Sanna Stenholm
Sanna Stenholm är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
.Sanna Stenholm har varit registrerad mäklare sedan 2021-04. Sanna Stenholm har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-05 och har fått 160 omdömen med ett betyg på 4.9. Sanna Stenholm har haft 76 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
160 omdömen om Sanna Stenholm
Sedan starten hos Reco 2021
köpte sin lägenhet med hjälp av Sanna Stenholm en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Väldigt trevlig, lättsam och positiv! Snabb på att uppdatera oss hela tiden och var alltid tydlig
sålde sin lägenhet med hjälp av Sanna Stenholm en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Vi träffade Sanna på en visning och fick genast förtroende för henne. Hon är proffsig, korrekt, positiv och kunnig. Hon var avgörande för att vi fick en så bra bostadsaffär.
Proffsig och allert, intresserad och uppdaterar oss om läget och informerar fortlöpande om vad som händer. Full pott🤩👍
Flitig och snabb med att få saker gjort. Har inga problem med att lägga på ett extra kol när det gäller och är otroligt informativ och grundlig. Dessutom var hon också väldigt trevlig!
Sanna är påläst, snabb och tillgänglig. Precis det man önskar som både säljare och köpare!
Sanna är en fantastiskt duktig mäklare som la ner mycket engagemang i sitt uppdrag. Vi kände oss helt trygga med försäljningsprocessen och hon uppdaterade oss hela tiden om vad som hände. Kan varmt rekommendera Sanna Stenholm.
-Mycket kompetent mäklare och dessutom väldigt trevlig, sympatisk och lyhörd.
-Kände ingen stress att vi skulle gå ner i pris, trots tuffa tider. Hon jobbade på med flera visningar ändå.
-Supernöjda med Sanna och kan (och har redan) rekommenderat henne till andra. -
sålde sitt hus med hjälp av Sanna Stenholm en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Kontakt med Sanna första gången våren 2022. Hon besökte då mitt fritidshus för värdering för en eventuell
Påläst mäklare som återkopplade snabbt gällande alla frågor jag hade.
Under försäljningsprocessen så har Sanna främst varit i kontakt med min sambo, och det har flytit på superbra! I det jag har varit involverad i så har jag inte haft några anmärkningar. Trevlig, seriös, ordning och reda!
Att vi med tanke på marknadens läge, fick vår lägenhet såld till vad vi önskade; är något vi värdesätter och uppskattar att Sanna har hjälpt oss med.
Vi är väääldigt tacksamma och nöjda med dig Sanna!