Aila är en driven och tävlingsinriktad mäklare som gjorde ett jättebra jobb för oss. Hon hade från start en strukturerad plan och höll oss hela tiden uppdaterad om processen. Med sin energi lyckades hon sälja vår lägenheten till ett bra pris trots en tuff marknad. Hon är dessutom lätt tycka om och det var ett nöje ha henne som mäklare. Vi kan inte annat än varmt rekommendera henne
Svensk Fastighetsförmedling Nacka
Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling i Nacka! Vi har koll på allt du behöver veta om att bo, leva och byta bostad i Nacka, Saltsjöbaden, Saltsjö Boo och Älta. Vill du sälja hjälper vi dig med allt från värdering till att hitta rätt köpare och är du ute efter en ny bostad i området ser vi till att du hittar ett objekt...
2229 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Nacka
Sedan starten hos Reco 2016
Tack snälla Margareta för otroliga ord och fint omdöme! Det glädjer mig att jag fick hjälpa er i processen kring försäljningen av er jättefina bostad och jag blir så glad av att ni känt ett nöje! Det är ömsesidigt och ni har varit otroligt härliga att ha ett samarbete med!
Erfaren och en bra säljare. Snabb på att svara. Ganska bra i helhet men skulle säga att det saknades kanske en noggrannhet som jag förväntade mig samt att kontakten EFTER påskrivet köpkontrakt varit lite si sådär.
"Toppen", "tempofyllt" och "kom snabbt till skott" är några omdömen från oss inblandade. Resultatet av båda uppdragen blev mycket bra - två bostäder förmedlade av Staffan John på Svensk Fastighetsförmedling på kort tid (köp av lägenhet och försäljning av villa). Bemötandet var lyhört, närvarande, professionellt och trevligt. Vi fick kontinuerlig information och återkoppling. Initialt gavs bilden att processen skulle genomföras i lugn takt, men Staffan John var snabb och flexibel och anpassade upplägget till den faktiska situationen.
Personlig och effektiv, mycket smidig hantering i processen
Tack Daniel, det är ömsesidigt! Snabba och raka puckar är något vi tycker om! Vilken otrolig bostad du köpt! :)
Aila är en trevlig mäklare som finns där för både säljare och köpare och var lugn och trygg att ha under sitt första bostadsköp då allt kan kännas extra stressigt!
Tack snälla Anna! Det glädjer mig att ni kände er trygga och kände lugnet genom hela processen i köpet av er otroligt pampiga bostad. Snart får ni flytta in!
Superbra kommunikation genom hela processen. Det har känts tryggt från början till slut och jag kunde inte varit nöjdare.
Tack Ninni för superfina ord. Det var jättekul att få hjälpa dig i hela processen kring försäljningen av din finfina bostad!
Staffan var jättesnabb på att svara då jag mailade in min förfrågan om att få hjälp med försäljningen och har varit tydlig i sitt bemötande. Allt har gått väldigt smidigt och jag är väldigt nöjd då jag var orolig att det skulle vara komplicerat och tungt att sälja. Men Staffan med Staffans hjälp har det gått jättebra och jag har inte känt att det varit krångligt en enda gång.
Carolina har på ett strukturerat, ödmjukt och tydligt sätt uppnått resultat långt över vår förväntan. Carolina är lyhörd, erfaren, professionell i alla aktiviteter med oss. Jag är övertygad om att köparen har samma omdöme om Carolina som jag har. Carolina skulle vara det självklara valet om vi skulle ha behov av att sälja en fastighet i Nacka igen.
Ett stort och hjärtligt tack. Det är ömsesidigt det har varit bra och trevliga samtal hela vägen. Allt gott! Vänligen Carolina
Vi vill ge Carolina våra bästa rekommendationer. Hon har alltid varit professionell och lyhörd för våra önskemål, bland annat har hon alltid låtit oss hålla i taktpinnen. Hon har varit lätt att få tag på och har alltid agerat med hög prioritet för oss. Hon har visat stor erfarenhet och varit kunnig och lösningsorienterad i alla typer av situationer vi har haft att hantera, såväl juridiska som andra komplicerade frågor. Hon har varit ett stort stöd. Vi har känt oss som en del i ett team och har upplevt att Carolina har haft...
Bästa Peter och Agneta, Tusen tack för dem fantastiska orden. Det har varit så trevligt att samarbeta med er och jag önskar er all lycka framåt. Vänligen Carolina
Jag rekommenderar att han gör sitt jobb på bästa sätt
Vi är väldigt nöjd med våran försäljning. Aila upplevdes som kompetent och hade en hög arbetsmoral. Vi hade ett bra samarbete och en gemensam syn inför försäljningen. Under processen gav Aila oss täta uppdateringar och ett bra resonemang om vägen framåt. Själva slutfasen av försäljningen gick smidigt och Aila var väl förberedd inför kontraktsskrivningen som genomfördes på ett strukturerat och trevligt sätt.
