Kristin Mordal Spaarf

Kristin Mordal Spaarf

Kristin Mordal Spaarf är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Nyköping

Kristin Mordal Spaarf har varit registrerad mäklare sedan 2023-01. Kristin Mordal Spaarf har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-04 och har fått 94 omdömen med ett betyg på 4.8. Kristin Mordal Spaarf har haft 36 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2024-05 - 2025-04

94 omdömen om Kristin Mordal Spaarf

Sedan starten hos Reco 2023
Maison F
Sålde sin lägenhet med hjälp av Kristin Mordal Spaarf en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Brandholmen

Mycket trevlig och kompetent, rekomenderas!

Jitka J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Kristin Mordal Spaarf en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Väster

Hon är väldigt engagerad, kunnig, påläst, hjälpsam och trevlig under hela affären. Hon kommer med goda råd tips. Det finns ingenting som hon inte har svar på och därmed finns det trygghet att ha henne som fastighets mäklare. Jag kan rekommendera henne starkt att medla i en lägenhets affär.

Svar från Kristin Mordal Spaarf

Tusen tack för fina ord Jitka. Jag önskar er varmt lycka till i er nya fina lägenhet i Nyköping!

Rebecca H
Östra Bergen

Som en första gångs försäljare av en bostadsrätt är jag väldigt glad och tacksam för kontakten med Kristin!! Hon har alltid snabb på att svara och väldigt professionell och trevlig i sina svar. Riktigt nöjd!!

Svar från Kristin Mordal Spaarf

Å, vad glad jag blir Rebecca! Stort tack för att jag fick hjälpa till. Lycka till vidare i livet i storstan!

Albin O
Köpte sitt hus med hjälp av Kristin Mordal Spaarf en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Mastvägsområdet

Fantastisk mäklare! Professionell, engagerad och alltid tillgänglig för frågor. Gjorde hela försäljningsprocessen smidig och trygg. Rekommenderas varmt!

Svar från Kristin Mordal Spaarf

Tack snälla Albin för dina fina ord. Det värmer. Så roligt att få hjälpa dig hitta ditt drömhus!

Peter H
Väster

Snabb effektiv och bra återkoppling.

Svar från Kristin Mordal Spaarf

Tusen tack Peter, det var så roligt att få hjälpa till med en smidig och snabb försäljning.

Kelvin S
Östra Bergen

Jag blev bemött väldigt bra och jag tyckte att mäklaren var väldigt trevlig. Jag tyckte verkligen hon levde upp till det man förväntar sig och så var hon även lätt att prata med.

Svar från Kristin Mordal Spaarf

Tack snälla Kelvin & stort lycka till i din första egna lägenhet. Hoppas du skall trivas!

Claes J
Sålde sitt hus med hjälp av Kristin Mordal Spaarf en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Bränn-Ekeby

Mycket engagerad och kunnig. Snabb återkoppling efter visning.

Svar från Kristin Mordal Spaarf

Tusen tack Claes, vad fint skrivet. Jag är så glad för att jag fick ert förtroende!

Marie E
Stenkulla

Hon är helt fantastisk och så trevligt! Grymt bra bemötande man fick av henne och tacksam över henne att jag fick mitt dröm lägenhet tillslut. Hon är grymt bäst!Kommer garantera att anlita henne nästa gång i framtiden!

Svar från Kristin Mordal Spaarf

Å, vilka värmande ord. Jag är verkligen så glad för er skuld att jag fick hjälpa till så du nu fick köpa din drömlägenhet!

Maria A
Bränn-Ekeby

Engagemang, Återkoppling så det heter duga ! Fick mycket hjälp med frågor vi hade. Kan bara rekommendera henne.

Svar från Kristin Mordal Spaarf

Å, så glad jag blir för dina fina ord. Det är verkligen ett stort förtroende att få hjälpa till med en så stor händelse som det är med att sälja sitt hus. Och jag är så glad för er skuld att det har gått så smidigt.

Ayliin Liset Z
Stenbro

Mycket trevligt bemötande. Kristin har varit väldigt tillmötesgående och vi har fått snabb återkoppling under hela processen. Upplever henne som väldigt engagerad i sin roll som mäklare.

Svar från Kristin Mordal Spaarf

Tusen tack för otroligt fin återkoppling, vad glad jag blir. Hoppas verkligen att ni skall trivas i ert nya hus.