Victor Jansson

Victor Jansson

Victor Jansson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Karlstad

Victor Jansson har varit registrerad mäklare sedan 2021-07. Victor Jansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-05 och har fått 61 omdömen med ett betyg på 4.7. Victor Jansson har haft 36 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

61 omdömen om Victor Jansson

Sedan starten hos Reco 2022
Madeleine C
Sålde sitt hus med hjälp av Victor Jansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Karlstad

Victor har varit en hängiven mäklare, som regelbundet har varit informativ och försökt på bästa sätt att medla och hjälpa till i sitt uppdrag. Han har haft ett trevligt bemötande och tagit sig tid att lyssna, svara på samtal, undersöka och återkoppla till oss som säljare- vilket jag värdesätter högt som kund. Han har varit lyhörd och ödmjuk inför att han själv borde varit mer uppmärksam på vissa saker och tar med sig detta framgent i erfarenhet som mäklare. Han kan varmt rekommenderas till andra i husaffärer.

Alisa M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Victor Jansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Norrstrand

Vi är mycket nöjda med vår mäklare. Professionellt bemötande, tydlig kommunikation och ett starkt engagemang genom hela processen. Tack vare hans arbete blev affären både smidig och lyckad. Rekommenderas varmt!

Anne-Sophie F
Sålde sin lägenhet med hjälp av Victor Jansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Norrstrand

Victor har skött sitt uppdrag exemplariskt - trevlig o kunnig, service minded

Sten N
Karlstad

Victor är trygg, pålitlig och kunnig. Vi hade en bra kommunikation från start. Han har hållit oss uppdaterade genom hela processen. Victor har även varit ett stort stöd och givit goda råd efter situation. Vi kommer varmt rekommendera Victor till vänner och bekanta!

Marcus T
Karlstad

Kommunicerade väldigt bra och vi fick alltid den information vi ville, dessutom väldigt trevlig hela tiden!

Ann-Charlotte G
Skoghall

Har relativt kort upplevelse av Victor o jag upplevde honom som artig, kunnig, arbetsam, trevlig o lyssnar. Ger råd när man ber om det som kanske ligger lite utanför det han måste. Viktigt o tufft tycker jag eftersom människor ofta har krav men också ansvar som dem ofta inte orkar eller kan ta själva.

Tommy N
Karlstad

Mycket förtroendeingivande ock kompetent inom mäklaryrket Helt änkelt suverän som person Toppen

Peter B
Skoghall

Dålig service, lovar men inte håller det som han sa. Nonchalant 👎👎👎

Svar från Victor Jansson

Hej Peter, Tråkigt att du känner så. Jag gjorde allt jag kunde och jobbade stenhårt under flera månaders tid för att få affärerna att gå ihop. Jag tycker också att det är synd att det blev som det blev och kan tyvärr inte göra något åt att motparten i affären ändrar sig mitt i processen. Jag hoppas att du ändå kan se att jag gjorde allt jag kunde med att förhandla med motparten och få dem medgörliga och vara nöjd med att vi kom till ett avslut. Du får gärna kontakta mig om du vill diskutera vidare.

Gerthy R
Vålberg

Har varit duktigt på att höra av sig, även information på SMS,

Berith W
Köpte sitt hus med hjälp av Victor Jansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Borgvik

Inkännande och kundmedveten i sitt bemötande. Positiv, hjälpsam och tar reda på det han inte har svar på. Öppen för att visa objektet mer än en gång då man visar intresse. Håller distans under visningen så man får titta i lugn och ro själv men är samtidigt diskret närvarande för information, frågor eller för att förtydliga ev frågeställningar. Det sista är enligt mig bland det viktigaste med en mäklare, att man inte blir "förföljd" under visningen men att mäklaren samtidigt finns nära tillhands för frågor och funderingar som uppstår.