Svensk Fastighetsförmedling Karlstad

Svensk Fastighetsförmedling Karlstad

• BadgeElevenYears
2 259

Vi på Svensk Fastighetsförmedling förenar det stora och det lilla. Genom att vara en av de största Bobutikerna har vi mycket resurser och erfarenhet i ryggen och våra kontor, som är utspridda i området, ger oss stor lokalkännedom och vi vet precis vad som gäller just nu på din ort! Du finner våra kontor i Hammarö, Forshaga...

2259 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Karlstad

Sedan starten hos Reco 2016

Eva Å
Sålde sitt hus med hjälp av Magnus Ask en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Vålberg- Lärkängen

Vi upplevde Magnus som en väldigt trevlig person, seriös och drivande mäklare. Gav oss objektiva och realistiska bedömningar av värderingen av vårt hus. Hela processen var snabb och väl genomförd. Har bara gott att säga om Magnus.

Elin T
Köpte sitt hus med hjälp av Joakim Qvänsel en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Marieberg

Lugn inte för påstridig. Man fick titta på bostaden i lugn o ro. Relevant info. Bra och snabb återkoppling.

Lars V
Sålde sitt hus med hjälp av Joakim Qvänsel en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Marieberg

Kommunikativ, har hela tiden hållit oss uppdaterade på vad som händer

Lena A
Sålde sitt hus med hjälp av Johan Nöbauer en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Sundsta

Bra bemötande, kunnig och trevlig. Med vänlig hälsning, Lena Ambjörnssons

Ebba B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Joakim Qvänsel en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Karlstad

Allt har fungerat smidigt, Joakim har varit trevlig och lätt att få kontakt med.

Paula N
Köpte sitt hus med hjälp av Magnus Ask en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Vålberg- Lärkängen

Trevlig och hjälpsam. Snabb återkoppling.

Fredrik B
Köpte sitt hus med hjälp av Johan Nöbauer en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Rud

Väldigt professionell och omhändertagande. Guidade oss genom hela husköpet. Rekommenderar varmt!

Karl-Johan Tobias K
Köpte sitt hus med hjälp av Sonja Rudqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Forshaga

Vi har känt oss hörda genom hela köpeprocessen. Våra förväntningar på en mäklare var höga. Otroligt bra tillgänglighet, servicetänkande är vår upplevelse av Sonja. Så hon levde upp till våra höga förväntningar.

Sven-Arne R
Köpte sin lägenhet med hjälp av Johan Nöbauer en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Skoghall

Johan uppträder vänligt, informativ och proffesionell Toppbetyg!

Vera K
Forshaga

Sonja har varit förtroendeingivande och otroligt hjälpsam i bemötandet av alla våra frågor. Det märktes att hon hade koll på omgivningen kring vår bostad och hon gjorde oss trygg i våra funderingar. Hon är noggrann och kommunikativ.

Eva R
Skoghall

Lyhörd, snabb återkoppling, lätt att prata med, tydlig o han "tog hand om affären" på ett mkt proffsigt sätt. Vi är mycket nöjda!

Peter A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Patrik Liikamaa en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Centrum

Patrik är trevligt, kunnig och återkopplar snabbt.

Svar från Patrik Liikamaa

Stort tack Peter. Räknar med att vi kan hitta en ny bostad åt dig inom kort.

Sophia T
Sålde sin lägenhet med hjälp av Johan Nöbauer en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Skoghall

Noggrann, kunnig och hjälpsam. Trevlig mäklare som kan sin sak. Det har kännts tryggt och bra att sälja bostaden genom Johan. Som säljare har man inte heller kännt någon press eller stress. Skulle jag sälja bostad igen i framtiden skulle jag vända mig till Johan direkt.

Susanne H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Patrik Liikamaa en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Karlstad

Trevlig och lätt att prata med. Kunnig och gett snabb respons vid frågor från oss. Snabb på att driva processen framåt. Bra samordning med stylist och Anticimex. Gett bra råd inför försäljningen.

Svar från Patrik Liikamaa

Stort tack för omdömet Susanne och grattis till den nya lägenheten. Ska bli kul att hjälpa er framåt med husförsäljningen.

Christina A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Victor Jansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Karlstad

Trevlig, ordning och reda, hjälpsam och tar sig tid! Återkopplar alltid. Vi hade en lång process då marknaden och omvärlden svajar. Men med tålamod och lugn löste vi det. Rekommenderar Victor som din partner för din bostadsaffär!

