Johanna Boman
Johanna Boman är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
.Johanna Boman har varit registrerad mäklare sedan 2019-06. Johanna Boman har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-08 och har fått 108 omdömen med ett betyg på 4.9. Johanna Boman har haft 27 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
108 omdömen om Johanna Boman
Sedan starten hos Reco 2019
sålde sin lägenhet med hjälp av Johanna Boman en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Johanna är en bra mäklare som håller vad hon lovar. Hon återkopplar snabbt och bra. Jag kan rekommendera henne varmt.
Johanna är tillförlitlig och håller vad hon lovar. Hon punktlig och ger bra och snabb återkoppling.
Trevlig, välbemötande, Johanna jobbar bra och hon är alltid glad och positiv
köpte sin lägenhet med hjälp av Johanna Boman en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Otroligt bra o snabb kontakt! Allt gick smidigt
Som första gången jag varit i kontakt med en mäklare vid ett bostadsköp så är jag mycket nöjd. Fått svar på alla frågor och bemötandet var supertrevligt
köpte sitt hus med hjälp av Johanna Boman en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Vi är väldigt nöjda med mäklarens arbete och proffsiga bemötande.
sålde sitt hus med hjälp av Johanna Boman en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Trevligt och professionellt bemötande, glad och energisk.
Vi var skeptiska till om huset gick att sälja just i denna tid som råder nu.
Men Johanna var positiv och ville gärna hjälpa oss.
Hon sålde huset fort , hon höll kontakt hela tiden under budgivningen och stämde av med oss,
Vi är så tacksamma att hon hjälpt oss. Hon är duktig och pålitlig. -
Vi har fått ett mycket professionellt, ärligt, lyhört och vänligt bemötande från första till sista kontakt. Under hela tiden har vi fått uppdateringar och också avstämningar kring våra önskemål, funderingar och frågor
Varma rekommendationer!
/Sara -
Bemötande var jätte bra och vi hade förväntat att köpa hus snabb/ innan visning och vi fick köpa lägenhet med hjälp av den fantastiska mäklare. Mäklare var väldigt profuktionell och det var lätt att fråga och vi har fått svar på de frågor som vi undrade. Hon uppdaterad information om huset till exempel att om någon annan var på visning osv. Vi är väldigt trygga att köpa lägenheten med hjälp av sådan mäklare ⭐
Väldig trevlig och professionell bemötande.
Mycket positiv upplevelse av mäklaren