Johan Nöbauer är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
.Johan Nöbauer har varit registrerad mäklare sedan 2017-10. Johan Nöbauer har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 91 omdömen med ett betyg på 4.8. Johan Nöbauer har haft 63 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 80% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 91 Läs vad Johan Nöbauer
2020-12-20Verifierad kund
Med Johan har vi haft ett mycket bra samarbete vid försäljningen av vår tvåfamiljsvilla. Han har varit kommunikativ, engagerad och hållit oss som säljare väl informerade och involverade hela tiden. Han har ett förstående och inlyssnande sätt och har varit tydligt mån om att lyssna in både oss säljare och de berörda köpintressenterna på ett seriöst och professionellt sätt. Samtidigt har Johan kunnat ge oss som säljare råd och stöd inför de slutliga besluten inför affärsavslut. Vi är mycket nöjda med Johan Nösbauer som vår mäklare.
sålde sitt hus med hjälp av Johan Nöbauer en del av Svensk Fastighetsförmedling KarlstadHärligt med ett så fint omdöme Louise och tack för det goda samarbetet! God Jul på er!
2020-12-20Verifierad kund
2 familjshus på Färjestad såldes till vad vi tror rätt familjer.
Hab har varit trevlig och tydlig - rekomederar honom.sålde sitt hus med hjälp av Johan Nöbauer en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad -
2020-12-18Verifierad kund
Köpt: Villa
Bemötande: Mycket bra. Tryggt förtroendeingivande intryck. Inget säljsnack utan svarade på tilltal och höll sig annars vid sidan av. Mycket bra.
Förväntningar: Inga, imponerad av Johans sätt att sköta saker.
Sammanfattning: Läs punkt bemötande.köpte sitt hus med hjälp av Johan Nöbauer en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad -
2020-12-11Verifierad kund
Jag sålde min lägenhet precis i början på pandemin så tiden var inte den bästa.Johan skötte detta på ett föredömligt sätt och jag rekommenderar gärna honom.Mycket nöjd.Mvh Ingrid
sålde sin lägenhet med hjälp av Johan Nöbauer en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad -
2020-12-05Verifierad kund
En professionell och lätt tillgänglig mäklare!
köpte sin lägenhet med hjälp av Johan Nöbauer en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad -
2020-12-03Verifierad kund
Johan har varit med länge i branschen och han kan sin sak. Väldigt trevlig och lätt att göra med.
2020-11-26Verifierad kund
Sålt ett hus. Trevligt bemötande och det känns som han är kunnig i sitt område. Ger ett tryggt in tryggt.
2020-11-26Verifierad kund
Vi köpte hus av Johan och det kändes tryggt. Inga frågetecken vid kontraktskrivning. Vi har varit trevligt bemötta hela vägen.
2020-11-25Verifierad kund
Saklig, kunnig och involverande!
2020-11-09Verifierad kund
Trevlig kunnig och hjälpsam, jag köpte en villa på Norrstand i Karlstad och Johan hjälpte till mycket bra genom hela processen
köpte sitt hus med hjälp av Johan Nöbauer en del av Svensk Fastighetsförmedling KarlstadTack Jonas för ett fint omdöme! Roligt att du är nöjd:) Och grattis till ett härligt hus!