Svar från Victor Jansson

Tack för de fina orden Tina och tack för förtroendet att hjälpa dig med försäljningen. Det tog sin tid men tillslut kom vi i mål. Ha det gott och lycka till med allt framöver!

Carina W
Edsvalla

Bra bemötande, lugn trygg och mycket kunnig. God kommunikation och det blev en avslappnad procedur. Enkelt och smidigt.

Svar från Magnus Ask

Tack för förtroendet att sälja ditt fina hus, nu blir det ett spännande och roligt steg du tar i livet.

Joel L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sanna Stenholm en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Skoghall

Professionell, lyhörd och extremt duktig på att skapa värde - rekommenderar starkt!

Jan J
Edsvalla

Blev en kort men mycket bra upplevelse av Magnus som mäklare,då han ersatte sin kollega som slutade hastigt. Jag fick ett proffesionellt och kunnigt bemötande. Märktes att han hade koll på läget vad gäller orten och fastighetens kapacitet. Bra kommunikation och själva försäljningen sköttes och gick över förväntan bra. Jag är jättenöjd och kan varmt rekommendera Magnus Ask som mäklare.

Andreas Christer J
Forshaga

Bra mottagande vid visning och hjälper direkt till vid frågor.

Mats A
Sålde sitt hus med hjälp av Sonja Rudqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Forshaga

Eftersom det är första gången jag säljer en fastighet har jag inget att jämföra med.Förväntningarna var att få fastigheten såld inom rimlig tid och det blev den, och intrycket jag fick av Sonja var att hon är väldigt engagerad i sina arbetsuppgifter

Elisabeth K
Forshaga

Vi har blivit bemötta på ett mycket proffesionellt sätt från första början. Sonja har verkligen levt upp till alla förväntningar och mer därtill, hon visar intresse och är kunnig, hon utstrålar en trygghet som både säljare och köpare kan behöva. Vi rekommenderar Sonja Rudqvist med topp betyg.

Kerstin Margareta G
Viken

Är väldigt nöjd med allt, Patrik ger goda råd, är kunnig, trevlig och väldigt hjälpsam med alla frågor jag haft. Skulle gärna rekommendera honom till vänner om de skulle köpa eller sälja bostadsrätt. Hatten av. 👍

Svar från Patrik Liikamaa

Tack för det fina omdömet Kerstin. Kul att vi kunde hjälpa till med både rådgivning och försäljning efter så många års funderande kring en flytt.

Mattias M
Köpte sitt hus med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Forshaga

Mycket nöjd med mäklaren. Han hade bra koll på läget, var lugn och professionell samt gav ett tryggt intryck genom hela processen. Jag uppskattade särskilt att han inte var påstridig eller försökte pressa fram beslut, utan hade ett avslappnat och förtroendeingivande sätt. Rekommenderas varmt.

Marianne L
Sålde sitt hus med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Forshaga

Anton är en trevlig och kunnig mäklare. Engagerar sig för att få ett så bra resultat som möjligt.

Inger Maria N
Sålde sin stuga med hjälp av Sonja Rudqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Karlstad

Upplever Sonja som mycket trevlig och engagerad. Hon var kunnig och snabb samt med en fin energi både för mig som säljare och för köparen. En bra affär och båda nöjda. Rekommenderar henne gärna. Inger Nordell

Birgitta E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Victor Jansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Klara

Victor Jansson såg mig! Han bemötte mig med respekt, och hjälpsamhet. Lugn och saklig. Ej några problem med att få titta på objektet en andra gång. Att bli sedd, att bli lyssnad på, är så otroligt viktigt i dagens samhället.

Svar från Victor Jansson

Tack för de fina orden Birgitta och stort lycka till med din nya lägenhet!

Mats O
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sonja Rudqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Tullholmsviken

Vår försäljning tog lång tid. Sonja var trots det lika positiv och engagerad under hela processen.

Lis O
Tullholmsviken

Mycket trevligt bemötande, det är viktigt!! Bra återkoppling efter visningar. Fint & trevligt bemötande av även övrig personal direkt man kliver in på Fastighetsföreningen, tummen upp för helheten 👍

Lennart J
Forshaga

Trevligt bemötande och svarat ganska omgående om man haft frågor eller funderingar.

Filippa H
Karlstad

Väldigt trevlig, hade en väldigt bra upplevelse med Sonja som min mäklare!

Amina L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sonja Rudqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Karlstad

Väldigt engagerad och fin person, bara positivt!

