Carolina är en stjärna! Vi har sålt flera bostäder med henne och hon överträffar alltid våra förväntningar. ⭐️
Svensk Fastighetsförmedling Nacka
Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling i Nacka! Vi har koll på allt du behöver veta om att bo, leva och byta bostad i Nacka, Saltsjöbaden, Saltsjö Boo och Älta. Vill du sälja hjälper vi dig med allt från värdering till att hitta rätt köpare och är du ute efter en ny bostad i området ser vi till att du hittar ett objekt...
2958 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Nacka
Sedan starten hos Reco 2016
Tack Josefin och Andreas, det är så roligt att få hjälpa er och jag tror verkligen att ni nu har hittat ert hem :-). Önskar er all lycka! Bästa hälsningar Carolina
Mycket nöjd med Christopher! Allt har gått smidigt
Lämnade inget övrigt att önska.
Christopher är avslappnad, saklig, kunnig och framförallt ärlig. En bra person! Man får känslan av att Christopher verkligen har koll på läget. Inget att klaga på alls, snarare tvärtom👍
Toppenmäklare! Trevlig, svarade fort och löste en förhandsvisning på kort varsel!
Bra och tydlig mäklare. Rekommenderas!
Tredje gången vi har med Christopher att göra. Flexibel, ordningsam och pålitlig.
En driven och bra mäklare som trycker på när det behövs.
Emma är mycket engagerad som mäklare. Lyssnade väl på hur jag tänkte kring min försäljning och vad som var avgörande för att jag skulle sälja. Även engagerad i de som visade intresse för lägenheten och vill komma på visning. Snabb i återkoppling och informativ vid varje samtal. Alltid tillgänglig! Tack vare Emmas engagemang och arbetssätt blev det både en lyckad och snabb försäljning!
Hej Carolina. Har varit en ära att jobba med dig i försäljning av din lägenhet. Tack för det fina omdömet! Hälsningar, Emma
Lyckades hjälpa oss sälja när andra mäklare inte kunde med det pris vi förväntat oss. Rekommenderar starkt.
Christopher är kunnig, lugn och förtroendegivande. Känns väldigt bra för alla parter, både säljare och köpare.
För mig som köpare har Carolina fullt ut uppfyllt alla förväntningar. Lyhörd, snabb, närvarande, kunnig. En kort, effektiv och välskött process. Och, ett tryggt stöd när banken - i semestertider - levererade sitt slutgodkännande först efter att avtalet, därmed villkorat, var påskrivet.
Tack Jenny för dina fina ord - det glädjer mig att du har känt dig trygg hela vägen. Jag hoppas och tror att du får ett fint boende nära din familj. Trevlig sommar! Hälsningar Carolina
Effektivt agerande och god inlyssning av säljares och köpares behov. Angelägen om och duktig på att förklara alla olika steg i processen. Ett plus att hon bryr sig om att mäta upp källarförrådet. Tycks rutinerad men har ffa ett trevligt bemötande.
Stort tack för dina fina ord! Det betyder mycket att höra att du upplevde processen som tydlig och att du kände dig väl omhändertagen. Jag strävar alltid efter att vara lyhörd, samt att alla ska känna sig trygga. Tack för förtroendet och jag önskar dig en riktigt fin sommar.
Mycket professionell, engagerad och trevlig mäklare. Tydlig kommunikation, snabb återkoppling och ett tryggt bemötande genom hela processen. Rekommenderas varmt!
Hej Peter! Stort tack för din fina rekommendationen! Det har varit ett nöje att få hjälpa er genom processen. Tack för erat förtroende! Hälsningar, Emma
abcdefghijklmnopqrstuvxyzåäö1234
Tack Christofer för omdömet och förtroendet att förmedla er fina lägenhet. Hälsningar, Emma
Christopher är oerhört professionell, han är också trevlig och hjälpsam.
Professionell, engagerad och mycket trevlig. Vi är mycket nöjda!
Trevlig och effektiv, har god planering och konsekvenstänk. Ger aldrig ut en 5a i betyg eftersom förbättringar alltid kan göras. Men överlag är jag nöjd och arbetet utfördes.
Tack Daniel för ett fint omdöme. Det har varit väldigt trevligt att samarbeta tillsammans. Önskar dig all glädje i din nya bostad och en trevlig sommar! Vänligen Rikard
Christoffer var proffsig, trevlig och kom med bra förslag. Genomförde affären på smidigt och gav en väldigt bra och positiv helhetsupplevelse. Jag kan varmt rekommendera Christoffer.
Supertrevlig, och allt har gått mycket smidigt.