Tack snälla Max för dina fina värmande ord, det betyder mycket! Jag är så glad att ni är nöjda och grattis till en fantastisk bostadsaffär, nu ska vi hitta något fint till er också! :)
Som förstagångssäljare guidade Aila oss genom processen på ett sånt fint sätt. Försäljningen gick över förväntan och vi kände oss väldigt trygga. Vill varmt rekommendera henne!
Tusen tack för dina fina ord Linda. Vad glad jag blir, det har varit fint att få arbeta tillsammans med er! :)
inte tillfredställd När vi träffades första gången kom vi överens om priset på lägenheten. Snart höjde de priset på lägenheten
Stort tack Khulan! Tyvärr så ändrades säljarens förutsättningar då det drog ut på tiden. Vilket även ändrade säljarens önskade pris. Roligt att vi ändå kunde hitta en lösning för alla parter.
Vänlig, korrekt, tydlig, inte forcerande.Enkel kommunikation.
Jag uppfattade Carolina som kompetent, erfaren och väldigt sansad trots en stormig och oförutsägbar marknad. Under hela processen så kände jag mig helt trygg med att hon gjorde allt hon kunde för att försäljningen skulle gå bra, inte bara att vi skulle få så bra pris som möjligt utan även att det skulle kännas bra för oss som säljare. Väldigt omtänksamt.
Tack för ett mycket fint samarbete och en god dialog hela vägen. Önskar er nu båda all lycka. Vänligen Carolina
Carolina är kompetent och rutinerad. Hon svarade informativt på alla våra frågor och var väldigt tillgänglig under hela processen.
Tack Alena 🙏 önskar er all lycka som nya husägare. Allt gott! Vänligen Carolina
Aila är supertrevlig, lättsam och professionell. Vi är väldigt nöjda med köpet av bostaden och Ailas hjälp.
Jag blir så glad över dina fina ord & stort grattis till er superfina nya bostad! Nu är jag så taggad på att komma igång med försäljningen av er bostad! :)
Maxine är effektiv, proffsig och trevlig. Upplevde att hon målade upp en realistisk bild av marknaden och gav ett bra stöd kring affären. Är väldigt nöjd med valet av mäklare.
Trevlig lyhörd lagom drivande. Lyssnade på våra önskemål. Respektfull
Dennis är trygg och otroligt proffsig. Är enormt glad att han hjälpte oss sälja min mors lägenhet. Vill ni är en bra mäklare som gör det där lilla extra så vänd er hit!
Mycket kunnig och trevligt bemötande.
Jag fick ett gott intryck av Maxine och hon agerade professionellt.
Christopher har skött försäljningen på ett mycket bra sätt , lyckats få fram en köpare som betalar mycket bra för huset absolut sett och ffa i skenet av hur bostadsmarknaden ser ut just nu. Gällande utgången av affären så överträffade den mina förväntningar.
Forcerande i sitt arbetssätt och jag kände mig "tvungen" att sälja lägenheten till den första och enda spekulanten. Pratade konstant och jag var tvungen att avbryta för att själv få en chans att ställa frågor. Ung och relativt oerfaren av att kunna hantera och bemöta olika slags människor. Gav ej den information till köparen som vi önskade. Lägenheten blev dock snabbt såld vilket i efterhand är skönt men den korta processen hade kunnat kännas bättre. Säkert en snäll kille, men han behöver kanske lära sig att tolka människor lite bättre.
Hjälpte oss med att Sälja vår döda mors lägenhet. Var otroligt bra och hjälpsam. Väldigt nöjda.
Engagerad och bra som ryktet angav
Trevlig och serviceminded men hade dålig koll på objektet vad gäller tomtgräns, ytor, teknisk data.
Johan var trevlig och proffsig och lätt att ha att göra med. Det som han kan förbättra är sin återkoppling per sms. Fick inte alltid svar på mina sms, men det löste sig ändå.
Lätt att få tag på. Hade bra koll på bostadsrättsföreningen, bostadens värde, Hjälpsam.
Bra bemötande och snabb service under hela affären.
Trevlig och ansvarsfull. Svarade på alla frågor och tog kontakt med säljaren för de frågor som han inte kunde svara på. Snabba svar.
Lyhörd engagerad mäklare som förmedlar trygghet. Lätt att nå och lätt att kommunicera med. Hans erfarenhet präglar ett proffsigt arbetssätt.
Trevligt bemötande. Noga med att följa upp och höra av sig.
Tack för omdömet och lycka till med er nya bostad!
Trevlig och tillmötesgående, informativ.
Mycket lyhörd, serviceminded, trevlig, förstående och snabb. Rekommenderas varmt.
Nej jag är inte särskilt imponerad av hanteringen av mäklaren eller byrån. Tycker att prospektet och beskrivningen av bostaden lämnade mycket att önska. Stod väldigt lite om bostaden, var intresserad av att boka en egen besiktning eller lägga in besiktningsklausul i köpet, vilket mäklaren avrådde från. Första gången jag hör en mäklare säga så. Höjde beloppet efter vi gjort överenskommelsen i tfn. La in en klausul att köparen hade rätt att häva köpet om inte deras nya bostad gick igenom, vilket vi gärna hade fått...
