Kristin Mordal Spaarf

Kristin Mordal Spaarf

Kristin Mordal Spaarf är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Nyköping

Kristin Mordal Spaarf har varit registrerad mäklare sedan 2023-01. Kristin Mordal Spaarf har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-04 och har fått 64 omdömen med ett betyg på 4.8. Kristin Mordal Spaarf har haft 23 försäljningar sen 2023-09 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2023-09 - 2024-08

64 omdömen om Kristin Mordal Spaarf

Sedan starten hos Reco 2023
Mats K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Kristin Mordal Spaarf en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Centrum

Mycket kompetent mäklare med ett trevligt och lättsamt bemötande.

Svar från Kristin Mordal Spaarf

Tackn snälla Mats för fina ord. Nu hoppas jag ni kommer få en fantastisk start på ert nya boendeliv i Nyköping!

Peter K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Kristin Mordal Spaarf en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping

Trevlig och proffsig. Snabb respons. /Peter Kindell

Marie J
Centrum

Otroligt varmt och proffsigt bemötande.

Patrik M
Köpte sitt hus med hjälp av Kristin Mordal Spaarf en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Mastvägsområdet

Mycket bra, trevlig och kunnig

Jessica M
Mastvägsområdet

Hon var mycket trevlig, lugn och hjälpsam! Framförallt försökte hon inte stressa fram något vilket uppskattas mycket Hon var lätt att komma i kontakt med och tog sig tid när det behövdes

Svar från Kristin Mordal Spaarf

Tusen tack Jessica. Det känns så roligt att få hjälpa er med processen.

Harriet F
Fågelbo

Kristin har varit kunnig och professionell genom hela processen men samtidigt positiv, glad och personlig på ett bra sätt. Kristin hörde av sig redan innan visning och vi hade sedan en mycket bra kontakt hela vägen. Bemötandet har varit över förväntan ocg jag kan varmt rekommendera Kristin vid val av mäklare!

Svar från Kristin Mordal Spaarf

Så tacksam för dina fina ord Harriet. Jag är så glad för att lägenheten du verkligen gillade från första gång du såg den blev din efter en stunds väntan. Där kommer du trivas!

Kevin F
Nedre Frösäng

Super nöjd att jag kom i kontakt med Kristin. Blev bra bemött hela vägen och hon gjorde ett strålande jobb att sälja min bostad. Extra + att fotografering ingick i priset! Rekommenderar verkligen!

Svar från Kristin Mordal Spaarf

Tusen tack Kevin! Det var så fint att vi fick i väg den fina lägenhet ganska så snabbt i den marknad vi befinner oss i, så du kan släppa och gå vidare på ny plats och ny bostad.

Katja A
Stenkulla

Försäljning som under svag marknad tog viss tid. Mäklaren gav kontinuerlig uppföljning om läget och var alltid snabb med återkoppling kring intresse. Har alltid ett fint bemötande, en positiv ton och glimten i ögat.

Svar från Kristin Mordal Spaarf

Tusen tack Katja. Efter en lång process hittade vi verkligen rätt köpare till din fina lägenhet. Så glad att få hjälpa till!

Arne E
Fågelbo

Kristin upplevs som en alert o positiv mäklare, men som förklarade omständigheterna runt bostadsförsäljning vid vår första träff. Att försäljningen av bostadsrätter var lite trög och att försäljningen kan gå på 6 till 9 månader. Vilket i vårt fall stämde bra. Det var skönt att få en realistisk bedömning av den tid som försäljningen kan ta. Vi har haft en bra dialog med Kristin, som har hört av sig när något nytt var på gång. Vi upplever Kristin som glad, positiv och realistisk mäklare som vi varmt kan rekommendera.

Svar från Kristin Mordal Spaarf

Tusen tack Arne och Margaretha för fin återkoppling. Jag är så glad för att processen gått smidigt så att ni också i lugn och ro har kunnat leta ert nya boende i Falkenberg.

CHENCHENG Z
Vallsund

Hon var väldigt varm och trevlig. Hon besvarade våra många frågor i detalj vilket var mycket hjälpsamt.

Svar från Kristin Mordal Spaarf

Tusen tack för så fina ord från er. Stort lycka till i nya radhuset & varmt välkomna till Oxelösund!