Det har fungerat bra och vi upplevt ett trevlig bemötande och stort engagemang.
Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Köpa eller sälja bostad i Nyköping eller Oxelösund? Vi är mäklarna med koll på läget! Oavsett om det gäller villa eller lägenhet, köp eller försäljning, har vi god lokalkännedom om bostadsmarknaden i Nyköping och Oxelösund. Vi vet vad köparna vill ha och kan hjälpa dig som ska sälja med allt från värdering via visning till...
2902 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Sedan starten hos Reco 2017
Enkelt och professionellt med ett fint bemötande hela vägen!
När jag kontaktade Mohammed för försäljning av våran bostad så kom han väl förberedd med både dokument, upplägg, förslag och ett väldigt professionellt bemötande. Det var första gången jag varit med om en försäljning av en bostad, men då han var så förberedd kändes det både tryggt och säkert. Mohammed svarade på alla frågor och upplevs som en väldigt lättsam person. Han lyssnade in och har hjälpt oss med mycket som man annars inte tänkt på. Det bästa är att han är skojfrisk och känner in personkemin väldigt väl. Detta är en mäklare med guldkant!
Mohammed har varit en pärla från början till slut. Proffsig, lättsam och glad.
Väldigt nöjda från början till slut. Trevlig och professionellt bemötande, snabb återkoppling och en smidig affär. Vi kan varmt rekommendera!
Vi är supernöjda med vår mäklare. Från första kontakten fick vi ett väldigt fint och trevligt bemötande och allt har känts enkelt och trygg hela vägen. Bra kommunikation, snabb återkoppling och alltid hjälpsam när vi haft frågor . Dessutom gick försäljningen snabbt och smidigt. Vi är jättenöjda och kan verkligen rekommendera vidare!
Mycket bra och engagerad mäklare!
Trevlig mäklare, svarar snabbt. Saknade planritning på annonsen om bostaden. Annars topp!
Både jag och min sambo tycker att Kristin har varit jättebra genom hela processen. Snabb, tydlig och noggrann. Hon har uppdaterat löpande och belyst viktiga aspekter att ha i åtanke. Dessutom är hon fantastiskt trevlig och härlig som person, topp helt enkelt!
Är mycket trevlig och tar snabb kontakt vid ändringar
Trevlig, tydlig, informativ, .
Tack snälla för ditt omdöme, det uppskattar jag mycket. Hoppas ni kommer trivas på Brandholmen!
Bra på alla sätt, trevlig och hjälpsam
En trevlig och duktig mäklare som är jordnära och lätt att kommunicera med.
Vi köpte vårt fritidshus av Mohammed för tre år sedan och var redan då mycket nöjda med honom som mäklare. Vi upplevde Mohammed som en skicklig förhandlare som samtidigt lyckades skapa stort förtroende hos både köpare och säljare. Det intrycket har bara förstärkts nu när vi själva anlitat honom för försäljningen. Mohammed arbetade professionellt, ihärdigt och med stort engagemang genom hela processen. Trots att det handlade om ett relativt litet fritidshus genomförde han enbart privata visningar och lade ner mycket tid på...
Väldigt trevlig Lugn och kunnig Bra information
Tack Ulla för din fina Reco och stort tack för att jag fick förtroendet att hjälpa er med försäljningen. Vi ses på tillträdet! Johanna
Tydlig dialog och strategi. Omedelbar återkoppling av händelser och lägen, gav oss en trygghet i processen. Rekomenderas starkt.
Stort tack för den fina recon! Så glad att jag fick förtroendet att hjälpa er att sälja ert fina hus. Vi ses på tillträdet! Johanna
Johanna är mycket professionell, engagerad och trevlig i sitt arbete. Hon visade och beskrev lägenheten mycket noggrant och gav utförliga och tydliga svar på alla mina frågor. Jag uppskattade verkligen hennes stora kunskap, noggrannhet och hjälpsamhet genom hela processen. Hon var också väldigt flexibel och tillmötesgående när det gällde visningen och kontraktsskrivningen. Eftersom jag arbetar sent på vardagar kunde hon ordna visning på eftermiddagen och även kontraktsskrivning under helgen, vilket gjorde hela processen...
Tack så jättemycket Nenad för din fina reco! Är så glad över att ni gillar mitt arbetssätt och kände er trygga att köpa via mig. Hälsningar, Johanna
Bemötandet var trevligt och lugnt, och kommunikationen var tydlig och professionell genom hela affären.
Mycket professionell och hjälpsam. Sköter med- och motgångar på ett mycket professionellt och trevligt sätt. Jag känner mig mycket trygg med Kristin som mäklare.
Så tacksam jag är för dina ord Malin, jag är så glad för att du hittade den lägenhet du ville ha i Oxelösund!
Mohammed har varit en trygg och smidig person att ha med under den här tiden, kan rekommendera honom.
Han medverkade vid kontraktsskrivningen, gick igenom handlingarna tydligt och utan jäkt. Positivt sätt.
I en tid av osäkerhet runt bostadsmarknaden har Rabi kämpat på och aldrig gett upp. Vi har tvivlat , men till slut när vi minst anade löste det sig och vi får vår lägenhet såld. Kan inte vara lätt att vara Mäklare idag. Vi har alltid blivit bemötta professionellt och fått råd hur vi ska gå vidare. Förväntningarna vi hade grusades av marknaden och inte av Rabi. Han har skött affären galant.
Trevlig, kunnig, professionell och mycket tillmötesgående. Lugn men hanterar ändå ärenden raskt och svarar på frågor snabbt och korrekt. Mycket bra!
