Victor Jansson

Victor Jansson

Victor Jansson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Karlstad

Victor Jansson har varit registrerad mäklare sedan 2021-07. Victor Jansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-05 och har fått 32 omdömen med ett betyg på 4.7. Victor Jansson har haft 27 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

32 omdömen om Victor Jansson

Sedan starten hos Reco 2022
Jon R
Sålde sitt hus med hjälp av Victor Jansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Karlstad

Bra, kunnig, jordnära, intresserad., drivande.

Christina F
Köpte sin lägenhet med hjälp av Victor Jansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
KARLSTAD

Professionellt bemötande och mycket tillmötesgående och snabb vid visning och kontraktsskrivning.

Lotta L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Victor Jansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Karlstad

Victor var väldigt lyhörd för våra behov och gav oss också värdefulla råd på vägen. Tydlig kommunikation och regelbunden återkoppling och uppdatering under hela processen vilket vi verkligen uppskattade.

Lise-Lotte W
Portila

Victor var väldigt engagerad, personlig och känns ärlig och väldigt vänlig. Han har hållit oss uppdaterad på hur det har gått under hela processen vilket har gjort att vi har känt oss delaktiga.

Tone Ø
Sålde sin stuga med hjälp av Victor Jansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Karlstad

Imøtekommende og positiv! Flink til å forklare hva tilbudene gikk ut på! God kommunikasjon! Serviceinnstilt! Forståelsesfull! Tålmodig! Vi bestilte først salg, og så ombestemte vi oss! Victor Jansson tok det på en god måte og undersøkte muligheten for vårt nye oppdrag på samme positive måte! Dyktig

Kjell-Åke Allan N
Skoghall

Allt fungerade till belåtenhet

Hanna B
Herrhagen

Victor var toppen att jobba med! Han var lyhörd, förklarade toppenbra och la ner sig på alla frågor man hade varesig det handlade om bostaden jag sålde eller andra bostäder jag var intresserad utav! Han skötte jobbet galant och skulle absolut anlita honom igen! Bara massa plus

Oscar D
Stockfallet

profetionel och rak. enkel att kommunicera med.

Jonna B
Köpte sitt hus med hjälp av Victor Jansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Råtorp

Mycket väl bemött och på en lagom nivå drev på försäljningen. Ingen stress utan att man fick tänka igenom beslutet. Jättebra förhandlat med tillträdestid och extra undersökning av huset.

Sten W
Råtorp

Victor överträffade våra högt ställda förväntningar på professionalism och engagemang. Han var alltid tydlig och snabb i att kommunicera och alltid hålla oss uppdaterade med statusen för tillfället och mad vad som kommer att ske. Detta gav oss en trygghet under hela processen.