Patrik Liikamaa är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
.Patrik Liikamaa har varit registrerad mäklare sedan 2012-06. Patrik Liikamaa har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 82 omdömen med ett betyg på 4.8. Patrik Liikamaa har haft 93 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 61% av sina kunder efter omdömen.
En bostadsaffär är för de flesta den största och viktigaste affären i livet. Det är en ynnest att få hjälpa människor att hitta hem till sitt drömboende.
Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
Jag vill att mina kunder känner lugn och trygghet genom hela processen. Med mitt engagemang och min entusiasm kommer jag att göra allt för att både säljare och köpare ska bli nöjda.
Vad gör du helst på fritiden?
Utanför arbetet tar jag gärna en golfrunda eller en trevlig middag med vänner och bekanta. Jag är en genuin sportälskare där fotboll är paradgrenen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 82 Läs vad Patrik Liikamaa
2020-12-08Verifierad kund
Patrik sålde en lägenhet över begärt pris på mycket kort tid. Han hade bra kommunikation under tiden som budgivningen pågick. Vi är mycket nöjda.
2020-11-19Verifierad kund
Tycker Patrik har varit mycket bra. Tydlig, rak och handlingskraftig. Inga oklarheter och pålitlig i återkoppling m.m
Finns inget att anmärka på.sålde sitt hus med hjälp av Patrik Liikamaa en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad -
2020-11-15Verifierad kund
Lugn
Vänlig
Inlyssnande
Uppdateradsålde sitt hus med hjälp av Patrik Liikamaa en del av Svensk Fastighetsförmedling KarlstadTack för det fina omdömet och grattis till en lyckad försäljning. En stund kvar tills ni får får flytta till den nya lägenheten men tiden går fort.
2020-11-12Verifierad kund
Snabb, avslappnad och tydlig.
köpte sin lägenhet med hjälp av Patrik Liikamaa en del av Svensk Fastighetsförmedling KarlstadTackar för det Hampus. Härligt att du äntligen hittat en bostad som bockar i dina kriterier. Lycka till med flytten.
2020-11-12Verifierad kund
Bostadsrätt 2 rum och kök på Herrhagen
2020-11-04Verifierad kund
Sålt Bostadsrätt, Väldigt bra mäklare som är kunnig och pålitlig.
sålde sin lägenhet med hjälp av Patrik Liikamaa en del av Svensk Fastighetsförmedling KarlstadTackar för ett fint omdöme. Alltid kul med återkommande kunder. Lycka till med bygget.
2020-10-26Verifierad kund
Patrik sålde min fritidsbostad på mycket kort tid.
Han är bra att ha med och göra, ärlig med raka svar på frågor man ställer.sålde sin stuga med hjälp av Patrik Liikamaa en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad -
2020-09-26Verifierad kund
Köpte en lägenhet. Patrik var en härlig kille som gav oss den information vi behövde och hade svar på våra frågor. Han hjälpte oss genom hela processen och den gick smärtfritt. Jag kan varmt rekommendera Patrik som mäklare.
köpte sin lägenhet med hjälp av Patrik Liikamaa en del av Svensk Fastighetsförmedling KarlstadTack för ett fint omdöme Sebastian och grattis till en lägenhet som verkade passa er perfekt.
2020-09-26Verifierad kund
Sålt bostadsrätt. Patrik L. kan sin sak, uppfyllde alla förväntningar jag hade, vad gällde kunnighet, trevligt bemötande, låg
steget före, ett proffs.sålde sin lägenhet med hjälp av Patrik Liikamaa en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad -
2020-09-24Verifierad kund
En helt perfekt utförd affär. Jag kan verkligen rekommendera Patrik.
köpte sin lägenhet med hjälp av Patrik Liikamaa en del av Svensk Fastighetsförmedling KarlstadHärligt att du gillar vårt Läge+-koncept även som köpare. Även kul att du hittade en lägenhet som passade dina behov så bra.