Seriös och tar både köpare och säljare i beaktning.
Svensk Fastighetsförmedling Nacka
Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling i Nacka! Vi har koll på allt du behöver veta om att bo, leva och byta bostad i Nacka, Saltsjöbaden, Saltsjö Boo och Älta. Vill du sälja hjälper vi dig med allt från värdering till att hitta rätt köpare och är du ute efter en ny bostad i området ser vi till att du hittar ett objekt...
3000 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Nacka
Sedan starten hos Reco 2016
Jag är väldigt nöjd med Johan som mäklare. Från början till slut har han varit lyhörd, tillmötesgående och engagerad. Det har känts tryggt att ha honom med genom hela processen, och jag har verkligen uppskattat att han varit lätt att få tag på och alltid tagit sig tid att svara på frågor. Johan har också kommit med bra tips och rekommendationer längs vägen, vilket har gjort processen både enklare och smidigare. Jag har uppskattat hans sätt att vara professionell utan att det känts opersonligt. Tack Johan för ett riktigt bra jobb och för ett väldigt trevligt bemötande genom hela processen!
Högsta betyg till Henrik! Vi är extremt nöjda med honom som mäklare under vårt bostadsköp. Han har varit otroligt proffsig, hjälpsam och tillmötesgående, och alltid blixtsnabb på att svara på frågor. Kan varmt rekommenderas!
Mycket personligt och professionellt bemötande. Rikard var alltid snabb på att återkoppla, tydlig i sina svar och visade ett genuint engagemang. Jag kände mig väldigt väl omhändertagen genom hela processen.
Mycket trevligt och proffesionellt bemötande genom hela processen. Enkel att kommunicera med till skillnad från många andra i branchen!
Christoffer var proffsig och trygg och och vi är nöjda med hela processen.
Jag kan varmt rekommendera Rikard som mäklare! Från första mötet till avslutad försäljning visade han ett engagemang som gick långt utöver vad man normalt förväntar sig. Han var alltid tillgänglig, snabb på att återkoppla och tog sig tid att svara på frågor och ge råd genom hela processen. Det som verkligen utmärkte honom var hans driv och vilja att göra det lilla extra. Han nöjde sig inte med de traditionella försäljningskanalerna utan satte upp informationslappar, gick runt i området och arbetade aktivt för att hitta...
Väldigt bra på att ge råd och återkoppling. Kändes som ett professionellt bemötande.
Mäklaren är mycket bra. Han har ett bra bemötande, lyssnar, är kunnig,, och förtroendeingivande. Han är noggrann och håller oss uppdaterade om försäljningsprocessen. Det är lätt att nå honom både via mejl o telefon.
Allt fungerade fint. Vi är så tacksamma över att Christoffer ställde upp och kunde hjälpa oss att få lägenhetsaffären i hamn på sin lediga lördag.
Emma är en synnerligen kompetent och engagerad mäklare som är mån om att försöka göra bostadsaffären så givande som möjligt för alla parter. Då jag varit både köpare och säljare med Emma kan jag tryggt rekommendera dig som vill påbörja en av dina viktigaste investeringar i livet att be henne om en värdering eller börja en budgivning.
Stort tack Karin för de fina orden! Det har varit så roligt att få hjälpa dig både som köpare och säljare. Ni kommer få det så bra i er nya fina lägenhet. Hälsningar, Emma
Christopher är mycket professionell i sitt arbete, har en tydlig vision om vart han vill, upprätthåller kontakten med sina kunder och förklarar allt man behöver veta. Han är också en mycket vänlig person. Det var ett bra beslut att byta fastighetsmäklare och välja att sälja min lägenhet med Christopher och hans företag.
Jag har både köpt och sålt via Christopher. Han är en otrolig mäklare som känns genuin, trygg och målinriktad. Vi kommer definitivt att vilja samarbeta med honom igen i framtiden.
Saklig, tydlig och kompetent samt såg till helheten och mina önskemål på ett bra sätt.
Kompetent och förtroendegivande mäklare som säkerställt en trygg och bra process.
Proffsig, trevligt kundbemötande, inbjudande och pålitlig.
Jag har mycket god erfaren av Emma. Emma har tidigare hjälpt mig vid en försäljning av en lägenhet och nu försäljning av mitt radhus. Emma har kunskap, som hon förmedlar på ett bra sätt. Hon hittar lösningar och får en att känna det positivt och ser nya möjligheter hela tiden. Hon är trevlig, glad och får en att känna att det går framåt hela tiden. Stor tack för all hjälp, Emma,.
