Joakim Qvänsel

Joakim Qvänsel

Joakim Qvänsel är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Karlstad

Joakim Qvänsel har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Joakim Qvänsel har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-08 och har fått 131 omdömen med ett betyg på 4.8. Joakim Qvänsel har haft 39 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-05 - 2026-04

131 omdömen om Joakim Qvänsel

Sedan starten hos Reco 2023
André D
Sålde sitt hus med hjälp av Joakim Qvänsel en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad

Mycket lugn och sansad , vilket professionellt uppförande. Rekommenderas starkt

Joel B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Joakim Qvänsel en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Hammarö

Jag trodde att vår försäljning skulle vara krånglig men Joakim fick det att gå lätt och bekvämt. Han var engagerad, förstående och tolerant trots att vi kanske vara lite töliga som säljare.

Jack P
Köpte sitt hus med hjälp av Joakim Qvänsel en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Molkom

Good guidance during viewing, clear and fast communication during the process of buying, signing and afterwards. He adapted well to our needs for English communication as we dont master Swedish yet. Good job! Tack.

Isabelle H
Karlstad

Joakim har redan från start fått oss att känna oss trygga i vår försäljning, svarat snabbt på eventuella frågor och varit tydlig kring alla steg.

Emil E
Karlstad

Mycket nöjda med Joakim, både jag och min sambo tycker allt har gått superbra , från första mötet till försäljning 👌🏻

Chiara M
Viken

Snabbt i kommunikation och otroligt bra att anpassa till kunds behov. Mycket duktig att förklara sacker på ett enkelt sätt.

Andreas N
Karlstad

Trevlig lättsam och engagerad i min husförsäljning

Sara E
Edsgatan

Trygg och vänlig mäklare som fanns där under hela processen. Supernöjda!

Viktor K
Edsgatan

Kompetent, kunnig, effektiv och lyhörd. Joakim inger både förtroende och sätter våra behov och önskemål i fokus. Helt outstanding.

Qasem N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Joakim Qvänsel en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Karlstad

Jag har pratat med en duktig mäklare. Han var mycket professionell, tålmodig och gav mig värdefull rådgivning