Maria Kåbring är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Nyköping

Maria Kåbring har varit registrerad mäklare sedan 2007-01. Maria Kåbring har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 258 omdömen med ett betyg på 4.7. Maria Kåbring har haft 34 försäljningar sen 2022-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Det bästa med att jobba som mäklare måste vara att få träffa alla de människor som jag får möjligheten att göra. Mötet med människor i vardagen håller jag högt.

Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Jag är en mäklare som sätter noggrannhet i första rummet. Utöver detta så har jag mitt fokus på mina kunder och att de tas hand om på ett omsorgsfullt sätt.

Vad gör du helst på fritiden?
På min fritid uppskattar jag att få hålla på i in trädgård med allt vad det innebär.

2022-04 - 2023-03

258 omdömen om Maria Kåbring

Sedan starten hos Reco 2016
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Maria Kåbring en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
    • Öster
    2023-02-28 Verifierad kund
    Superhjälpsam. Mitt första bostadsköp och jag har haft mycket frågor och funderingar men hon har stöttat och guidat igenom hela bostadsköpsprocessen!
    Hej och tack för din fina rekommendation. Det är alltid roligt att kunna hjälpa till. Vi ses vid tillträdet!

Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Maria Kåbring en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
    • Sjösa
    2023-02-21 Verifierad kund
    Som oerfaren fastighetsköpare lotsade hon fram mig på ett mycket bra sätt (hur det går till, hur man gör med banken o s v) Gav intyck av att vara erfaren.
    Hej Peter!

Tack för din fina rekommendation. Det är alltid lika roligt att kunna hjälpa mina kunder på bästa sätt. Ha det fint och så ses vi på tillträdet.

Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Maria Kåbring en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
    • Tystberga
    2023-02-21 Verifierad kund
    Lyckades till slut sälja objektet trots svåra tider.
    Hej Patrik!

Ja, det tog en stund att hitta rätt köpare men jag/vi lyckades till slut. Ha en fin dag och så ses vi och hörs framöver.

Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Maria Kåbring en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
    • Brandkärr
    2023-02-17 Verifierad kund
    Maria var väldigt trevlig hon berättade vad hon hade tänkt att göra och hon gjorde det väldigt bra. Jag själv var inte med men tycker att hon skött det bra. Mvh Eva Britt Sten
    • Brandkärr
    2023-02-17 Verifierad kund
    Bra bemötande och väldigt lugn och saklig i sitt sätt att agera samt att mina förväntningar uppfylldes.
    2023-02-14 Verifierad kund
    Ett mycket trevligt och professionellt bemötande. Mäklaren levde upp till våra förväntningar genom hela processen och vi är mycket nöjda med hennes arbete.
    2023-02-01 Verifierad kund
    Väldigt snabb på att höra av sig när jag anmälde mitt intresse för lägenheten. Under hela processen från visning till kontraktskrivning visade mäklaren stort engagemang. Hon var snabb på att svara, lätt att få kontakt med både helg och veckodagar från morgon till kväll.
    2023-02-01 Verifierad kund
    Trevligt bemötande. Väldigt professionell under hela försäljningen av bostaden. Inga klagomål eller negativa synpunkter av att ha Maria som mäklare.
    • Arnö
    2023-01-23 Verifierad kund
    Vi blev väl bemötta. Hon var påläst och saklig. Hon kunde sin sak och gav förtroende. Vi kände oss sedda.
    • Arnö
    2023-01-23 Verifierad kund
    Trevligt bemötande tog sig tid inte påträngande påläst och saklig. VI har träffat flera mäklare som inte har levt upp till vår förväntningar men Maria gjorde skillnad. Vi kände direkt att det var rätt bostad och Maria gjorde att vi känner oss trygga med affären.