Trygg och saklig mäklare. Lätt att få kontakt med. Professionellt bemötande.
Mohammed är snabb och effektiv och har bra koll på båda parter i en affär. Jag jobbar gärna med honom igen.
Grymt! Det går både fort och är smidigt. Tack för en grym bostadsaffär.
Mohammed är en fantastisk mäklare, överträffade alla våra förväntningar! Vi är otroligt nöjda med vår mäklare och kan varmt rekommendera honom till alla som står inför ett bostadsköp eller en försäljning. Från första kontakten till att affären var helt klar har vi mötts av ett fantastiskt engagemang, stor professionalism och ett genuint personligt bemötande. Vår mäklare har varit lyhörd, kunnig, trygg och alltid tillgänglig när vi haft frågor eller funderingar. Vi har hela tiden känt att vi varit i mycket goda händer....
Ger ett pålitligt och kunnigt intryck som vill kunden det bästa
Professionell och kunnig. Väldigt service och lösningsorienterad. Jag kan varmt rekommendera Mohammed
Vi fick ett bra bemötande genom hela processen Det kändes som han var noga med att affären skulle kännas bra för både oss och köparna. Han var tillgänglig och tydlig i kommunikationen.
Han var erfaren och talade om köp och försäljnings invecklade detaljer; dessutom talade han vältaligt och övertygande.
Det var otroligt bra bemötande av Kristin lung och fin helt enkelt.
Tusen tack Abel för mycket fin feedback, det betyder mycket för mig. Jag är så glad för att ni hittade ert fina radhus i Oxelösund.
Kunnig och förtroendegivande !
Trevlig positiv o proffesionellt.
Tusen tack Kyoko, det var verkligen ett nöje för mig att få förtroendet att sälja ditt vackra hus.
En duktig mäklare som mötte upp mig i hela processen med ett lugn som ingav trygghet för mig som företagens köpare.
Rabi skötte allting smidigt och enkelt. Han var lätt att få tag på och var väldigt flexibel. Han såg till att köpet passade oss köpare och säljare mycket bra.
Rabi är otroligt snabb på att svara och väldigt inlyssnande. Det kändes supertryggt vid vår husförsäljning, han sydde ihop affären på ett kick. Rekommenderar verkligen!
Kristin Mordal Spaarf vill jag varmt rekommendera till alla som ska sälja eller köpa en bostad. Hon är proffesionell och har ett fantastiskt bemötande.
Å, tack snälla Malin för dina värmande ord, vad glad jag blir. Det är så givande att få hjälpa mina kunder hitta sin nya bostad. Att ni är nöjda med mitt jobb är det bästa betyget jag kan få. Hoppas ni skall trivas, varmt välkomna till Nyköping!
Kristin Mordal är en excellent mäklare, kompetent och professionell trevligt, Hela affären med försäljning av min bostaden gick smidigt och väldigt effektiv, vi är väldig glada hur hon skötte hela affären.
Jag är så oerhört tacksam för att jag fick förtroendet och att få hjälpa er med en smidig affär. Så roligt att vi hittade en köpare som flyttar från annan ort till Nyköping också.
Nu 10 augusti är affären avslutad och det har fungerat bra även om Kristin var på semester vid själva uppgörelsen. Idag avslutades affären och då var Kristin på plats, det var bra. Gick smidigt och bra när vi gav våra nycklar till köparna. Vi tackar för utfört jobb med försäljningen.
Tusen tack Håkan, jag är så glad för att ni gav mig förtroendet. Det var så givande och väldigt roligt att vi verkligen hittade helt rätt köpare till er fina lägenhet.
Vi möttes på några olika objekt innan, och hon hade koll på oss. Hon var lätt att nå via mejl och sms (även utanför kontorstid). Hon byggde förtroende på ett okonstlat sätt. Så här långt har vi fått all info vi frågat om. Det har känts bra!
Tusen tack för väldigt fin feedback, det är så värdefullt för mig. Så glad att ni hittade rätt. Välkomna till Oxelösund!
Är super nöjd med vår mäklare Kristin alltid proffsig svarar snabbt och alltid trevlig att ha och göra med! Skulle absolut tipsa alla om att anlita henne.
Å, vad glad jag blir Felizia! Jag är verkligen så glad för er skuld och att processen gick så smidig - och att vi hittade fina köpare till ert radhus!
Som säljare känt mig väldigt trygg då Kristin har väldigt god kännedom om orten och området samt att hon under hela processen visar ett genuint engagemang.
Tack bästa Jannika för dina fina ord. Jag är så glad att jag fick hjälpa dig hitta rätt köpare!
Jag tycker att hon gjort ett bra jobb, hon har lyckats sälja ett i mina ögon svårsålt hus betydligt fortare än jag förväntat mig.
Tack Per för din reco och tack för att jag fick förtroendet att sälja ert fina hus. Är glad att läsa att jag överträffade dina förväntningar. Vi ses på tillträdet!
Trevligt bemötande. Tog sig tid att svara på frågor och hade god tid för visningen.
Jag har inget att klaga på. Mäklaren var trevlig, kunnig, tillmötesgående och tog sig tid för visningar.
Vi är väldigt nöjda med Johanna tydlig information, snabb återkoppling
Tack Mattias för din reco och stort grattis till ert nya fina hus!
Trevlig, hjälpsam och lättsam mäklare. Rekommenderar!
Mycket trevlig och kunnig i försäljningsprocessen och omgivande konjunkturläge, rekomenderas!
Mycket trevlig och professionell bemötande. Snabb affär och tydlig förklaring från start till mål. Mycket nöjd. Rekommenderar starkt.