Stort tack för dina fina ord! Det har varit så roligt att få hjälpa dig igen. Jag uppskattar verkligen ditt förtroende och är så glad att du känt dig trygg och positiv genom hela processen. Tack själv! Hälsningar, Emma
Professionell, noggrann & alltid trevlig
Engagerad, återkopplar hela tiden, snabb på att svara, trevlig.
Trevlig, kompetent och tillgänglig. Daniel har förmågan att kunna matcha säljare med köpare.
Vi är väldigt nöjda med Emma som mäklare! Hon var professionell, engagerad och hjälpsam genom hela köpprocessen. Hon var alltid lätt att få tag på och såg till att allt gick smidigt. Vi kände oss trygga och väl omhändertagna från början till slut. Vi kan varmt rekommendera Emma.
Hej William, Tusen tack för fin reco och grattis till er nya fina lägenhet! Hälsningar, Emma
Rikard har varit, kunnig, tydlig, tillgänglig, agerat professionellt, trygg. Mycket mycket nöjd med honom, skulle gärna köpa eller sälja med hjälp av honom igen /Lena Tolvers
Det var mest min sambo och han som haft kontakt. Vid första kontakt så triggade mina fördomar, då han var så ung och "yuppieaktig. Vilket snabbt ändrades till ett bra och trevligt möte. Han höll sig lite på halvdistans, vilket jag uppskattade och klev fram och svarade på frågor som jag hade. Han tog de frågor som jag hade och ämnade återkomma med svaren gällande föreningen. Kände som han var påläst och hanterade "dödsbo" försäljmingen riktigt bra, som jag antar va lite speciellt då det var fler viljor i sammanhanget. Summa...
Supernöjda med Rikard! Hjälpsam, engagerad, trevligt bemötande och lyhörd genom hela processen. Han var alltid tillgänglig och tydlig i sin kommunikation!
Grundlig, engagerad och alltid tillgänglig! Vi är nöjda med Rikard!
Vi köpte bostad via Emma i en mycket snabb och förtroendeingivande process. Emma är tydlig i sin kommunikation, väl påläst och har ett mycket jordnära bemötande utan att tumma på professionalismen. En köpare där Emma är mäklare kan förvänta sig trygghet och tydlighet från första stund.
Stort tack för de fina orden! Det gläder mig verkligen att höra att ni kände er trygga och välinformerade genom hela processen. Tack för förtroendet och stort grattis till er nya bostad, jag hoppas att ni kommer att trivas bra! Hälsningar, Emma
Jag är jättenöjd med Emma som mäklare, från vårt första möte till att hela försäljningen var klar. Hon har varit professionell, engagerad och otroligt hjälpsam genom hela processen. Jag har hela tiden fått tydliga uppdateringar och känt mig trygg och väl omhändertagen. Jag kan varmt rekommendera Emma till alla som går i säljtankar och vill ha en engagerad och pålitlig mäklare!
Tusen tack för dina fina ord! Det har varit ett stort nöje att få hjälpa dig genom hela försäljningen. Jag uppskattar verkligen ditt förtroende och är så glad att du har känt dig trygg och väl omhändertagen under processen. Stort tack för rekommendationen! Hälsningar, Emma
Hon bemötte mig riktigt trevligt och sålde lägenheten snabbt! :) Utöver det var hon väldigt tillmötesgående och hjälpsam när det kom till att hitta ett nytt boende!
Tusen tack för din fina rekommendation och vårat fina samarbete! Stort tack för förtroendet och lycka till framåt! Hälsningar, Emma
Emma är mycket kunnig, professionell och har varit hjälpsam med alla typer av frågor som uppstått under försäljning. Alltid tillgänglig med ett samtal bort och svarar snabbt på SMS och mejl. Rekommenderar varmt Emma vid försäljning i Nackaområdet!
Hej, Tusen tack för den fina rekommendationen! Det har varit ett stort nöje att få hjälpa dig genom hela försäljningen. Jag uppskattar verkligen ditt förtroende och är så glad att du känt dig trygg och väl omhändertagen under processen. Stort tack för att du varmt rekommenderar mig vidare! Hälsningar, Emma
Kunnig, trevlig och strukturerad!
Stort tack för ditt fina omdöme Susanna! Allt gott, Maxine
Vi är supernöjda med Johan Markelius som mäklare! Mycket imponerad över hans arbete som resulterade i en försäljning av mitt fritidshus där både jag och min fru är mycket nöjda.
Henrik var alltid lika positiv och tillmötesgående även när objektet visade sig svårsålt. Lätt att få tag på och trevlig att kommunicera med. Mycket kunnig o proffsig.
