Mycket trevlig mäklare. Jordnära, skämtsam med samtidigt seriös och saklig. Väl genomförd försäljning med två nöjda parter.
Mohammed Mouaid
Mohammed Mouaid är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
.Mohammed Mouaid har varit registrerad mäklare sedan 2018-06. Mohammed Mouaid har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-09 och har fått 1 228 omdömen med ett betyg på 4.9. Mohammed Mouaid har haft 61 försäljningar sen 2025-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-03 - 2026-02
1 228 omdömen om Mohammed Mouaid
Mohammed är en proffsig och serviceminded mäklare. Han är alltid tillgänglig, lyhörd och engagerad. Med ett vänligt bemötande och gedigen kunskap om marknaden skapar han trygghet genom hela processen. Även om försäljningen tar längre tid ger han aldrig upp. Med tålamod, driv och strategiskt arbete fortsätter han målmedvetet tills affären är i hamn. Det är en mäklare som ser varje uppdrag som unikt och som alltid gör det lilla extra för att nå bästa möjliga resultat. Vi rekommenderar honom starkt!
Upplever Mohammed som väldigt tillmötesgående, smart och bestämd när det behövs. Mycket nöjd med vårt val av mäklare.
Under hela processen (som var väldigt snabb) var Mohammed rakt igenom proffesionell; snabb med att förmedla svar på frågor, tydlig och tillmötesgående!
Mohammed Mouaid utstrålar otrolig trygghet, professionalism och engagemang. Från första stund har han levererat på topp och bidragit till en mycket smidig försäljning av vårt radhus. Han har en unik förmåga att etablera företroende hos människor, något som gjort att affären verkligen har känts trygg. Utan tvekan, en otrolig mäklare och jag rekommenderar honom starkt!
Proffsigt bemötande och en snabb och smidig affär där både vi och köparen blev mycket nöjda.
En enkel,snabb och smidig husaffär
Han är bästa mäklare Han är proffs på sitt jobb Rekommenderar honom till alla som vill köpa eller sälja
Bästa mäklaren Muhammed Mouaid som har träffat Rekommenderar till alla som köper och säljer sina hus villor och lägenhet.Han balanserar på båda säljarna och köparna att bli nöjda!
Tydlig, snabb, kunnig, vänlig. Känns tryggt att bli lotsad genom husköpet av honom.