Hej Therése tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme. För att förtydliga, det gick över en månad mellan kontrakt och ert första bud på huset som var 1,5Mkr lägre än vad köparen hade som utgångspris. Under denna tid fick ni möjlighet att titta på huset flera gånger. Jag har inte avrått er från att ta in en egen besiktning. Däremot var den enda anledningen till att ni senare fick möjligheten att förvärva fastigheten att säljarna plötsligt lyckats hitta en ny bostad som fick deras kalkyl att hålla i samband med ert...
Professionell, trygg och en väldigt bra samarbetspartner i vår bostadsaffär.
Med stor kompetens, starkt engagemang, mycket energi och fantastisk återkoppling hela vägen gjorde Maxine vår bostadsaffär till en mycket bra upplevelse!
Tyvärr var det många överraskningar vid kontraktskrivningen som kunde delgivits tidigare. De var också en del otydlighet i kontraktet gällande friskrivning som inte var under egen rubrik itan dold i andra texter.
Hej Per! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Beklagar att du har upplevt att det var överraskningar vid kontraktsskrivningen då säljaren inte varit tydlig med alla delar. Tyvärr måste vi som förmedlare förlita oss på säljarens uppgifter i flera fall och det är i slutändan köparen som står för eventuell självrisk. Det står i kontraktet men med det kan naturligtvis understrykas ytterligare av mäklaren. Jag tar till mig din feedback.
Jag är verkligen nöjd med Maxine och hur hon var under försäljningen av min lägenhet! Hon är snabb i sin återkoppling, höll mig hela tiden uppdaterad med vad som hände och mycket professionell. Jag kan varmt rekommendera Maxine och jag skulle gärna anlita henne igen!
Aila är en trevlig och professionell mäklare som är enkel att arbeta med. Hon är snabb i sitt agerande och i sin kommunikation, vilket uppskattades av oss. Hon arbetade hårt i en trög marknad och vi sålde nöjda och glada!
Tack Anna vad glad jag blir och grattis till en fantastisk försäljning. Nu arbetar vi vidare genom att leta efter erat nya drömboende & det ska bli så spännande & se vad det blir! :)
Lyhörd och engagerad och arbetade ihärdigt trots en trög marknad.
I egenskap av köpare är jag mycket nöjd ! Professionell, rak och tydlig kommunikation, lätt att nå, mycket bra koll på område ,fakta och statistik, Kan varmt rekommendera.
Stort tack Pia för att du tog dig tid att ge mig den fina rekommendationen.
Aila är den bästa mäklaren jag har arbetat med. 5+ i betyg! Aila kom in med en tydlig och välstrukturerad plan för hela försäljningsprocessen. Jag hade under hela processen känslan av att min försäljning var 110% i hennes fokus vilket gav mig som säljare en känsla av trygghet. Aila är väldigt social, genuint, trevlig och omtänksam som person så det gjorde att all kommunikation har varit väldigt bra. Aila har alltid gett goda och professionella rekommendationer som med facit i hand visade sig vara helt korrekta. Aila...
Pontus! Vilka ord, TACK! Jag är så glad att jag fick förtroendet att hjälpa dig i försäljningen av din otroligt fina bostad & att du känner dig genomgående nöjd och ännu mer därtill med hela processen. Samarbetet resulterade i ett fint slutpris! Nu ser vi fram emot ett frånträde och vidare inflytt i er nya bostad & område! :)
Vad ska man säga? Inga problem, smidigt och enkelt. Så som man vill att det ska gå till.
Stort tack Johannes för att du tog dig tid att ge mig den fina rekommendationen.
Staffan är väldigt trevlig och tillmötesgående. Han upplevs lugn, trygg och kunnig. Vi kände ett stort förtroende för Staffan under försäljningen av vår bostad. Vi rekommenderar verkligen Staffan som mäklare!
Stort tack Adrian för att du tog dig tid att ge mig den fina rekommendationen.
Gott bemötande, professionell och lyhörd
Stort tack Tea för att du tog dig tid att ge mig den fina rekommendationen.
Christopher är mycket tydlig, påläst och kunnig, och har varit. lätt att nå för frågor. Han är lyhörd och serviceminded. Han har mer än väl levt upp till våra förväntningar, och vi kan verkligen varmt rekommendera honom.
Aila has helped through the whole process. She communicated the details very well during the viewings and answered our all questions with care after that as well.
Thank you so so much Emrah and congratulations to your new beautiful apartment! :)
Jag kan varmt rekommendera Aila som mäklare! Hon är lyhörd för både köparen och säljarens önskemål och viljor, och ser till att båda parter blir nöjda med affären!
Tacktacktack Ida för så fina ord & grattis till en så härlig lägenhet. Nu ser jag fram emot att förbereda er fina fina bostad till försäljning! :)