Mohammed Mouaid
Mohammed Mouaid är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
.Mohammed Mouaid har varit registrerad mäklare sedan 2018-06. Mohammed Mouaid har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-09 och har fått 797 omdömen med ett betyg på 4.9. Mohammed Mouaid har haft 94 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
797 omdömen om Mohammed Mouaid
Sedan starten hos Reco 2018
sålde sin lägenhet med hjälp av Mohammed Mouaid en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Väldigt proffsig och super trevlig kille.
Han gjorde hela processen till en upplevelse 😁 -
sålde sitt hus med hjälp av Mohammed Mouaid en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Nöjd med hjälpen från Mohammed, han skapade möjligheter och lösningar i en skakig marknad.
Mycket bra bemötande
Mäklare i världsklass
Inga oklara saker , rak och tydlig . -
köpte sin lägenhet med hjälp av Mohammed Mouaid en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Trevligt lugnt bemötande. Hjälpsam och förklarar bra hur man ska gå till väga i de olika stegen med bank och så vidare. Inga frågor känns dumma,.
Riktigt bra! Lugn och tydlig. Kan rekommendera till andra.
Snabb återkoppling, handlingskraftighet i processen och ett mycket ödmjukt bemötande fick vi av Mohammed. Helt suverän mäklare.
Bästa mäklaren i Sverige trevligt bemötande och kunnig
Vi både köpte och sålde bostad med Mohammed som mäklare och han överträffade alla våra förväntningar – vi är jättenöjda med hans insats! Mohammed var tydlig och ärlig genom båda processerna och skötte affärerna professionellt men ändå personligt. Om vi ska sälja något igen i framtiden vet vi vart vi ska vända oss. Tack Mohammed! 🙌🏻
Mohamed är en hjälpsam person som hjälper alla och att ha att göra med honom är mycket bekvämt och han har stor erfarenhet av att köpa och sälja fastigheter
He has been a wonderful realtor and gave us a lot of useful tips. He is very friendly, professionally sound, and punctual with time and deliverables. We felt we were in safe hands and a trustworthy person to help us find our dream home.