Ann-Christine R
Vålberg

Kunde vara mer närvarande. Det blev en utdragen process pga besiktning men under den tiden hörde vi inget utan fick själva ta kontakt och kolla läget. Hade varit skönt att få löpande information. Men vid alla möten har hon bemött oss på ett professionellt sätt. När vi frågat har vi fått svar.

Sara N
Mjölnartorpet

Vi är supernöjda med Johan. Han har guidat oss genom hela köp-processen på bästa sätt. Vi rekommenderar honom om ni vill ha en grym mäklare! Tack Johan!

Anneli A
Vålberg

Det är en duktig och kunnig kvinna. Informativ m m. Lite snopen vart jag när hon inte varit tillgänglig men fick då hjälp av kollegor till henne. Men i det stora hela har det gått jättebra med husaffären.

Linda K
Viken

Han är tydlig, trygg i sin profession och han kan sin bransch.

Hannah R
Vålberg

Jag tycker bemötandet var mycket bra, trevlig och hjälpsam. Vidare var det lätt att få hjälp då jag bokade visning samt var aktiv i budgivning men mina föräldrar var det som köpte fastigheten. Detta var inget problem utan löstes smidigt.

Lars L
Mjölnartorpet

Vänligt bemötande och gjorde ett bra jobb. Samarbetet fungerade bra och det blev ett bra resultat.

Chinoor P
Köpte sitt hus med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Grums

Vi kan varmt rekommendera Anton som mäklare. Han gjorde hela processen otroligt smidig. Vi uppskattade särskilt att han anordnade en privat visning som ledde till en snabb och lyckad affär direkt. Professionellt bemötande och rak kommunikation. Anton är professionell och lättillgänglig, vilket gör honom till den typ av mäklare man verkligen vill både sälja och köpa med.

Anette B
Sålde sin stuga med hjälp av Magnus Ask en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Karlstad

Väldigt väl och personligt mött av en mycket trevlig och glad, positiv Magnus han motsvarade våra förväntningar. Mycket kunnig och informerade oss bra under hela tiden så vi är mycket nöjda och kan verkligen rekommendera honom.

Svar från Magnus Ask

Jätteroligt att få ert förtroende att sälja er fina stuga, nu får ni tillbringa fritiden hos Andreas på Arnön istället :-)

André D

Mycket lugn och sansad , vilket professionellt uppförande. Rekommenderas starkt

Joel B
Hammarö

Jag trodde att vår försäljning skulle vara krånglig men Joakim fick det att gå lätt och bekvämt. Han var engagerad, förstående och tolerant trots att vi kanske vara lite töliga som säljare.

Inger H
Hälltorp

Då vi haft Johan som vår mäklare till fyra tidigare bostadsförsäljningar/köp kändes det tryggt att även nu anlita honom. Han ger bra information och håller oss informerade hela vägen. Vi upplever att han lyssnar in oss och har väldigt bra koll på marknaden. Dessutom är han mycket glad och trevlig, vilket är en bra bonus i sammanhanget.

Andreas J
Köpte sitt hus med hjälp av Patrik Liikamaa en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Segerstad

Trevlig, tydlig, återkopplar snabbt. Rekommenderar

Svar från Patrik Liikamaa

Härligt Andreas, kul att ni hittade rätt hus till slut. Lycka till med flytten.

Per Olof W
Hälltorp

Trevlig,ärlig,kunnig,har stor kunskap om marknaden

Kristina B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Isabelle Karlsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Karlstad

Trevlig. Enkel att ha kontakt med. Blev uppdaterad under hela proceduren.

Svar från Isabelle Karlsson

Tack Kristina för ditt fina omdöme! Det har varit väldigt roligt att få vara en del av din resa mot ditt nya hem. Jag hoppas att du kommer trivas riktigt bra i lägenheten och önskar dig all lycka framöver!

Yawer P
Våxnäs

Han är mycket bra och kan mycket på sitt jobb Och trevlig

Svar från Victor Jansson

Tack Yawer och tack för förtroendet att sälja din bostad!

Amanda L
Forshaga

Vi är jättenöjda med allt kring köpet!

Jack P
Molkom

Good guidance during viewing, clear and fast communication during the process of buying, signing and afterwards. He adapted well to our needs for English communication as we dont master Swedish yet. Good job! Tack.

Wioleta S
Köpte sitt hus med hjälp av Sanna Stenholm en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Västra Lersätter

Sanna är en professionell och fantastisk fastighetsmäklare. Hon var mycket hjälpsam genom hela köpprocessen.

Isabelle H
Karlstad

Joakim har redan från start fått oss att känna oss trygga i vår försäljning, svarat snabbt på eventuella frågor och varit tydlig kring alla steg.