Daniel respekterade mina önskemål, även när det ledde till en mer utdragen försäljningsprocess. Han är duktig på att ta människor och tillgänglig när det behövs.
Mycket nöjd med Henrik och hur han hanterade, för vår del, köpprocessen. Kan varmt rekommendera.
Trevligt bemötande, tjänstvillig och pålitlig. Eftersom jag letat en tid efter rätt lägenhet, blev det Klyvarevägen 60A, som Henrik Hallquist hade på förtur. Jag ville så gärna ha den lägenheten, att Henrik även fick förmedla mitt hus, som jag hade tänkt sälja inför flytten. Då gick köpet och försäljningen slag i slag, på några dagar.
Henrik är engagerad och bra på sin sak! Var smidigt och enkelt att få kontakt. Supernöjda med Henrik
Vi är otroligt nöjda med den hjälp och det bemötande vi fick från Maxine Mazy på Svensk Fastighetsförmedling i Nacka under hela vår köpprocess. Redan från första kontakten märks det att kontoret präglas av mycket kompetent personal och en genuint positiv atmosfär. Det finns ett tydligt engagemang där man inte tvekar att göra det lilla extra för att lyckas och för att skapa bästa möjliga förutsättningar, vilket gav oss en fantastisk trygghet från start till mål. Maxine och Emma utgjorde ett riktigt starkt och samspelt team...
Tusen tack för ett helt otroligt fint omdöme Roger! Det betyder verkligen mycket att få läsa så fina ord, särskilt när ni beskriver hela er upplevelse så utförligt. Det har varit ett stort nöje för mig och Emma att få hjälpa er genom köpprocessen. Det gör oss väldigt glad att vi lyckats skapa den trygghet och upplevelse vi alltid strävar efter. Tack för ert stora förtroende och för att ni tog er tid att skriva detta. Det uppskattar vi mer än ni anar! Allt gott, Maxine och Emma
Vi har blivit trevligt och professionellt bemötta.
Tack så mycket Eva! Det gläder mig att höra att ni upplevde kontakten som både trevlig och professionell. Och grattis till er nya fina lägenhet! :) Allt gott, Maxine
Exceptionellt mäklaren! I was hesitant because this was my first time buying an apartment, and Rikard totally helped me understanding the process (even in english, which is not his main language), explaining every detail of the apartment as an independent party, taking his time to follow up with the BRF all the questions I had, and also negotiating for me with the seller on the price. Really great job and I really appreciate all his work. 1000/10!
Thank you for your kind words! It was a real pleasure helping you through your first apartment purchase and I’m so happy I could make the process a little easier for you. Congratulations once again on your new apartment! Wishing you all the best and lots of happiness in your new home. Best regards, Rikard
Emma var proffesionell , trygg och trevlig mäklare. Hon var lugn och visade att hon visste vad hon gjorde.
Hej Maria, Stort tack för de fina orden! Det gläder mig verkligen att höra att ni upplevde mig som både trygg, lugn och professionell genom hela processen. Det har varit ett nöje att få hjälpa er, och jag önskar er stort lycka till framåt! Hälsningar, Emma
Daniel är hjälpsam, kunnig och professionell.
Jag fick en rekommendation av en erfaren mäklare och M har mer än väl motsvarat mina förväntningar så här långt i processen.
Tack för de fina orden Tom! Att få förtroendet genom en rekommendation från en erfaren kollega gör mig extra glad. Allt gott, Maxine
Carolina är en stjärna! Vi har sålt flera bostäder med henne och hon överträffar alltid våra förväntningar. ⭐️
Tack Josefin och Andreas, det är så roligt att få hjälpa er och jag tror verkligen att ni nu har hittat ert hem :-). Önskar er all lycka! Bästa hälsningar Carolina
Mycket nöjd med Christopher! Allt har gått smidigt
Lämnade inget övrigt att önska.
Christopher är avslappnad, saklig, kunnig och framförallt ärlig. En bra person! Man får känslan av att Christopher verkligen har koll på läget. Inget att klaga på alls, snarare tvärtom👍
Toppenmäklare! Trevlig, svarade fort och löste en förhandsvisning på kort varsel!
Stort tack för ditt omdöme Jonatan och grattis till din fina nya bostad! :) Allt gott, Maxine
Bra och tydlig mäklare. Rekommenderas!
Tredje gången vi har med Christopher att göra. Flexibel, ordningsam och pålitlig.
En driven och bra mäklare som trycker på när det behövs.