastisk, allt har gått väldigt smidigt och bra information och kommunikation genom hela försäljningen

Ali A
Bergshammar

Köpet av vårt nya hem var en stor och viktig händelse för oss, och vi är väldigt tacksamma för det stöd vi fick av mäklaren genom hela processen. Från första kontakten blev vi bemötta med värme, engagemang och genuint intresse, vilket skapade en trygg känsla direkt. Vi hade höga förväntningar på att få en kunnig och tillgänglig mäklare som kunde guida oss genom bostadsköpet, och vi kunde inte ha önskat oss en bättre upplevelse. Mäklaren var alltid hjälpsam, lyhörd och tog sig tid att svara på våra frågor, vilket gjorde...

Philip B
Arnö

Finns inget negativt att säga då han varit med oss från start till mål på ett väldigt proffsigt sätt. Han har funnits tillgänglig dygnets alla timmar och visat på stort engagemang under resan. Rekommenderas verkligen!

Åsa E
Arnö

Mohammed är en mäklare som ser kunden. Otroligt fin person. Man kan vara den man är när man pratar affärer med Mohammed. Svarar alltid snabbt på frågor. Han finns även för mig som kund fast affären är klar. All lycka till dig bästa mäklare Mohammed. Vi pratar gott om dig. 🌸🌸

Lars B
Brandholmen

Allt var proffesionellt och smidigt. Mohammed var engagerad.

Susanne B
Brandholmen

Engagerad och hjälpsam, tog reda på saker vi frågade om

Pirjo K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Kristin Mordal Spaarf en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Brandholmen

Trevlig och kunnig person. Alltid nåbar om vi hade frågor.

Svar från Kristin Mordal Spaarf

Tusen tack för fina ord, så glad att jag fick hjälpa till!

Thomas E
Arnö

Mohammed lägger ner hela sin själ i mig som kund och är alltid nåbar och öppen för förslag, idéer och lösningar! Vi har stort förtroende för Mohammed

Jesper L
Brandholmen

En trygg och trevlig mäklare där man kan känna sig trygg genom hela affären.

Maria B
Arnö

Vi fick hjälp av Mohammed att hitta vårt drömhus, affären gick otroligt smidigt. Han är en trygg mäklare som bryr sig lika mycket om säljare som köpare.

Jari K
Brandholmen

Kristin har trevlig bemötande. Informativ och kunning om objekten i fråga. Bra lokalkännedom. Mvh Jari

Svar från Kristin Mordal Spaarf

Så roligt att jag fick hjälpa er hitta ert drömboende i Nyköping!

Jan B
Köpte sitt hus med hjälp av Johanna Boman en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Stigtomta

Korrekte, duktig och snabb. Trovärdig

Svar från Johanna Boman

Stort tack för din reco. Vi ses på tillträdet! Johanna

Niclas A
Bergshammar

Mohammed har genom hela processen varit tillgänglig, engagerad och tydlig med sina tankar kring strategi och försäljning. Samtidigt har han varit lyhörd för våra synpunkter och tagit våra inspel på allvar, vilket vi har uppskattat. Det finns dock några områden där vi hade önskat ett bättre stöd. Bland annat nämnde vi vissa detaljer om huset som inte kom med i prospektet, trots att vi upplevde dem som relevanta för att ge en så komplett bild som möjligt av bostaden. Vi var även något besvikna över urvalet av bilder som...

Curt O
Sålde sitt hus med hjälp av Maria Kåbring en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Tystberga

Jag tycker att våran mäklare har gjort ett fantastiskt bra arbete

Ewa W
Tystberga

Kunnig, erfaren, hjälpsam, effektiv. Har från vårt första möte känt mig väl omhändertagen. Maria har givit oss råd hållt oss uppdaterad och målmedvetet arbetat för att vi ska få en så bra affär som möjligt. Kunde inte önska mig en bättre mäklare.

Lasse W
Lappetorp

Det mesta gick mycket bra. Om det inte vore för en för oss väldigt viktig felinformation så skulle betyget blivit exceptionellt.

Hussein H
Oppeby

Mohamed var en mycket skicklig och professionell mäklare. Han var engagerad, lyhörd och höll mig väl informerad genom hela processen. Hans kunskap om marknaden, goda kommunikation och starka förhandlingsförmåga gjorde att affären genomfördes smidigt och tryggt. Jag uppskattade särskilt hans tillgänglighet, ärlighet och engagemang. Jag kan varmt rekommendera Mohamed till alla som söker en kompetent och pålitlig mäklare.

Diana V
Bergshammar

Det finns ingen mäklare som Mohammed M på Svensk Fastighetsförmedling. Från första dagen har han visat ett engagemang, en professionalism och en ärlighet som är svår att hitta idag. Mohammed har varit otroligt tillmötesgående, lyhörd för våra behov och önskemål samt lojal genom hela processen. Vi har sällan känt så stort förtroende för en person som vi har gjort för honom. Han har alltid varit rak och tydlig i sin kommunikation, vilket har skapat en trygghet som varit ovärderlig för oss. Oavsett vilka frågor eller funderingar...

Svar från Mohammed Mouaid

Stort tack för dina fantastiskt fina ord. Jag blir både glad och rörd av att läsa det du har skrivit. Tack för ert förtroende, ert tålamod och det fina samarbetet genom hela processen. Det har varit ett nöje att få hjälpa er, och jag är så glad att ni känt er trygga längs vägen. Jag önskar er all lycka framöver!

Anna K
Oppeby

Lätt att få förtroende för Mohamed Upplevde inte honom som girig eller att vilja öka priset

Erik A
Arnö

Trevlig och professionell. Sålda innan bostaden hamnade på marknaden.

Johanna P
Arnö

Lugn och säker i sin mäklarroll. Hjälpte till att ge ärliga tips och stadig vägledning. Vi lyckades sälja innan vår bostad ens kom ut på marknaden och det har vi Mohammed att tacka för! Vi är nöjda

Marie A
Arnö

Jag upplevde Mohammed som trevlig, snäll och duktig på sitt jobb. Jag fick snabbt förtroende för honom och kände att han ville det bästa för både köpare och säljare.

Patric P
Oxelösund

Supertrevlig och proffsigt men ändå personlig och lätt att samtala med. Förklarade på ett bra och tryggt sätt igenom hela processen i och med vårt första husköp.

Janet B
Köpte sin stuga med hjälp av Mohammed Mouaid en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Gamla Oxelösund

Mycket nöjd! Kan varmt rekommendera honom!