Tack Yvonne och stort grattis till en fantastisk lägenhet. Önskar dig en fin sommar! Vänligen Rikard
Emma var varm, glad o kunnig i området
Hej Kristina! Tack för ditt fina omdöme. Jag är så glad över förtroendet att förmedla din fina lägenhet! Hälsningar, Emma
Henrik var en lösningsorienterad och engagerad mäklare genom hela köpprocessen. Det var enkelt att få svar på frågor och kommunikationen fungerade smidigt. Jag uppskattade hans tillgänglighet och professionella bemötande.
Vi är väldigt nöjda med Emma som mäklare och kan varmt rekommendera henne! Hon var tydlig, snabb och hjälpsam genom hela processen. Processen kändes trygg och professionell från början till slut. Stort tack för hjälpen!
Hej, Tack för det otroligt fina omdömet och stort grattis till er fantastiska bostad! Hälsningar, Emma
Utmärkt bemötande, informerade mig löpande om processen med köp av bostadsrätt, inväntade besked från bank och försäljning av villa. Rekommenderar varmt Henrik Hallquist som mäklare. Känns professionell och rakryggad.
Grym mäklare! Såld efter en privatvisning till bra pris.
Vi tycker att Daniel var helt ok, lätt att nå på telefon och trevlig
Tydlig kommunikation och proffsig mäklare.
Trevlig och kunnig - en bra mäklare!
Det var min fru som hade mest kontakt med Christoffer. Det lilla jag träffade honom upplevde jag honom som mycket bra.
Lyhörd, lätthet med kontakt både gällande tillgänglighet och socialt
Mycket nöjda! Christopher är lätt att få tag på, lyhörd och engagerad genom hela försäljningen. Detta är andra gången vi säljer med honom och vi kan varmt rekommendera honom.
Christopher är en trevlig och professionell mäklare som gjorde hela processen smidig och trygg. Alltid snabb på att svara och tydlig i sin kommunikation. Vi är väldigt nöjda och kan varmt rekommendera!
Bra, vi är nöjda med hennes arbete!
Hej Emelie, tack för det fina omdömet, vad kul att höra att ni är nöjda. Hälsningar, Emma
Professionell och trevlig! Mycket bra bemötande, information och kommunikation. Från start till slut är vi inget annat än nöjda med processen.
Vi köpte vår lägenhet via Maxine! Så professionell och allt snabbt på att svara! Kan starkt rekommendera :)
Jätteduktig mäklare ! Trevlig!
Super trevlig och professionell 😍
Tack snälla för det fina omdömet och grattis till dina fina lägenhet! Hälsningar, Emma
Christopher är en grym mäklare – professionell, lyhörd och otroligt engagerad. Hela köpet gick smidigt och tryggt tack vare hans kunnande och service. Rekommenderas starkt!
Professionell och trevlig. Gjorde ett snabbt och bra jobb med att hitta lämplig köpare av vår lägenhet när det var lite tidspress.
Tack Smedra för omdömet och äran att förmedla er lägenhet! Hälsningar, Emma
Daniel är en jättetrevlig person, hela transaktionen gick snabbt, smidigt och stressfrit
Hitintills har Carolina helt uppfyllt min ganska tuffa krav på en fastighetsmäklare.
Hej Veronica tusen tack för dem fina orden och jag hoppas och tror att du ska trivas fint i nästa boende.
Glad trevlig effektiv med kund fokus
Tack Mats för det fina omdömet och för förtroendet att förmedla din lägenhet! Vänligen Rikard
Trevlig, professionell mäklare som arbetar nära sina klienter
Tack Jan Olof och det har varit väldigt trevligt att samarbeta med er. Jag önskar er nu all glädje så smått i nya bostaden och en trevlig sommar. Vänligen Carolina
Hon var mkt lyhörd och lätt att ha med att göra. Skötte allt professionellt
Tack Flor och Jan-Olof, jag önskar er all lycka i nya bostaden. Vänligen Carolina
Proffsig, lyhörd och starkt nätverk. Supernöjda med Maxine när hon mäklade vår lägenhet.
Är väldigt informationsrik, hanteringen skedde utomordentligt med snabb hantering av uppgifter och beslut, tack!
Tack Hampus för de fina orden och stort grattis till en fantastisk lägenhet!
Proffesionell och super duktigt! Kan strakt rekommendera Emma ifall ni ska sälja!
Tack snälla Fanny för det fina omdömet och förtroendet att sälja din fina lägenhet! Hälsningar, Emma
Väldigt duktig och kunnig! Glad och trevlig!
Tack snälla Mathias för ditt fina omdöme och förtroendet att förmedla er fina lägenhet! Hälsningar, Emma
Jag fick bra hjälp av Christopher. Enkel och trevlig.
Väldigt professionell och lyhörd mäklare. Rekommenderar starkt Maxine!