Blev bemött på ett bra och proffsigt sätt
Maria Kåbring
Maria Kåbring är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
.Maria Kåbring har varit registrerad mäklare sedan 2007-01. Maria Kåbring har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 308 omdömen med ett betyg på 4.8. Maria Kåbring har haft 33 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
Det bästa med att jobba som mäklare måste vara att få träffa alla de människor som jag får möjligheten att göra. Mötet med människor i vardagen håller jag högt.
Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Jag är en mäklare som sätter noggrannhet i första rummet. Utöver detta så har jag mitt fokus på mina kunder och att de tas hand om på ett omsorgsfullt sätt.
Vad gör du helst på fritiden?
På min fritid uppskattar jag att få hålla på i in trädgård med allt vad det innebär.
2024-05 - 2025-04
308 omdömen om Maria Kåbring
Maria gjorde ett bra jobb med att sälja pappas radhus.Hon är kunnig och engagerad och har lång erfarenhet.
Jag är mycket nöjd med Marias arbete i samband med vår försäljning. Hon har arbetat intensivt med att hitta spekulanter, anvisat många till visningarna. Hon har alltid återkopplat till oss efter visningar. Jag är mycket nöjd.
Hej Kristina! Tack för din fina rekommendation. Ja, det blev några visningar innan vi hittade rätt. Tack för ett fint samarbete. Vi ses snart igen! Vänligen Maria
Trevligt bemötande, följde upp ev spekulanter på ett bra sett. Förstod våra önskemål.
Hej! Tack för din fina rekommendation. Har varit jättetrevligt att få hjälpa er med försäljningen. Vi ses snart igen! Vänligen Maria
Enkel att ha o göra med. Välbemött.
Hej och tack för din fina reco! Vi ses om några veckor vid tillträdet. Vänligen Maria
Proffsig och fint bemötande. Kunnig och kan på ett pedagogiskt sätt förklara om det är nåt man inte förstår. Rekommenderar starkt Maria Kåbring.
Hej Melvi! Tack för din fina rekommendation 😊Ha den fint nu så ses vi på tillträdesdagen. Vänligen Maria
Hon var väldigt professionell och pragmatisk.
Maria är saklig och effektiv och vii uppskattar att kommunikationen och återkoppling var väl avvägd.
Hej! Tack för er fina reco. Det tog lite tid, vilket vi visste redan från början. Men vi hittade rätt köpare till slut. Vi ses vid tillträdet. Vänligen Maria
Så proffsig och noggrann, har stenkoll på allt och gör sitt yttersta för kunden !
Hej och tack för din fina rekommendation! Hoppas du trivs i din nya lägenhet. Vänligen Maria
Snabbt, smidigt, flexibelt och som vanligt bra bemötande!