Sanna Stenholm

Sanna Stenholm

Sanna Stenholm är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Karlstad

Sanna Stenholm har varit registrerad mäklare sedan 2021-04. Sanna Stenholm har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-05 och har fått 191 omdömen med ett betyg på 4.9. Sanna Stenholm har haft 65 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 88% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

191 omdömen om Sanna Stenholm

Sedan starten hos Reco 2021
Henrik E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sanna Stenholm en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Färjestad

Sanna är rutinerad och lätt att ha att göra med. Vi har haft med varandra att göra vid flera försäljningar och köp och det flyter alltid på enkelt och smidigt. Rekommenderas varmt!

Suzanne M
Karlstad

Sanna är en professionell, engagerad och skicklig mäklare. Jag har känt stort förtroende under hela processen och hon har mina varmaste rekommendationer.

JOHAN D
Karlstad

Rekordsnabb försäljning. Sanna var mycket professionell och tillmötesgående under hela processen. +++++

Anders A
Sålde sitt hus med hjälp av Sanna Stenholm en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Karlstad

Tydlig med vad vi kunde förvänta oss i rådande ekonomiska läge. Oerhört driven samt arbetssam med att kontakta presumtiva intressenter. Hon medverkade i samarbete med oss till att affären slutade med förnöjsamhet. Vi kan rekommendera Sanna varmt.

Anna-Lena B
Köpte sin stuga med hjälp av Sanna Stenholm en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Södra Kroppkärr

Hon var fin och seriös. Allt har fungerat bra

Eric L
Karlstad

Sanna överträffade våra förväntningar, fanns alltid tillgänglig och höll oss uppdaterade genom hela processen. Vi är mycket glada över vårt val av mäklare.

Lars B
Kil

Trevlig, kunnig och informativ

Nathalie A
Köpte sitt hus med hjälp av Sanna Stenholm en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Västra Lersätter

Bra, kunnig och tillgänglig.

Victor S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sanna Stenholm en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Karlstad

Sanna va otroligt bra hjälp till att jag fick lägenheten jag verkligen ville ha. Grymt proffesionellt jobb, rekommenderar starkt 🥳

Maria B
Kil

Jag fick en riktigt bra känsla när jag träffade Sanna, hon är väldigt professionell och har mycket goda kunskaper om området som bostaden är i. Hon har verkligen uppnått alla förväntningar och mer därtill. Hon har jobbat hårt för att komma i mål med försäljningen och uppdaterat mig kontinuerligt under hela processen. Jag kan inte var mer nöjd än så här, hon har gjort ett toppenjobb! Helt klart stans bästa mäklare!