Mohammed Mouaid

Mohammed Mouaid

Mohammed Mouaid är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Nyköping

Mohammed Mouaid har varit registrerad mäklare sedan 2018-06. Mohammed Mouaid har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-09 och har fått 1 211 omdömen med ett betyg på 4.9. Mohammed Mouaid har haft 66 försäljningar sen 2025-01 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-01 - 2025-12

1 211 omdömen om Mohammed Mouaid

Sedan starten hos Reco 2018
Nyake M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Mohammed Mouaid en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Centrum

Mohammed Mouaid är en trevlig och hjälpsam mäklare. Han var lätt att få tag på, förklarade saker på ett enkelt sätt och gjorde processen smidig. Jag kände mig tryg och är väldigt nöjda. Rekommenderas!

Geneviève F
Köpte sitt hus med hjälp av Mohammed Mouaid en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Tuna

hjälpsamt och engagerat hela vägen till husköpet.

Tarek B
Sålde en tomt med hjälp av Mohammed Mouaid en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Arnö

Mohammed är en mycket bra och professionell mäklare. Hans rekommendationer och tips var mycket värdefulla genom hela processen. Vi kan varmt rekommendera honom.

Tobias H
Arnö

Väldigt trevlig och enligt mig påläst mäklare. Han tog reda på info och svarade snabbt på frågor vi hade. Jag upplevde att hela affären gick smidigt och bra faktiskt.

Fredrik G
Köpte en tomt med hjälp av Mohammed Mouaid en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Vivesta

Jag har haft möjlighet att anlita Mohammed vid både köp och försäljning och har varit mycket nöjd. Han är alltid ärlig, rakt och professionellt i sin roll som mäklare. Jag kan varmt rekommendera honom.

Asta K
Centrum

Mycket bra bemötande och kunnande.

Alexia S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Mohammed Mouaid en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Nyköping

Trevlig och erfaren mäklare som skötte hela processen på ett professionellt och noggrant sätt.

Gunnar Ö
Örstig

Komplett mäklare, kunnig påläst vill verkligen att alla ska vara nöjda.

Camilla B
Arnö

Vi köpte vår tomt med hjälp av Mohammed, Hans engagemang, kunskap och stöd gjorde hela processen trygg och smidig. Vi är otroligt nöjda!

Henrik R
Arnö

Mohammed är mycket kompetent och arbetar hårt för att alla ska bli nöjda.