Victor Jansson
Victor Jansson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
.Victor Jansson har varit registrerad mäklare sedan 2021-07. Victor Jansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-05 och har fått 21 omdömen med ett betyg på 4.6. Victor Jansson har haft 22 försäljningar sen 2022-05 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2022-05 - 2023-02
21 omdömen om Victor Jansson
Sedan starten hos Reco 2022
sålde sin lägenhet med hjälp av Victor Jansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Trevligt bemötande, kunnigt intryck, lyssnande, god information.
köpte sin lägenhet med hjälp av Victor Jansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Victor har skött sig galant. Kunnig, tillgänglig och väldigt trevlig. Skulle absolut rekommendera honom eller anställa honom på nytt.
Mycket trevligt bemötande och påläst om objektet. Rekommenderas varmt
Britt-Marie -
sålde sitt hus med hjälp av Victor Jansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Victor har ett förtroendeingivande sätt, kombinerat med hög tillgänglighet och svarade väl upp mot våra förväntningar på mäklare.
Vi hade förväntat oss en snabbare start på annonseringen, men så här i efterhand var det bra att det tog några veckor så att vi hann fräscha upp huset med målning. Vi trodde stenhårt på konceptet Aktiv matchning, men tyvärr så levererade inte den tjänsten så det fick bli en traditionell annonsering på Hemnet. Troligen beror detta på situationen på marknaden.
Victor var lätt att göra med, han lyssnade in våra önskemål och kom med förslag på andra åtgärder i säljprocessen som så klart bygger på hans tidigare erfarenhet. -
Viktor har verkligen varit till stor hjälp och stöd genom hela processen från sälj till köp👍
köpte sitt hus med hjälp av Victor Jansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Trevligt bemötande och mycket hjälpsam.
Bra mäklare som gjorde affären smidig.
Victor hjälpte mig gå med vinst trots dagens bostadsmarknad. Proffsigt bemötande.
Trevlig korrekt och flexibel. Gjorde helt enkelt ett riktigt bra jobb.